Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 15:45
Jacob Troops


ϟ Neira & Ginny
  Yesterday at 10:59
Gwyneira Rousseau


ϟ Keresem a...
  2018-12-09, 15:23
Melissa Greenwood


A hónap posztolói
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Luna Lovegood
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Elijah Crowfield
 
Draco Malfoy
 
Shanna Griffin
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39827 hozzászólás olvasható. in 3513 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Kilátó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-11-29, 19:33

Tim & Cody


[You must be registered and logged in to see this image.]
Megnyugszik,amikor hallja Codytól, hogy nem nehéz kimondani ezeket a dolgokat, pusztán szokatlan a számára. Nem tudja, mit reagálna, hogyha egyszer csak a fiú elkezdene itt szipogni, vagy sírni. Bár falkában nőtt fel, de sosem olt testvére, így nem is nagyon van kihez kötődnie, és nem is tanulta meg ezeket a bizonyos érzelmi reakciókat lekezelni. Éppen ezért meg is könnyebbül, amikor Cody azt mondja, hogy ezek a dolgok inkább szokatlanok. Az jó, azzal tud mit kezdeni. A mondásra meg csak elmosolyodva csóválja meg a fejét, mert van benne valami, főleg szarkazmus.
Nyugodtan ül le a srác mellé, miután egy kis ideig a combján nyugtatta a kezét, és elégedetten biccent, amikor meghallja azt a felháborodott hangot.
- Helyes. Én is így gondoltam. - és a következő mondatra adott reakcióra ismételten csak elégedettség költözik belé, meg telepszik rá. Örül, ha meg tudja nevettetni a srácot, főleg úgy , hogy közben ugyanúgy gondolkoznak dolgokról. Bár tény, hogy ő nem beszélt egy pillanatig sem semmiféle Quinnről, mert nem is ismeri, noha szaktársa volt a srác, de nem fűződött hozzá semmilyen viszonya vagy kapcsolata, így hidegen hagyja a téma. Egészen addig, amíg verekedni nem kell persze.. De inkább nem mond semmit, főleg mert nem az a megnyílós fajta. Ám a mosoly megroggyanására, meg a szavakra utána csak felsóhajt, és finoman megemeli a poharát.
- Bármi ilyesmi történne, hozzám jöhetsz sírni. Tudom milyen, ha kutyába vesznek. - ejt meg egy keserű mosolyt, majd beleiszik a poharába, utána pedig egyszerűen lerakja maga mellé, és felhúzza lábait, úgy válaszol a hugrás gyógyító kérdésére. Szája sarkában könnyed, játékos mosoly táncol.
- Tény, hogy a második nevem Prince, de anyámon kívül senki sem gondolta komolyan egy pillanatig is az ilyesmit. - és bár tudja, hogy a fiú csak poénkodott a megszólítással, de azért egy apró info elfér tőle, főleg, mert Cody mellett sokszor érzi magát nosztalgikus hangulatban. - Mivel azonban családom darabokban, nem nagyon köt semmi sem. Meg egyébként is.. te képes lennél gátat szabni egy fenevadnak? Ugyan! Mi nem vagyunk olyanok, mint az aranyvérűek. Persze tiszta vérfarkasokhoz szükséges, hogy ilyes valaki legyen a párom, de nézd meg Lupin professzort. Nem hiszem, hogy panaszkodik. Bár nekem nem az esetem, de nem is nekem kell vele élnem.. - és, hogy most Lupinra, Tonksra vagy ámblokk a lányokra gondol, az egy nagyon izgalmas kérdés, de nem derül ki konkrétan a szavaiból.
- Nagy ambíciók, helyes. Jó, hogy van célod. - mereng el a fiú felé pislogva egy kicsit, majd csak biccent a bizonyítékokra,amikor meg a tekergős mizériára kerül a sor, akkor nyújtózik egy nagyot.
- Engedd el, engem nem zavar. Dumbledore még nem hívatott, hogy beadjon az Azkabanba, vagy kirakjon az iskolából, a helyi aurorok sem álltak rám, egyik tanár sem liheg a nyomomban, vagy gyakornok, úgyhogy rendben a dolog. Még Hagrid se akar elzárni, mint veszélyes állatot. Addig meg had pletykáljanak csak.
- megvonja finoman a vállait. - Legalább sebet ejthetek a McCaine családon. - és van valami iszonyatosan őszinte és mély bosszúvágy a szavaiban, amik egészen szomorúvá teszik az egész mondatot és helyzetet.[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 611

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-11-27, 21:53


~Tim & Cody~
***KHMmm***

[You must be registered and logged in to see this image.]

Még nem tudom miféle figyelemmel is tüntettek ki tulajdonképpen, nem tudom, mennyire foglalkozik más emberekkel. Noha azt sem tudnám megmondani, mikor mozdult el az informálás, voltaképp az üzlet, egyfajta haverkodás felé. Nem mintha bánnám!
Szerencsére nyugodt maradok végig. Még ha el el is akadok, akkor sincsenek különösebb érzelmi hullámzások, nincs kétségbe esés. Nem most döbbenek rá a kimondott dolgokra, csak egyszerűen igyekszem a bennem kavargó érzetek lényegét megragadni és viszonylag rövidre fogva közvetíteni.
Arra, hogy nehéz elmondanom megcsóválom a fejem és megvonom a vállam.
- Nem okoz érzelmi megterhelést, csak fura ezeket így kimondani. Szokatlan. - de valóban nincsenek bele bele pirulások, zavarok, vagy krokodil könnyek. Hiszen ebben élek tisztában vagyok a helyzetemmel. Csak eddig még nem sokakat érdekelt.
- De ahogy egy ismerősöm szokta mondani "Egyszer mindent el kell kezdeni... Aztán be is kell fejezni." - megejtek egy kajla mosolyt.
Mikor megtámaszkodik a combomon a szemem sem rebben kivételesen. Ami meglepő, mert bár roppant mód igyekszem, nem tud hidegen hagyni az érintése... Miért is?... Mielőtt azonban megválaszolhatnám magamnak a kérdést messze űzök magamtól minden gondolatot és érzetet.
A csajos dologra csak kissé botránkozó arcot vágok minden sértettség vagy neheztelés nélkül. - Jó ég még jó hogy! Mint mondtam, nem űzök belőle sportot mert felér egy kisebb önmegerőszakolással. Eddig nem hagyott kifejezetten maradandó nyomot, és nem is akarom elmélyíteni. - közlöm mondhatni szertelenül. Mikor pedig leül mellém és folytatja, kis híja van, hogy nem sikerül vissza prüszkölnöm a teát, de kissé így is félre nyelek, úgyhogy pár köhintés közepette röhögök fel, ezúttal nem úgy, hogy kiszakadjon a dobhártyája, és nem is úgy, hogy a lovak megirigyeljék, sőt talán még a szarvasok sem értelmezik párzási hívószónak. Csak simán felröhögök, de hamar be is fogom.
- Nem. Nem kívánok még egy Quinnbe botlani. - köhintek még párat, megforgatva a poharamat, aztán ha már úgy leült mellém, rá nézek Timre.
- Tény, hogy nem baj, ha vagy le tud hűteni, vagy velem együtt tud égni, vagy nem kap agyvérzést, ha körbe rajongom mikor ketten vagyunk... - mondandóm közbeni mosolyom most kissé megrogy és magam elé nézek vissza kissé halkabban kimondva a következőket, pedig ezt kéne a világba üvöltenem! - De az is elég, ha nem használ ki, és kutya helyett emberként kezel. - lehet a földönkívüliekkel több szerencsém lenne... vagy... ja várjunk... mégsem!
Vissza talál a tekintetem hozzá. - És te? Van bármi hagyomány amit egy született farkashercegnek tartania kell, vagy szabadon szeretsz? - minden vicc nélkül valóban érdekel, hogy van-e bármi elvárás vagy egyéb támasztva Tim felé, vagy épp ugyanúgy élheti a saját életét ahogy akarja?
Arra, hogy a növényház nekem való elmosolyodom. - Aztán egyszer majd vissza jövök leváltani Bimbát. - a ki tudja mikori távoli jövőben! Az utolsókra azonban egészen elkomolyodom ahogy hallgatom Timet. Össze vonom a szemöldökömet.
-Remélhetőleg valóban használhatóak lesznek ezek. - biccentek rá, mikor pedig meghallom hogy mivel gyanúsítgatják felszalad az egyik szemöldököm és megcsóválom a fejemet.
- Ez hülyeség. Ginát ismerem és nemrég volt egy beszélgetésünk. -azt nem teszem hozzá, hogy Gina voltaképp összeomlott és kifakadt. - Ott volt a barátaival egyikőjük birtokán, mikor Sasha eltűnt. És lehet, hogy a társaságon kívül veled látták utoljára deee..... Kötve hiszem, hogy az egész társaság meg személyzet előtt törsz be a Morgan birtokra kitörlöd mindenki emlékéből, hogy ott volt és elhurcolod. - az arcomra rá van írva, hogy ha tényleg Timet gyanúsítják az borzalmasan gáz és értelmetlen. - Bár az tény, hogy fogalmam sincs a kölykök kinek mit mondtak erről az egészről... - és itt a torkomra forr a szó, mert... mi van, ha ők sem akadtak Sasha nyomára?! Gina annyira szét volt csúszva, hogy nem derült fény mi lett végül a történet vége... De mi van ha ők sem találták meg Sashat és inkább mindent elhallgattak... Ez viszont azt jelenti, hogy most súlyosan elszóltam magamat én is. De.... Bevallom, a francban nem merült fel eddig a másodpercig, hogy egy ilyenről hallgat bármelyik is...
- Na jó remélem, hogy az egész egy rohadt nagy félre értés! Ginával meg muszáj leszek beszélni, hogy hogyan is volt pontosan.
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-11-27, 17:14

