Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Házpontok 2017-2018.
  Yesterday at 16:33
Calista Merrick

ϟ Üvegházak
  Yesterday at 16:25
Sasha McCaine

ϟ McKinney birtok
  Yesterday at 15:58
Jensen McKinney
ϟ Diákok a tilosban
  Yesterday at 09:22
Gina Accipiter


A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Quinn A. Perold
 
Corvus Flint
 
Bexley Wildfield
 
Sasha McCaine
 
Calista Merrick
 
Katherine Benedict
 
Rose-Neira Brooks
 
Benjamin Morgan
 
Statisztika

Összesen 627 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Dracklana

Jelenleg összesen 37031 hozzászólás olvasható. in 3367 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Amy & Jack

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Amy Graves
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Amy & Jack 2018-05-20, 14:35


[You must be registered and logged in to see this image.]

Amy & Jack

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem zavartatom magam, szinte teljes mértékben kiszűröm a külső zajokat, egyáltalán nem figyelek mások beszélgetéseire, most teljes erőmmel azon vagyok, hogy Nora arca jelenjen meg előttem. Chris előtt nem mutatom ugyan ki, de még mindig magányos vagyok a barátnőm nélkül, elvégre hogyan is lennék képes tovább lépni? Ha meghalt volna, akkor meggyászolom, hiszen ez az élet rendje, de a gyilkosság... Nem, az teljesen más, hiszen Nora életét elvette valaki más, akinek nem lett volna ehhez semmi joga, mégis miként léphetnék túl ezen? Semmi sem segített, talán csak Anglia képes valamennyire elnyomni bennem ezt a feszítő érzést, de még ez a hely sem csillapítja teljes mértékben a gyászt.
- Tessék? - rezdülök meg a nevem hallatán, Nora arca pedig szertefoszlik, amint kinyitom a szemeim. Első pillantásra fel se fogom, ki ült le velem szemben, hiszen pont rá nem számítottam. Valami idegennek tudom be, de amint magamhoz térek, rögtön felismerem és a szívem nagyot dobban. Az érzések vegyesek bennem, egyszerre örülök és haragszom, el se tudom dönteni, melyiket ragadjam ki. - Jack? - kerekedik el a pillantásom hitetlenkedve, miközben igyekszem nem túl döbbent képet vágni. Valóban ő az vagy csak a képzeletem játszik velem? - Jack O'Malley?
Gyorsan körülpillantok a kocsmában, hátha tényleg csak a vajsör és a gyász együttes mellékhatása az, hogy őt látom magam előtt, pedig közben mindenki hülyének néz, hogy magamban beszélek. De nem, egyértelműen nem kapok kutató pillantásokat, senki se néz felém, mindenki a másikkal beszélget, én pedig... Egy röpke pillanatra lefagyok, fogalmam sincs, mit kellene tennem. Hívjak aurort? Kiabáljak segítségért? Viszont, ha ezt tenném, akkor miért hittem eddig az ártatlanságában? Ha tényleg ő ölte volna meg Norát, akkor nem ülne le velem szemben, nem igaz? Ismét a férfira tekintek hát, miközben elmém lázasan kattog. Mit kellene mondanom?
- Te mégis hogy kerülsz ide? - teszem fel végül a legelső kérdést, amely eszembe jut és némi magyarázatra vár. Érdekes módon nem félek tőle, hiszen – még ha ő is lenne a gyilkos, ahogy mondják – itt nem árthat nekem. - Nora apja mindenhol keres, te meg egy ilyen forgalmas helyre jössz?
Akaratlanul buknak ki belőlem a szavak, közben viszont kifejezetten örülök neki, hogy látom és jól van, mindenekelőtt pedig annak, hogy végre beszélhetek vele. Kétségtelen, hogy a gyilkosság lesz az első számú téma, habár mást nem is lehet várni egy ehhez hasonló súlyú ügy után. Tudni szeretném, mennyire ártatlan a dologban, hiszen én teljes mértékben meg vagyok győződve afelől, hogy semmi köze ehhez az egészhez. Ettől függetlenül viszont nem jó szívvel maradnék vele egyedül, hiszen mégis meggyanúsították valamivel, ami nem pont cukorka lopás volt... Igen, mint már észrevettem, vegyesek az érzelmeim, habár inkább hajlok a Jack legyen ártatlan-verzió felé.
- Tényleg te vagy az? - teszem fel azért még egyszer a kérdést, miközben lepillantok a vajsörömre és számításba veszem, mennyire árthatott meg ez a pár korty. Voltaképp semennyire, de mégse vagyok képes hinni a szememnek. Legszívesebben ösztönből magamhoz vonnám és szorosan megölelném, hogy érezzem a teste melegét, de ezt se tehetem. Nem, hiszen Nora szerelme volt, nem az enyém, én pedig tartozom annyi tisztelettel a barátnőm emlékének, hogy nem teszek semmi illetlen lépést a volt barátja felé.
[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
He was my  best friend
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jack O'Malley
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Amy & Jack 2018-05-16, 16:25


