ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ

Üdvözlet!
2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legfrissebb
Tegnap 20:44-kor
Seraphine McCaine

Tegnap 20:12-kor
Talisha Smallwood

Tegnap 18:46-kor
Troy Smallwood

Tegnap 00:51-kor
Cody L. Mortimer

2024-11-23, 11:01
Adrien Meyers

2024-11-22, 19:51
Duncan McFayden

2024-11-22, 09:46
Sandrin Delight

2024-11-22, 09:33
Dasie Saint-Quentin

2024-11-21, 12:32
Erica Herbs

A hónap posztolói
Cody L. Mortimer
Tetõtéri kilátó - Page 3 I_vote_lcapTetõtéri kilátó - Page 3 I_voting_barTetõtéri kilátó - Page 3 I_vote_rcap 
Kalandmester
Tetõtéri kilátó - Page 3 I_vote_lcapTetõtéri kilátó - Page 3 I_voting_barTetõtéri kilátó - Page 3 I_vote_rcap 
Lioneah McCaine
Ashton P. Blake
Nina Rae Smith
Duncan McFayden
Seraphine McCaine
Vladimir Mantov
Annabelle Mitchell
Cheon Seung-ah
Statisztika
Összesen 785 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Isabella Cullen

Jelenleg összesen 71260 hozzászólás olvasható. in 4405 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (447 fő) 2024-11-23, 04:21-kor volt itt.

Megosztás

Tetõtéri kilátó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Luna Lovegood
Reveal your secrets
Luna Lovegood
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Tetõtéri kilátó   Tetõtéri kilátó - Page 3 Empty2020-12-27, 14:00

First topic message reminder :

Tetõtéri kilátó

Az Akadémia legmagasabb pontján helyezkedik el. Innen belátni London varázslók lakta részének egy jónagy hányadát és még a mugli területekből is elég sokat. Ez inkább egy pihenő rész, ahol viszonylag sok pad van elhelyezve. Leginkább tényleg arra alkalmas, hogy az edzések között a kadétok kicsit kiengedjék a gőzt, pihenjenek egyet és nézelődjenek, már persze, ha időnként akad idejük erre is.

A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
http://xmen-firstclass.forumphpbb.com/

SzerzőÜzenet
Justice Simmons
Reveal your secrets
Justice Simmons
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Tetõtéri kilátó   Tetõtéri kilátó - Page 3 Empty2021-02-01, 09:36

Halálosztag & Justice

Mindig is úgy gondoltam, hogy fontos, hogy ismerd azokat, akikkel körül vagy véve, úgyhogy nem is volt kérdés, hogy utánajárok a dolgoknak, és hát az újságok is cikkeznek épp eleget arról, ami miatt mi is itt vagyunk.
- A pisztolyok, kómában fekszik. - válaszolok még Marknak, mielőtt lelépnék, hogy immár csak a saját dolgommal foglalkozzam és ne azzal, hogy mások mit csinálnak. Persze néha futólag azért körbepillantok, hogy ki hogyan halad, csak hogy elégedettséggel töltsön el a tény, ha már előttük járok, még ha nem is egyértelmű, hogy mindenkinek ugyanaz-e a feladata, vagy csak hasonló, netán teljesen eltérő.
Azzal egyelőre nem foglalkozom, hogy Umbridge figyelni fog-e rám különösebben, vagy sem a jövőben, most a feladatra koncentrálok és bár egy próbát megért, de nem gondoltam komolyan, hogy az invito hatásos lesz. A familiáris viszont hamarosan láthatóvá válik, hogy észreveszem hol van és lássam, hogy talált valamit. A kiszedhető burkolatot egy szimpla vingardium leviosával lebegtetem ki a helyéről. Nem vagyok az a fegyveres típus, hogy legyen nálam más, amivel kipattinhatom a helyéről. Kiszedem a könyvet és felcsapom a D-nél, hogy meglegyen a keresett szó. Lent lefelé. A lyukba pillantok. Ha az apámat elásták, akkor nagyon pipa lesz, de talán csak a pincében van, bár valószínűleg ez se teszi boldoggá, de jobb, mint elásva. Ahogyan morfondírozom előkerül a könyvből a kép is. A fickó auror, ezek szerint nála lehet a következő nyom, hogy it is jelent a lefelé.
- Nézzük, merre vagytok! - mormogom oda a macskának, és kicsit közelebb tartom a familiáris orrához, hogy megszaglássza a képet, hátha jut vele valamire, aztán én is körbenézek a teremben. Vannak itt páran segíteni nekünk, de vajon az én párosom is itt található, vagy most már el kell hagynom a kilátót? Ha nem találom itt őket, akkor a könyvet biztos, ami biztos a hónom alá csapám, a képet pedig a kezemben szorongatva indulok el kifelé a teremből, hogy megkeressem a párost. A familiáris előttem lebeg tovább. Most jobb lenne egy kutya az tény, az ő szaglásuk ütősebb, mint a macskáké. - Corpus quistus Callum O'Neill! - próbálkozom meg azért egy egyzerűbb kereső bűbájjal is, ha a macska szaglása nem lenne elég, vagy kép nem tartalmaznak olyan szagmintát, amit egyáltalán használni tud.

//Corpus quistus: kitalált bűbáj, személyek megtalálására szolgál viszonylag kis területen belül név alapján.

Megjelenés: 35 + varázserő: 30 = 65

Justice Simmons carried out 2 launched of one 10 oldalú dobókocka :
Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka3 , Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka6
//

Can you change me?
Vendég
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Re: Tetõtéri kilátó   Tetõtéri kilátó - Page 3 Empty2021-01-31, 23:12

Akadémia & Tess

Próbálom a legjobb formámat hozni a pontozó Shanna előtt és Tonks igazán furcsa kérését is, így próbálom teljesíteni. Fél sikernek könyvelem el a varázslatomat. Lehetet volna rosszabb is, de az is igaz, hogy  lehet volna jobb is. Talán, ha nem sietem el egy csöppet a varázslatot jobban sikerül. Ad hoc csúszott ki beszélgető partnerem szájából a feladat. Lehet volna értelmesebb kérést teljesítenem, de nem kezdtem el alkudozni vele, mert lehet, hogy nem kapok így se információt, azért cserébe, hogy hajamat az ő kedvére megváltoztattam. Ha sült bolondnak is nézek ki a többiek szemében ilyen hajjal, akkor is jól esik, hogy megfeleltem Tonks  elvárásának. Legalább nem egyedül vagyok a helyszínen feltűnő vad frizurát viselő személy, hanem itt van ő is. 15 éve, ha egy suliba járunk biztos, hogy jóban lettünk volna egymással.
Ahogy lilából kék színűvé változik a haja, ráébredek hogy a saját hajamnak is hamarosan vissza kellene állni a rendes eredeti állapotába, de nem így történik. Még egy helyreállító bűbájt is kipróbálok, de nem történik változás. Nem aggódom azért, hogy a végtelenségig és napokig ilyen hajam marad, de ezt a kis haj gondot nem most akarom megoldani, mert most első a feladat vagyis a bátyám megtalálása. Jól áll vagy sem az egyenes és lila, azért feltűnővé váltam és míg ő elmosolyodik, addig saját részről egy kis szemforgatás és grimasz után fogadom csak el, hogy egy darabig lehet, hogy megnehezíti és kényelmetlenné teheti helyzetemet a feltűnő külsőm a feladat során.
Helyeslően és egyetértően bólintok, hogy tisztában vagyok a felsorolt tényezőkkel és ha még nem is futkosok úgy, mint a környezetembe lévő többi kadét, akik valamit már nagyon keresnek. Tudom az idő halad és ellenem dolgozik, azért figyelmesen hallgatom. Felcsillan a szemem a könyv szó hallatán, főleg úgy, hogy könyv gyűjtögető lennék, egy egész szép kis könyvtáram van többszáz példánnyal szerény szobám polcain.
-Köszönöm, Tonks.- köszönök el a meglévő nyommal és egyetlen fontos szóval, amit kaptam tőle.
Ha nem lennék spanyol talán rá se jönnék. Escaño az anyanyelvemen a szó, amit scannonak mondanak az olaszok is. A hajamba beletúrok, hogy az előre szalad lilatincseimet helyükre igazítsam. Majd a helyszínen körbe nézve fel is fedezek több padot, hisz a szó, amit segítségül kaptam padot jelent.
Van, amelyiken éppen ülnek és szinte biztos vagyok benne, hogy valamelyik padnál megtalálom a keresett következő nyomot. Szisztematikusan járom végig a helyszínt, ahol senki se ül azokat a padokat járom végig először, ahogy  az elsőnél úgy a többi pad alsó részét is végig tapogatom végig nézem a padokalját kis tükör segítségével is, hátha fel vannak ragasztva. Illetve felfedő bűbájt használok, hogyha esetleg rejtve lenne a könyvem könnyen megtaláljam. Mindegyik padot alaposan megfigyelem, hátha árulkodó lehet valamelyik pad és jobban kilóg feltűnőbb a többi között. Eszembe jut egy olyan tanulmány, amelyben a hippokratészi padot másképp scamnumnak nevezik. Lehet, hogy egy görög felirattal vagy ókori görög motívumokkal díszitett pad környezetében találom meg a könyvem, amint találok egy kötetet, akkor biztosra megyek egy-két varázslat segítségével, hogy megbizonyosodjam a megfelelő olvasmányt találtam meg.
~Accio könyvem!... Invito könyvem!...
Ha nem találom meg olyan padokhoz is oda megyek, ahol minisztériumi dolgozók ülnek, hogy ők se érezzék magukat kényelmetlenül, hogy körülöttük keresgélek mindegyikkel megpróbálok elcsevegni egy cseppet. Ha egyedi frizurámról kérdeznének, megpróbálom oldott hangulatban elmesélni, hogy így kaptam meg az első nyomot Tonkstól. Főleg azokkal, beszélgetnék többet, akiket nem ismerek, hogy megtudjak ezt-azt tőlük. Mit dolgoznak vagy ép most mit olvasnak, ha kezükben tartanak egy könyvet. Tudom, hogy  az idő ellenem dolgozik, a sok kérdezgetéssel.
-Hello, Teresa vagyok. Ugye nem bánja, ha körül nézek itt?...
Mivel nem zárom ki a lehetőséget, hogy egy medimágushoz közel van elrejtve a következő nyom, aki egy padon ül vagy egy vallatásokra specializált auror keze ügyébe került a kötet és ép olvassa, mivel Hippokrtész padja későbbiek során átalakult vallató eszközé. Nem adom fel tudom, hogy meg lesz a könyv. A kötettel kapcsolatban sok kérdés felmerül bennem a keresésem során. Milyen a borítója? Lehet, hogy már az is nyom volt Tonkstól, hogy olyan mint a hajam ibolya színű. Milyen nyelven írták? Görög nyelven vagy latinul vagy ép baszk vagy katalán könyv? Medimágusoknak szóló könyv? Bűbájokkal kapcsolatos könyv? Amerikai szerző vagy  spanyol szerző írta?