Tim & Cody


[You must be registered and logged in to see this image.]
Valamiért érdekli a másik srác, és bár magáról nem beszél sokat, Codyt szívesen hallgatja. Most már kezd bizonyos lenni, hogy a hugrás gyógyító több Timnek, mint egy egyszerű informátor. Annál sokkal többet foglalkozik vele, és sokkal jobban figyel rá.
- Nem kell ám elmondanod, meg válaszolnod, ha túl nehéz, vagy nem akarsz. - siklik a keze egy pillanatra Cody combjára, ahogy leguggol mellé, aztán felkap egy almát, és feláll a srác mellől, és visszatámaszkodik a korlát széléhez. Bedob még egy biztató, sármos mosolyt, miközben hallgatja a másikat, főleg azt, mennyire szenved a szavakkal meg az egyéb dolgokkal, és milyen nehezen tudja kinyögni,hogy mit is érez. Timnek nem célja kínozni a másikat, ezért inkább csendben hagyja, hogy elmondja, ami benne van. Bár az exes témára oldalra dönti a fejét, és eléggé kétkedő arcot vág, hiszen számára utilitarista elvek alapján működik a világ.
- Nyugtass meg, hogy ezt csak akkor csinálod, amikor valami információra van szükséged.. különben nem értem, mire jó. - mozgatja meg finoman az orrát is, mint aki kifejezetten rossz illatot érez. A kötődésre, meg ezekre az egy éjszakás kitörésekre Tim csak sóhajt párat, lenéz a toronyból a mélybe, aztán visszanéz Codyra, végül odaballag mellé és lehuppan a földre, a srác mellé, de úgy,hogy azért rálásson.
- Hát ez elég szívásnak hangzik. Szar dolog függni valakitől. De ezek szerint kell találnod valami hedonista, nárcista valakit, aki még élvezi is, hogy rajta lógsz. Nehéz kör, tény. - hümmög egy sort, félig komolyan, félig poénkodva mondva a dolgokat, mert ez tényleg elég para helyzet. Aztán a szó átterelődik a növényes témára.
- Hát, a sincs éppen a szomszédban. De szigeten belül van. Remélem sikerül a felvételid és tényleg klassz hely. Olyan neked való. -
kacsint a srácra, aztán amikor az a keserédes, kissé ironikus hangnem feltör belőle, akkor csak somolyog, meg mintha egy kissé vicsorgás is lenne ez a bizonyos mosolya.
- Kaptam pár tippet, melyik falkáknál kopogtassak, vagy milyen aktáknak, meg kapcsolódó ügyeknek nézzek utána. Lehet lesz pár enyhítő körülmény, ami segíthet. És van ez a kis nyikhaj banda, pár tini, akikkel Sasha is barátkozott, és megjelentem én, a vérengző fenevad, aki túl sokat szimatolt a családjuk körül. Most az a hír terjeng, hogy velem látták utoljára, és minden bizonnyal volt elég okom, meg lehetőségem.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 611

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-11-22, 23:28


~Tim & Cody~
***KHMmm***

[You must be registered and logged in to see this image.]

Annyi gondolat, annyi érzés tódul fel bennem ez alatt a pár kérdés alatt, hogy elmondani nem tudom. Végig simítok a nyakamon felfelé és bele túrok a hajamba és a tartásom az előkelőkre oly jellemző mozdulatokat ölti fel. Ahogy tartom a poharat, ahogy épp csak támasztom a fejemet, miközben az állam leheletnyit felszegve, egy rég elfeledett büszkeséget hordozva, egyenes hát, mégis hanyag eleganciával féloldalasra ejtett vállak. A szám sarkában kimért mosoly, mit a szemeim nem követnek.
- Nem sokan kérdeznek tőlem ilyeneket. Az egy éjszakások.. Nem erről szólnak. Az az egy... már kapcsolatfélének nevezhető dolog ami legutóbb volt meg... - megcsóválom a fejemet - Általában én hallgatok másokat és ha bele is kérdeznek, általában mindenki beéri azzal, hogy "persze jól vagyok". - nyelek egyet.. kettőt, hármat.. és kibámulok Tim feje mellett az égre. Nézem a szél kergette felhőket aztán Tim tekintetét találom meg.
- Amikor kicsapongok, lányok nem jönnek szóba. - bele kortyolok a teámba. Nincs szürcsölés, de kisujj eltartás sincs. - Számomra olyan velük, mint... mint egy "exeddel", akivel már semmi kémia sincs, és ráadásul tudod, hogy nem lesz jó. De mindent megteszel, hogy ez számára soha ne derüljön ki.. - összegzem miközben fogalmam sincs milyen lefeküdni az exemmel újra, de ha megtenném, biztos vagyok benne, hogy valami ilyesmi lenne. És közben arról sincs fogalmam, Tim tudja-e egyáltalán miről beszélek. Azt látom, hogy egy kis szívtipró, de... hogy ezt valóban használja-e ennyi idősen arra, hogy hódítson, és ne csak mindenkinek szimpatikus, vagy megnyerő legyen-e azt nem tudom.
- És.. általában igyekszem takarékon tartani magamat. A lehető leginkább. Nem gondolni a suliból senkire, semmilyen formában. Igyekszem megtartani egy... egyfajta totális semlegességet. Legfeljebb haveri, baráti szálat felvenni. És mikor oda kerülök, az erre alkalmas helyen, az aktuális partnerre szakítok rá mindent. - nos igen... ott kő kövön nem marad. Amit szoktak is szeretni, de... mindig csak egy este. Utána vissza szuszakolom minden szívem a csigaház legmélyére. Nem egyszer volt, hogy egy egy este után reggel a hideg ágy másik fele fogadott egy cetlivel, hogy "Akárhol vagyok, zárj be ha elmész! Név".
De számtalanszor volt olyan is, hogy én "szöktem el".
Egy kissé magam elé nézek, majd ismét vissza találok Tim feje mellett a távolban a felhőkhöz.
- Nagyon... vágyom szeretni ez tény - kissé elakadok mert rádöbbenek, ezt annyira nem szoktam hangoztatni, hogy még engemet is meglep, aztán erőt veszek magamon és folytatom.
- És félek hogy nem tudnék egészségesen kötődni. - akárhogy is, az érezhető, hogy egyébként a felszíni komolytalanság, meg ökörködő haveri tartás, meg labda dobáláson túl, akad bennem tűz is, meg komolyság is meg a foglak-duglak alkalmakon túl mélység is. Csak voltaképp félek, hogy ha ezt valaki olyan tapasztalja meg aki nem egy estére tart velem, azzal ez a tűz semmi mást nem tesz, csak elriasztja, felégeti...
Borzasztó, hogy képesek vagyunk ilyesmitől tartani. Végül szusszantok egyet és arra, hogy hová is jelentkeztem egy édes, valódi jóízű mosoly kúszik a képemre, amit már a szemeim is követnek és a tartásom is fellazul.
- Dartmoorban vagy egy orbitális Gyógynövény Rezervátum- és Pálcafa parkerdő és... valami fergeteges lenne ott melózni.- álmodozó arcot vágok egy sóhaj erejéig a szemeimben is szivárvány és a tejút csillog.. so gay.. de tényleg nagyon boldog lennék!
Aztán jön a válasza, és úgy döntök bele kérdezek, legfeljebb lepasszolja.
- Nyomok? - igen arra vagyok kíváncsi mire vonatkozóan. Ezúttal nem zavartatom magamat.
Mikor közli, hogy kellemes a társaságom azért ez melengeti a lelkem és ez egy szelíd mosoly képében ki is ül a fejemre. Ami le is fittyed mikor meghallom, hogy a McCaine ügyet a nyakába akarják varrni.
- Mármint Sasha eltűnését? - ez mondjuk meglep. Tény, hogy utánuk is szaglásztam Timnek, de mikor Sasha eltűnt még nyár sem volt. És Timmel én közöltem, hogy Sasha, meg úgy az egész család széthullni látszik. A reakciójából ítélve pedig, ez határozottan meglepte... - Kik akarják a nyakadba varrni?
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-11-16, 22:22