[You must be registered and logged in to see this image.]
Amy & Jack
For every ending a new beginning...?!


 
Végülis úgy döntöttem, hogy maradok még legalább az év végéig, mert egyik hely olyan, mint a másik, és legalább Angliában nem futok olyanokkal össze, akik a fejemet minimum valami karón akarnák látni. Így ez a kontinens legalább ebből a szempontból jobb, mint Amerika. Dumbledore kiállt értem, de ezt mégsem vehetem túlzottan egyedinek, mert állítólag öreg híres arról, hogy mindenkivel ezt teszi. Így láthatóan simán az ártatlanság vélelmére épít, semmint arra a logikára, hogy valóban hinne nekem. Mivel nem találom a helyemet, így teljesen mindegy, hogy továbbállnék, vagy maradnék, így marad a lustaság, és egyenlőre itt verem fel a sátorfát. Van egyetemista belépőm, még szobám is. Lehet, hogy nyithatnék valami térképboltot Roxmortsban, hiszen legalább a szimbólumokhoz értek, és még mindig nem nyúltam hozzá az örökségemhez. Az elmúlt években sokszor úgy éltem, mint valami csöves, mert úgy éreztem, megérdemlem ezt a sorsot, ha már nem tudtam Norát a tisztességes oldalon tartani. Ám ő már a múlt, csak az álmaimban kísért olykor, azt pedig kibírom. A faluban mászkálgatok, de úgy fest, jelenleg kihalálos alapon működik az üzlethelység bérlése, így egyenlőre erről le is mondhatok. Végül bosszúsan legyintve mára hagyom is, és úgy döntök, hogy az út porát valami töménnyel kéne lemosni. Amikor a lány belép, akkor már a harmadik whiskey-nél tartok, de mégiscsak rátéved a tekintetem, hiszen ő egyike volt Nora kis barátnőinek. Sőt, amennyire emlékszem rá, még tisztességes is volt. A szokásos kopott bőrdzseki van rajtam, az arcomon pár napos borosta, de legalább a hajam nem úgy áll, mint egy árvagyereknek. Odalépek a behunyt szemű lányhoz, és megszólítom.
- Amy? Nem zavarok? – És már le ülök az asztalához. Legfeljebb elküld a fenébe. Rá úgy emlékszem, mint egy végtelenül cuki, de velem mégiscsak nagyon dacos kislányra. Jól megnyúlt, tisztára model alkata van. Kissé ugyan gebe, de attól még ez a kislányos külső egészen megmaradt.

▲ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ▲Note: Just for you [You must be registered and logged in to see this link.]aláírás majd egyszer
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amy Graves
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Amy & Jack 2018-02-24, 18:32


[You must be registered and logged in to see this image.]

Amy & Jack

[You must be registered and logged in to see this image.]