//Megjelenés+Varázserő = 13 +35 pont
Összesen: 48 pont

Vendég carried out 2 launched of one 10 oldalú dobókocka :
Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka9 , Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka7

Shanna Griffin
Reveal your secrets
Shanna Griffin
Varázslény

TémanyitásTárgy: Re: Tetõtéri kilátó   Tetõtéri kilátó - Page 3 Empty2021-01-31, 17:09

A Kadétok & Shanna

Ugyan a válasszal nem teljesen elégedett a nő, mégis ott marad a mosoly az arcán, nem olvad le, csak a tekintete árulkodik arról, hogy kicsit talán kinézte magának a leányzót és a későbbiekben is lehet, hogy érdeklődik utána. Hogy ez jó vagy rossz hír jelenleg nehezen megítélhető.
Az Invito nem jön össze, mert még sosem látta magát a könyvet, viszont jól gondolkozik, hogy mágikusan mindegyik darab a gazdájához van kapcsolva. A familiárisán keresztül sikerül ráhangolódnia a keresésre és ezért is lehet, hogy van olyan mázlista, hogy az állat csupán pillanatokkal később a kilátó egyik pontján megtorpan és felnyávogva elkezdi kaparászni a padlót. Justice odaérve kitapogathatja, hogy a burkolat azon a kockán kipiszkálható valamivel és alatta lapul egy ártalmatlannak tűnő könyvecske - egy régitípusú latin szótár. A Deorsus is ott van benne a jelentésével együtt: "Lent, Lefelé". A könyv is a padló alatt volt, de talán akad más is az üregben, ami jelenleg láthatatlan vagy mi mást jelenthet, hogy lefelé találja az apját? Egy kis esküvői mozgó fotográfia csúszik még ki a könyvből, rajta egy fiatal párral, fess fiatalember dísz-auror egyenruhában és világosbőrű, szeplős, vörös hajú és élénk kékszemű csinos felesége két évvel ezelőtti dátummal és a felirattal: Életünk legboldogabb napja, Margaret és Callum O'Neill

Mark alkalmazkodik a kemény szavakhoz és kicsit taktikát vált és már is inkább néz ki férfinek, mint egy tanácstalan gyereknek, aki az árvasága mögé bújik el. Bár még mindig nem tűnik McGreeny túlságosan elégedettnek, annyi szent.
- Ez nem csak egy kiképzés, hanem egy verseny is és ha meg akarja kapni azt a jelvényt az előnyeire kell koncentrálnia és nem a hátrányaira, Mr... - elhallgat, mivel még nevet sem kapott. Végül talán amiatt, mert frusztrálja a beszélgetés, vagy mert valójában többen vannak hozzá beosztva és mással is beszélnie kell, még is csak belekezd. - A kisasszonyhoz az út egy könyvön keresztül vezet, amit itt a Kilátóban rejtettek el. A kulcsszava hozzá a Mural. - adja meg végül a nyomot, amin az ifjú vámpír elindulhat, azzal el is fordul tőle igen látványosan ignorálva a továbbiakban.

Érezheti Tessa, hogy Tonks jobb híján kérte csak, hogy valamilyen próbát tegyen, mert olyan közvetlen volt, hogy kivívta fele Shanna csúnyánnézését, aki alapvetően rangban alatta áll, de az Aurorkiképzésen még is csak ő pontoz, Tonks pedig csak ezen az egy alkalmon segít be. Végig kiséri a folyamatot, ahogy fecniből tükör lesz és végül a hajkoronája felveszi a majdnem tökéletes színvilágot és annak ellenére, hogy tényleg nem találja el teljesen, érezhetően megesik rajta a szíve.
- Jó lesz, jó lesz, a transzfiguráció megvolt, bár most hirtelen olyan átlagosnak érzem az én színemet.   - mosolyodik el, és pillanatok alatt a haja kékké válik. Egyetlen probléma lép csak fel Teresánál, mégpedig az, hogy amikor a varázsnak le kéne járnia ugyanúgy lila marad a haja - egészen késő estig kell elviselnie és minden más bűbájt ledob magáról, amivel orvosolná.
- Szerintem jól áll. - kacsint Tonks, aztán a lényegre tér. - Azt tudod, hogy itt van valahol az épületben, tiszta lap, hiszen mint a mérgezett egerek hemzsegnek a kadétok mindenfelé. A kilátóban el van rejtve egy könyv, ami a következő nyomot rejti és adok hozzá még egy kis segítséget is: Scamnum. Már ha segít. Sok sikert! - köszön el és azzal sarkon fordul, hogy másokkal is kokettáljon egy kicsit.

Az idő férfi elragadtatva figyeli Adora szavait, látszik, hogy nagyon pozitívan csalódott, hogy a lány tényleg tudja kivel beszél és ilyen nyitott a szakterülete és ő maga felé is. Alapvetően is jóságosnak tűnik, így hát úgy tűnik, hogy amennyit hallott az éppen elegendő.
- Igen, eljött már az ideje a visszavonulásnak, kedvesem. Nyugdíjasként főként az elmúlt hosszú munkás évek alatt kialakított kapcsolataimat ápolom és ó, elkezdtem bingózni! - válaszolja, miközben egy kicsit elmosolyodik és a lány a képességeinek hála ráérezhet, hogy csinál ő sokkal többet a bingónál, csak most nem ezért vannak itt. Nem akarja szándékosan megnehezíteni a dolgát, ám tény, hogy ő sem gondolja, hogy ennyi idősen itt lenne a helye, ahogy sokan mások se. A könyves kérdésre őszintén megrázza a fejét, nem figyelte meg a könyvet, illetve a familiárisnak sajnos nem sikerül a folyosón Corvusék szagmintájára bukkannia, túl nagy az Akadémia és most a legmagasabb pontján vannak, lehet, hogy idáig fel se jött. - Legyen elég annyi, hogy megígéred, hogy büszkévé teszed édesanyádat és a Bestia tagizatot azzal, hogy helytállsz a kiképzésen. - veszi igen bizalmasra a hangnemet. - A segítség, amit rám bíztak az, hogy egy könyv van elrejtve a kilátóban mindannyiótoknak és a te segítséged ez az egy szó:  Scalae. Sok sikert, Adora McGalagony. - köszön el tőle, éppen csak a kezét nem szorongatja meg, mint a nagypapa az unokájának, mielőtt elfordulna és a következő kadéttal beszélne.  

Ronan felépített egy ívet a beszélgetésnek és az előző néhány pillanatban jócskán lekenyerezte Mr. Diggory-t, így amikor a szülő és gyermek kapcsolatára hegyezi ki az egészet megkapja a férfi teljes figyelmét. Néhány pillanatra teljesen elfelejti, hogy a fiatalember egy próbán vesz részt az auror akadémián és megértően teszi a vállára a kezét, hogy kicsit meglapogassa és megszroítsa - ami talán mulatságosan fest, tekintve a magasságkülönbséget Ronan javára.
- Egy szülő soha nem szűnik meg szeretni a gyermekét és nincsen olyan fal, ami áttörhetetlen lenne vagy olyan bűn, ami visszafordíthatatlan a mi szemünkben. Az édesanyád... - elhallgat, mint akiben most tudatosul, hogy nem kéne ilyen olcsón adni az információt, de végül elengedi a vállát és a beszélgetéseik alapján lassan bólint, jelezve, hogy elmondja, amit tudnia kell. - Egy könyvet kell megkeresned, a szó pedig, ami segíthet a megtalálásában a Colonna. - adja át az információt, amivel megbízták aztán még tűnődve nézi a fiatalt néhány pillanatig, mielőtt a következő kadét, aki Ronan mögött türelmetlenkedik megszólítaná.