Tim & Cody


[You must be registered and logged in to see this image.]
És most is kitűnik,hogy kettejük közül ki az, aki többet beszél, meg ki az, aki éhesebb. Tim egészen lassan és békésen falatozik, a korlátnak támaszkodva, mint aki kifejezetten kellemesen érzi magát. És ezen még az se tud rontani, hogy a korlát kifejezetten hideg állapotban van. Lassan falatozik, miközben hallgatja Cody szavait, és rakja össze a történetet, de nem kommentálja, vagy nem szól bele. Eléggé furcsa és izgalmas dolog ez, amiből levonhatja ismét azt a zseniális következtetést,hogy Rita Vitrol, és a hozzá hasonló újságírók nem szeretik a valóságot ábrázolni, csak valamiféle furcsa torz képet, meg olyan dolgokat, amik szenzáció vagy legalábbis hír értékűek. Bár nem tudja, miért akkor nagy szám, ha Codynak gyereke lesz, hiszen felnőtt férfi, valamilyen szinten. Meg, ha nem is direkt volt.. de mivel ettől nem kell tartani, gondolkozni is felesleges rajta.
Amikor a fiúkra kerül sor, elmosolyodik, és megeszi az utolsó falatot, majd elfogadja a teát.
- Köszönöm. És miért erőszakolod meg magad, ha egyszer bárkit megkaphatsz, az elmondások alapján? - kérdez bele, és a téma őt magát sem zavarja. Szívesen tud meg dolgokat Codyról,meg arról, hogyan és miért lát dolgokat úgy,ahogyan azt látja. Vannak ugyanis kifejezetten izgalmas ellentétek a fiú szavaiban.
- És minek az egy éjszakás? Miért nem tartod meg az egyiket? - valahogy érzi, hogy a srác szeretne valami állandót,nem érti, mire fel akkor ez a kicsapongás, miért nem randizik békésen. És ha a válasz Quinn, akkor kérdés, mire jók az egy éjszakásak. Érzelmileg ugyanis semmit nem adnak, max csak rontanak.
- Remélem, felvesznek. Hova mennél? Vagy távmunka? - érdeklődik tovább, belekortyolva a teába. Amikor azonban felé fordul a kérdés, akkor mintha még kevesebbet mondana el, mint amit egyébként elmond, vagy többet beszélni, mind egyébként szokott. És ahogy nézi a fiút, sejtelmes szemeivel, egy hosszú, nagyon hosszú pillanatig meg sem szólal.
-Ez is közrejátszik. -ejti ki végül nemes egyszerűséggel. - De a levélben pozitív hírek vannak, és nyomok, amin el tudok indulni. Meg a társaságod is kellemes. És úgy fest, rám akarják verni egy McCaine lány eltűnését, úgyhogy a hírnevem is öregbedik.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 611

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-11-14, 03:19


~Tim & Cody~
***KHMmm***

[You must be registered and logged in to see this image.]

Miután végre bele harapott, rekord sebességgel tünteti el és már csinálja a másikat. Közben figyel Timre, feltűnik neki, hogy a fiúnak nem tiszta a kép. Amin egyébként nem is csodálkozik.
- Jade, aközül a kevés közül az egyik nagyon jó barátom. A Milleniumon a Varjúban adott koncertet és úgy volt, hogy együtt Szilveszterezünk. Aznap... a Varjú zsongott a leleplezéstől. Egy csapat gyanús alak miatt pedig képes voltam ott hagyni és cserébe a Westminsternél lelövetni magamat. - hallgatok egy kicsit, csak hogy ülepedjenek a hallottak. - Egy hónap kóma után Jade azzal fogadott, hogy babát vár és.. lényegében felkért, hogy legyek a keresztapjuk. - Timre függesztettem kékeszöld tekintetemet arcomon különös kifejezés ül, ami egyben közvetlen, bizalmas, mégis van benne valami egyszerű határ.
- Ez áll amögött a remek cikk mögött, ami azt hirdeti, boldog apuka lettem. - megcsóválom a fejemet egy kissé ironikus mosollyal, közben befejezem a második szendvicsemet és abba is bele kezdek. Lenyelve a falatot pedig folytatom - Tény, hogy össze voltunk nőve, de csak mert szerettem volna támogatni és vele lenni, ha már az illetékes apa nem tette. - egy kis fricska Ivornak, remélem csuklik! Bár kezdek ott tartani, hogy lassan békén hagyjam, újabb falat, újabb nyelés.
-  És tény, hogy néhány helyzetben, el tudok vonatkoztatni, attól, hogy a partner lány... Azért... kell egy... - felfújom az arcomat, aztán megadóan engedem ki a levegőmet - Egy jó adag felkészülés, hogy ne úgy érezzem, mintha megerőszakoltam volna magamat.  Úgyhogy, ebből azért sportot nem űzök. - széttárom a kezeimet, kicsit hadonászva a szendvicsemmel, de nem hullik ki belőle semmi és be is tolom ami van belőle. - És igen, a fiúk a zsánereim. - és feltűnően nem zaklat fel, hogy ilyesmiről beszélgetek valakivel, akit egyébként... annyira nem is ismerek. De... sebaj. Ő kérdezte. Megejtek egy szelíd mosolyt az utolsó gondolatra. - Jól hitted, szabad vagyok. Másképp nem... - pillanatra elgondolkozom hogyan is lehetne ezt kulturáltan megfogalmazni - Nem feküdnék össze, vagy szednék fel, többynire minden adandó alkalommal valakit. - széttárom a karjaimat egy vállvonással. Ezt követően az egyik termosz/karaf után nyúlok, és töltök két pohárkába mondjuk egyenlőre a teából. A két poharat tökéletesen gyakorlott barista mozdulattal tartom meg egymás mellett, holott annyira nem kis poharak, bár hosszú ujjaim mindig is segítségemre voltak etéren. Az egyiket, ahogy előzőleg a szendvicset, neki nyújtom. A Varjas gondolatra pillanatra össze szalad a szemöldököm, de inkább szomorkásan csalódott, mint egyéb a fejem egy pillanatra.
- Jó pénzt hozott, ez tény. Sikerült is befektetnem egy részét. Ami gyakorlatilag vissza jön passzív keresetként. Jelenleg itt a gyengélkedőn ügyelünk, mármint a gyógyító szakosokkal, vagy a Szent Mungóban. Ezen kívül leadtam a jelentkezésemet Anglia egyik legnagyobb gyógynövény üvegházának, mint, növénygondozó.... Szóval... Remélem fel is vesznek. - mondom csak immár egy talán naivnak nevezhető de várakozó kidejezéssel a képemen.
Megejtem a vissza kérdezést, és valóban szűkszavúan válaszol, de valahogy önmagához képest, mégis többet mondott.
- Akkor, gondolom a levélben... Válaszokat kaptál, amik el tudtak indítani. Gondolom?  - kérdezek azért vissza, hiszen csak feltételezem. - Vagy másról van szó?~ nem faggatom, csak kíváncsi vagyok. Ha már itt van előttem és nem rohan el meg főleg.
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-11-14, 01:25

Tim & Cody


[You must be registered and logged in to see this image.]
A szendvicset, amit a fiú készít neki, egy laza mozdulattal,meg egy biccentéssel veszi át és köszöni is meg egyben. Főleg azért,mert több húst tett bele. Elvégre, ki hallott már vegetáriánus vérfarkasról, nemdebár? ÉS noha nem dicsekszik vele, Codyn kívül nem sokan tudják, csak a csajok, akikkel a sivatagban volt. Ahogy kimondja a kérdést, és átveszi a szendvicset, bele is harap. A válaszra azért felszalad a szemöldöke, de nem mond semmit, egészen addig, amíg Cody bele nem harap végre a szendvicsbe, hiszen kettejük közül ő az éhesebb. Meg addig Tim is lenyeli a falatot.
- Lehet, hogy lemaradtam valahol, de.. úgy tudtam, hogy alapvetően a fiúkhoz vonzódsz.. hogy jött a képbe egy lány a gyerekeivel? Azt hittem szabad állapotú vagy. - és érezhetően nem állnak össze a fejében a dolgok. Sem a flörtök, sem az afférok, sem a saját testének az árulása.
- És mihez kezdesz, így a Varjú nélkül? Jó pénzt hozott. - harap újabbat a szendvicsből, és a kérdés csak ekkor érkezik meg hozzá, vagy egyszerűen csak ekkor óhajt rá válaszolni. Az, hogy Cody tulajdonképpen jól van, biztató dolog. Az, hogy ő maga hogy érez, már egy másik.
- Elkezdett felfelé ívelni az életem, nincs okom panaszra. Hála neked, azt hiszem. - és ennyit Mr Szűkszavú érzelmi megosztásából.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 611

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-11-13, 23:03


~Tim & Cody~
***KHMmm***

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ő békességgel üt össze valami szendvicsfélét igazából mindkettejüknek automatikusan. Az övébe több a sajt meg zöldség, Timébe meg a hús. Egy szalvétával átfogva nyújtja Timnek azt amit neki szánt. Reméli átveszi, mielőtt kifújja a szél a zsömlét.
Épp a sajátjába harapna bele amikor jön a nem várt kérdés és meg is torpan a mozdulatban, kissé bele is dermed. Becsukja a száját, érintetlenül hagyva, leeresztve a szendvicset és pillanatra csak néz Timre, mint aki nem tudja hová tenni ezt a kérdést és... nem mellékesen látszik rajta, hogy nem is gyakran teszik fel neki egyébként. Végül egy kajla mosollyal oldja fel és válaszolja meg a kérdést.
- Az életem arra halad amerre szeretném. A tegnap estével felszámoltam a Varjas kalandot is. Lassan meg lesz a lakásom. Jade és a kicsik remekül vannak.... szóval... Nincs.. okom panaszra. - megdörzsöli a fülcimpáját. Nem hazugság jele, csak valamit matatnia kell, Tim pulcsijának a kapucnijának a zsinórját meg nem akarja megrágni, sem a cipzárját. Egy kicsit néz maga elé.
- Az... más kérdés, hogy egyedül érzem-e magamat. De - vállat von rálegyint és vissza ölti szelíd mosolyát - egyébként jól érzem magamat a bőrömben.~ néz Timre aztán félszegen felteszi maga is a kérdést. - És te? -közben végre bele kezd a táplálkozásba mert lassan kezd megpurcanni az éhségtől.
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-11-13, 22:09

Tim & Cody


[You must be registered and logged in to see this image.]
Talán pont a sármja miatt élvezi ezt a fajta furcsa rajongást, amit Codytól megkap, vagy egyszerűen csak élvezi a srác társaságát. Még ő sem akar coming outolni, de tény, hogy egész sokat lóg vele. És nem mindegyik munkaebéd, és nem is mindig húzódik meg mögötte az a bizonyos hátsó szándék, hogy mivel építi a kapcsolatát a sráccal, közelebb kerülhet dolgokhoz. Pedig a srác alapvetően így működik. De jelenleg a hugrás mellett mintha ez kezdene feloldódni. Bár az is igaz, hogy az a zajos klubhelyiség nem vonzó a számára, cserébe majdnem bármi más igen.
Ahogy felérnek, és Cody leteríti a pokrócot, meg kipakolja a kajákat, amiket meg akar enni, a srác egyelőre csak nézi a másikat, meg azt, ahogy pakol. Maga sem tudja, mennyire éhes, a fiú szavaira meg végül aztán elnéz a Torony felé, amin ott az a hatalmas óra is, és csak hümmög valamit. Nem, nem oltja be a srácot, és nem ábrándítja ki, hogy a reggeliről már azért erősen lecsúszott, és az ebédbe kezdenek belecsúszni, legalább kialudta magát.
- Mondd csak Cody, neked ez így jó? Boldog vagy? - ötlik fel benne kamaszos egyszerűséggel a kérdés, miközben jól hallhatóan, de mégis halkan szólal meg, miközben még mindig a korlátot támasztja, tekintete azonban egyértelműen a fiún landol.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 611

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-11-13, 19:37


~Tim & Cody~
***KHMmm***

[You must be registered and logged in to see this image.]

Másfelől, mivel az estére annyira nem emlékszik, csak nyomokban így fel sem merül benne, hogy tegye a szépet. Tim a megismerkedésük pillanatától olyan amilyen, így, úgy veszi neki egyszerűen ez a stílusa és mi tagadás jól is áll neki. Cody viszont totálisan haverilag viszonyul hozzá, úgy... konkrétabb, vagy komolyabb szándék nélkül egyenlőre.
Persze a kétértelmű ökörködés egy dolog. Meg az is, hogy semmit nem tud mi a valódi gondolata az egészről a Mardekáros srácnak és valahogy nem érzi úgy, hogy feszegetnie kellene a témát.
Nem zárja ki a tényt, hogy Timnek meg van a külleme, kisugárzása, de azért elvonatkoztatnia még megy.... Már amikor.
Mondjuk amikor Tim előtte lépcsőz fel a ruganyos kis lépteivel, meg testével, nem tudja kikerülni a tekintete egyetlen porcikáját sem. De aztán inkább marad annál, hogy a lába elé nézzen, nehogy még a végén hasra vágódjon. Kár lenne a kajáért!
Neki valahogy sosem kellett sok, hogy lenyűgözzék. Nem véletlenül áll bizonyos szempontból egy kis ribanc hírében. De sosem bánta. Pont nem érdekli.
Szerencsére nem haldokol egyáltalán. A lépcsőzéshez hozzá van szokva. A piknik kosárba csapott még valami abroszfélét is, csak hogy ne közvetlen a kőre üljenek. Nem mintha sokat dobna a dolgon, de... a szándék ott van.
Ő csak leterítette azt a rongyot, meg rátette a kosarat, de egyelőre nem ült le. Lekötötte a figyelmét Tim a korlátnál. Jólesően megborzong a friss magaslati levegőre. Nyújtózik ő is egyet. Arra a Freud-i elszólásra csak egy incselkedő vigyor kúszik a fejére. - Eddig még sosem volt rám panasz.~ végül is leteszi magát és elő kotor pár dolgot, amit feltétlen szeretne elfogyasztani. A vigyor a fején marad, de kiveszik belőle minden felhang. Csak simán a jókedvét prezentálja. - Ja igen... Reggelizni mentem, ha délig nem jönnék vissza, ebédelni is.
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-11-13, 15:01

Tim & Cody


[You must be registered and logged in to see this image.]
Semmi vész, nem lehetnek ugyanolyanok mindketten. Annyi bizonyos, hogy Tim használja a karizmáját rendesen, és nem átall akár mások ellen is bevetni, ha ezzel tud célba érni valakinél, vagy így tud valamit megszerezni. De ahogy elnézi a helyzetet, Codyval szemben nem kell nagyon törnie magát. Amint összeszedték a megfelelő mennyiségű élelmet, Tim már fordul is rá a lépcsősorra, mert egy laza, könnyed reggeli testmozgás kíséretében végül felérnek a Kilátóba. Ha esetleg Cody nagyon haldokolna, akkor átveszi a piknik kosarat, hanem, akkor könnyedén felsétál, és amint felérnek, megcsapja a hideg, magaslati levegő. De kifejezetten élvezi. Elsétál a korlátig, nyújtózik egy nagyot,és engedi,hogy az enyhe szél belekapjon a hajába, meg az arcába, becsukja a szemeit, élvezi egy kicsit, majd lazán megfordul, és a korlátnak támaszkodva néz vissza Codyra.
- Akkor, egy kellemes délig reggeli? Remélem nem fogod elcsapni a gyomrom. - és, hogy a hibás egyeztetés Freud-i elszólás, teszt, vagy sima cukkolás volt-e, az egy remek kérdés, amire nem biztos, hogy választ fogunk kapni egyhamar. Tim minden esetre várakozóan pislog a hugrás fiúra.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emiliana Gray
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-10-05, 09:31


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kyle & Emiliana

[You must be registered and logged in to see this image.]

Talán tényleg mondta annak a lánynak a nevét, már magam sem tudom, tényleg nem azzal voltam elfoglalva elsősorban, hogy vajon volt-e erről szó. Csoda, hogy életben vagyok, mert ha nem jön, valószínűleg megtettem volna és igen e miatt lehetnék neki hálás, de úgy fest helyette inkább sikerül rendesen kiborítanom szegényt, pedig tényleg nem állt szándékomban, de mit lehet tenni, ha nem épp a legjobb a véleményem más emberekről és a tapasztalatom sem cáfolt erre még rá. Ő pedig úgy fest, hogy nagyon is zokon veszi, hogy én így vélekedem róla, ami valahol végül is teljesen érthető, nem voltam vele túlságosan kedves.
- Öhm... rendben van. - bólintok végül, hiszen igaza van és nekem gőzöm sincs, hogy mit mondhatnék, hiszen elnézést kértem, de láthatóan megbántottam annyira, hogy ez most ne különösebben érdekelje. Nem akartam rosszat és nem akartam így lezárni ezt a mai napot, de végül is miért is alakult volna jobban? Nem vagyok kifejezetten az a pozitív életszemlélettel megáldott ember, miért is jutna nekem több, vagy jobb, mint eddigi életem során igaz? Így hát végül csak sóhajtok egyet és felállok az asztaltól. Legalább nem hagy itt, ami szintén arra utal, hogy rendes valahol belül, csak el van veszve és azért él ilyen életet. Csendben lépkedek mellette, amíg el nem érünk a kastélyig, csak mielőtt még távozna akkor szólalok meg azért újra lehajtott fejjel.
- Tényleg... sajnálom... ég veled. - búcsúzom, hiszen miért is akarna velem még bármikor máskor találkozni? És egyébként is sose lehet tudni mit hoz a holnap, már csak azért sem, mert nekem hamarosan vége az iskolának, jön a nyári szünet és még most is ugyanott tartok, hogy haza kell mennem, az apám viszont nem akarja, hogy visszajöjjek ide egyetemistaként, tehát... valószínűleg nem igen fogunk már találkozni többet az életben, már csak azért sem, mert ki tudja mikor adom fel végleg és döntök most már ténylegesen úgy, hogy véget vetek a szenvedéseimnek, hiszen neki is megmondtam, hogy nincs megoldás, akkor pedig...

// biglove //


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 148

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-09-30, 09:48Emilana & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]
  Nyilván jogos, hogy előítéleket táplál velem szemben, mert csak annyit látott, hogy hajkurásztam valami lányt, és vele kapcsolatban is elég nyers, férfias a megfogalmazásom. Az apjával kapcsolatban is a nyilvánvaló felismerésre jutok, hogy csak meg akarja kapni magának a perverz vén dög. Egyrészt értem az álláspontját, mert Emy fiatal, jó csaj, másfelől azért nem egy apától várna ilyet az ember, nem véletlen,  hogy a lány jól be van szarva. Mindazonáltal én legalább nyílt kártyákkal játszom, kimondom, amit gondolok, legalábbis ebben az esetben. A kérdése azért mégiscsak vesébe vágóan éles. Karba is fonom a kezemet, sötéten pillogva, noha nem gondolom azt, hogy értelmetlen a felvetése.
- Tudom, nem emlékszel, hogy mondtam? – Kérdezek vissza, noha nem várom el, hogy figyeljen bármire, amit mondtam. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy lett volna-e mersze leugrani a halálba, de persze, hogy nem velem volt elfoglalva. Tulajdonképpen ez a halálközeli élmény volt az, ami miatt én is gyorsan kijózanodtam, s próbáltam megérteni a miérteket, még az én zűrös, sötét lelkivilágomba is bepillantást engedtem. De nem többet, ez egyirányú utca, a saját dolgaim igazán nem tartoznak másra, pedig itt lenne a lehetőség, hogy ezúttal én is kimondjam, amit gondolok.
- Nem bántottál meg, logikus, hogy azt ítéled meg, amit látsz. Csak ha belegondolsz, ezt mások is megteszik veled, amin meg kiakadsz. Pedig a látszat nem minden, és ezen nem megsértődni kell, hanem elfogadni, vagy változtatni. – Magamhoz képest most egészen komoly a mondandóm, s elsőre meg sem hallom a kérdését, engem aztán nem szoktak kifaggatni a belső útvesztőimről. Ezért is meglepő, hogy valaki beszélgetni akar velem, nem pedig a sliccem után matat, vagy menekül tőlem. – Pontosan azt akarom, mert abból legalább érzem, hogy élek. Mást úgysem tudok felmutatni. – És különben sem érdekelne senkit, hogy ha nem csak a csinos pofit, vagy a bugyinedvesítő dumát nyomom. Tényleg senkit. Így Emiliana is nyilván csak udvariasságból kérdez vissza, arra meg nem szorulok rá. Inkább felállok az asztaltól. – Visszakísérlek az iskolába. – Egyértelműen parancsnak szánom, hogy jőjjön, mert nincs kedvem tovább ehhez az egészhez, de nem hagyom itt bárki szabad prédájául. Ha már hülyeséget csináltam, de megmenekült, ne az én lelkemen száradjon, hogy megint történik vele valami. Az út hátralévő részében meg sem szólalok, zsebredugott kézzel bandulok mellett oldalt sem pillantva, hogy aztán a nagyterem előtt csak bólintsak neki, s elinduljak a mardekáros tömlőcök irányába, lefelé.

//jaj szegény nyomik!//

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] » Lonelyness » [You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emiliana Gray
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-09-27, 15:38


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kyle & Emiliana

[You must be registered and logged in to see this image.]

Talán esetemben nem túlságosan meglepő, hogy kissé egyrészt előítéletes vagyok, másrészt egyből a rosszra gondolok. Nem a legjobbak a tapasztalataim az emberekkel szemben sajnos, bármennyire is jó lenne, ha jobban tudnék bízni bennük, de az élet nem feltétlenül arról szól, hogy hogyan tudsz bízni, sajnos gyakorta a dolgok túlságosan bonyolultak és van az úgy, hogy bármennyire is fiatal vagy már jó néhányszor, túl sokszor is beléd rúgtak ahhoz, hogy ne sok bizalmad legyen mások felé. Sajnálatos módon én is pont így vagyok ezzel. Ezért is gyanakszom egyből, hogy esetleg ez a Kyle eleve magára gondolt, amikor felmerült, hogy valakit használjak ki a pénzért és a segítségért cserébe. Na nem mintha egyébként ilyesmire egyáltalán képes lennék.
- Akkor mit... mit akarsz tőlük, ha nem csak azt? Nem úgy tűnt, hogy az a lány annyira érdekelt, a nevét egyáltalán tudod? - hát igen, nem tűnik annak a hősszerelmes típusnak és nehéz elképzelni róla, hogy bárki is komolyabban érdekelje őt, mint egy felületes kósza kufirc, vagy ilyesmi. Ő nem az a komoly valaki, ami persze ha azt vesszük az ő dolga, csak ha közben esetleg belőlem is ilyesmit nézne ki, akkor hamar csalódnia kell és nekem időben rá kell mutatnom számára erre, nehogy esetleg még félreértse a helyzetet, de közben a pillantása és ahogyan hallgatásba burkolózik, mintha...
- Bocsánat én... nem akartalak megbántani, egyszerűen csak... úgy tűnt hogy... mindegy... Akkor mit akarsz másoktól, ha nem olyan srác vagy? - látom én, hogy mintha mondani akarna valamit, csak valahogy nehezen sikerül kinyögnie, de úgy tűnik, hogy azért szeretne megnyílni és az már egyértelmű, hogy neki is vannak problémái, még ha elsőre nem is tűnt úgy, mintha lennének, hiszen elég laza srácnak tűnt, aki leginkább azzal van elfoglalva, hogy bulizzon és szórakozzon, de ezek szerint csak azért csinálja, hogy így vezesse le a feszkót, ha jól értelmezem.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 148

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-09-21, 07:57Emilana & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]
   
Úgy fest hiába vagyok ezúttal őszinte, egyrészt neki már olyan üldözési mániája van, hogy a rólam alkotott képe sem javít a dolgon, hanem még ront is. Pedig én csak akartam némi levezető ismerkedést, ha már majdnem megöltem. Na nem lett volna ez több némi iszogatásnál, hiszen bár a saját dolgaimról nem beszéltem neki, valahogy mégis meg tudtam könnyebbülni, hogy valakinek még nálam is szarabb élete van. Aki akár viccesnek is tartja a káromkodásaimat. Nem mintha kárörvendő akarnék lenni, hogy neki ennyire kilátástalan minden, de most még bennem is azt látja, hogy egy vagyok a sok közül, aki csak a külsejét veszi figyelembe. Ha így lenne, nem hallgattam volna meg. – Nem figyelek a pletykákra, őszintén nem is érdekelnek. – Emelem fel tűntetőleg a kezemet, s ráncolom a homlomat. Nem fogok senkit elítélni, hogy kiről milyen híreket hallok, mivel én sem vagyok makulátlan személyiség, ráadásul a pletyka még nem minden. Megüti a fülemet, hogy nem tudna, de mit nem tudna? Ez már érdekel, de úgy fest, erre már nem tér ki, nekem pedig nem ajánlatos belekérdezni. – Dehogy. Annyira gazdag nem vagyok, éppen csak félre tudok tenni, ha lecsípek a tandíjból. – Mosolyodom el, a csaj már tényleg bennem látja a főellenséget. Bár úgy látom, neki mindegy, hogy kit hibáztat, aki éppen kéznél van. Ettől függetlenül nem hibáztatom, értem én, hogy fosul alakult az élete, aztán meg velem akad össze, aki igen komolytalannak tűnök, de mivel tényleg nem tártam fel az életemet, ezért nem tudhatja, hogy ki is vagyok valójában. Volna értelme? Vagy kár is magyarázkodni, ha már eleve elítél? – Csak azért, mert nem veszem magamat komolyan, és lányokat hajkurászok, nem csak azt akarom tőlük. – Rázom a fejemet, azért nem vagyok egy tenyészbika. Látszik, hogy mondani akarnék valamit, de azért mégiscsak nehéz kibökni, ami meg engem bánt, főleg hogy most már hátrányként is indulok ebben az egészben. Inkább hátradőlök, és az italomba temetkezem, amolyan sötét pillantással, mint aki azt sugallja, hogy akkor menj. De valahol a tekintemben mégis őszinte megbánás, és szomorúság honol, mintha több lennék, mint amit mondtam.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] » Lonelyness » [You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emiliana Gray
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-09-18, 08:26


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kyle & Emiliana

[You must be registered and logged in to see this image.]

Csak megrázom a fejemet, hiszen ez most nem sokat segít, ha az apám is pont ezt látja bennem és e miatt néz rám _úgy_, akkor érthető, ha őszintén szólva nem igazán akarok én most azon gondolkodni, hogy milyen dög van bennem, arról nem beszélve, amilyen pletykát az a Mardekáros srác is elindított rólam, csak mert nem akartam tőle semmit sem.
- De én ezt nem akarom. - ártatlan, meg valami dög is van benne azt mondja, de én ezt szeretném elrejteni, szeretnék csak úgy meghúzódni, hogy senki se vegyen észre és ezáltal lehetőleg senki se piszkáljon, vagy akarjon ártani nekem. Ehhez pont az nem jó, ha még ő is ezt látja bennem és így ki is mondja és persze egyből látszik is rajtam, hogy még az eddiginél is távolságtartóbbá válva, feszengve ülök, hiszen ő is nem rég még valami lányt kergetett, mi van, ha csak azért hívott el, mert ő is ezt látja bennem és aztán meg...
- Hogy mi? - kerekedik ki rendesen a szemem, amikor még ezt is hozzáteszi, hogy csábítsak el valakit és akkor meg van oldva a pénz kérdés. - Én nem vagyok olyan! Hallottad a pletykát ugye? Az egész nem igaz, csak az a hülye Gabriel találta ki, mert hiába próbálkozott, én nem akartam tőle semmit sem, de az egész nem igaz! Én nem tudnék... csak azért... - rázom meg a fejemet. Ennyi erővel akkor az apámmal is megtehetném, akkor már nem mindegy, netán... Hátra is hőkölök kicsit és őszintén örülök, hogy most ott van közöttünk még az asztal is. - Ugye nem magadra gondolsz? - hetedikes vagyok, nem tudok csak úgy egyedül visszamenni a Roxfortba, ha arra lenne szükség. Oh jesszus! Idejöttem vele csak úgy, aztán meg ki tudja mi lesz ennek a vége. Idősebb nálam az egyértelmű és jóval lazábbak az erkölcsei is. Mi van, ha azt gondolta, hogy csak mert megmentett és ki vagyok készülve és hallotta a pletykát is arról, hogy én fűvel-fával összefekszem, hogy úgy volt vele, ha már az előző lányt elszalasztotta hálából majd én kárpótolom. Rendesen befeszülök, már már kapaszkodom az asztal szélébe, még azt is megpróbálom felmérni ide-oda pillantva, hogy ha gyorsan kellene távoznom innen, akkor el tudnám-e kerülni ezt a Kylet és vajon eljutnék-e az állomásra, hogy vonattal menjek vissza a suliba. Na nem mintha okos ötlet lenne egyedül kóricálni odakint.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 148

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-09-13, 07:25Emilana & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Nem tudom, hogy mennyire leptem meg vele, most éppen nem vagyok kanos hangulatomban, és az átkötő időszakban sem árt, hogy valami csinos lányka közelében legyek, ez az Emy pedig egészen kis harmatos, és bár a gyűgjében normál állapot szerint nem volnék érdekelt, de ez a halálvágy, meg az apa okolása sajnos nagyon is összecseng az én sorsommal, ezért most összekötöm a hasznosat a még hasznosabbal. Hátha azzal hogy neki tanácsot adok, talán én magam is okulok belőle.
- Emy, te nem szoktál tükörbe nézni? Nem tűnik fel, hogy van benned valami ártatlan, de mégis dög? – Döntöm oldalra a fejemet, talán túl őszinte vagyok az italnak, és a megbánánásnak köszönhetően, de most úgy vélem, csak ez lehet célravezető. Aztán ha ő is le tudja vonni a következetéseket, és mondjuk valami megoldást kidolgozni, holnap talán már nem a kilátóból akar leugrálni. Nekem lennének drasztikusabb megoldásaim, de az igaz, hogy én sem öltem meg a nevelőapámat. Sőt, végül Justice-t sem. A véres bosszú nem feltétlenül megoldás. Legalábbis engem még nem vitt rá a lélek.
- Antihős, legfeljebb. – Legyintek sötét mosollyal, eddig lazán távol tartottam magamat mindenki megmentésétől, hiszen legelőször nekem kéne saját magamat kiemelnem a szarból. Az őszinte kifakadásom csupán a helyzet extrémitásának köszönhető, de talán rendszert nem kell belőle csinálnom, a kis vélacsaj meg elmondhatja hogy legalább valaki mégis hatással volt, nem feltétlenül külsőleg. Elindulunk inkább inni, ahol kiderül, hogy nekünk még ez sem megy közösen, meg úgy nagyjából semmi, ezért is váltok a tearendelésre. Nem tudom, hogy minek köszönhetően ilyen félszeg, hiszen a külsejével letarolhatná a legtöbb hímet a roxfortban, saját testőrsége lehetne, akik közül bárki kitekerné a fater nyakát, ha csak csúnyán néz a lányra. Ehhez képest itt van egy bátortalan, magányos lány, aki totálisan egyedül van, nem mehet sehova. Úgy fest, a véla vér nem jár erős akarattal. Afféle kiaknázatlan lehetőség.
- És nem tudnál elcsábítani valami gazdag fószert? Akkor meg tudnál pattanni vele? – Na nem magamra gondoltam, hiszen éppen csak annyim van, amivel az iskolát végezhetem, a nevelőapám nem él nagy lábon, az a szekta, amit szervez, minden pénzügyi forrását elszívja. Lehet, hogy én is jobban lehúzhatnám, de eddig ez nem merült fel. Azért jöttem a roxfortba, hogy Justice életét tönkretegyem, a sajátom rendbetételére még nem jutott időm. – Vagy te nem vagy olyan lány? – Kérdezem még továbbra is a külsejét fürkészve, noha pont a lelki gondjairól beszélgetünk. A kettő viszont nagyon is szorosan összefügg.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] » Lonelyness » [You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emiliana Gray
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-09-09, 14:39


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kyle & Emiliana

[You must be registered and logged in to see this image.]

Tényleg meglepő, hogy ennyire érdekli a bajom és hogy még mintha segíteni is próbálna. Eleve nem szoktam meg az ilyesmit és ő nem is tűnik olyannak, akik ilyen segítőkész típus lenne, pont e miatt ennyire meglepő a dolog, de... jól esik és tény, hogy jobb most még a keresetlen stílusa is, mintha tök egyedül lennék. Így legalább nem agyalok annyit a totálisan kilátástalannak tűnő helyzetemen.
- Ezen eddig... nem igazán gondolkodtam. - kislányos lennék? Talán azért, mert magamnak való vagyok és nem igen volt alkalmam úgy komolyabban felnőni, hogy másmilyen legyek, de ezzel végül is azt hiszem nincsen baj. Nem kell mindenkinek egyformának lennie és így jobban meg is tudom húzni magamat, legalábbis mindig így gondoltam, amíg persze ki nem derült milyen nagyot is tévedek, hiszen így is felfigyelt rám az a Mardekáros srác, meg az apám is... nem kicsit és nem normális módon. Klyenak legalábbis tényleg igaza van, hogy nem szabad ezt annyiban hagyni, de ettől még ugyanúgy nem tudom, hogy mégis mitévő lehetnék egyáltalán.
- Igen, nagyon úgy fest. - és most először még egy halvány mosolyt is sikerül megejtenem erre a hős megmentő dumára. Talán, mert ivott, vagy mert érezhetően keserű, de mindent így is kezel, lazán, de közben meg még mintha önmagát is képes lenne kicikizni és mindenhez cinikus, de valami miatt mintha velem nem lenne teljesen az. Talán én már annyira szerencsétlen vagyok, vagy tényleg igaz, hogy ha megmented valakinek az életét akkor kialakul valamiféle kapocs, amit nem lehet később sem csak úgy semmissé tenni?
- Nem csak... nem szoktam meg az alkoholt. - köszörülöm meg kissé a torkomat, hiszen ez tényleg nem kifejezetten az én stílusom, és ezért is nem tudok mit kezdeni a dologgal egyelőre. Nem vagyok otthon sem vodka, sem rumoskóla terén, így a vodkanarancs se lenne jó eséllyel jobb. Az üdítő jobb lenne, érthető módon bólintok is, hogy inkább ha már így kérdezi akkor tényleg azt választanám, ha lehetőség van rá.
- Nem tudom... nem tudok más rokonról. Anyának nem voltak rokonai, akiket ismernék, apa sose beszélt a családjáról... de nem is kerestek sose, úgyhogy kétlem, hogy hirtelen érdekelném őket. Nincs hová mennem és nincs, aki fizesse a tandíjamat, akkor... mit csinálhatnék? - zavartan sütöm le a pillantásomat, hiszen közel is hajol és ez a nézés, meg a mosoly... Érthető valahol, hogy könnyen hajkurássza a lányokat, ha így viselkedik velük, gondolom nem kell sokat dolgoznia azon, hogy a lábai előtt heverjenek, főleg a könnyű vérű típusok.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 148

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-09-07, 17:33Emilana & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]
  Nem fogok álszent módon úgy tenni, mintha nem volnék az, aki. Jelenleg igenis szoknyapecérként funkcionálok, és nem érdekel hogy ki mit gondol rólam. Nem terhelek senkit a benső nyűgjeimmel, és másé sem érdekel. Viszont az megint más dolog, hogy valaki ennyire maga alatt van, ráadásul összetett is a problémája. Olyan, amivel még én sem találkoztam, nehéz rá bármit is mondani. A káromkodást nagyjából vissza tudom fogni, de felegeslegesnek látom, hogy csak úgy kerülgessem a témát, az apja simán meg akarja dugni, és kész. Ez valahol érthető, hiszen az egzotikus külsejű lányra egyébként rágerjedhetne a fél iskola, viszont van benne valami nyilvánvaló sebzettség, ami a hozzám hasonlókat elriasztja, mondván feleslegesen ne vállaljuk be a lelkizést. Na igen, ám én hasonlóképpen a családi nyűgtől szenvedek, és félretéve előbbi kis kalandomat, nagy szájhúzva de kész vagyok meghallgatni, főleg hogy neki sincs jobb dolga.
- Pedig olyan kislányos vagy, ehhez meg túl komoly a neved. – Egyértelműsítem, hogy miért is gondoltam így, viszont a gondolatmenet végén az áll, hogy a kislányosságából fakadóan lehetne az apjának perverz gondolatai, amitől tényleg hányni tudnék. Emy viszont kész most velem inni, ami azt jelenti, hogy Aurorával ellentétben most vissza tudom fogni a tahó stílusomat, talán mert a két lány közti különbséget eleve az jelenti, hogy míg a mardekáros lány mindig is kemény volt, Emiliana amolyan pátyolgatásra szorul, amit talán pont egy hozzám hasonlóan kivert kutya tudja megadni. Meglátjuk! – Hát az tényleg szar ügy lett volna, de a hős megmentő még időben lökött ki. – Nevetem el magamat egészen őszintén, van azért rendesen öniróniám, hogy a hangsúlyból érezze, nem tartom magamat senki hősének, még a saját életem is rendesen el van cseszve, és ha kicsit is jó emberismerő, az ezúttal valódi homlokráncolást simán kiszúrhatja. – Fos ízű a kóla? Kérsz valami üdítőt? – Rendelek magunknak egy-egy fahéjas teát, mert lehet, hogy mára nekem is le kéne állni a piálással, viszont elvileg azért jöttünk le, hogy kiüssük magunkat. Ám Emy mintha nagyon nem ezen az úton akarna kitálalni. – És mi lehet a megoldás? Nincs más rokonod? – Hajolok kissé közelebb hozzá, mert egyrészt senkinek nem kell tudnia, miről beszélünk, így halkabbra fogom a mondandómat. Másfelől úgysem tudom megcsúfolni önmagamat, szeretek megfelelni a lányoknak. Így ajkaimon kedves, játékos mosoly tűnik fel. Csábító? Naná!

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] » Lonelyness » [You must be registered and logged in to see this link.]
[/i][/color]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emiliana Gray
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-09-04, 09:25


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kyle & Emiliana

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem akarom én őt is itt szapulni, de hát lássuk be ő is nem rég itt kergetett valami lányt és gondolom nem a nagy szerelem jegyében, én meg ugye éppenséggel okkal nem alkottam jó véleményt a fiúkról. Az apám, meg aztán igen jól sejti a külsőm se sokat segít, hiába vagyok visszahúzódó. Ő nem régen van még itt ,amit persze én nem tudok, mert nem figyelek az emberekre, de így nem valószínű, hogy hallotta a pletykát rólam, amit persze egy Mardekáros srác indított el, csak mert elég sokszor kikosaraztam és persze egy idő után felhúzta magát annyira, hogy elkezdte terjeszteni mekkora egy céda vagyok, ami persze pont hogy nem igaz, de mégis kinek hisznek, nekem aki csendben meghúzódom egy sarokban, vagy neki aki hagy hangú, barátai vannak szép számmal, vagy követői, vagy mik... Mondhatni ez már csak így megy, én meg nem ellenkeztem, mert minek?
- Nem... nem tudom. - ő ezt elég lazán és nyíltan kimondja, mi van ha az apám tényleg szó szerint rám akarna mászni és nem csak célozgatna, utalna rá, de én ebbe így nem akartam belegondolni és rémes így kimondva hallani, nem csoda ha nem is tudok mit reagálni. Még sem vághatom le a... ahogyan mondta, de akkor mit tehetnék? Nem mehetek máshová csak haza, itt sem maradhatok, mert nem tudom fizetni a tandíjat és az egyetemen azért az már nem csekély. Hát ezért nem tudtam mi lehetne a megoldás.
- Nem igazán szoktak becézni, úgyhogy, ahogy akarod. - ráhagyom, hiszen nem igazán van akit közel engedek magamhoz annyira, hogy becézgessen, neki pedig elég rövid a neve, nem hiszem, hogy rövidíteni kellene és amúgy se sok értelme lenne annak, hogy becézgessem, kétlem is, hogy értékelné. És persze megijedhetnék, hiszen arra végképp nem számítok, hogy Londonban kötünk ki, főleg hogy nekem ebből jó eséllyel még bajom is lesz 7dikesként... De most igazán nem érdekel, egy büntetőmunka nem igazán számít, ha egyszer nem rég még le akartál ugrani a Kilátából nem igaz? Így hát nem ellenkezem, csak megyek vele a viszonylag szolidabb szórakozó helyre is. Ráhagyom még a rendelést is, én amúgy se járok ilyen helyekre, inni se szoktam, úgyhogy nincs benne gyakorlatom. A kérdése még meg is lep, azt hittem értette már így az egészet. Kissé értetlenkedve is nézek rá, mondhatni meredek egy sort.
- Nem... volt egyértelmű? - nem, ezek szerint nem, pedig azt hittem azok alapján, amit mondtam, hogy mattot adott az élet... nem csak nézelődtem a magasból. - Meg akartam tenni, nem láttam úgy, hogy van más lehetőség. Ha nem jössz, valószínűleg közben jövök rá, hogy még sem kellene, még ha nem is tudom mi lenne a más megoldás. Csak akkor már... késő lett volna. - vonom meg a vállamat és ha netán közben megjön az italunk akkor kortyolok is belőle, még ha egy kis fintor is az eredménye a dolognak, hiszen nem igazán gyakori nálam a rumos kóla. Hát igen, le akartam ugrani, de amikor majdnem kiestem annyira megijedtem, hogy itt a vége, hogy akkor már egyértelmű volt nem akarok leugrani, de ha erre akkor jövök rá, amikor már megtettem... Végül is Kyle megmentett, csak ezt így nem mondom ki és meg se köszöntem neki, talán egyelőre nem is nagyon fogom, amúgy sem látom olyan típusnak, aki értékelné.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 148

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-09-01, 11:29Emilana & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]
  Meglehet, hogy éppen azzal enyhítem a lelki sebeim sajgását, hogy keménynek mutatom magamat. Lehet valaki úgy is kemény, hogy félvállról veszi az élet pofonjait, nekem muszáj valami plusz eszközt hozzátennem, mert ha mindent vidáman fognék fel, az úgysem menne. Cinikusnak azért nem mondanám magamat, inkább próbálok frappáns lenni, és rendszerint nem izgat, ki hogyan reagálja le a kifejezésmódomat. Nála azért látom hogy meg-meg rándul a szép arca, érzékenyebb a lelke, minthogy ilyenhez legyen szokva, ezért is viszem el kicsit a vicces stílus felé.
- Jah, azok, tényleg. – Ismerem be, nekem megvan rá az okom, hogy az érdemi döntések helyett inkább a lányok hajkurászásában éljem ki magamat, de vele ellentétben én azért nem fogalmazom meg, hogy miért is lettem ilyen. Úgyis leírta már az erősebbik nemet, akkor nekem kár magam helyett, vagy mások nevében magyarázkodnom. Ugyan most még csak az apját említette, de jó eséllye mások is a külseje alapján ítélték már meg. Na igen, a legtöbbünknek nincs ideje, vagy kedve elmélyülni a kapcsolatokban, marad a felszínes ismerkedés, naná, hogy külső alapján. Hiszen ha nincsen gusztusunk a másikhoz, úgysem megy tovább semmi.
- És ha idővel nem csak vizslat, meg tapiz, hanem mondjuk benyúl a lábad közé.. ? Vagy mondjuk mást is be akar oda tenni? – Most mellőzöm a káromlatokat, mert a helyzet önmagában is komoly, a téma itt már nem csak a szexuális zaklatás, hanem a perverzió, aminek főszereplője lehet. Azért az én mostohaapám nem ilyen agresszor, neki másféle hülyeségei vannak, de ha ez a lány most megint hazamenni kényszerül, akkor bármi megtörténhet. Nem kislány már, és bár nincsen hatalmas melle, de igenis ki van kerekedve. Van benne véla vér, talán ennek nem tud ellenállni az öreg kangép.
- Kyle Matthews. Emy? Vagy lehet ezt bárhogyan becézni? – Kérdezem miközben felhúzom, mert igenis szép kislány, máshogyan, mint akit az előbb kergettem, vagy Aurora, de végtére is nálam ez sosem zsáner kérdése. Meg most ez egyébként is különleges dolog, hogy meghallgatok valakit, lévén nálam is zűrök vannak, és ez valahogy kivételesen empátiát vált ki belőlem. De tényleg csak eseti jelleggel. – Akkor csak valami enyhébbet. Neked meg nem iszol, nekem meg már megvolt az alapozás. Rumoskóla.. – Vonom meg a vállamat és megindulunk kifelé, hogy aztán nem sokkal később már London bulinegyedében érjünk földet. – Na és miért másztál ki? Amolyan minden mindegy alapon veszélyesen élsz? – Kérdezem a csajszit, hátha abban látja a megoldást, hogy öngyilkos azért nem lenne, de ha véletlenül a halál elébe jön, mielőtt még az apja valamit komolyabban meglép. Az egyik közeli bárra mutatok, amelyben ugyan nem szól a disco, de élőzene igen, és nem olyan hangos, hogy túl kéne üvölteni. Belépünk, elől én, s a párpultnál rendelem meg a két italunkat.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] » Lonelyness » [You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emiliana Gray
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-08-29, 11:22


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kyle & Emiliana

[You must be registered and logged in to see this image.]

Szó se róla azért bántja a fülemet az, ahogyan beszél, de közben meg már-már ennyi káromkodás viccesnek is felfogható. Szerintem ő még csak kedvesen se nagyon tud beszélni úgy, hogy ne tegyen a végén hozzá valami kellemetlen toldalékot. Azért dicséretnek nem mondtam volna a szavaimat, de úgy fest annak veszi és még el is vigyorodik, amivel valahogy engem is egy önkéntelen halvány félmosolyra késztet. Már ez is nagy dolog, ha azt nézzük nem rég még komolyan azon gondolkodtam, hogy leugrom innen és végzek az egész eddigi életemmel.
- Ha így fogalmazol... de így már értem. Végül is igen, de nem, akkor sem szerelmi bánat, a pasik tuskók, már bocs... - vonom meg a vállamat. Na igen a véla vér megnehezíti az ember életét. Nem véletlenül olyan az életem, amilyen. Az iskolában még mindig jobb, mint otthon, de azért itt is bőven akadnak nehézségek, mint az a pletyka, ami rólam kering már vagy egy éve. Nem valami kellemes, ha az embert cédának állítják be csak azért, mert olyasvalakit koptatott le, aki ezt ennyire rossz néven vette... Na igen és persze kinek hisznek? A népszerű srácnak, vagy nekem, akinek még a legtöbben a nevét se tudják? Na ugye. Pocsék dolog, ha szeretnél inkább eltűnni mások szeme elől, de helyette még feltűnő jelenség is vagy az édesanyád miatt. Arról nem is beszélve, hogy ezt még az apád is észreveszi.
- De ő... az apám és azt nem tehetem. - hát rendesen elkerekedik a szemem. Még azért addig sosem jutottunk, csak a pillantása, vagy ahogy ültetett már az ölébe, pedig már nem vagyok kislány. De, hogy konkrétan ilyesmit tegyek... persze ha az embernek meg kell védenie magát, de én azért nem vagyok sem olyan erős, sem olyan drasztikus mint ezek szerint ez a srác, akinek egyébként még mintha a nevét se tudnám. Ezek után csak megint meglep. Nem értem miért istápol, amikor úgy tűnt nem érdekli senki és semmi, vagy ennyire nem tud mit kezdeni magával? Végül elfogadom a kezét, tényleg hülyén venné ki magát, ha nem tenném és fel is állok a földről.
- Emiliana egyébként... Emiliana Gray. - teszem még hozzá, hiszen ez a bemutatkozás dolog érthető módon eddig elmaradt. Az ember nem pont ezzel foglalkozik, amikor magát siratja, vagy amikor épp majdnem kilök valakit a kilátóból. - Tényleg nem iszom, de talán... Legyen ez. - lehet, hogy most jót tenne. Végül is majdnem olyan, mint kiugrani, csak nem tart örökké, de tény, hogy minden gondom megszűnne egy időre, még ha megoldást nem is jelentene a dolog, de az tuti, hogy legalább elfelejtenék mindent pár órára, vagy akár másnap reggelig. Arra most nem is gondolok talán nem kellene bíznom a srácban, hiszen nem ismerem, nem rég még valami lányt kergetett... akár még baj is lehet a dologból.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 148

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-08-27, 07:51Emilana & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]
  Rólam lepereg, ha piszkál, én még inkább szoktam másokat. Érzékelem, hogy árad belőle valami véla kisugárzás, igaz, nem olyan erősen, mint a bolgár vállogtatott meccsein a táncosokból. Azért nem könnyű ellenállni így sem, de lássuk be, nem feltétlenül a külseje miatt maradok, hanem azért, mert bennem is van annyi gerinc a tahóságom mellett, hogy ha már így a frászt hozzam rá, akkor ne legyek annyira szemét, hogy mondjuk faképnél hagyom, mint tettem azzal a csajjal, Aurorával, akivel a végén már nagyon nem voltunk egy hullámhosszon, egész éjszaka ott ücsörögtem miatta a gyengélkedőn, hogy újranövesszék az orrcsontomat, amit nem csak, hogy betört, hanem el is deformált. Mázlimra mindez már a múlt, de a lényeg, hogy a sírós csajszit ennyire nem szándékozom megsérteni a durva szövegeim ellenére sem.
- Köszi. – Most először szélesen elvigyorodom. Azért nem semmi, hogy nem a külsőmet, vagy a magabiztos fellépésemet dícséri valaki, hanem azt, hogy milyen ízesen káromkodok. Végülis ez is lehet nyerő pasi tulajdonság, noha többek fülét inkább bántja az ilyesmi. El tudom képzelni, hogy általánosságban a csajsziét is, de talán most nem ironizált, hanem még akár viccesnek is gondolhatja, hogy nem tudok szalonképesen befejezni egy mondatot sem.
- Nem, nem csak ez, csak hát te túl jó csaj vagy ahhoz, hogy ne merüljön fel olyasmi, hogy csak a külsődet nézik, de csak megdugni akarnak. Most baj, hogy őszinte vagyok? – Talán lehetnék diplomatikusabb is, ám felesleges sallangnak tartom a plusz köröket. Maradtam, mert végső soron igenis kiváncsivá tett, hogy mi a fasz lehet vele, így ha már nem hajkurászok már holmi testi élvezet kedvéért, legalább megtudom, hogy mi baszta be nála ennyire az estét. A végén még tényleg meghívom valami piára, nekem úgyis csak az alapozás volt meg eddig. – Aztakurva.. tudtam én, hogy valami a csinos csomagolással kapcsolatos. A szemét rohadék.. Nem tudja visszafogni a cuccot a saját lányával? Vágd le a farkát egy konyhakéssel.. – Azért itt már én is indulatos leszek, az én apám is egy görény, ráadásul nekem nem is az igazi, de ha ilyen dolgokra ragadtatná magát, hát már meg is öltem volna. – És ha eddig alig tudtad kikerülni a dolgot, akkor most nincs is megoldás? Kurvaélet.. – Csóválom a fejemet, és felpattanok, felhúzva őt is, mert valahogy nyomasztó kezd lenni ez a hely. Azért remélem, hogy nem csinál belőlem hülyét, hogy ne fogadja el a kezemet. Persze ha megtette, és már talpon van, akkor elengedem. – Nem tűnsz egy nagy piásnak, de.. vagy ez, vagy, vagy valami dögunalmas tóparti séta. Mindkettő klisé, ez tény, na mindegy, dönts.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] » Lonelyness » [You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emiliana Gray
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-08-25, 09:40


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kyle & Emiliana

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem is tudom miért piszkálom, bár igazából nem ez a célom, szimplán csak el akarom engedni, hagyni, hogy elmenjen, ha már nem tud segíteni és amúgy is nem ismer, nem is várom el tőle. Vagy nincs jobb dolga, vagy annak ellenére, hogy az előbb még egy lányt kergetett és eléggé morózus típusnak tűnik mégis csak legbelül nem annyira morózus, a jó ég tudja, de valami miatt még mindig itt van, hiába próbálom mindenféle módon a tudtára adni, hogy nincs rá semmi szükség és főleg nem várom el.
- Te aztán igazán választékosan tudsz fogalmazni. - pillantok rá, talán most először igazán, hiszen eddig vagy a földet bámultam ,vagy el voltam foglalva a saját bajommal, netán a mélységet, amikor majdnem sikerült kilöknie, most viszont tényleg ránézek. Eléggé elkínzott ábrázata van annak ellenére, hogy nem rég még tényleg vihogva kergetett valami lányt, de ha jól sejtem, meg ahogyan a szája szagából érzem is igen sok lehetett benne az alkohol ahhoz, hogy ha netán ő sem az a vidám életű mégis csak tudjon nevetni, ha más nem, hát az ital hatására.
- De, ha egyszer ez az igazság. - akkor is, ha ilyen modortalanul beszél és ennyire... nem is tudom milyen a stílusa, de cseppet sem kedves. Na nem is várhatom el, hogy kedves legyen, mert hát végül is itt van, pedig egyáltalán nem lenne kötelessége foglalkozni velem, de nagyon úgy fest, hogy nincs jobb dolga, vagy tényleg az alapján, amit mond esetleg neki is hasonlóan pocsék élete lehet?
- Szerelmi bánat? Csak az lehet igaz, ha egy lánynak valami gondja van. - ezúttal is rá pillantok, de mintha tényleg érdekelné a válasz, és végül is talán még van benne annyi ital, hogy erre akár nem is emlékszik majd holnap, akkor meg nem veszítek sokat, ha beszélek. Amúgy se lehet mit kezdeni a helyzettel, akkor meg édes mindegy. - Hamarosan végzek itt az iskolában, hetedéves vagyok és... az apám nem akarja, hogy tovább tanuljak. Azt akarja, hogy maradjak otthon és nem igazán van választásom nemet mondani neki, de hazamenni sem akarok, mert sokszor annyira... furcsán néz rám és furcsán kezel, nem úgy, ahogyan... illik. Úgyhogy itt nem maradhatok, de haza sem akarok menni, úgyhogy... - csak megvonom a vállamat és újra magam elé meredek. És persze mondhatja azt álljak a saját lábamra, de nem tudok egy nyár alatt annyi pénzt összeszedni ,hogy fedezzem a tanulmányaimat és az apám akkor is az apám, mi van, ha nem megyek haza utánam jön és akkor is hazarángat, akkor pedig csak még rosszabb lesz, mint egy átlag nyár és utána még azt sem várhatom, hogy jöjjön a szeptember és visszajöhessek ide újra bebújni a csigaházamba. Tehát nincs megoldás.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 148

TémanyitásTárgy: Re: Kilátó 2018-08-21, 06:59Emilana & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Mindketten megzavartuk a másikat, ezt már kár is túlragozni, habár az ő szemszögéből én vagyok a zavaró fél. Ha egy lépcsővel arébb fordulok le, akkor biztosan nem lököm is a korláton, és nem jutunk el idáig. Valahogy már nem akaródzik visszasietni, továbbkeresni a lányt, a számomra is halálközeli élmény enyhén józanítóan hatott rám, de a legjobb lenne meginni egy vödör kávét, mert fel van kavarodva a gyomrom is a sok piától, meg az utána való rohangálástól.
- Számomra is meglepő. De ha majdnem megölök valakit, legalább van bennem annyi gerinc, hogy kiváncsi vagyok, mi a szar baja van, bocs. – Én már csak ilyen csúnyán beszélek, ontom magamból a káromlatokat, amiket a könnyes mandulavágású szép szemek sem tudnak bennem elnyomni. Kifejezetten indulatos alkat vagyok, az a rosszfiú, aki után döglenek a nők, pedig bele sem gondolnak, hogy valami talán idáig juttatott. – Ez aztán kurvára nem mondható arany középútnak baszod. Nincs értelme élni, nincs értelme meghalni. Neked jobban kell a pia, mint nekem. – Csúszik ki a számon, de talán nem rakja össze magában, hogy nem csak a buli kedvéért ittam, hanem a buliba menekültem a valóság elől. Elhúzom a számat, mint aki szarik az egészre, szemforgatva ráncolom a homlokomat, pótcselekvésként az ujjaimat ropogtatom.
- Naná, hogy nem értem, mivel nem is ismerlek. Csak megpihenek itt, aztán.. – Legyintek, mert ez végülis hülyeség, ha nem érdekelne, hogy mi a nyűgje, akkor miért nem hagyom itt? Talán mert annak idején engem is csak úgy otthagytak? És azóta mindenki más is ugyanígy bánt velem? Hát nekem is okádnom kell nem csak a piától, hanem az egész világtól, de a valahol békére vágyó kisfiú belül inkább dörömbölni kezd: hallgasd meg! – Mattot adott? Mert? Valami szerelmi bánat? Vagy mi?  – Kérdezgetem, mert a lányok általában valami szemét, magamfajta pasi után rinyálnak, kétlem, hogy neki is valami családi zűrje lenne. Bár igazából egyikben sem vagyok otthon, ha meghallgatom, akkor bólogassak, hogy szar ügy? Hát nem tudom, de lássuk, mit nyög ki.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] » Lonelyness » [You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Kilátó

Vissza az elejére Go down

Kilátó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Tornyok-