Roxmorts még Amerikában is híres, úgyhogy nem csoda, ha már hét közben izgatottan várom, hogy elérkezzen az a bizonyos szombati nap és lemehessek a faluba. Az órák azonban szinte kínos lassúsággal telnek, alig akar véget érni a nap, hogy legalább már este lehessen... Az előkészítő évfolyam átka. Mindent unalomig hallgattam már a másik kontinensen, de be kell fejeznem az évet, ha a következő évfolyamba szeretnék lépni, mert én és a szintvizsga... Hát, nem illünk össze. El se tudnám képzelni magam könyvekkel a kezemben a nyári szünet alatt.
Barátaim még mindig nincsenek, tekintettel arra, hogy Nora halála óta leginkább magamba fordultam, senkit sem engedek közel magamhoz érzelmileg. Ugyan, mi értelme lenne? Elvesztettem a két legjobb barátomat, akiket már soha az életben nem fogok visszakapni. Jack és Nora együtt jelentették számomra a világot, most pedig egyikük sincs itt. Nora halott, Jack pedig lelépett, mert a barátnőm apja bosszúhadjáratot indított ellene. Az élet igazságtalan, én pedig nem szeretném újra átélni azt az érzést, amit akkor kellett. A tagadást, a haragot, végül pedig az elfogadást, mely mind közül a legfájdalmasabb volt. Hiszen a végső fázisban már üres az ember, nincs, ami tartsa benne a lelket, már nem képes magát illúziókba ringatni. Nincs semmije, amibe kapaszkodhatna, Nora halálát elfogadnom pedig nem volt egyszerű feladat. Nem szeretném újra átélni, szóval nem kellenek többé barátok. Itt van nekem Chris, ő bőven elég számomra.
A testvérem azonban nem tart velem a faluba, hiszen más teendői akadtak, én viszont képtelen lennék még egy hetet végigizgulni, úgyhogy egyedül vágok neki a pár perces gyalogútnak. Az idő kellemes, úgyhogy ezúttal csak egy vékony kabát foglal helyet rajtam, a sapka és a kesztyű a toronyban maradt, hiszen teljesen felesleges felvennem őket. Amikor pedig Roxmortsba érek... Hát, meg kell mondjam, tényleg okkal büszkék rá a britek, hiszen csodálatos hely! Minden mágia egy helyen és mivel jómagam látványmágiát tanulok, szinte teljesen belefeledkezem a kirakatok szemlélésébe. Egyszerűen zseniális! Imádom!
Az idő azonban rohan, én pedig órákat töltöttem el nézelődéssel, úgyhogy szinte teljesen átfagytam, hiszen jóformán végig a hidegben voltam. Bementem ugyan egy-két üzletbe vásárolni ezt-azt, de időm nagy részét kinn töltöttem. Célba veszem hát a Három Seprűt, majd be is lépek a kellemesen meleg fogadóba. Szinte azonnal a pulthoz sietek, majd megszólalok: - Egy nagy adag vajsört kérek.
Amikor kiszolgálnak, fizetek, majd elindulok az egyik üres asztal felé. Szerencsére most nincsenek sokan, itt-ott lézeng ugyan egy-két diák, de már szinte mindenki visszaindult az iskolába. Én is ezt tervezem, amint megittam a vajsörömet, de holnap még minden bizonnyal lejövök. Annyi mindent szeretnék még vásárolni, hogy az egyszerűen hihetetlen... És – bármennyire is furcsa – egy röpke időre bár, de elfelejtettem Norát, aki most ismét az eszembe jut. De jó lenne, ha itt lenne! Istenem, hogy mi mennyit nevetnénk! Kissé keserű arccal kortyolok hát az italomba, miközben lehunyom a szemem, hogy felidézhessem magam előtt a barátnőmet. Az emléke kissé már megkopott, a hangja szinte teljesen kiment a fejemből, de az arca... Még mindig itt van előttem, ugyanúgy mosolyog, mint annak idején. Amikor még minden rendben volt...

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
He was my  best friend
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amy Graves
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Amy & Jack 2018-02-24, 18:31

&&&


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
He was my  best friend
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Amy & Jack

Vissza az elejére Go down

Amy & Jack

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Roxmorts :: Három Seprû-