// Emlékeztető: A hozzászólás végén dobjatok Varázserő+Megjelenés próbát továbbra is és igyekezzetek ezekkel a tulajdonságokkal cselekedni! A dobás csak akkor érvényes, ha a hozzászólás végén van off-ban. A határidő pedig szigorúan éjfél minden héten, tehát Ronan pontlevonásban részesül ebben a körben, a dobása automatikusan 100.

Határidő (szigorúan, a késés pontlevonást jelent): február 6., éjfél, a következő hozzászólás: febrár 7., vasárnap. //  

[/b]

Küzdeni csak akkor tudunk, ha van miért.
Mert minden küzdelem áldozatokkal jár,
s áldozatot csakis olyan célért tudunk hozni,
amelynek értelmét előre látjuk.
Ronan Idriss
Reveal your secrets
Ronan Idriss
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Tetõtéri kilátó   Tetõtéri kilátó - Page 3 Empty2021-01-31, 03:15

Akadémia - 1. forduló

"A legjobb dolog a fagyban: az elesettek hullái nem rohadnak olyan gyorsan."

Talán egy kissé bunkónak, vagy talán inkább sunyinak hathat, ahogyan közelítek. Egyáltalán nem a hivatalos formulát követtem, de nem magamról, meg arról kezdek el beszélni, akiért ide jöttem hozzá, noha tudom, hogy nem húzhatom hosszan, az nem lenne túl hatékony. Figyelemmel hallgatom és még egy félszeg mosoly is a szám sarkába kúszik. Őszintének nevezhető és ami viszont kissé levakarja a mosolyt a fejemről az az, hogy tudatosul; a nevelő anyámra emlékeztet és arra, hogy voltaképp.. nagyon hiányzik.
- Emlékszem mennyire szurkoltam a bajnokoknak... - nézek össze vele elismerően, nosztalgikus derűvel. Tényleg szurkoltam.. hat éve.. egy más személy voltam. Aztán kissé elkomolyodom. - Tudja, nem gondoltam volna de emlékeztetett még valamire. - halkabbra veszem a hangomat - Az édesanyámmal nem volt felhőtlen a kapcsolatom az utóbbi időben. Aggódott értem én pedig csak még több falat emeltem.. De az, hogy most őt láttam, talán lehet egy új lehetőség, hogy helyre hozzak dolgokat. - hallgatok egy rövidet - Tudna nekem segíteni, hogy megtaláljam őt? - teszem fel a kérdést. És bár nem vágok szomorú kiskutyafejet.. egyáltalán nem illene hozzám és hiteltelenné is tenné a helyzetet. Komoly maradtam leginkább, de a tekintetemben van egy igen erőteljes törés. És hogy őszinte legyek, a lényem legmélyén, azon felül, hogy vágyom rá, rettegek az anyámmal való viszont találkozástól.

//Megjelenés:  20 pont
Varázserő: 30 pont
Összesen: 50

Ronan Idriss carried out 2 launched of one 10 oldalú dobókocka :
Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka5 , Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka0

Zene © Öltözet

Tudod mit okoz az;
Amikor elismered, hogy egy
antagonistáknak is lehet igaza?
Nemcsak a hőst fizikailag pusztítja el,
hanem igazából a hős értékeit pusztítja el.
Adora McGalagony
Reveal your secrets
Adora McGalagony
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Re: Tetõtéri kilátó   Tetõtéri kilátó - Page 3 Empty2021-01-25, 11:25

Halálosztag & Adora

A feladat kezdetén ugyan nem akartam kihasználni a képességeimet, mégis megéreztem Shanna erős pajzsát. Nem teljesen biztos, hogy az övé, de ha minden igaz akkor csak neki vannak hozzám hasonló képességei. Vagyis…nekem vannak hozzá hasonlók. Mindenesetre megrázom a fejem és tovább lépek; dolog van.
Anyukám kevés jó tulajdonsága közé tartozik az, hogyha tisztel valakit, akkor nem rest megosztani a világgal gondolatait az illetőről. Mr.Mockridge is így került szóba. Emlékszem 1994-ben amikor utoljára mentem apámmal a Kvidiccs Világkupára az iskola kezdés előtt megpillantottuk őket; szomszédos páholyban ült néhány másik Minisztériumi dolgozóval. Apa talán még intett is neki, gondolom találkoztak már. Utána otthon amikor elmesélte anyámnak kit láttunk egy laza óráig ódákat zengett az úrról. Az ilyesmi meg marad.
- Tudja édesanyám is a Mágikus lények szabályozásának és ellenőrzésének osztályán dolgozik és dolgozott amióta az eszemet tudom. Ő mondjuk a Bestia részlegen van, de tekintve, hogy a Kobold Együttműködési Iroda olyan ügyekkel foglalkozik, ami kihatással lehet a varázslócsaládok mindennapjára, ismeri a munkásságát. Meglehetősen kedvelte a lényekhez való hozzáállását. De ha jó tudom, már nyugdíjazták. Mivel foglalkozik azóta? – Igazából ez a beszélgetés a feladaton kívül is jól jön nekem. Ha elmesélem anyámnak, hogy a kedvenc Koboldügyi irodavezetőjével, igen ilyen is van neki, beszélgettem el fog alélni. Azt mondja, hogy Creswell egyáltalán nem végzi jól a munkáját szerinte és nagyot eset a részleg renoméja Cuthbert távozása óta. De felesleges belemenni, hiszen ezek nem az én rágalmaim.
- Sejtettem. – Válaszolom megértően, miközben nem bírom abbahagyni a vigyorgást a tényen, hogy mennyire Corvusra vall a könyv magával cipelése. Gondoltam, hogy nem lesz ilyen egyszerű, de legalább azt elárulhatta volna, hogy mégis mit kéne tennem amiért cserébe megkaphatom a nyomot. No, mindegy is, senki sem mondta, hogy könnyű lesz. – A könyv, ami nála van…Esetleg varázslényekkel foglalkozik? – Teszem fel a kérdés. Ha jó emlékszem a Bestiamester szakot említette elsőként, amikor tovább tanulásról diskuráltunk a Szellemszálláson. Bár nem hiszem, hogy ez lenne a megfelelő részlet, amivel kicsalhatom a következő kirakós darabot a férfiból. Ellenben eszembe jut, hogy Corvus a farkasa nélkül sem szívesen megy sehova. Scarlet szinte azonnal mellettem terem, hiszen ez idáig kint volt. A folyosóra száműztem; nem akartam, hogy esetleg valaki rálépjen vagy ilyesmi. Legnagyobb szerencsémre szavak nélkül is remekül kommunikálunk így elküldöm megkeresni a haverját. Scarlet lelkesen szaglászva elindul. Nem bízok benne, hogy sikerrel jár, de egy próbát megér.
- Uram mondja, mivel nyerhetném el a következő nyomot? Ajánljak önnek cserét? Mit adhatnék, amilye már nincsen meg? – Kérdezem kedvesen, mindenféle siettetés vagy türelmetlenség nélkül. Már szinte érzem, ahogy Flint egyre nehezebben bírja a bezártságot és mindennek elátkoz, ami az eszébe jut. De nem baj, inkább legyen meg lassan, minthogy egyáltalán ne. Ezzel ő is egyetértene szerintem.

// Megjelenés + Varázserő = 16 + 28
   Összesen: 44

Adora McGalagony carried out 2 launched of one 10 oldalú dobókocka :
Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka7 , Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka2

Why are you so serious
love
?

Don't you know how to have
fun
?
Vendég
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Re: Tetõtéri kilátó   Tetõtéri kilátó - Page 3 Empty2021-01-24, 23:58

Akadémia & Tess

Bemutatkozása követő pillanatokban, a Tonks név ismerősen kezd derengeni számomra. A másodikon dolgozó ismerőseim említették már egyszer vagy kétszer a nevét. Bizalmat gerjesztett az oldott vidám hangulata, de én nem tudom teljesen elengedni magam mellette, hogy jót csevegjek. Igenlően bólogatok és egyetértek az ügyben, hogy a szeretteink "elrablása" nem éppen a legetikusabb lépés. Ha auror lét valóságát és nehézségét akarják ily módon elém tárni és szimulálni, akkor tudom, hogy egész jól sikerült feladatot alkottak meg. Szeretteimen keresztül tudnának a legjobban megzsarolni engem az ellenségeim és a családom miatt érzett aggodalom által vezetett érzelmek sarkalnának leginkább a meggondolatlan tettekre mezejére is. Egy korrupt auror, nem jó bűnüldöző és az igazságszolgáltatás nem köthet alkut zsaroló bűnözőkkel. Már az elején felvilágosítottak erre megy ki az egész kiképzés, hogy kiszűrjék alkalmatlan jelentkezőket, szóval feltehetőleg engem is. Nem gyerek játék ez a munka, persze ezt mindig is tudtam, és ha ellenséget szerzünk pályafutásunk során, akkor szeretteink válhatnak célponttá, hogy megtörjenek minket. Hiába volt Achilles erős, ha volt egy gyengepontja, ahol legyőzhető és megtörhető volt.
-Rendben, megpróbálok nem aggódni érte. - válaszolok Tonksnak, de  egyben magamat is próbálom nyugtatni. Vonzó lenne elsőként megoldani a feladatott, de van egy olyan sejtésem, hogy nem vagyok Fortuna kegyeltje. Akadémiai felettesem Griffin figyelmét is felkeltettem. Kezd feltörni bennem a vizsgadrukk érzése, miközben bátyámat kinézetét írom le röviden, mert nem vagyok biztos, hogy Tonks ismeri.
Tonks válasza közben lesütöm a szememet és a padlót nézem.
-A hajadat?- kérdezek vissza majd felpillantok rá a lilaszínű frizurát viselő aurorra -Hát.. rendben- pillanatnyi hezitálás után egyezek bele. Kerülném a feltűnést a többi kadét között és ez most Tonkstól egy "zsarolással" is felérő cselekedett vagy éppen egy informátornak tett szívesség lenne, amit most megtenni készülök. Elfogadom a kihívást, hiszen mindig is volt érzékem az átváloztatástanhoz, de nem ezt választottam főszakomnak. Vajon másképpen is kiadná az információt, ha szépen kérném tőle?
Előveszek a bal oldali zsebemből egy tenyérnyi nagyságú üres papírfecnit, amelyre általában lejegyzem ötleteimet, majd varázspálcám segítségével Ilvermornys éveimben megtanult nonverbális papírból tükör varázsigét használom.
~Speculum incharta~ kezemben egy vékony papírdarabból egy tükör lesz. Az emberi transzfiguráció, igazán magasszintű művelői ezzel a képességgel született metamorf mágusok, de az egyszerű szimpla mezei varázslók is elérhetnek bizonyos hatásfokú változtatás magukon. Hetedikes RAVASZ szintű záróvizsga tételek közt a hajszín megváltoztatása is szerepelt. Már évek óta nem használtam ezt a varázsigét, de a tükör segít és Tonks is előttem áll, hogy lemásoljam a kívánt eredményt, így biztosra veszem, hogy sikerül elérnem azt, amit kért. Ha mégsem, akkor is remélem, hogy nem jutok Isadora Rose sorsára. Rápillantok és megfigyelem Tonks lila, egyenes és rövid frizuráját, amit éppen magam előtt láttok. Képzeld el és alkosd meg.
-Crinus Muto- mondom ki félhangosan a szavakat a helyes pálcamozdulattal.  Belepillantok a tükörbe, hogy a végeredményt megtekintsem. Sötétbarna, hosszú és göndörhajam változni kezd. Lehet, hogy nem volt a legtökéletesebb hajfrizura átváltoztató varázslatom és egy csöppet sötétebb szín árnyalatban pompázik, mint az előttem álló nőé. A kezdeti reakcióiból próbálom leszűrni mit gondol rólam.
-Elégedett vagy vele, Tonks, megfelelek így, hogy elmond a nyomot?- kérdem meg kérdőn felhúzott szemöldökkel, miközben az fut át a gondolataimon, hogy szokatlanul feltűnővé és talán nevetség tárgyává váltam a környezetem számára. Lehet, hogy ez a kulcs és ez a nyom Ernesthez. Egy feltűnő helyen van elrejtve. Tonks szédít még egy darabig, míg azt nem mondom, hogy kiszálltam vagy tényleg elárulja a nyomot és segít nekem fivérem megtalálásában?

// Speculum=>tükör, in charta=>papíron?
Crinus Muto
Megjelenés+Varázserő = 13 +35 pont

Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka8 , Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka6

Mark S. Carlyle
Reveal your secrets
Mark S. Carlyle
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Tetõtéri kilátó   Tetõtéri kilátó - Page 3 Empty2021-01-24, 18:11

Az akadémia& Mark
Igazság szerint nem ismerem ezt a Shannát személyesen és van egy olyan érzésem is, hogy ezt a későbbiek folyamán se áll szándékomban megtenni. A hideg futkos a hátamon a hozzá hasonló nőktől, szóval minden bizonnyal még McGalagonnyal kapcsolatban is hasonló érzelmeim lettek volna, ha esetleg fiatalabb korában ismertem volna meg. Számomra a tanárnő világéletében unszimpatikus volt, sose kedveltem. Még abban az esetben is, ha a felszín egészen mást rejtett.
- Férje? - ütközöm meg egy pillanatra. - Azt mondod, volt, aki kedvelte? - teszem fel a kissé gonosz kérdést, de én már csak ilyen vagyok. Egy arrogáns tuskó a legtöbb ember szemében, de ide nem is jópofizni jöttem. - Mi történt vele? - váltok át kissé komolyabb és némileg talán együttérzőbb hangnemre. Nem lenne szerencsés rögtön az első próbán megutáltatni magam másokkal, ezt azért be kell látnom. Ki tudja, talán még szövetségesekre is lelek itt. - Én is örvendtem, Justice. Sok szerencsét! - válok el még tőle ezekkel a szavakkal, majd szinte rögtön a saját informátorom felé veszem az irányt, aki cseppet sem tűnik segítőkésznek. Megrándul a szám széle a válasza hallatán, de a mérgemet igyekszem nem mutatni kívülre. Most komolyan egy szimpla kézfogás hiányán akad fenn? Jól tudom, hogy vannak emberek, akik élnek-halnak a hagyományokért és a rég leosztott férfi-nő szerepért, de ezt kissé túlzásnak érzem. Mindenesetre igyekszem nem kizökkenni és a feladatra koncentrálni. Meg kell találnom Gemmát és teljesítenem az első próbát. Elég kellemetlen lenne rögtön kiesni innen.
- Bíztam benne, hogy megérti a céljaimat, uram - váltok én is hasonlóan rideg hangnemre, mint ő. Ez talán nem valami szerencsés tett részemről, de képtelen vagyok teljes mértékben higgadt maradni a szavai hallatán. - A testvéremet keresem. Nem fogok hazudni, a próba miatt teszem ezt, de sejtheti, mennyire fontos számomra, ha őt hozták ide - folytatom, hiszen nyilván megérti, mi motivál ebben az egészben. Ártani nagy eséllyel nem fognak számukra, bár nem is állnék jót magamért, ha Gemmának bármi baja is esne a próba során.
- Azok, akik felneveltek engem, meghaltak - szögezem le. - A vér szerinti szüleimre egyelőre képtelen vagyok még úgy tekinteni, mint kellene. Gemma ugyan csak a mostohatestvérem, de hozzá sokkal erősebb kötelékek fűznek, mint bárki máshoz. Kérem, árulja el számomra a hollétét.
Talán semmit se érek el ezzel, de meg kell próbálnom. Elég keménynek tűnik első pillantásra, habár az is elképzelhető, hogy csak én nem vagyok szimpatikus a számára. Hülye lennék nekiesni és erővel kiszedni belőle az információkat, bár a szabályok erre nem terjedtek ki különösebben.

Megjelenés: 25 pont
Varázserő: 20 pont
Összesen: 45 pont

Mark S. Carlyle carried out 2 launched of one 10 oldalú dobókocka :
Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka3 , Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka4

♫ Who we are ♫Aktuális viseletIdézet, szöveg ©
Justice Simmons
Reveal your secrets
Justice Simmons
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Tetõtéri kilátó   Tetõtéri kilátó - Page 3 Empty2021-01-24, 17:40

Halálosztag & Justice

Mark szavaira elmosolyodom azért kicsit. Tény és való, hogy a lány azért hajaz McGalagonyra, mert sejtem, hogy rá gondol. Viszont a Griffendél házvezetőjéről mindenki tudja, hogy egyébként egy csupaszív nő a nagy komolyság mögött, de hogy ez erről a Shannáról is elmondható-e... Róla még azért ilyen pletykákat nem hallottam.
- Talán Piton és McGalagony keveréke. - vonom meg végül a vállamat. - Bár lehet, hogy van rá oka. Azt pletykálják, hogy a férje is a Mungóban van, mint annyian mások. - súgom még oda halkan nem sokkal az előtt, hogy felvenném a kapcsolatot az informátorommal. - Justice, örvendtem és sok sikert! Vagyis... győzzön a jobbik! - villantok még egy mosolyt mielőtt elválnánk. Azért drukkolni nem fogok neki, hiszen végülis ellenfelek vagyunk, vagy mi. Nem szándékozom itt komolyabban barátkozni, hiszen mind vetélytársak vagyunk. Ha valaki elszúrja és kihullik, azzal az én esélyeimet növeli. Viszont felmérni az erőviszonyokat mindig hasznos.
Hamarosan megcélzom hát Umbridget, aki a nyájas mosollyal hasonlóképpen alakoskodó, mint én. Ezt legalább ismerem. Az őszinte mosoly mindig bonyolult, mert a mögött is lehet bármi, de ha valaki olyan, mint én, akkor sokkal könnyebb kiismerenem.
- Amerikából jöttünk Angliába még amikor kicsi voltam, mert apa itt kapott munkát. - felelek a kérdésre, bár sejtem én, hogy mire irányult, de végülis azt kérdezte, hogy honnan származik a családom, erre pedig végülis választ adtam. Persze, ha zokon veszi a kitérő választ és mogorván ad információt az se zavar különösebben. - Igazán köszönöm hölgyem! Mindenképpen beszámolok az édesapámnak arról, hogy milyen segítőkész volt a megtalálásában! - búcsúzom el egy széles mosollyal, miközben futva körbepillantok, hogy vajon a többiek hogy állnak, de ahogy látom a többség még az emberével cseveg. Ez persze jelenetheti azt, hogy én nagyon profi voltam, de azt is, hogy félrevezető információt kaptam. Egyelőre nem bízom el magamat, főleg hogy Shanna arcáról semmit sem lehet leolvasni. Mindenesetre ellépek a nőtől és felmérem a terepet. Keresnem kell egy könyvet, ami valami módon hozzám kapcsolódik, bizonyára valamiféle személyes jelölése van, így első körben rákoncentrálok, hiszen ha mágiával kapcsolták hozzám, akkor valami módon érzékelnem kell tudni, aztán mondom ki halkan:
- Invito könyvem! Deorsus! - gőzöm sincs, hogy a kulcsszó jelen esetben mit jelent, de azért hozzáteszem, hátha számít. - Te is nézz azért körül. - súgom magam mellé gyakorlagilag a semminek, ahol a láthatatlan macska van. Érzem a jelenlétét, még ha én sem látom és tudom, hogy eltávolodik, hogy kicsit minél gyorsabban berepkedje a terepet, hátha talált rejtett könyveket, ha az invito hatástalan.

//Megjelenés: 35 + varázserő: 30 = 65

Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka1 , Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka1
//

Can you change me?
Shanna Griffin
Reveal your secrets
Shanna Griffin
Varázslény

TémanyitásTárgy: Re: Tetõtéri kilátó   Tetõtéri kilátó - Page 3 Empty2021-01-24, 13:43

A Kadétok & Shanna

Ahogy elkezdődik a feladat Shanna abszolút elnémul, senkivel egy szót sem beszél, de még a szemkontaktust sem veszi fel, ahogy az arra érzékenyek - Adora - érzékelhetik, hogy még mentális pajzsot is felvon, hogy teljesen elidegenítse magát és ne súgjon senkinek, csak a mappájába vezeti a megfigyeléseit.

A rózsaszínbe öltözött, takaros, de békaképű és valamiért a mosolya ellenére is ellenszenvesnek ható nő készségesen válaszol Justice kérdéseire, miközben végig simít a kosztümén, hogy egy ránc se maradjon.
-  Ó, kedvesem, milyen üdítő, hogy éppen egy ilyen bájos teremtést osztott hozzám az élet. - szólal meg mézesmázos hangon, de közben fürkészően figyeli a lányt. - Simmons, Simmons, juttasd csak eszembe, honnan is származik a családod? - kérdezi csivitelő hangon, pedig ahogy a lány említette, bizonyára ismeri az apját, legalább futólag, éppen csak a felnőttekkel szemben talán nem sétál oda vértisztaságot ellenőrizni csak úgy, most viszont Justice kiszolgáltatott helyzetben van, ha válaszokat akar. Miután a lány válaszolt végül attól függően, hogy aranyvér, félvér vagy mugli származás volt a válasz kedélyesen, unottan vagy ellenségesen válaszol, de válaszol. - A Kilátóban el van rejtve számtalan könyv, ami hozzátok van rendelve, csak a sajátodat nyithatod ki és abban találod a következő nyomot, kis drágám. A te kulcsszavad a Deorsus. - válaszolja, de nem távozik, elegánsan lecsüccsen ott, ahol van, keresztbe vetett lábakkal és félő, hogy mindjárt elkezd pulóvert kötögetni a macskáinak unalmában.

Marknak nincsen különösebben szerencséje, mert a keménytekintetű férfi egyáltalán nem viszonozza a mosolyát, sőt, lepillant a kezére, jelezve, hogy felnőtt férfiakként egy Auror próbán elvárta volna, hogy kezetfogjanak és ne csak úgy köszöngessen.
- Természetesen tudom, hogy mi a feladatuk, ahogy tissztában vagyok azzal is, hogy mi az enyém. - válaszolja, kissé felvont szemöldökkel, miközben ellenségesen összevonja a karjait maga előtt, a kézfogásra már esélyt sem ad. - Azért közöljem magával az első nyomot, mert nem szeretne kiesni és mert... árva? Felnőtt férfiként ez mire ad még is okot a kivételezésre? - vonja fel a szemöldökét, majd tovább folytatja a pusztító kivégzést. - Ráadásul tudom ki maga, a Brooks Vállalat örököse, mind a két szülője él, nem egy bajbajutott árva. - teszi hozzá, és nagyon úgy tűnik, hogy Mark rossz lóra tett, hogy a férfi gyengéd érzelmeire akart hatni. Talán ha tíz évvel fiatalabb lenne, bejött volna.

- Szia Teresa, hívj csak Tonks-nak. - válaszol kedélyesen a fiatal nő, aki jelenleg lilás hajkoronával tűnik ki a tömegből és aki közel egyidős lehet vele. A hangja olyan vidor, hogy néhány tekintet felé fordul, köztük Shannáé is. -  Ernest, persze, tudod elég fura a szeretteket használni csalinak, de ne aggódj érte, lesz időtök várost nézni, ha gyorsan megtalálod. - beszél tovább, mintha igazából nem is lenne szükség arra, hogy Tessa bármit is mondjon, hogy kihúzza belőle a nyomot. Bólint a személyleírásra, elismerően, hogy a lány valóban nyomozóként közelítette meg a kérdést, de amikor nyitná a száját Shanna jelenik mellette és egy néma csatározás indul meg közöttük, aminek az a fő üzenete, hogy nehezítse meg a kadét dolgát, ne csak úgy mondja el, amit tudni akar, mert abban nincsen semmi kihívás.
- Khm, szóval... a személyleírás pontos, de csak akkor mondom el a nyomot, ha mondjuk... leutánzod a frizurámat! - mosolyodik el, és mögötte Shanna, aki nehéz akadályokat akart mindenkinek belefejel a mappájába és továbbáll.

- Üdvözlöm, Miss McGalagony. - biccent a férfi egy aprót és érdeklődve várja a lány szavait, kicsit talán toporogva egy helyben. - Milyen kedves, mit hallott rólam a kisasszony? - kérdez vissza, gyanakodva, mert őszintén megvallva általában senki se tudja, hogy kicsoda és hol dolgozik, nagyon kevesen törődnek a munkájával - legalább is ő így hiszi, ezt érzi. Így természetes, hogy kíváncsi rá, hogy a lány tényleg tudja-e kicsoda, vagy csak kedveskedik. Mikor meghallja a "fiatal vagyok" kártyát kicsit felvonja a szemöldökét, de végül megértően bólint. - A fiú természetesen gondosan el van rejtve egy könyv társaságában, amit nem volt hajlandó kiadni a kezéből, de egy egyszerű kérdésnél többet várok a kisasszonytól, hogy eláruljam a következő nyomot. - vallja be egy lagymatag kis félmosollyal, mint aki megérti az igyekezetet, de tudja, hogy többet kell elvárnia, mert ez még is csak egy selejtező feladat.

Amos Diggory  viszonylag köpcös termetű férfi, így határozottan fel kell néznie a fiatal férfire, amikor odalép hozzá. Kicsit furcsállja ugyan, hogy se köszönés, se megszólítás, se bemutatkozás, de az egész tovatűnik, amikor meghallja, hogy a fiú a tusáról akar beszélgetni és a fiáról. Az arca felragyog és készségesen válaszol.
- Az én drága fiam fantasztikusan szerepelt, olyan büszke voltam rá! Persze, a legendás Trimágus tusa önmagában is komoly veszélyforrás, de az iskola bajnokának lenni évszázados kiváltság. Amikor olyan lassan értek vissza, mert a kupa máshova vitte őket... Persze, hogy aggódtam, teljes szívemből, de minden megoldódott hála Merlinnek és a Roxfort bajnokainak ítélték a kupát. - mondja büszkén kihúzva magát, akármilyen kistermetű, de a tekintetében megjelenik valami fájdalom, hiszen Cedric komoly traumát élt át, amin a díj és a dicsőség se nagyon segített és egészen megváltozott, de a férfi igyekszik a jóra koncentrálni, ahogy egy vérbeli Hugrabugostól elvárható. Teljesen kezesnek tűnik, viszont nem kapott a feladatról kérdést, így egyelőre nem került közelebb, csak megpuhította a férfit.

// Mivel úgy esett, hogy még is maradunk a vasárnapi hozzászólásoknál, ahogy a másik helyszíneken is haladnak a körök, szinkronban. Ebben a körben is ugyanazzal a célszámmal dobjatok a hozzászólásotok végén, varázserő és megjelenés!

1. Dolores Umbridge - Justice Simmons
2. Anthony McGreeny - Mark S. Carlyle
3. Cuthbert Mockridge - Adora McGalagony
4. Amos Diggory - Ronan Idriss
5: Nymphadora Tonks - Teresa Usoa Artiza

Határidő (szigorúan, a késés pontlevonást jelent): január 30, éjfél, a következő hozzászólás: január 31., vasárnap. //  

Ronan Idriss
Reveal your secrets
Ronan Idriss
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Tetõtéri kilátó   Tetõtéri kilátó - Page 3 Empty2021-01-23, 06:38

Akadémia - 1. forduló

"A legjobb dolog a fagyban: az elesettek hullái nem rohadnak olyan gyorsan."

Bár én nem iszkoltam el az este, hanem maradtam még egy kicsit beszélgetni, de nem okozott gondot, hogy most időben érkezzem. Ahogy beszélgettem többekkel is, végig ott motoszkált bennem, hogy itt van 800 kadétnak jelentkezett ember... Ami már önmagában a varázshasználó társadalomra nézve egészen szép szám. De valójában ez a 800 ember mind mind egyéni versenyző. Ami azt jelenti, hogy nem igazán fognak kialakulni összeszokott közösségek. Legalábbis nem a szó szoros értelmében, hiszen minden nappal, minden héttel egyre kevesebben leszünk a kantinban.
Nem igazán húzódom a falhoz elbújva. És bár közel sem vagyok olyan magabiztos, de kellően buzog bennem az elszántság. Figyelek a feladatra és az instrukciókra. Amikor az a rész jön, hogy egy szerettünket látjuk majd egy pillanatra felmerül bennem a kérdés, hogy nekem olyanom egyáltalán? Aztán persze amikor a messzelátóhoz lépek első körön Shannara vetek egy pillantást, aztán követem az instrukciókat és a szerkezetbe nézek.
Az, hogy a nevelőanyámat látom meg egy pillanatra rosszabbul érint, mint gondoltam... A St. Paul's-ban történtek után elköltöztem hazulról és szinte minden kapcsolatot megszakítottam velük. A leveleikre se úgy válaszoltam ahogy azt illett volna.. Valahol nagyon mélyen van bennem egy jó adag honvágy. Mégis csak ők neveltek minket. És a maguk mugli módján mindent megadtak nekünk. De úgy láttam a legjobbnak, ha megszakítom velük a kapcsolatot. Így ez valahol egy roppant kínos találkozás lesz Maryennel.. Vajon amneizálják majd? Nagyjából semmilyen döntésemről nem tud amit az után hoztam, hogy elköltöztem tőlük. Fogalmam sincs hogy mennyire lett vajon beavatva ebbe az egészbe most.
Akit viszont segítőnek kapok, Mr. Diggory... Ellépve a messzelátótól kissé hagyom magam elkavarodni a tömegben, csak aztán keresem meg a tekintetemmel, közben hallgatom ki hogyan próbálkozik információt szerezni az emberétől és egy kicsit azok a mugli elsős iskolai évek jutnak eszembe, amikor azt a feladatot kaptuk, hogy mindenki mutatkozzon be valakinek a teremből és ismerkedjünk! De van egy olyan sejtésem, hogy ez egyáltalán nem lesz ennyire egyszerű és baráti. Még ha tisztában is vannak a jelenlévők azzal, hogy miért megyünk oda hozzájuk, az információkinyerés a lényeg. Az a feladatuk, hogy felmérjék a beszélőkénket. Azon azért elgondolkozom, hogy az első fordulón belül meg is kell találnunk az elrejtett személyt, vagy csak infót gyűjtünk? Vajon mennyi időnk van?
A Trimáguson Cedric volt az egyik fő attrakció, hogy bekerült és voltaképp legendát írt a Hugrásoknak. Ugyanakkor Mr. Diggory a Varázslények osztályának egy oszlopos tagja. Latolgatom a lehetőségeimet felé menet. Végül a valahol a fal mentén találom meg a férfit és csak mellé szegődöm szó szerint. Magam is a falhoz húzódom és miközben a többieket szemlélem Mr Diggory felé biccentve a fejemet szólítom meg. - A legutóbbi Tusa.. Igen emlékezetes volt. - mondom ki könnyedén és még egy elismerő barátságosnak nevezhető mosollyal meg is toldom a férfire pillantva még csak most felvéve a szemkontaktust. - Izgalmas perceket szerzett mindenkinek... - végül a férfire nézek és felteszem a kérdést - ..Mondja aggódott a fiáért? - végül is nem azt mondták, hogy helyszíneljünk és adatok meg személyleírás alapján kérdezzük ki a segítőinket- akik egyben a hátráltatóink is, hanem, hogy gyűjtsünk információkat... Egyenlőre nem hozom fel a keresett személyt. Aztán lehet elcseszem pont ezzel, hogy nem rögtön nyomulok az arcába és követelem ki azt, hogy látta-e ezt meg azt és hol?! De az utolsó kérdés mérsékelten így is elég szuggesztív és ad egy hangulati minőséget a "beszélgetésnek", úgy, hogy mindketten tudjuk-remélem- hogy miért is őhozzá jöttem.

//2-t dobtam, de  Amos Diggory maradt kizárásos alapon.

Megjelenés:  20 pont
Varázserő: 30 pont
Összesen: 50

Ronan Idriss carried out 2 launched of one 10 oldalú dobókocka :
Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka2 , Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka0

Zene © Öltözet

Tudod mit okoz az;
Amikor elismered, hogy egy
antagonistáknak is lehet igaza?
Nemcsak a hőst fizikailag pusztítja el,
hanem igazából a hős értékeit pusztítja el.
Adora McGalagony
Reveal your secrets
Adora McGalagony
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Re: Tetõtéri kilátó   Tetõtéri kilátó - Page 3 Empty2021-01-18, 22:34

Halálosztag & Adora

Egy szenvedésekkel teli éjszakával a hátam mögött, kicsit túl korán érkezem a tetőre. Nem voltam sosem túl jó alvó, általában ez nem ront a képességeimen, de ki tudja; eddig még nem kellett idősebb és tapasztaltabb emberekkel versenyeznem. Egyébiránt az egyész kiképzés olyan, mint amilyennek a RAVASZ vizsgákat képzelem el.
Lényegében egész este csak forgolódtam az izgalomtól; végig azon járt az eszem, hogy milyen feladatok lesznek vajon és eléggé felkészült vagyok-e a teljesítésükre. Márpedig nem elég itt átcsusszanni, vagyis, ha rólam van szó akkor sosem elég, hanem tökéletesen kell kivitelezni. Ehhez pedig elengedhetetlen a kávé. Amiből az elsőt reggel hatkor ittam, a másodikat pedig most kortyolom a termoszomból. Szép lassan gyülekeznek az emberek, s én engedve az emberi lét gyarló szokásainak, megközelítem az egyetlen ismerős arcot.
- Jó reggelt. – Köszönök vidáman, s ha van még időnk a feladat kezdetéig akkor valami banális csevejbe kezdek időhúzásként, no meg, hogy ne legye annyira feltűnő a nézelődésem. Többen vagyunk itt, mint ahányan ebbe a csoportba tartozunk. Illetve, ha személyesen nem is, de látásból felismerek egyes Minisztériumi dolgozókat.
Shanna bevezető szövege elnyeri a tetszésemet, én is szívesen vennék részt erőnléti rostán, de azért még mindig nagyobb előnyöm van, ha használhatom az eszemet. De a mosolygást azonnal félre teszem, amikor rátér a feladatra. Nem mintha akkor oda figyelést igényelne a távcsőbe nézés. Amikor rám kerül a sor, egy pillanatig megcsodálhatom a kilátást, majd egy váratlan arccal találom szembe magam; Corvus Flint. Időm sincs találgatni, hogy mit keres a szemem előtt, s máris egy ismeretlen ismerőssel találom szembe magam; Cuthbert Mockridge. Láttam már és hallottam is róla a családomtól, de szerintem egy szót sem váltottunk még. Körbe kémlelve újfent megpillantom és automatikusan közelebb megyek hozzá, s nem Ronan mellé sorolok vissza. Amint megkapjuk a végleges feladatot megközelítem a célpontot.
- Szép napot Mr.Mockridge. – Mosolyogva állok meg előtte és kezet nyújtok neki. – Adora McGalagony vagyok, már sokat hallottam önről. Örülök, hogy végre alkalmunk van találkozni! – Biccentek neki kedvesen és udvariasan. Nem akarom, hogy azt higgye türelmetlen vagyok. Ugyan biztos vagyok benne, hogy Corvustól meg fogom kapni a magamét, amiért ilyesmibe rángattam bele közvetve, de majd megbékél. Végül is elviszem nyaralni a fehér pofiját. – Sajnos, nincsen túl sok időnk beszélgetni. Mivel fiatal vagyok, szeretném bizonyítani, hogy igenis itt van a helyem, s ne becsüljenek alá. Így az érdekelne tud-e bármit, ami segíthetne Corvus Flint megtalálásában? Hálás lennék, mindenféle információért, uram. – Biztos vagyok benne, hogy ismeri végül is a Flint família híres az Egyesült királyság területén. Persze, lehetséges, hogy tévedek.

// Megjelenés + Varázserő = 16 + 28
Összesen: 44

Adora McGalagony carried out 2 launched of one 10 oldalú dobókocka :
Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka7 , Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka9

Why are you so serious
love
?

Don't you know how to have
fun
?
Vendég
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Re: Tetõtéri kilátó   Tetõtéri kilátó - Page 3 Empty2021-01-18, 15:19

Akadémia & Tess

Sosem jártam itt. A kilátás gyönyörű arra a városra, ahol dolgozom és lakom. Általában egy sötét iroda zugában töltöm időm nagy részét, de ezért a látványért megérte eljönni erre a válogatóra. Még mindig tartogat valami újat London. A kadétok tömegében elvegyülve észre veszek több minisztériumi dolgozót is. Szégyen lenne, ha itt az elsőkörben kibuknék. Akkor fog el kisebb idegesség, mikor meglátom a főnökömet a Főosztályvezető Anthony McGreeny. Előtte még csúfosabb lesz, ha kudarccal és kieséssel végződik a mai napom. Mit fog gondolni rólam? Teresa Artiza, aki egy napot se bírt ki az Akadémián. Nem, ez nem fog ma megtörténni. Miss Griffin szavait, hallgatva mind inkább eszembe jutnak, hogy évekkel ezelőtt több felmérés akadályát sikeresen teljesítettem, amelyek jóval nagyobb kihívást jelentettek számomra akkoriban és szinte lehetetlennek tűnt teljesíteni őket. Igazat megvallva jól tudom magamról, hogy egy akadálypályán hamar kibuknék, hanem is az első közt, de a középmezőny végén végezném. Merlin szakállára örülök, hogy nem ez lett első feladatunk.
A névsor elején hallom nevemet, az elsők közt szólít a távcsőhöz Shanna. Egy férfi, akit megpillantok a szerkezetben. Egy rég látott ismerős arc csillan fel a lencséken keresztül. Fel se fogom miért pont az ő képe dereng fel előttem. Pillanatokkal később egy kattanás következtében a egy nőt láttok meg, akit percekkel ezelőtt már kiszúrtam az összegyűlt társaságban. Vajon mit jelent, hogy őket láttam?
A percek múltak és figyelem a távcsőből ismerős nőt, nem akarom  szem elől téveszteni. Az utolsó ember is oda lépett népes zöldfülű csapatunkból az elvarázsolt messzelátóhoz. Shanna instrukciói által válik világossá a feladatom. Ezek szerint Ernest bátyám itt van az Akadémián. Miért pont őt találták meg családomból sejtelmem sincs? Jól tudom, hogy az a mosoly nekem szólt, hogy utolér hugicám a Rovira vérvonal sorsa.
Célirányosan a minisztériumi munkatársam felé indultam el. Úgy sejtettem, már rég kiszúrt engem ő is, de ebben nem voltam teljesen biztos. Egy egészséges távolságot tartva megállok előtte és kezemet nyújtom felé miközben bemutatkozom, ha kezet ráz velem megpróbálok magabiztosan kezet rázni.
-Jó reggelt! Teresa Artiza vagyok a kilencedikről - bizalom keltő mosollyal felveszem vele a szemkontaktust, majd lefutom a következő udvariassági köröket is.-Hogy van?
Amint elárulja nevét és osztályhoz tudom kötni a személyt, oldódni fog a hangulatom is, addig feszültebb pillanatokat élek át.
-Csodásan innen a kilátás a városra és ehhez most szép időjárás is párosul. Ezt Ernest bátyámnak is látnia kell egyszer. Ugye tud segíteni a megtalálásban?- bátorkodom előállni és felvezetni a feladatomat, amit ha ő is figyelt és beavatott, akkor jól ismer, de az is átvillan gondolataimon, hogyha ez egy kifejezetten olyan szituációs feladat, amelyben neki kell segítenie, de nem tudja pontosan név szerint beazonosítani keresett családtagomat és az is lehetséges, hogy más kadétokat is irányíthattak hozzá, így illő lenne leírást is adnom fivéremről, mert előfordulhat, hogy ő se tud minden részletet. -Ha nem ismerné a bátyámat név alapján, talán könnyebb felismerni, ha leírom, hogy néz ki, mert nem itt dolgozik, hanem Amerikában. Sötétbarna kissé göndör a haja és hasonlóan hozzám napbarnított bőre van. Olyan 185 centiméter magasság, szemei színe is hasonló árnyaltú, mint az enyém. Nem mindig borotválkozik, így borostás néha szakállat is növeszt, de nem szokása ápolatlan külsőben megjelennie, felkészült és kimért   férfi, magánál hordja M.A.C.U.S.A-s Mágia védelmi főosztályos jelvényét.
Próbálom rövidre fogni a vele kapcsolatos információkat, mert lehet, hogy az egész csacsogásom felesleges és nem vezet sehova, mert ezzel nem szűkítettem le a kört a kontaktom számára.

//Ötös dobással a minisztériumi dolgozó Andromeda Tonks.
Dobás
Megjelenés+Varázserő = 13 pont +35 pont

Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka9 , Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka2

Mark S. Carlyle
Reveal your secrets
Mark S. Carlyle
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Tetõtéri kilátó   Tetõtéri kilátó - Page 3 Empty2021-01-18, 11:54

Az akadémia& Mark
A nőről, aki minket felügyel majd, már messziről virít, hogy nem egy törékeny lélek, még a külseje és a kora ellenére sem. Leginkább a fiatal McGalagonyhoz tudnám hasonlítani, szóval az, hogy puszipajtások legyünk egymással, már eleve ki van lőve a szememben. Bár, nem is állt szándékomban benyalni magam az elitbe, elvégre úgy vélem, enélkül is eljuthatok a célomig. Rajtam kívül van még ugyan pár ember, de a többségük nem úgy néz ki, mintha annyira komolyan venné az ittlétet. Unott arccal és álmos képet vágva bámulnak maguk elé, elszórva egy-egy ásítást is elnyomva itt-ott. Szánalmas.
- Teszi az elérhetetlent - vonom meg a vállam, amikor egy lány sorol be mellém, majd mérem végig tetőtől-talpig. Elsősorban azt sikerül megállapítanom magamban, hogy igencsak dekoratív teremtés. Másodsorban pedig azt, hogy fogalmam sincs arról, ki is ő. - Nem hasonlít szerinted valakire? - teszem fel a kérdést, hátha neki is az öreg McGalagony professzor ugrik majd be. Kíváncsi vagyok- - Egyébként a nevem Mark. És te?
Azért nem árt, ha kiismerem az ellenfeleimet vagy legalább néhányukkal szövetséget kötök az ittlétem során. Pár napja vagyok itt még csak, de már így is nagyon unalmas volt, hogy senkivel se tudtam elbeszélgetni egy pillanatra sem. Ahogy észrevettem, máris megindult a klikkesedés, mindenki megtalálta a maga haverját. Félreértés ne essék, el vagyok én barátok nélkül is, de mégis jobb, ha van kivel leülni egy-egy pofa sörre. Nem születtem teljes mértékben magányos farkasnak. Régebben kifejezetten társasági lény voltam.
Igazság szerint felesleges a távcsőhöz lépnem ahhoz, hogy tudjam, kit fogok látni benne. Mindenesetre, a formaság kedvéért én is odasétálok, majd belepillantok. Gemma. Nem lepődöm meg. Amióta megöltem a szüleimet, szeretnék ismét jóban lenni vele és hát csak a testvérem. Mindennél fontosabb számomra, még a történtek ellenére is. Még abban az esetben is, ha vérségi kötelék nincs köztünk egy fikarcnyi sem. Ettől függetlenül szeretem őt.
Egy számomra ismeretlen férfit kapok feladatul. Magamban abban reménykedem, hogy nem lesz vele nehéz dolgom, elvégre semmi kedvem tépni a szám holmi idegeneknek. Mindenesetre, bízom abban, hogy talán szimpatikus leszek a számára és nem lesz előttem komoly akadály.
- Jó napot! - lépek oda egy széles mosollyal a férfi mellé. - Talán hallott már arról, hogy mi a mai feladatunk - vágok bele egyenesen a közepében. Nem hülye, tudja, miért van itt. - Meg kell találnunk az egyik szerettünket, a húgom is köztük van. Tudja, nem szeretném elbukni pont ezt a feladatot - veszem elő a legártatlanabb képemet. - Árvák vagyunk - osztom meg vele ezt az apró kis információt, hátha pont emiatt esik meg rajtam a szíve. Legalább ő nem a Jégcsapkirálynő.
Biztos neki is van családja, szóval nyilván átérzi, milyen fontos lehet ez.

Megjelenés: 25 pont
Varázserő: 20 pont
Összesen: 45 pont
Első dobás: 82

Mark S. Carlyle carried out 2 launched of one 10 oldalú dobókocka :
Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka7 , Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka8

♫ Who we are ♫Aktuális viseletIdézet, szöveg ©
Justice Simmons
Reveal your secrets
Justice Simmons
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Tetõtéri kilátó   Tetõtéri kilátó - Page 3 Empty2021-01-18, 09:47

Halálosztag & Justice

Az emberismeretem és a beszélőkém soha sem volt rossz, végülis másképp nem tudtam volna kiszedni az emberekből a titkaikat, hogy úgy használjam őket, ahogyan az nekem jó. Látom hát a rejtett pillantásokat és persze nem örültem neki, hogy a hűvös Shannát kaptam Segítőnek, viszont annyi már egyértelmű, hogy nem csak engem méreget a szúrós pillantásával. Annyira úgy se tudja megosztani a figyelmét, hogy mindenkit szívasson ugyanolyan erővel. Így legalább a felém irányuló rosszindulata is csekélyebb, ha abból mások is kapnak. Természetesen ettől még a korai kelés ellenére is fitten, puccba vágva és mosolygósal érkezem. Egy kis helyzetfelmérés után besorolok Mark mellé.
- Érted sincs oda, mi? Bár valahogy úgy sejtem, senkit se kedvel. - súgom oda halkan, ezúttal jól figyelve arra, hogy merre van a Griffin hölgy, nehogy megint belefussak abba a kellemetlenségbe, mint a Nagyteremben a menyitón, hogy véletlenül pont meghallja, amit róla mondok. Persze, amikor már mindenki megérkezik és Shanna beszélni kezd elhallgatok és csendben hallgatom az instrukciókat. Tetszik, valakivel el kell dumálni, aztán pedig meg kell keresni valakit, aki fontos számunkra. Már most azon kattogok, hogy ki lesz majd az, hiszen lássuk be nem állok közel sokakhoz, sőt, nem szokásom megnyílni, az csak gyengévé tesz.
Amikor a nevemet hallom a távcsőhöz lépek, kíváncsian lesek bele és annyia nem is lep meg, hogy az apámat látom. Igazából nem volt túl sok lehetőség, úgyhogy tényleg ő volt az egyetlen, akit elrejthettek valahol. Azon már picivel jobban fennakadok, hogy kivel is kell elbeszélgetnem. Hamar kiszúrom a nőt, csupa rózsaszínben, bájos mosollyal, de no hallottam én már Minisztériumi pletykákat és az apám is mesélt már ezt-azt. Umbridge egyáltalán nem annyira kedves állítólag, mint amilyennek a külseje alapján látszik, azt hiszem ebben hasonlítunk, jól kifogunk jönni egymással. Megvárom, amíg mindenki végigér a körben, hogy aztán amikor megkapjuk a jelet becélozzam az egyik könyvet lapozgató habcsók nőt.
- Üdvözlöm Miss Umbridge! Justice Simmons vagyok, nagy tisztelője! Az édesapám mesélt már a Minisztériumi tevékenységéről, remélem egyszer érhetek el olyan sikereket, mint Ön! - nyújtom felé a kezemet a bemutatkozás végett és persze egy kis dicséret nem árt már így az elején, hogy könnyebben adjon ki infokat és persze minél többet. - Elmesélné nekem, hogy mit tud az elrejtett szerettekről, az apám is köztük van és ismerem, nem igazán szeret egyhelyben lepzselni, úgyhogy nem lesz túl boldog, ha sokáig tart, amíg megtalálom. - egy kis együttérzést is megpróbálok kelteni benne az irányomba, bár ha jók az információim akkor ez igazán nagy kihívás lesz, de ki tudja talán attól, hogy úgy tartják igen szigorú nőszemély, egy ilyen játékban nem akar túlságosan sokáig időt pazarolni, ezért hamarabb segít majd, hogy békén hagyjam.

//Hoztam a formámat, bár nem Shanna lett, de nem sokkal jobb: 1 - Dolores Umbridge xD

Megjelenés: 35 + varázserő: 30 = 65

Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka2 , Tetõtéri kilátó - Page 3 Kocka2
//

Can you change me?
Shanna Griffin
Reveal your secrets
Shanna Griffin
Varázslény

TémanyitásTárgy: Re: Tetõtéri kilátó   Tetõtéri kilátó - Page 3 Empty2021-01-17, 19:39

A Kadétok & Shanna

A kilátó szélén álldogálva várom, hogy az a 30-40 fő, akinek ma nálam kell megjelennie megtöltse a termet. A könyvtárat túl szűkösnek, a hősök termét túlságosan egyértelműnek találtam, mint a parancsnok lánya, és mivel nem szándékozom etetni a közhiedelmet, hogy milyen hideg is vagyok, inkább egy másik irányból fognám meg a fordulót, mint mások. Persze, a kötelező szabályzatot követve, ahogy kell.
Mikor eljön a kezdés perce nem várok tovább, a mappámat egyik kezemben lazán magamhoz ölelve fordulok hozzájuk és teszem a másik kezemet egy csinos, nemesfémből munkált messzelátó szerkezetre, hogy gyengéden végig simítsak rajta.
- Eljött az idő az első fordulóra. Először is mindenkinek köszönöm, hogy tenni akar a szebb jövőért és az auror kötelék tagjává akar válni. Mindannyian tudjátok, hogy a végén csak egy nagyon szűk körnek sikerülhet, ezt nem kell újra elismételnem. Szívem szerint egy sáros akadálypályán kínoználak titeket órákig, míg magatoktól fel nem adjátok és csak azok maradnak talpon, akik a terepen is helytállnának, de...   - elhallgatok és karcsú vállaimat kissé megvonom a kemény szavakat egy sóhajtással enyhítve kissé.
- Ez még csak a kiképzés első napja és legalább megismertethetem veletek, hogy az auror létnek vannak más aspektusai is, nem csak a harc.  Ettől függetlenül már a mai nap végén elbúcsúzunk azoktól, akik a leggyengébben teljesítenek. Amikor felolvasom a neveteket lépjetek előre és nézzetek bele a távcsőbe. - intek, és szándékosan nem veszem fel senkivel különösen a szemkontaktust, se pozitív, se negatív irányba nem szándékozom kivételezni, bár tény, ami tény, Markra pillantva nehéz nem Gemmára gondolnom és arra, amit a lakásuknál láttam, ahogy Ronannak is érdemes nagyon odafigyelnie, hogy mit és hogyan csinál. Justice bemutatkozója nem sikerült a legbájosabbra, Adora pedig elképesztően hátrányból indul a fiatal kora miatt, Teresa viszont a Minisztériumban dolgozik, felnőtt, képzett boszorkány, így hát talán tőle várom el a legjobb szereplést.

- Artiza..., Carlyle..., Idriss..., McGalagony..., Simmons.
- olvasom sorban a neveket, természetesen mind a harmincat, és amikor a kadét belepillant az elbűvölt távcsőbe elsőre a tájra kivetítve a legközelebbi szerettének a képét látja, majd gyengéden kattintok egyet a szerkezeten és a kép megváltozik és egy Minisztériumi dolgozó képe villan fel, méghozzá olyané, aki a tágas kilátóban itt van a kadétok között, ki egy padon üldögélve, ki egy könyv társaságában, ki a kilátásban gyönyörködve, más pedig cseppet frusztráltabban, mert vélhetően jobb dolga is akadna ennél.
- Bizonyára mindenki ismeri a Trimágus tusát és azt, hogy a legutóbbin a tóba ereszkedve kellett a bajnokoknak megtalálni szeretteiket. Akit első alkalommal megpillantottatok az Akadémia falai között rejtőzik és akit második alkalommal, abból kell kihúznotok minél több információt, hogy a nyomára bukkanjatok. - magyarázom el, de már csak akkor, amikor végigért a névsor és mindenki kellően furcsállja, hogy egy szerettét látta, majd egy ismerős arcot a teremből. Várok néhány pillanatot, aztán ha még mindig csak néznek rám és várnak, akkor intek a kezemmel, hogy rajta, remélem nem tapsra várnak.

// Sziasztok! Remélem mindenki elolvasta, amit Luna írt összefoglalóként, de itt off-ban is foglak titeket instruálni:
A következő hozzászólásomtól számítva öt körötök van megfejteni a rejtélyt, ami a megjelenés és a varázserő tulajdonságokat veszi majd alapul, mindenkinek egyénileg. Rátok bízom, hogy kit láttatok a távcsőben szerettetekként, ám mivel ebben a körben még nem lesz feltétlenül érdemi cselekvés, ezért kitaláltam egy másik kockát. Mindenki dobjon egy hat oldalú kockával a hozzászólása előtt aznap a Kockadobás fórumába (link: https://roxfortreloaded.hungarianforum.com/t1082-kockadobasok-foruma ) , ami eldönti, hogy ki lesz az a minisztériumi dolgozó, akiből ki kell szednie az információkat.

1. Dolores Umbridge
2. Anthony McGreeny
3. Cuthbert Mockridge
4. Amos Diggory
5: Nymphadora Tonks
6: Shanna Griffin (csak hatosra elérhető, ha más szám jött ki, csak az már foglalt, át kell ugrani a sorból)

Ha olyan jön ki, aki már elkelt, akkor az eggyel alatta lévő nevet kapod (amennyiben alatta már minden elkelt, akkor körbeér a kör és a legelső szabad nevet, de ha kérdés van chaten elértek!).
A kapcsolattartót tehát a dobásotok alapján tudjátok meg és foglalhatjátok a hozzászólásotokba, akár meg is kereshetitek a teremben és a következő körtől indul a neheze!

Határidő (szigorúan, a késés pontlevonást jelent): január 24, éjfél, a következő hozzászólás: január 25., hétfő.
//  

Luna Lovegood
Reveal your secrets
Luna Lovegood
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Tetõtéri kilátó   Tetõtéri kilátó - Page 3 Empty2020-12-27, 14:00

Tetõtéri kilátó

Az Akadémia legmagasabb pontján helyezkedik el. Innen belátni London varázslók lakta részének egy jónagy hányadát és még a mugli területekből is elég sokat. Ez inkább egy pihenő rész, ahol viszonylag sok pad van elhelyezve. Leginkább tényleg arra alkalmas, hogy az edzések között a kadétok kicsit kiengedjék a gőzt, pihenjenek egyet és nézelődjenek, már persze, ha időnként akad idejük erre is.

A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
http://xmen-firstclass.forumphpbb.com/
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Re: Tetõtéri kilátó   Tetõtéri kilátó - Page 3 Empty

ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Kilátó

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Auror parancsnokság :: Auror akadémia-
Ugrás: