ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ

Üdvözlet!
2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legfrissebb
Ma 00:51-kor
Cody L. Mortimer

Tegnap 11:01-kor
Adrien Meyers

2024-11-22, 19:51
Duncan McFayden

2024-11-22, 09:46
Sandrin Delight

2024-11-22, 09:33
Dasie Saint-Quentin

2024-11-21, 12:32
Erica Herbs

2024-11-19, 10:19
Lioneah McCaine

2024-11-17, 11:45
Ramsey Montreville

2024-11-17, 11:15
Rocco Vivanti

A hónap posztolói
Kalandmester
Edzõterem - Page 3 I_vote_lcapEdzõterem - Page 3 I_voting_barEdzõterem - Page 3 I_vote_rcap 
Cody L. Mortimer
Edzõterem - Page 3 I_vote_lcapEdzõterem - Page 3 I_voting_barEdzõterem - Page 3 I_vote_rcap 
Ashton P. Blake
Lioneah McCaine
Vladimir Mantov
Annabelle Mitchell
Nina Rae Smith
Duncan McFayden
Maegan Anaiah Llyvelyn
Gillian Ollivander
Statisztika
Összesen 785 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Isabella Cullen

Jelenleg összesen 71257 hozzászólás olvasható. in 4405 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 68 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 67 vendég :: 2 Bots

Cody L. Mortimer

A legtöbb felhasználó (447 fő) 2024-11-23, 04:21-kor volt itt.

Megosztás

Edzõterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Luna Lovegood
Reveal your secrets
Luna Lovegood
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-03-01, 09:41

First topic message reminder :

Edzõterem

Az akadémia egyik legnagyobb terme, bár azért a Nagyteremnél természetesen kisebb. Az edzőterem főként erőnléti edzések helyszínéül szolgál. Külön kis területek vannak itt berendezve, ahol mindenki megtalálhatja a neki legszimpatikusabb részt. Vannak matracok, ahol akár nyugodtabban meditálni is lehet, ha épp csendesebb a hely, de akadnak súlyok, bordásfalas rész is. Sőt úgy tűnik, hogy tényleg mindenre gondoltak, ugyanis mágiával kicsit megbuharált mugli edző gépek is akadnak, mint például futópad és társai. Aki tehát egy kicsit erőnléti tekintetben fejleszteni kívánja magát az itt bátran megteheti. Az egyik sarokban még egy régi zenegép is helyet kapott, ha túl nagy lenne a csend, netán valaki jobban szeret izzadni zene mellett, mint nagy csendben.

A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
http://xmen-firstclass.forumphpbb.com/

SzerzőÜzenet
Seraphine McCaine
Reveal your secrets
Seraphine McCaine
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-05-20, 17:23

Auror Akadémia & Sarah

"Amikor azt mondod: "Feladom!",
gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja:
"Egek, micsoda lehetőség!""

Nem igazán aggódom, hogy az ilyen ősidőkbeli fal meghajlana, amikor észreveszem, hogy Adora ugyanarra mászik fel, mint amin én elhelyezkedtem. Lehet, hogy butaság, de annyi ideig voltam az idősebb nővér, aki pátyolgatta a szeleburdi Sashát, hogy ha nem ellenkezik, akkor odavonom magamhoz, hogy akár átölelve aludjunk el, vagy csak egyszerűen egy kupacban egymás mellett. Bízom a fiúkban, hogy vigyáznak ránk, bár ez lehet, hogy kicsit ellentmond annak, hogy "erős fügetlen nőnek" kéne lennem, még is.
Mikor ébredünk és lepillantok először kicsit nyújtóztatom a tagjaimat és csak nézelődök, végignézve a pici dínók mozgását és csak akkor indulok meg, ha szólnak a többiek, hogy találtak még egy tárgyat.
- Már megint nem az enyém, ahj... - mormogom halkan, aztán egy kicsit bocsánatkérően nézek Adorára, nem akarom, hogy a panaszkodásomat hallgassa. Lemászunk, ha kell segítek neki, nem tudom mennyire gyakorlott mászó, aztán pálca nélkül jobb híján csak igyekszem úgy mozogni, hogy bekerítsem azt a dínót, amelyiket kinézték maguknak a többiek és könnyebb legyen becélozniuk, legyen az varázslat vagy éppen a nagymacska familiáris. A mosómedvék nem a vadászatról híresek, szóval az én állatkám is csak úgy ugrándozik, hogy segítsen a bekerítésben, leválasztani a gyűrűset a többiről.
Ha sikerül Ansley-nek megfagyasztani a kipécézett dínót és még apróbbra összetörpíteni azért kiszakad belőlem egy "jajj, de aranyos!", bár nem vagyok annyira nagy állatbarát, még csak a nevét se tudnám megmondani a kis lénynek. Persze, fontos a történelem és szép dolog az archeológia is, de engem mindig is a legendás ereklyék érdekeltek és nem a történelmi maradványok. Azt nem tudom, hogy kinek tűnt el varázstárgya és kinek egyszerűen érzelmi értékű a darab - nekem mindkettő -, de ha könnyen elbánnak a piciny dínóval, akkor megpróbálok ráhangolódni a képességemre és megérezni a McCaine medált, hátha legalább az irányát be tudom lőni, mert közelítettünk felé és kipihentük magunkat. Mintha valami átszellemült idióta lennék indulok meg minden irányba, hátha valamerre erősebb a "jel". Nagyon remélem, hogy nem kerültünk távolabbra tőle és nem vétettem el korábban.

// Relikviamester: Relikviákon és ereklyéken kívül képes érzékelni, hogy 10 méter sugarú körben van-e varázstárgy, és hogy milyen irányban. Megérzi az átkokat, csapdákat egy-egy tárgyon. //

©

Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Ansley Becker
Reveal your secrets
Ansley Becker
Mardekár

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-05-20, 10:09

Akadémia & Ansley
A kis dinók most még egyáltalán nem aggasztanak, ahogy felérek a fa tetejére pedig konstatálom, hogy ide biztos nem tudnak feljutni a kis nyurga testükkel. Még hallom Galen védővarázslatát, ami még egy kicsit megnyugtatja a lelkem és talán ennek a hatására is, de ahogy lehunyom a szemem, már el is alszom. Amikor kipattannak a szemeim, olyan érzésem van, mintha csak néhány perc telt volna el, pedig nem így történt. Kipihentebbnek érzem magam, de azért nem mondom, hogy a szervezetem nem tudja még igényelni néhány óra alvást, ám már szeretnék kikerülni ebből a kalamajkából és visszatérni a saját ágyamba. Egy pillanatig még azt gondoltam elalvás előtt, hogy talán ha felkelek, kiderül, hogy ez csak egy álom volt és kezdődik a kiképzés következő része az akadémián, de sajnos nem így történt. Óvatosan lejjebb ereszkedem és a többiekre pillantok, hogy felkeltek e már, ám ahogy haladok lefelé, észreveszem, hogy a kicsi dinókból most még több van mint mielőtt lefeküdtünk. Blaine és Galen irányába lépek és ha Galen felhívja rá a figyelmemet, akkor bizony magam is észreveszem a dinók között azt, aminek a nyakán a gyűrűm ékeskedik. Egyre inkább idegesítenek ezek a kis mitugrászok egyébként, és főleg, hogy nagyon gyorsan rohangásznak a környéken. Nem szeretném, hogy belém harapjanak vagy ilyesmi biztos vagyok abban, hogy a kis ragadozók ennyien simán el tudnának intézni bennünket.
- Ah, ne már, olyan suták, hogy tudta felvenni a gyűrűt?! - Kicsit erélyesebben taszigálom el magam mellől a kis idegesítő dinópalántákat, de amikor betelik a pohár és már szem elől veszítettem a gyűrűset is, akkor felemelem a pálcámat.
- Immobilus! - Ha esetleg hatna a mozdulatlanság bűbájom, akkor a kis dinók között keresni kezdem azt, amin a gyűrűm van és ha megtalálom, akkor ameddig még mozdulatlan, megragadom. - Reducio! - Zsugorítóbűbájjal igyekszem csak a dinó méretét csökkenteni és ha a számításaim esetleg beválnak akkor hamarosan kezemben tarthatom a gyűrűt. Ha nem, akkor kitalálok valami mást, vagy esetleg a többiek ötleteire hivatkozom. Remélem, ha a kis dinó palánták felélednek, akkor nem lesznek nagyon morcosak majd a bűbáj miatt. De nekem nagyon kell az a gyűrű és már nagyon el szeretnék indulni haza, de abban biztos vagyok, hogy ez még nem a vég és lesz még bőven izgalomba részünk. De bár ne lenne igazam, egyébként.

// Immobilus - Mozdulatlanság bűbáj - Megállítja a mozgó élőlényeket.
Reducio - Zsugorító bűbáj - A célpont mérete csökken.

Blaine Mitchell
Reveal your secrets
Blaine Mitchell
Mardekár

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-05-19, 14:04

A kiképzés & Blaine

A new advanture

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Miközben Sera elindul felfelé aludni, én elhülyéskedek Adorával. Valahogy a vöröskékkel jól megértem magamat, itt is vidám visszajelzést kapok, noha a társaság nagyja már agyilag teljesen zokni a kimerültségtől, és hogy valami múltbeli síkon kalandozgatunk. Igyekszem a vérivást a legapróbb fájdalommal végigvinni, szunyogcsipésnek álcázni, nem töröm át a húst, a csontokat, csak felkarcolom a bőrt, s inkább kiszívom a vért, mint amikor az ember elvágja az ujját, amolyan zsibbasztó, de nem pocsék érzést keltve. – Köszi. Remélhetőleg nem te leszel a reggeli is. – Egy fokkal jobban érzem magamat, a többiek pedig elkezdenek tábort állítani, ha nem is szó szerint, de Adora is indul fel a fák közé. Ha kell, bakot tartok neki. – Jó éjt. Alattad leszek, ha esnél. – Szólok még fel, ha meghallanám, hogy recseg valami az ágak között, még el tudjam kapni. Seraphine a vámpírsága miatt talán ebből a szempontból gyakorlott, és hát nem menthetek meg mindenkit, ez volt az első medimágusi lecke. Fókuszálni kell, azt segíteni, aki rászorul. Így mások persze magukra vannak utalva, vagy éppen nem rám, de ezzel most nem tudok mit kezdeni. A vadmacska tanácstlanul szökken az ölembe, s vele együtt a földre kucorodok, néhány lapulevelet magam alá söpörve, szinte azonnal be is hunyom a szememet. Azért amikor felkelek, tényleg jobb a közérzetem, szinte még ki sem pattannak a pilláim, már azt nézem, hogy ki aludta el a haját, és ha találok olyat, akkor megjegyzem. Ellenben a kis dinók igen sokan vannak, a vadmacska jobbnak látja ölben jönni, és a kis fogak csattogása azt jelzi, hogy igencsak türelmetlenek, ők is régen ehettek. Eleve a dögöket nézem, hiszen eddig is a dínókon találtuk meg az ékszereket. Ha Galen szólna, akkor mégiscsak leteszem a vadmacskát, hátha meg tudja ugrasztani a gyűrűset, hogy a többiek esetleg kiüssék a tolvajt. Ez ugyan nem macska-egér játék, de pont azért idéztem annak idején ilyen familárist, mert egy macska ügyességével kevés állat tudja felvenni a versenyt.

Megjegyzés -- Ruha -- Zene -- ©

Kalandmester
Reveal your secrets
Kalandmester
Mesélő

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-05-18, 10:42

A hívogató dallam

Blaine dínókról legendás lények gondozásából, vagy mágiatörténetből nem esélyes, hogy tájékozódott, de annyi azért látszik az apró dínókon, hogy elég hegyes fogaik vannak. Végtére a vámpír is ragadozónak minősül, szóval azért ebből sejtheti, hogy nagyon is húsevők, csak jó eséllyel inkább maradékokat keresgélnek, amit a nagyok meghagynak.
Galen még kicsit körbejár, egészen jól bírja a többiekhez képest, főleg hogy a véréből se adott, de azért már ő is fáradt. A kis dínókból láthatja, hogy akad azért néhány a környéken, de egyelőre úgy fest nem okoznak gondot. A védővarázs is létrejön, így tényleg ledőlhetnek pihenni egy kicsit.
Nem sokkal később már jóval emberibb állapotban ébrednek. Senki se esik le egy fáról se és most az erdő is egészen nyugodtnak tűnik. A kis dínók ellenben még mindig odalent szaladgálnak. Ha lenéznek a fákról, akkor egyértelműen láthatják, hogy amíg pihentek megsokaskodott a létszámuk, bár mintha sokuk elbújt volna, mert sok helyen csak egy-egy levél, vagy nagyobb fűszál, bokor rebbenéséből látszik, hogy van ott valami. Valószínűleg mivel eleve ő bírta a legjobban, a pihenés után is ő érzi magát a legfittebbnek, úgyhogy Galen szúrja ki, hogy bizony az egyik kis dög nyakán egy fénylő valamin csillan meg a fény. Ha szól a többieknek, akkor Ansley a saját gyűrűjét fedezheti fel benne. Hogy hogyan került oda és hogyan tudta a kis dínó átdugni a fejét rajta az már rejtély. Mondjuk így leszedni se lesz egyszerű feladat.
Mindenesetre, ha lemásznak a fákról, akkor biztos, hogy a kis dínók előbukkannak a rejtekükből. Elég sokan vannak, több tucatnyian és gyorsan változtatják a helyüket, úgyhogy a gyűrűset is hamar elveszítik a szemük elől.

//Határidő: május 24., következő hozzászólás: május  25.

Ronan: második sárga lap
Adora: első sárga lap//

Adora McGalagony
Reveal your secrets
Adora McGalagony
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-05-12, 18:22

Elátkozott zenegép & Dínók

Nos, még mindig jobban járunk, ha ő cipel engem, mint fordítva. Kissé szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy ez az egész milyen hatással lesz rám. Nem igazán találtam bővebb információt ezzel az örökéletes témával kapcsolatban, pedig az egész éjjelt ezzel töltöttem…

Nagyjából egy másodpercig vagyok feszült a dolog miatt, hiszen a srác is poénra veszi az egészet, ezzel belőlem is kicsalva egy nevetést. Korábban nem barátkoztam „osztály bohóca” típusú emberekkel, pedig eléggé szórakoztatóak. Mentségemre szóljon, hogy más emberekkel sem foglalkoztam, merthogy én tanultam. Megérte? Hát erre az egész helyzetre nem tudtak felkészíteni a könyvek szóval…nem tudom.

Annak azért örülök, hogy ülve folyik le a procedúra, ha elájulok kevésbé ütöm be magam. Különösebben nem érzek semmit, enyhe fájdalmon kívül. Olyan, mint egy mugli vérvétel, legalábbis az alapján, amit nagybátyám mesélt. Kissé még fáradtabb leszek tőle, ha ez lehetséges, így kimondottan tetszik a pihenő gondolata.

Elsőre az jut eszembe, hogy nem nagyon kéne szétszéledni, így, ha sikerül az utolsó csepp agyammal rendesen felmérnem a fákat akkor ugyanarra mászok, amire Sera. Így van legalább egy pálcánk és egy extra védvonal a familiárisa személyében. Kissé nehéz szívvel gondolok a sajátom, biztos nagyon magányos szegény. Igyekszem felmászni valami biztonságosnak tűnő magasságba, ennyire talán hajt a túlélő rendszerem, de azért lejjebb, mint a vámpírlány, mert nincs annyi energiám, hogy mellé tornázzam magam.

- Jó éjt. – Motyogom automatikusan és féléber álomba merülök. Se védő varázs, se biztonsági háló, se semmi. Tiszta és világos, hogy nem fog az agyam.

//Egy dobásra vagyok attól, hogy 0 alá kelljen dobnom.  Edzõterem - Page 3 1f602
Fizikum 10 + 10 -10 = 10%
Adora McGalagony carried out 2 launched of one 10 oldalú dobókocka :
Edzõterem - Page 3 Kocka4 , Edzõterem - Page 3 Kocka2

Why are you so serious
love
?

Don't you know how to have
fun
?
Vendég
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-05-12, 17:34

Nem szentelek túl sok figyelmet a lakmározó vámpírok vacsorájára... Akarom mondani, ebédjére vagy reggelijére, akármilyen napszakot is éljünk most.
A felfedezőutam során a kisebb dínókat fürkészem, először is a korábban tanultak miatt, hátha közöttük is ki lehet szúrni egy-egy elhagyott ékszert vagy személyes tárgyat. Illetve azt is megpróbálom kifigyelni, hogy melyik irányból érkeztek. Nagyon úgy tűnik, hogy mindannyiunk holmiját valami dínó csente el. Akkor még szép, hogy nem fogok lepihenni, ha már ilyen közelnek tűnik a cél. Egy-két ásítást azért elnyomok én is, míg a többiek Ansley gólemei társaságában akarnak tenni egy pihenőt. Talán jót tenne nekem is... El is gondolkozok egy pillanatra egy nagyobb ásítást megszakítva, de aztán inkább tovább vizslatom a dínókkal teli területet Blaine társaságában vagy nélküle. Amondó vagyok, hogy ezek a kis dínók nem fognak bántani minket, ameddig nem háborgatjuk őket... Bár aztán franc tudja milyen ösztöneik vannak.
A területet azért egy Protego Totalummal bevédem, mert hiába a gólemek, még se túl jó ötlet, ha Ansley álomra akarja hajtani a fejét az irányításuk közepette. Meg aztán én se szeretnék még egy T-Rexet a nyakamba.
Amennyibben nem jutok előbbre a tárgyak keresésében, a legközelebbi fát én is megpróbálom megmászni, de ahelyett, hogy a távolba pillantsak, inkább a lombok között nézelődök szét, nehogy valami rám szakadjon...

//Protego Totalum:
Megvéd egy kijelölt területet a betolakodóktól, más lényektől és varázslatoktól.

Fizikum(17)+10=27

Vendég carried out 2 launched of one 10 oldalú dobókocka :
Edzõterem - Page 3 Kocka0 , Edzõterem - Page 3 Kocka5
//

©
Ansley Becker
Reveal your secrets
Ansley Becker
Mardekár

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-05-12, 15:27

Akadémia & Ansley
Biccentek egyet csak Ronannek a köszönésre, ha már itt vagyunk, akkor dolgozzunk össze és azt hiszem mindannyiunk érdeme, hogy mihamarabb hazakerüljünk, ennél fárasztóbb estém már nagyon nagyon rég volt. Miközben a többiek vérrel próbálják meg csitítani a fáradtságot, én nyelek csak egy jó nagyot és elfordulok, a gólemekkel foglalkozom inkább. Vissza tudom fogni magam szerencsére és mivel tisztában vagyok azzal, hogy ezzel a többieknek is rosszat teszünk, én amúgy sem fogadnám el tőlük, még ha fel is ajánlják akkor sem. Mind fáradtak vagyunk és egyikünk sem volt erre felkészülve. Miután elküldtem a két gólemet két különböző irányba, sokkalta jobban érzem magam, kicsit biztonságosabbá vált a közvetlen környezetünk. Szerencsére mire visszatérek, már a többiek is befejezik a vérszívást és ki-ki más irányba indul.
- Szerintem pihenjünk egy kicsit, legalább egy fél órát, a gólemek biztosítanak bennünket. - Jegyzem meg, aztán aki megfogadja ezt megfogadja, aki nem az nem, én Sera után egy másik fát szemelek ki magamnak és határozott mozdulatokkal próbálok meg felmászni arra, egész magasra, hogy én a másik irányba kémleljek és esetleg őrködjek, de egy kényelmesnek tűnő, vaskos ágon elhelyezkedve, a törzsnek döntve hátam kicsit lehunyom szemeim, még ha csak egy minimális időre is, de erőt kell gyűjtenem. Azért nyilván itt nem tudok olyan nyugodtan pihenni, és kényszeresen rá vagyok koncentrálva a gólemekre és a környező hangokra is, így valószínű, hogy ha bármi furcsát hallok majd, kipattannak szemeim.

Fizikum 20 + módosító 10 + vámpír 10: 40 alá

Ansley Becker carried out 2 launched of one 10 oldalú dobókocka :
Edzõterem - Page 3 Kocka6 , Edzõterem - Page 3 Kocka7

Seraphine McCaine
Reveal your secrets
Seraphine McCaine
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-05-11, 17:29

Auror Akadémia & Sarah

Nyitom a szám, aztán csukom is, egyszerűen nincs erőm többször beleszólni Galen okfejtésébe és rámutatni, hogy én csak szélt kavartam, hogy kiemeljük a babadínót aztán csak menekültem az anyja elől, szóval lényegében senkit nem támadtam meg.
Nem igazán gondoltunk bele túl mélyen, hogy mire vállalkozunk azt hiszem, pedig egy auror bármikor keveredhet bajba, mondjuk talán az nem jellemző, hogy visszakerül az őskorszakba. Ahogy egyre több vámpír bukkan fel a társadalomban, mert nem kell többé rejtőzniük, nem utálja az egész társadalom őket biztosan ki fognak fejleszteni valami vértablettát, de egyelőre nincs ilyenem... valószínűleg ha kikerülünk innen első dolgom lesz levelet írni Lioneah-nak, hogy hallott-e már ilyesmiről vagy csak a kimerültségtől ábrándozom erősen.
Bár rossz érzés fejet hajtani a szükségleteknek, Blaine-nek Adora igent mond, míg nekem Ronan, így egy kicsit hálásabban, megenyhülve mosolyodom el, mégha végtelenül fáradtan is.
- Kimondottan a kedvencem. - válaszolom, az ember még a végén azt hinné, hogy bágyadtságomban flörtölök. Minél gyengédebben és fájdalommentesebben harapom meg, de minél éhesebb vagy kimerültebb az ember annál nehezebb. Az arcom kissé megváltozik, a fogaim előre pattannak, a szemem sötétté válik, az egész lényemből eltűnik a teszetosza, anyáskodó lány és egy éhes, sötét kisugárzású vámpír marad. Sikerül megtartanom a kontrolt, még a nyálammal be is gyógyítom a sebet, miközben hallgatom, amit mond, de mielőtt válaszolnék elfordulok, hogy letöröljem az arcomat és visszarendezzem a vonásaimat, hiszen egyáltalán nem vagyok kibékülve azzal, ahogy kinézek vámpírként. Talán még néhány év...
- Meglátjuk, lehet egyszer a jó szívem fog a sírba tenni és nektek van igazatok. - visszakozom kicsit, újra visszatér a kis finomkodás.
- Köszönöm és sajnálom, valószínűleg a vérveszteségtől még kimerültebb leszel. Csak találjuk meg az összes tárgyat minél előbb és utána lehet egyszerűen haza kerülünk. - teszem hozzá, miközben visszahívom a familiárisom és mivel szerencsére osztozunk a fáramászás képességében, miután fixíroztam a hatalmas ágakat megpróbálok felmászni. Látom, hogy Blaine inkább kimegy a védett részről megnézni, hogy Galen mit talált, de muszáj beosztanom az erőmet. Már az első perctől a csorda ellen fára akartam mászni, nem véletlenül. Rengeteg mindenben támaszkodom a pálcámra, de ez mindig is olyasmi volt, amit szerettem a birtokon egészen kiskorom óta csinálni, akár a testvéreimmel, akár egyedül. A közös emlékekre megint kicsit szíven üt, hogy nem tudom hol van a McCaine medál, de ha nem pihenek csak összeesek út közben és sose fogjuk megszerezni és visszajutni. Ha sikerül felmásznom akkor körbe nézek és valószínűleg még percekig pihegek, de ha nem látok valami szörnyen jót - vagy szörnyen rosszat -, amit le kéne kiabálnom a többieknek, akkor lehet tényleg betámasztom magam, hogy kicsit leüljek és lehunyjam a szememet. Ansley gólemjei úgy is körbevesznek minket és vigyáznak ránk, a familiárisomat ölelve pedig ő is figyelheti az álmomat, hogy ne történjen baj. Mondjuk nem hiszem, hogy benne lenne a tankönyvben, hogy "Az a jó auror ismérve, hogy tudja mikor kell aludni.", de hátha még is kicsit jót tesz, ha lehunyom a szemem.

// Fizikum 20 + 10: 30 alá

Seraphine McCaine carried out 2 launched of one 10 oldalú dobókocka :
Edzõterem - Page 3 Kocka3 , Edzõterem - Page 3 Kocka7
//

©

Blaine Mitchell
Reveal your secrets
Blaine Mitchell
Mardekár

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-05-11, 16:29

A kiképzés & Blaine

A new advanture

Seraval megpróbálok nem zombi üzemmódban beszélgetni, de bármi is vesz minket körbe, alaposan leszívja az erőnket. Vagy.. felerősíti a vámpír vágyakozást, ösztönöket? Bárhogy is legyen, még mindig próbának érzem, ahol az auror munkát figyelembe véve majd számolnom kéne azzal is, hogy ha majd merő véletlenségből felvesznek dolgozni, akkor be kell iktatni a vér kérdését is. Nyomozás közben is felmerülhet, hogy hajt majd az étvágy, de félre kell tenni, kell az állóképesség, hogy az ügyre koncentráljak, nem pedig az evésre. Most mégis kénytelen vagyok körbekérdezni, és Adorát megkóstolni, már ha kész viszonozni a korábbi szívességet. Azt, ami amúgy nem szoktam számonkérni, medimágusként gyakorta olyanoknak segítek, akik tudatuknál sincsenek. Most kellemetlenül jön ki, hogy a korábbi akciózás apropóján hozzá fordulok, fogjuk a csapatmunkára. – Köszi! Igyekszem csak a legszükségesebb mennyiséget. – Bólogatok a vöröske felé, egyszerűbb lenne, ha olykor a vámpírok egymásból ihatnának, amolyan vércsere szintjén, hogy ha nincs más megoldás, akkor a szertartás kedvéért ez így működjön. Seraphine-ra vetek egy álmos pillantást, majdnem belealszunk egymás képébe, talán ő is sikerrel jár Ronan tekintetében. Keresem továbbra is a hibákat, ami viszont nincsen. Kénytelenek vagyunk hát végigkeresni a júra korszakot holmi ékszerek miatt. – Cipellek, ha szükséges, ez  nem is kérdés. – Rebegtetem meg a pilláimat motyogva, de félő, hogy ha csak egy perce is behunyom a szememet, akkor Adora fog ölben vinni hazáig. Odalépek hát a lányhoz, elkapom a derekát, és amolyan Drakulás stílusban hátradöntöm, hogy átharapjam a torkát, de aztán vissza is húzom, nevetve, hogy csak hülyülök. Leülök a földre, és őt is magam mellé vonom, hogy majd ha rákészült, akkor a csuklóját harapdálom meg kissé. Tényleg csak két korty, hogy erőre kapjak, vagy legalábbis kipattanjon a szemem, utána pedig dolgos medimágusként figyelem a reakcióit, hogy ne ájuljon be, vagy ilyesmi. Ha a gólemek megjelennek, és Ansley engedi, hogy pihenjünk kicsit, megteszem, de ha tovább kell indulni, akkor is megemberelem magamat. Galen után lépdelve felfedezem az apró dínókat, kutatok az emlékeimben ami a mágiatörténetet, legendás lények gondozását, vagy akár a sima mugliismeretet illleti, hogy vajon be tudom-e azonosítani a kicsiket. Hátha beugrik valami, mert ha ezek veszélytelennek tűnnek, de fél percen belül itt lesz belőlük vagy száz, akkor simán széttéphetnek. Az emlékeimből hátha előjön valami, hogy ragadozók-e, van-e valami speciális életmódjuk, bármi ami segíthet.

//Fizikum 20+10-10=20 alá fáradtság

Blaine Mitchell carried out 2 launched of one 10 oldalú dobókocka :
Edzõterem - Page 3 Kocka4 , Edzõterem - Page 3 Kocka7
//

[/color][/i]

Kalandmester
Reveal your secrets
Kalandmester
Mesélő

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-05-11, 10:07

A hívogató dallam

Blaine megnézi magának az erdőt, de nem igazán talál hibát a mátrixban, meg aztán mivel kellően álmos, így azért a koncentrációképessége is jelentősen csökken. Habár Adora végül bevállalja, hogy ad neki a véréből, de azért jól sejti ez most nem a legjobb ötlet, hiszen neki nincs más, amivel pótolja, és így csak azon túl, hogy fáradtabbá válik még hamar komolyabban szomjas is lesz, hiszen nincs nála kulacs, hogy pótolja a hiányt. Ronan hasonlóan jár, hiába érzi még egészen jól magát a véradás határozottan ront az állapotán. Blaine és Sera egy fokkal jobban vannak, amikor kapnak egy kis vért.
Sera familiárisa sikeresen gyógyít a dínó sérülésén. Úgy látja egyébként, hogy elég nagy és terebélyes fák vannak itt. Lehet, hogy felmászva a tájat is jobban belátják, hogy merre érdemes egyáltalán indulni egy kis pihenő után. Vaskosak az ágak, úgyhogy alapvetően lát olyan helyeke, ahol az ember akár még egy kis alvást is eszközölhet anélkül, hogy leesne.
Ansley sikeresen létrehoz két gólemet, akik akár a pihenésüket is vigyázhatják néhány órán keresztül őrködve, figyelve a tájat és elég jól beleolvadva a környezetbe. A karperecet sikerül magához hívnia és odaadnia Ronannek.
Galen még egészen jól bírja, időnként ásítozik, de a véréből sem ad és ha egyedül elindul, akkor néhány méter után arra lehet figyelmes, hogy a fák közül egyelőre csak 2-3 kis dínó bukkan elő. Nem merészkednek közel hozzá, félősnek tűnnek és alig érnek lábszárközépig a srácnak. Vékonykák, már-már nyeszlettek, alapvetően nem tűnnek veszélyesnek, mert kb. egy rúgással arrébb lehet teremteni őket.
Egyébként halk vijjogás csapja meg a fülüket, de ezen kívül viszonylag most nyugodtnak tűnik az erdő, csak a kiszabadulni vágyó dínó mama időnkénti próbálkozását hallani.

//Határidő: május 17., következő hozzászólás: május  18.

Adora: első sárga lap

Blaine és Adora hszéből is kimaradt a cselekvés kijelölés. Légyszi erre figyeljetek. Smile

Dobjatok kérlek a hozzászólásotok végén állóképességpróbát! Fizikum +10, vámpírok még +10. Blaine, Sera, Adora és Ronan -10//

Ronan Idriss
Reveal your secrets
Ronan Idriss
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-05-03, 01:40

Dinók az Akadémián

"A dinoszauruszok azért haltak ki, mert nem volt űrprogramjuk... Oké és nekünk mink van?"

Ez a fáradságosdi nagyon nem jó dolog. De az megnyugtató, hogy legalább nem fulladunk. A koncentrációm is gyengült úgy érzem, mert fogalmam sincs miért gondoltam, hogy majd menni fog ilyesmi a vérrel. Na sebaj... majd máskor. De legalább a pókom eléri a kívánt hatást és egy nagyon rövid időre bokkolja a feldúlt anyaállatot. Hüllőt.. Akármiazanyám is ez... A karkötőmért mozdulnék, mert kimegy a fejemből, hogy amúgy Seran meg rajtam kívül a többieknél azért van pálca és jééé tudják is használni. Úristen Jude szedd már össze magadat!
Ha Ansley-nek sikerül magához hívnia a karperecet akkor felé fordulok és egy elismeréssel biccentve annyit mondok - Köszönöm! - és oda is lépek, hogy átvegyem és vissza csúsztassam a balomra. Amennyiben neki sem sikerül a mutatvány ameddig a dínómama farka le van foglalva én közelítem meg az állatot, hogy le tudjam róla kapni azt a nagyon is fontos vackot.
Ha minden össze jön, a karperec vissza kerül hozzám, utóbbi esetben a mama nem csap agyon a kiszabadult bunkójával... vagy az azzal kirántott fával, akkor eltávolodom a közeléből és Seraék felvetésére egy kicsit, hm.. talán megilletődötten nézek rájuk, de végül össze találkozik a tekintetem Seraéval és valamivel enyhültebben csak annyit mondok - Ha nem zavar a halvér, a vendégem vagy. - és voltaképp felé nyújtva a karomat invitálom meg. Közben, hogy eltereljem a figyelmemet bármiről ami egy vámpírharapással meg a vércsapolással jár pofázni kezdek, többnyire úgy, hogy csak ő hallja. Hozzá teszem egy kissé kelletlenül beismerve azt is hogy - Igazad volt.. Nem tudhatjuk, hogy melyik dinó vezet el a következő állomásra minket és hogy mi az ára. - nem teljesen arról van szó, hogy akkor most érdekből mentsük az elkövetkező összeset, de a helyzetnek van tanulsága számomra és ez nyomokban látszik is rajtam. Még ha továbbra is masszív iszonyt váltanak ki, főleg így testközelből... Rém ciki, de egy gekkóval sírba lehetne kergetni.

//Fizikum 20 + módosító +20 -10 = 30 alá
Ronan Idriss carried out 2 launched of one 10 oldalú dobókocka :
Edzõterem - Page 3 Kocka3 , Edzõterem - Page 3 Kocka0

Zene © Öltözet

Tudod mit okoz az;
Amikor elismered, hogy egy
antagonistáknak is lehet igaza?
Nemcsak a hőst fizikailag pusztítja el,
hanem igazából a hős értékeit pusztítja el.
Adora McGalagony
Reveal your secrets
Adora McGalagony
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-05-03, 00:35

Mondhat bárki bármit, az állatok jóval értelmesebbek, mint az emberek; megérzik az ártó szándékot és sokkal jobban olvassák a testbeszédet. Szóval nem, nem számítottam arra, hogy majd a kedves szavaimtól kezes báránnyá válik a dínómama, de mertem remélni, hogyha szavazok neki egy kis bizalmat és nem támadok rá, nem állok közé meg a gyereke közé, akkor csak nem öl meg. De persze, mások nem osztják a véleményemet, így sosem tudjuk meg, hogy mi lett volna, ha…Annyira irritál maga a helyzet, amelyben vagyunk, hogy tény nem szépen szólok a mardekároshoz, de szerintem hozzá van már szokva az ilyesféle megszólalásokhoz tőlem.
Ahogy a baba nyüszög még könnyek is szöknek a szemembe, s most bánom csak meg igazán, hogy nem aludtam mielőtt ide keveredtünk volna. Fáradt, érzelmes és szeszélyes vagyok. Legszívesebben azonnal kiszabadítanám a mamát, de gondolom valaki megláthatta a személyes tárgyát, így inkább nem szólok bele a dolgokba. Épp egyik szememből próbálom kidörzsölni az álmot, mikor Blaine megszólal.
Szeretném előre leszögezni, hogy semmi bajom a vámpírokkal, vérfarkasokkal és egyebekkel. Bármilyen féllénnyel szívesen barátkozom, az anyatejjel szívtam magamba az elfogadást. De még sosem akarta valaki táplálkozás céljából a véremet venni. Szóval ötletem sincsen, hogy mit válaszoljak erre. Tény és való, hogy segített nekem korábban a fiú…szóval marad a vérszívás, az előre betervezett ajándék whiskey helyett.
- Oké, de remélem akkor is jó ötletnek fogod ezt tartani, ha elájulok és cipelned kell. – Jegyzem meg a nyilvánvalót. A vérveszteség nem tréfadolog, s egyikünk sincs éppen a toppon, hogy meg se kottyanjon neki néhány kortynyi adomány…Az mondjuk érdekel, hogy vajon az én vérem, tekintve ezt az örökélet históriát, laktatóbb vagy felpörgetőbb lesz-e számára, mint bármely másik varázslóé.
Amennyiben sikerül ezt a kis közjátékot anélkül letudni, hogy összeesek és meg van a valami, ami valakié akkor magam is szedem a sátorfámat és amennyire tudok megyek tovább. Életem legfárasztóbb éjszakája ez.

//
Fizikum 10 + 20 -10 = 20%
Edzõterem - Page 3 Kocka3 , Edzõterem - Page 3 Kocka0

Why are you so serious
love
?

fun
?
Vendég
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-04-29, 21:42

-Pontosan... Mert az ésszerű, hogy rögtön letámadjuk mindannyian a dögöt, utána meg sajnáljuk, ha valami nagyobb darab lény megjelenik és érvényesül a tápláléklánc, de végül is, én csak egy potyautas vagyok.- vonom meg végül a vállamat, bár Ronannak is igaza van, Seraphinenal pedig egyszerűen nem tudok egyetérteni. Adora megszólalása pedig egyenesen sérti a büszkeségemet, de inkább figyelemre se méltatom a kicsinyes szövegelését.
Inkább csak megvárom a védelmem mögött, ameddig kiizzadják magukat a küzdelemben. Amúgy is fáradt vagyok és kezd elegem lenni mindenből. Legszívesebben visszafeküdnék aludni, hogy aztán végre a saját ágyamban ébredhessek fel. A vámpírok éhségére pedig fittyet hányok, s bár a sérült dínó valamennyire mégiscsak felidézi bennem Erica halálát és a következmények súlyát, amikor elveszted egy családtagodat, ám egyelőre nem lépek közbe Serpahine gyógyítása miatt. Jobb is így. Nem vagyok én valami puhány kölyök, aki könnyen enged egy kis negatív érzelmi faktornak.
A dínó szabadulni próbál és egyelőre nem támad minket, ami csak jót jelenthet a jelenlegi felállás szerint. Ha Ansley megkaparintja a karperecet, én már el is indulok egy még nem járt 'ösvény" irányába.

//

Fizikum(17)-10=7

Edzõterem - Page 3 Kocka0 , Edzõterem - Page 3 Kocka7
//

©
Ansley Becker
Reveal your secrets
Ansley Becker
Mardekár

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-04-29, 09:14

Akadémia & Ansley
Amíg a többiek az anyadinóval foglalkoznak, én amint sikerül kicsit hátrálnom és biztonságos távolságra kerülnöm tőlük, ismét megpróbálkozom a gólemidézéssel. A föld elemet próbálom elkapni, hiszen az a legbiztosabb és amit tutira megtudok fogni jelen pillanatban nagyobb mennyiségben és talán ők még ellenállóbbak is lesznek. Valószínűleg sikerül ezzel elbíbelődnöm egy ideig, hiszen tutira akarok menni, de azért nem szeretném minden maradék energiámat felélni. Ha sikerül, akkor elküldöm őket több irányba - már ha egynél többet sikerül összehoznom - és igyekszem kiadni nekik, hogy ügyeljenek a környékre és jelezzenek, ha bármi történik. E közben a többieknek sikerül hatástalanítani a mama dinót, talán kicsit durvábban, mint azt vártuk és ezzel kapcsolatban többek is kifejezik nemtetszésüket. A lényeg, hogy már együtt vannak a borjával és sokkalta nyugodtabb a helyzet mint előtte. Ronan meglátja ott az ereklyéjét, én pedig kicsit elmélázok ugyan a vér szagára, de még szerencsére sikerül visszafognom magam. Hátrálok néhány lépést, főleg, amikor Blaine és Sera inni készülnek, csak nyelek egy nagyot és úgy- ahogy sikerül azért visszafognom a késztetést, így inkább Ronan segítségére igyekszem, hiszen tudom, hogy nincs nála pálca.
- Invito karperec! - Próbálkozom, hátha sikerül és hátha tovább tudunk indulni, hogy a többi ereklyét is megtaláljuk. Kettő már megvan, de még valamiért úgy érzem, hosszú út áll előttünk, mielőtt sikerülne végeznünk. Talán addigra odahaza reggel is lesz, a következő nap pedig biztosan mindannyian agy mosottan állunk majd a próbán.

//Elementál és gólem formázás: Az elemi ismeretek segítségével varázslény alkotás, formálás, uralás és fejlesztés

Invito - Begyűjtő bűbáj

Fizikum 20 + módosító 20 + vámpír 10: 50 alá

Edzõterem - Page 3 Kocka8 , Edzõterem - Page 3 Kocka2

Seraphine McCaine
Reveal your secrets
Seraphine McCaine
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-04-27, 15:57

Auror Akadémia & Sarah

Az ásítás egyáltalán nem zavar, hiszen én is kimerült vagyok, nem véletlenül járt az eszem a vériváson, hogy egy kicsit erőre kapjak.
- Ó, értem. - válaszolok csak ennyit és bár az is érdekes, hogy hogyan lehet egy vámpír és egy vérfarkas legjobb barátok még is csak látszik rajtam valamiféle csalódottság. Szeretnék többet megtudni a vámpírokró, de nem csak a fiatalokról, mint én, hanem az idősebbekről, születettekről, a klánjaikról, tényleg onnan ered-e, ahonnan mondják, annyi kérdésem lenne. A kérdésére lassan megrázom a fejemet, a szőke lófarok szelíden csapkodja a vállamat. - Nem hiszem, hiszen nincsen a nyakamba akasztva. - mondok csak ennyit, valószínűleg azt már ő is továbbgondolta, hogy amúgy is nehezen talánának meg minket itt.
Megmentjük a kicsit és én még meg is simogatom, szegényke úgy meg van ijedve, hogy hagyja, de amikor jön az anyuka sikerül gyorsan elhoppanálnom a közeléből és ahogy felbukkanok az egyik fa mögött ijedten kapaszkodok meg benne, miközben a familiárisom a lábamhoz érkezik. Nem csak az ijedtség miatt kapaszkodok, őszintén meg is tántorodtam, ráadásul az ajkamba harapva nézem, ahogy a többiek leteperik. Nagyrészt engem védtek, de a nyílt seb és a vér, amivel Blaine machinált nem kicsit fekszi meg a gyomromat.
- Igen, mert egyértelmű, hogy az anyuka időben ideér és hogy őt még nem falták fel...! - válaszolom, de közben Adora is a védelmemre ke, vagy csak szeret veszekedni a fiúval, a szavaiból nem teljesen egyértelmű. Ahogy Blaine mellémkerül és átkarol kissé megrezzenek, és érzékenyen tolom el magamtól. - Nem kellett volna ennyire megsebesíteni, csak a borját akarta visszakapni... - harapok az ajkamba, hiszen ha most elsétálunk, akkor mind a kettőjüket fel fogják falni, a mamadínó nem lesz elég erős, hogy megvédje a kicsinyét. Valószínűleg ha egy alvilágit támad meg ilyen durván, azzal semmi problémám nem lenne, de ha tudom, hogy valaki egy szerette életéért aggódik és azért gőzöl be, az más. A familiárisom megpróbál hozzájuk közelebb kerülni, ameddig a pókháló tart és nem kenheti a buzogányos farka a falnak és akárki akármit is mond, a mosómedve megpróbálja meggyógyítani a vérző sebeket vagy legalább becsukni, amennyire a varázsereje engedi. Én nem engedem el a fát és kicsit kelletlenül nézek végig rajtuk Blaine kérdésére, de az én tekintetem főleg Ronanen állapodik meg, nem tudva, hogy a fiú mennyire lenézi, hogy ilyen anyáskodó vagyok a dínók felett. Adora kistermetű lány, Galen pedig... egyszerűen bunkó...
- Sajnálom, ha nem jutok vérhez akkor még haszontalanabb leszek, nem csak a pálcám lesz oda, hanem a fizikai erőm is. - teszem hozzá, hogy egy kicsit kérlelőbb legyen az egész, nem olyan laza, mint Blaine-é, mert sajnos vagy iszunk, vagy... lefekszünk aludni? Nem bírom elnyomni a gondolatot, a tekintetem felszalad a fák magas lombjára, korábban is eszembe jutott felmászni, de most konkrétan azt nézem, hogy vannak-e olyan ágak, amikre felmászva lepihenhetnénk. Persze az elveszett tárgyakat is pásztázom és eszembe jut a mágikus adottságomat is felhasználni, de félek, hogy attól még jobban kimerülnék és akkor eluralkodna rajtam a vérszomj. Ha valaki nyitott a segítségre, legyen az Ronan, vagy Galen - bár az ő esetében kicsit szégyelném elfogadni a vérét azok után, hogy milyen más nézeteket vallunk - , elfogadom a vérét és óvatosan megharapom, szintén a csuklónál, ott a legkényelmesebb.

// Familiáris képesség, Gyógyítás: A familiáris gyógyító erővel bír, reális keretek között képes rá, hogy gyógyítson valakit (nem csak a gazdáját), de ez kiveszi az erejét, utána pihennie kell, nem tudja használnia képességeit. Amennyiben valakit halálos sérüléstől ment meg ő maga pusztul el helyette.

Fizikum 20 + módosító +20: 40 alá

Edzõterem - Page 3 Kocka3 , Edzõterem - Page 3 Kocka1
//

©

Blaine Mitchell
Reveal your secrets
Blaine Mitchell
Mardekár

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-04-27, 13:06

A kiképzés & Blaine

A new advanture

Lassan nem ártana az a kávé automata, mert már én is érzem, hogy nagyon belenyúltunk az éjszakába, ráadásul vért sem tudunk inni, megértem, hogy ha Seraphine azért csacsog ennyit, hogy magát is szóval tartsa. Udvariatlan, vagy sem, egy hatalmasat ásítva legyintek, ahogyan nem sikerül neki éjszakai vacsit szerezni. – Klán? Nem is tudom, mi csak közösségnek hívjuk magunkat. Ráadásul nem csak vámpírok, vérfarkasok is vannak köztünk, példának okáért a legjobb barátom, Derek is az. – Azt már nem teszem hozzá, hogy Dumbledore intergrációs programjának keretein belül elsőre heten jöttünk a Roxfortba, a többiek még kicsit várakoznak, de szerintem lassan mások is beiratkozhatnának. – Ahha.. És most várhatóak akkor a testvéreid? – Kérdezek vissza, lévén Seraphine most elég nagy bajban van. Bár ha csak kiragadták a saját idejéből, aligha hiszem, hogy a vérei feltűnnének így a Kréta kor környékén.. Viszont örömködve fogdosom a medálomat, nekem legalább már megvan, de a többieknek is segítek, hogy haza tudjunk térni. Még ha kérdés is, hogy hogyan jutnánk vissza. Továbbra is úgy sejtem, hogy az ékszerek afféle motivációt jelentettek csupán, és ha megvan a szett, akkor kiértékelést kapunk. Ha viszont ez nem az aurorok műve... Akkor van csak gond igazán. Na de vissza az összecsapáshoz. A kis dinót hiába pátyolgatnák többen, az anyuka ösztönösen védené. Én sem akarom különösebben bántani, csak lecsillapítani, hátha viseli valaki ékszerét. A vérmágiával kombózott kínzás talán tompít rajta annyit, hogy megfigyelhessük. Nagyot nyelve figyelem, ahogyan Ansley de még Adora is igyekszek szép szavakkal lenyugtatni.. A dinó nem egy kutya, akit idomítani lehet.. A harc hevében repkednek a pajzsok, de még az ártások is, végre sikerül olyan fázisba hozni a mamát, hogy le legyen kötelezve, de eddigra már tényleg leragad a szemem, átkarolom hát Seraphine-t, hogy egymást támogassuk. – Srácok, a nyilvánvalóság nevében.. Egy korty vér belefér? – Nyilvánvalóan látták, hogy több vámpír is van a csapatban, sármos-kérlelő mosollyal fixirozom Adorát, hátha amolyan szivességi alapon viszonozza, hogy legutóbb csak úgy felkaptam. Ha odajön, és segít, akkor csak egy gyors harapás a csuklójára, éppen csak az íze miatt. Körben pedig körbenézek, hátha látok valami bizonyítékot arra, hogy ez csak valami mágikusan felépített díszlet, még az aurorok is elejthetnek hibákat, vagy éppen nyomot, amiből rá lehetne jönni..

//Fizikum 20+20=40 alá fáradtság

Edzõterem - Page 3 Kocka7 , Edzõterem - Page 3 Kocka8
//

[/color][/i]

Kalandmester
Reveal your secrets
Kalandmester
Mesélő

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-04-26, 11:48

A hívogató dallam

Blaine gyorsan körülnéz még, de itt bizony nem nagyon lát plüssöket, maximum kisebb dínókat találhatnak, de azok se itt mászkálnak a lábuk alatt, hogy legyen idő felkapni egyet és enni egy jót, illetve inni egy jót belőle. A támadása viszont tényleg érdekes megközelítés a mama dínóra. Hangosan fel is üvölt, amikor eltalálja az átok és kiserken egy kis ponton a vére, hogy aztán még Baine azon keresztül meg is kínozgassa kicsit. Annyit azért elér vele, hogy a lendülő farokcsapás félremenne, ha Sera nem tűnne el a helyéről a hoppanálásának hála, így már Adora emelgetésére nincs szükség, de ment vola, ha a hoppanálás nem jön be.
Sera egyébként hoppanálás előtt még meg tudja simogatni a kis dínó fejét, nem tűnik ellenségesnek egyébként, vagy csak amúgy is riadt annyira, hogy ne bántsa azt, aki segített neki.
Ansley gólemet próbál idézni, hogy bevédjék magukat, ami nem lenne rossz ötlet, de azért ahhoz nem árt meghatározni, hogy milyen elemből építi fel.
Galen kábító átka lepattan a dínóról, ennek azért jóval vastagabb a bőre a páncél miatt, mint a húsevőknek volt, de a pajzsa jól működik, ahogyan Ansleynek is, aki nek a példáját követve mindketten hátrálni tudnak kicsit és félreállni a dínó útjából, amit ha a többiek is követnek, akkor a kisdínó már át tud futni közöttük, hogy odamenjen a mamájához.
Sajnos Ronan nem tudja a vér formáját változtatni csak az anyagát, tehát csinálhat belőle vizet, vagy éppenséggel teát is, de nem tud lasszózni vele. Ellenben azért a kiserkenő vér hatással a van a jelenlévő vámpírokra, határozottan megkorran a gyomruk, főleg az egyébként is erősödő fáradtság miatt. Ansley még azért gond nélkül visszatudja fogni magát, de Sera és Blaine erős késztetést éreznek, hogy a fáradtságukat egy kis iszogatással tegyék helyre.
Ronan pókja ügyesen dob egyébként hálót, a dínómama farkát odacsapja az egyik közeli fához, habár ez neki határozottan nem tetszik. Próbálja kiszabadítani a farkát, érezni lehet, hogy ha nem is azonnal, de jó eséllyel kikapja majd a fát, vagy a hálót tépi el, de sokáig nem tart, amíg így leblokkolja.
A kisdínó közben nyüsszögve dörgölőzik oda a sérült mamadínóhoz, aki azért valamelyest higgadtabbnak tűnik most, hogy megsérült, a farkát lekötötték és visszakapta a borját, vagy legalábbis nem próbál támadni, csak kiszabadulni igyekszik egyelőre sikertelenül.

//Határidő: május 2., következő hozzászólás: május  3.

Dobjatok kérlek a hozzászólásotok végén állóképességpróbát! Fizikum +20, vámpírok még +10. Blaine, Sera, Adora Galen és Ronan -10//

Ronan Idriss
Reveal your secrets
Ronan Idriss
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-04-26, 03:04

Dinók az Akadémián

"A dinoszauruszok azért haltak ki, mert nem volt űrprogramjuk... Oké és nekünk mink van?"

Miután kicsit jobban bele gondolok magam is rájöhetek, hogy az itteni levegőnek számunkra nincs semmiféle mellékhatása. Valamiért számomra ez nyomokban egy bizonyíték arra, hogy az egész csak nagyon jól meg van rendezve. Persze ettől még nem jelenti, hogy nem vagyunk valós veszélyben, vagy félvállról kellene vennünk bármit. Arról nem is beszélve, hogy orbitális ásítás tör rám, ami után muszáj megráznom a fejemet is, hogy némi vér és oxigén vissza kerüljön bele, mert kezdek nagyon bóbiskolni. Talán csak a fáradtság beszélt belőlem...
Azt viszont minden körülmények között tudom, hogy a fáradtság nem jó barát az ilyen utakon, amikor rohadtul figyelni kellene, mi merre..
Ansleynek biccentek egyet. Hátha sikerül és ha nem lesz egy konkrét plusz védelmi körünk, de legalább pár őrszemmel gazdagabbak vagyunk.
- Ha kinyírjuk az anyját, a kölyköt is igazán hagyhattuk volna a természetre...- kontrázok Herbs mellé. Arról nem is beszélve, hogy ha bekábítjuk a mamát túlságosan, akkor épp annyira a ragadozók martalékává fog válni. Az pedig csak ráadás, hogy az a szint, amiben Sera tolja az anyáskodást egy dínóért ráadásul.. meglehetősen felelőtlennek tűnik és őszintén szólva egy kissé fel is csesz... Lehet persze, hogy továbbra is csak a hüllőkkel szembeni ellenérzésem beszél belőlem.
A drága mama faroktüskéjét-vagy akármije is legyen ott- becélozva vet hálót a pókom egy közeli fához hozzá tapasztva, ha tudja. Hátha tudja fékezni vagy késleltetni valamennyit a lendületet. A fáradtságom közbe szól és ösztönösen mozdulnék, hogy Serat félre rántsam, de túl nehéznek érzem magamat, hogy időben oda érjek és sokkal több kárt okoznék jelenleg, többek között magamban is, úgyhogy ha minden kötél szakad nem érdekel a pókom megköpködi amennyire csak tudja. Úgy is vastag a páncélja, talán egy akromantula-hálótámadás okozta mérgezést is leráz magáról.. De egy próbát megér.
Valamit azonban kiszúrok a dínó egyik háttüskéjén és kissé felélénkülve rákoncentrálok. Ha Blaine vérmágiája sikeres volt és a dínó vére valóban kiserken, akkor megpróbálom úgy befolyásolni a vér anyagát, hogy egy hurkot hozzon létre a karkötőm körül és magamhoz tudjam húzni- rántani vele.

Anyagmanipuláló:
1. szint: Egyszerűbb anyagokat át tud alakítani hasonló anyagokká (fát papírrá, téglát agyaggá, követ homokká).

Familiáris:
Acromantula - Hálódobás: Képes hálót dobni és rabul ejteni az ellenfelet, zsákmányt, ami maximum két méter magas és a hálójából zsibbasztó mérgek szívódnak fel.

//Fizikum 20 + módosító +20 -10 = 30 alá
Ronan Idriss carried out 2 launched of one 10 oldalú dobókocka :
Edzõterem - Page 3 Kocka2 , Edzõterem - Page 3 Kocka4

Zene © Öltözet

Tudod mit okoz az;
Amikor elismered, hogy egy
antagonistáknak is lehet igaza?
Nemcsak a hőst fizikailag pusztítja el,
hanem igazából a hős értékeit pusztítja el.
Adora McGalagony
Reveal your secrets
Adora McGalagony
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-04-25, 21:34

Mindig is nagy állat barát voltam, így értelemszerűen segíteni akarok a kicsinek. Még akkor is, ha tudom, hogy a; időpazarlás és b; valahol itt lesz az anyja. Az érzelmek diadala az ész felett. Bár mennyire is szeretem magamat logikus embernek beállítani elég egy dinó bébi ahhoz, hogy sutba vágjam minden értelmes érvemet. De végül is egyszer élünk, szóval nem akkora baj, ha néha a szívére hallgat az ember lánya…Ezt mintha egy bizonyos véla mondta volna, s nem is én. Bizonyosan fáradok.
A sikeres mentőakció után magam is megsimogatnám a veszély, de meglepően aranyos lényt. Viszont a sorsnak más terve van velünk. Dinó mama megjelenése kisebb szívroham és földrengés szerű élmény keveréke számomra. Egy percre azt sem tudom, hogy merre vagyok fejjel előre. Nos, azzal mostanra tisztában vagyok, hogy egy aprócska dínó is nehezebb, mint amit képes lennék mentálisan megmozgatni, de talán Sera még belefér. Így, ha a hoppanálás nem sikerül vagy a fizikai pajzs nem elég akkor újra telekinézishez folyamodok, eltűntetem az állat támadásának hatóköréből.
- Mintha te egész életedben ésszerű lettél volna Herbs…Még épeszű is alig. – Szólok vissza, szinte oda sem nézve. Talán a fáradtság miatt, talán, hogy megpróbáljam magamat ébre tartani szítok valami nézeteltérést. Sosem titkoltam a szócsaták iránti lelkesedésemet, s lehet, ha sikerül felhúznom őt is és magamat is akkor van még pár éber percünk. Ha meg a többieket is szórakoztatja akkor az plusz nyereség. Nem hiába mondták régen; kenyér és cirkusz kell az embereknek. Jut eszembe…éhes vagyok. Ugh.
- Itt van a babád. – Indulok el oldalra, feltartott kezekkel, hogy a hatalmas lények rálátása legyen kicsinyére, hátha ez segít. Igazából Ansley reakciója juttatta eszembe, hogy ők aztán pláne érző lények, így talán, ha tovább állunk akkor lenyugszanak a kedélyek. Hülye dolog lenne egy anya és a gyermeke közé állni.

//
Telekinézis 5.;
„Maximum 80 kg súlyú embert képes 3-4 méter magasságig megemelni.”

Fizikum 10 + 20 = 30%
Edzõterem - Page 3 Kocka4 , Edzõterem - Page 3 Kocka1

Why are you so serious
love
?

fun
?
Vendég
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-04-23, 17:29

Nem feltétlen figyelek arra, amit a többiek diskurálnak a kávéról, bár tény, hogy ez a fáradtságom oka is lehet, de igazából csak nem különösebben érdekel. Laposakat pislogok, amint sikerül megállnunk, a csapat pedig a fiatalabb lény segítségére siet és sikeresen fejezik is be a mentőakciót. Mindenesetre a dínó félelmét érzékelve egy pillanatra bennem is megáll az ütő és ezt csak tetőzi a nagyobb darab dínó vészjósló nyargalása irányunkba.
-Mama megérkezett... - sóhajtom és már rohannék is az életemért fáradt, kissé lassú mozdulatokkal, de azt még én is látom, hogy a dínó bunkós farka az egyikünk felé hasít. Blaine után, puszta ösztönből és jófejségből azért még én is dobok egy varázslatot a dínó irányába, hátha a Stuporral ki lehet dönteni és nem fog ennyire eszeveszetten csapkodni a farkával. Majd a többiek példáját követve én is egy védőpajzsot vonok fel magam elé, épp csak annyira, hogy a szemből jövő esetleges támadások ne repítsenek el kilóméterekkel odébb.
-Ésszerű logika, ha valahol ott a gyerek, a szülő sem lehet messze... Ezért mondtam, hogy felesleges tovább itt maradni... - pillantok végül Seraphinera, aki nem mellesleg "érzékeny léleknek" hívott. Nem mintha meghatna, hogy mit gondolnak mások a véleményemről.

//Stupor:
Kábító átok
A célszemély néhány percre elájul. A negyedik résztől kezdve az egyik legsűrűbben használt varázslattá vált.

Fizikum(17)+40=57

Edzõterem - Page 3 Kocka4 , Edzõterem - Page 3 Kocka0
//

©
Ansley Becker
Reveal your secrets
Ansley Becker
Mardekár

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-04-22, 18:10

Akadémia & Ansley
Örülök neki, hogy sikerül azért megmenteni a kis dinót, de ezzel még mindig nem vagyok nyugodt. Halovány mosolyt ejtek Adora felé még a kávés megjegyzéssel kapcsolatosan, majd Ronan érdekes ötletére kapom fel a fejem. Ebbe igazából eddig bele sem gondoltam, mindig valami másra összpontosítottam.
- Ez nem rossz ötlet, egy próbát megér. - Elmélkedem kicsit a helyzeten és ha épp nincs más körülmény, ami megzavarna, megpróbálok az eddig megszerezett tudásom alapján megidézni egy- vagy több gólemet és a környékre irányítani őket, hogy felügyeljenek és jelezzenek, hogyha valami közeledik.
Idő közben a nagy robajra is felkapom a fejem, hiszen a kisdinó anyukája közeledni kezd felénk és nagy, nehéz testével, bunkós farkával felénk legyint. Igyekszem kitérni az útjából, feltartott pálcával, de ha nem muszáj nem támadnék rá, hiszen alapból valószínűleg ártalmatlan lehetne, és megértem, ha azt hiszi, hogy bántani akartuk a borját.
- Héé, nyugi, nyugi! Nem bántjuk! - Próbálok szavakkal hatni, bár valószínűleg nem fogja érteni amit mondok, így inkább egy pajzsbűbájt húzok fel magam köré és hátrálni kezdek, hogy biztosítsuk a terepet. Talán ha távolabb kerülünk egy kicsit tőlük, akkor ők is meg fognak nyugodni majd. Közben szemem Serára kerül és remélem, nem esik neki baja és még sikerül neki időben elkerülnie a dinó támadását.

// Fizikum 20 + módosító 20 + vámpír 10: 50 alá nekem is

Edzõterem - Page 3 Kocka2 , Edzõterem - Page 3 Kocka4

Seraphine McCaine
Reveal your secrets
Seraphine McCaine
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-04-20, 18:11

Auror Akadémia & Sarah

Fogalmam sincsen, hogy a dinók lakta vidéken van-e olyan kisállat, amiből táplálkozhatnánk, de én az igazat megvallva nem is igazán ittam még állatból. Lehet, hogy ez furán hangzik, de vagy az egyik barátom ajánlotta fel magát, vagy egy mugli kórházból szereztem a vértasakokat, aminek persze valószínűleg a muglik nem örülnek, de... nem is igazán tudják, hogy hova tűnt, szóval... Minden esetre, ha sikerülne vadásznia valamit, attól függetlenül, hogy eddig nem ittam állatokból, kipróbálnám.
- A közösségeteké? Mint egy klán? - kapok rajta, hiszen bár most az Aurorok között akad jó néhány vámpír, azért nekem vajmi kevés kapcsolatom van. Sheree is csak néhány hónappal előttem lett átváltoztatva és nem éppen szerepelt jól, amikor tanulta az egészet, szóval hozzá hasonlóan én is kissé elveszett vagyok még ettől a vámpírságtól. De én legalább nem öltem soha. - Ó, azt hittem ő csinálta, nem csináltatta. - mosolyodom el, a McFayden egészen ismerősen cseng valamiért, de hirtelen nem tudom felidézni, hogy hol hallottam, vagy ami még valószínűbb, hogy olvastam róla. Hirtelen, amikor visszakérdez majdnem arra válaszolok, hogy apám miről híres, hogy auror volt és hogy halott, de még időben rájövök, hogy a nyakláncra gondol. - Minden testvéremnek van és jelzi, ha valaki bajban van, hogy azonnal oda tudjunk menni. - válaszolom röviden, a kimerültségtől egyre jobban elpilledek, de persze a kisdínós incidens kinyitja a szememet. Éppen csak ezzel is tovább fárasztom magam, ahogy nekilendülök, hogy kiküldjem a szélrohamot. Nagyon szépen kimentjük a kicsit - vagy csak nekem tűnik jónak az összhang, mert olyan zöldfülű vagyok, hogy nem ismerek jobbat - és azonnal meg akarnám simogatni a bébit, nyugtatni, már ha nem csap ketté, de Galen megjegyzése még eljut a fülemig.
- Hogy te milyen érzékeny lélek vagy! - szalad ki a számon, hiszen úgy beszél a bébidínóról, mintha egy felesleges kitérő lenne. Ronan ötletei a levegő sűrűségére vagy oxigéntartalmára egyébként nagyon is okosnak tűnik, nekem eszembe se jutna az ilyesmi, vajmi keveset tudok a muglik tudományairól, pedig légmágusként lehet illene legalább az alapokkal tisztában lennem.
Talán azért, mert én kerültem a dínó mellé, talán azért, mert a balszerencse mindig a nyomomban van, de amikor megjelenik a mama egyenesen engem kezd el megcélozni. Teljesen lefagyok, miközben Blaine már lendül, hogy támadjon és ezzel kizökkentse az állatot és megvédjen engem én szinte csak nézem a tüskés bunkószerű farok közeledését. Amennyire a fogaskerekek mozognak még a fejemben az elveszett pálcámon kesergek, míg a familiárisom be nem teleportál elém és le nem esik, hogy attól még, hogy a pálcám nincs meg, nem szűntem meg boszorkány lenni és el se felejtettem hogyan kell hoppanálni, szóval fogom magam és a familiárisomba kapaszkodva elhoppanálok vagy társas hoppanálunk, nézőpont kérdése, a lényeg, hogy el a mama elől. Ha valamiért nem működik a hoppanálás, akkor a mosómedve szinkronban sípol egyet azzal, hogy én felsikkantok és gyorsan fizikai pajzsot von fel körénk.

// Hoppanálás, öt éves gyakorlattal, Varázserő: 35, nem tudom mi kell, gugliztam és elméletben nem szükséges hozzá pálca, de ki tudja, szóval...

B terv: Familiáris képesség, Pajzs: Képes létrehozni egy mágikus pajzsot önmaga és gazdája köré, mely védi őket fizikai behatásoktól. A pajzs néhány percig aktív.

Fizikum 20 + módosító +20 + vámpír 10: 50 alá

Edzõterem - Page 3 Kocka9 , Edzõterem - Page 3 Kocka5
//

©

Blaine Mitchell
Reveal your secrets
Blaine Mitchell
Mardekár

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-04-20, 09:02

A kiképzés & Blaine

A new advanture

Megértően bólintok, hogy Seraphine inna lassacskán, de ezzel nem csak ő, hanem én, és Ansley is így lehetünk. Finoman a vállára teszem a kezemet, amolyan nyugtatásként, de még mindig úgy vélem, hogy ez az akadémia része, folyamatosan figyelnek minket, a vámpírokat nem hagyják kiszáradni. Egy élettel teli világ közepén vagyunk, körbe is nézek, hátha el tudok kapni valami nyuszit, vagy kisállatot, hiszen egymásból nem lenne most jó inni, de ha ez segítség Seraphine számára, és a gyorsaságom révén sikerül behúznom számára a vacsorát, elvonulhat vele a bokorba, hogy ne mások előtt csócsáljon meg valami plüsst. Ha sikerül, és visszatér, akkor tovább folytatom a beszélgetést. – Egyik sem. Ő maga a közösségünk vezetője, igyekszik a békére törekedni, csak a nagybátyám szítja a feszkót. Az apám egy idősödő fegyverkovácsot bízott meg a nyakláncom elkészítésével. Valami McFaydent. – Ha Seraphine tovább érdeklődne, szívesen belemegyek a mélyebb részletekbe, noha eléggé harci a helyzet, ám én magam is kiváncsi vagyok arra, hogy kinek mi tünthetett el, és miért. – A tiéd miről híres? Bármilyen speciális adottsága lehet? – Kérdezek vissza, hiszen mindenki hiányolt valamit, de mivel az enyém lett meg először, valahogy az került a középpontba. Adora szépen tisztítaná a levegőt a buborékfejjel, de továbbra is mosott szarnak látom őt is, miközben Ronan javaslatokat tesz. Most van egy szusszanásnyi időnk, miközben a többiek tárgyait keressük, a kis dinó a varázslatainknak köszönhetően megmenekült, de jön a nagy, méghozzá eléggé.. csörtetősen. Nem kéne bántani, mert akkor a kicsi védtelen marad, viszont.. ha bennünk lát fenyegetést, milyen megoldásunk lehet? – Diffindo! Lehet, hogy kemény a dinó bőre, de a varázslat viszont egészen jó felületi sebeket tud rajta ejteni. Bár nem vagyok közel, de a kiserkenő vérre fókuszálok, azon keresztül igyekszem kínozni, hátha a többiek egyike le tudja kapni róla az ékszert, mert nem látom, hogy ezen lenne-e, de hátha.. Nem éppen egy kedves tudomány az enyém, de hát ezt az adományt kaptam.

//Diffindo: nyisszantó bűbáj + vérmágus 2. szint: Vérszimpátia: Más vérét képes arra használni, hogy fájdalmat okozzon neki, tehát pl. vértócsába mártod az ujjad, az illetőt pedig durva kínok kezdik el gyötörni.

Fáradtság dobás: alap 20 + fizikum 20 + vámpír 10: 50 alá
Edzõterem - Page 3 Kocka7 , Edzõterem - Page 3 Kocka1
//

A hozzászólást Blaine Mitchell összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2021-04-26, 08:55-kor.
Kalandmester
Reveal your secrets
Kalandmester
Mesélő

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-04-19, 14:06

A hívogató dallam

Ronan és Galen egyre erőteljesebben kezdik érezni a ólmos fáradtságot a nemalvás miatt. Bár lehetséges, hogy a múltban tényleg másabb volt a levegő összetétele, azt nem érzékeli Ronan, hogy itt most ilyen probléma lenne. Puszta fáradtságról van szó, hiszen gyakorlagilag az éjszaka közepén vannak és nem rég még futotta is egy jót.
Blaine kötöhártya átka sikeres, az egyik dínó határozottan megzavarodik, ahogyan megérzi, hogy valami nagyon nincs rendben. Egy másikat meg Ansley kábító átka kap telibe, így aztán úgy dől el, mint egy krumpliszsák, hogy aztán pár pillanat múlva a szél sodorja arrébb, ami feltámad körülöttük és a maradék húsevőket is meghátrálásra kényszerítse. A kicsi ösztönösen próbálja az amúgy is rövid lábaid behajlítva elérni, hogy ne nagyon kapja fel a szél, de ezen sokat segít Adora varázslata is. A képessége nem hatásos, hiszen egy átlagos férfi is simán van 80 kiló, egy dínó, még ha bébi is jóval nehezebb, főleg erős páncélzattal, de a mobilocorpus hatásos, így ki tudja húzni a süvítő levegő gócpontjából. A többi dínót elfújja a szél a fák közé, az ájultat kivéve aztán el is pucolnak.
Galen leginkább riadtalmat és félelmet érzékel a kis dínó irányából. Adora buborékfej bűbája egyébként létrejön, de a levegő minőségével érzékelhetően nincsen probléma, úgyhogy nem lesznek tőle kevésbé fáradékonyak. Arra viszont pár pillanat múlva felkaphatják a fejüket, hogy hangos csörtetés hallatszik a hátuk mögül. A csörtetés okozója pedig egy pont olyan dínó, mint a kicsi, akit most mentettek meg, csak egy jóval méretesebb példány, ami aztán végképp jópárszor 80 kilót nyom, hiszen nagyobb méretekkel rendelkezik, mint egy elefánt és cseppet sem tűnik boldognak, főleg mert a kicsi most még a diákok mögött van. Határozottan támadásra készül és sejthető, hogy ha valakit eltalál a bunkós farkával, az nem ússza meg egy puszta bordatöréssel. A lendület ívéből látszik, hogy Sera irányába indul meg a bunkós farok. Azt viszont Ronan szúrhatja ki az álmoskás pillantásain keresztül is, hogy a karperece bizony ott virít a dínó egyik háti tüskéjén.

//Határidő: április 25., következő hozzászólás: április 26.

Dobjatok kérlek a hozzászólásotok végén állóképességpróbát! Fizikum +20, vámpírok még +10. Galen és Ronan -10//

Vendég
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty2021-04-19, 01:32

Csendben figyelem, ahogy a raptorok új célpontot találnak maguknak. Jobb ötlet híján kénytelen vagyok a többieket követni, bár azt már sikerült megtapasztalnom korábban, hogy a hozzájuk hasonló csapatokat követni hatalmas félrelépés. A múltkori esetből tanulva a végén megint egy sötét boszorkánnyal találom szemben magamat.
A többiek megpróbálják megmenteni a fiatalabb dinoszauruszt, ám engem nem igazán hat meg a magatehetetlensége. A természetben is megvannak az erőnléti ranglétrák és ennek a kölyöknek most nem osztottak túl jó lapot.
Ettől függetlenül ha Adorának sikerül felénk húznia a dinót, egy kissé furcsa bűbájjal próbálkozok meg vele. Hogy sokat érnénk el azzal, amit tud? Franc se tudja, de legalább ez is több a semminél, s még a végén rajtunk gázol hát, hisz' egy dinoszaurusz mégis mennyire tud reálisan gondolkozni?Bevetem tehát a Legilimens bűbájt, hátha sikerül érzéseket vagy valami morzsát kiolvasnom a dinoszauruszból, ami esetleg hasznunkra lehet.
- Fogalmam sincs, hogy egy dínó mentőakcióval mennyire kerülünk közelebb a kijárathoz, de ajánlom, hogy valami jó véget találjatok ki a kis....kalandunknak. - jegyzem meg a csoport háta mögött keserű szájízzel, csak hogy adjak a nem tetszésemnek komolyabb hanglejtést.

//Legilimens:
Gondolatolvasó bűbáj
Az elvégző belelát a célszemély gondolataiba, érzéseibe. Perselus Piton ezzel oktatja Harry Pottert okklumenciára. Tehetséges legilimentornak nincs szüksége a varázsigére, hogy belelásson más fejébe. A latin „legere” (olvasni) és „mens” (ész) szavakból.

Fizikum(17)+40=57

Edzõterem - Page 3 Kocka9 , Edzõterem - Page 3 Kocka9
//

©
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Re: Edzõterem   Edzõterem - Page 3 Empty

ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Auror parancsnokság :: Auror akadémia-
Ugrás: