Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Patrónuslista
  Yesterday at 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 10:26
Luna Lovegood

ϟ A rémület éjszakája
  Yesterday at 10:08
Gemma Carlyle


ϟ Welcome my old friend!
  Yesterday at 02:56
Ivarn-vo Inor

ϟ Kockadobások fóruma
  Yesterday at 01:48
Cody Armstrong
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39840 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Jacob & Shanna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Jacob Troops
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Jacob & Shanna 2016-10-09, 15:59

Öt pont valóban nem a világ, és esélyesen bosszantó, hogy a lány háza annyival maradt le. Jaket soha nem izgatta a pontverseny, és persze egyáltalán nem azért, mert mindig ők nyernének, egyszerűen csak ez nem az világa. Meghagyja a lánynak.
- Nektek szurkolok. Majd igyekszem kevesebbszer feltenni a kezem órákon. - kacsint kedvesen barátnőjére, aztán megérkezik az a híres, kényes téma. Pedig még csak október van. Nem akar a szakosodásról beszélni. Még maga sem tudja, pontosan mihez kezdjen, és a házvezetője nem az a szívélyes ember, aki szívesen és kedvesen cseveg vele efféle komoly döntésekről. Meg persze neki ott van a családja, ott vannak a hagyományai. Hiába is akarna például elemista lenni, főleg, hogy semmilyen elemet nem tud irányítani. Egyszóval nem nagyon van választása. Pedig néha úgy érzi, hogy szívesebben merülne el a kémcsövek, bájitalok világában, és odaadná a szemeit valaki másnak. De persze ez ritka, vele született képesség. A hangulata és az arca is picit megfagy, megfeszül, ahogy a lányra néz, de nem fonja össze maga előtt kezeit, annyira nem vesz fel távolságtartó magatartást, az túl egyértelmű lenne. De tény, hogy nem tud felhőtlen maradni. A helyre, időpontra és felszerelésre egy aprót biccent.
- Ott leszek. - és hallja a csengőt, megvárja, amíg a lány elfordul, majd a Bájitaltan tanterem felé veszi az irányt kellemesen borús gondolataival egyetemben. Meg kell felelnie a következő órán, és ki kell találnia, hogyan is bírja szóra hőn szeretett házvezetőjét. Akiről már sejti, mit fog mondani a problémáira, de egy próbát talán megér.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shanna Griffin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 233

TémanyitásTárgy: Re: Jacob & Shanna 2016-10-09, 12:41

Hát igen. Mindig a Griffendél és a Mardekár versengett a kupáért, epikus csatározásukat figyelte az egész iskola, a másik két szak meg általában csak örül, ha nem a kígyók nyernek, és ennyi. Igaz, múlt évben azért végre már nagyon közel voltunk.
- Múlt évben öt ponton múlott. Öt ponton, és végre miénk lett volna a kupa és minden csodálatos kékben úszott volna. De ebben az évben érzem, hogy meg lesz. - mosolyodok el bizakodóan, lassan már igazán unalmas a Mardekár sorozat. Pedig néhány éve, mikor a nagy Harry Potter megjelent az iskolában, néhány évig arany-vörösben úszott az évzáró ünnepség, de úgy tűnik, hogy kikopott a lelkesedésük.
Előveszem a finom kis órát és kicsit megingatom a fejem a hülye feltételezésre, hogy amiatt nézem, mert le akarom koptatni. A kérdésem hallatán érezhetően változás áll be Jake-ben, amire szinte riadtan kapom oda a fejem. Azonnal egy sürgető nyomást érzek, hogy közelebb lépjek és az érintésemmel vigasztaljam, de mielőtt a tettek mezejére lépnék, felhangzik a csengő. Kissé összerezzenek, és gyorsan válaszolok a kérdéseire.
- Ötkor, az alagsori üres teremben, kaptunk engedélyt a használatára nyolcig. Hozd a tankönyveid és a pálcád, semmi más nem kell. - darálom, aztán egy gyors intéssel és egy megértő, szinte anyaian aggódó pillantással kísérve elfordulok tőle, és hagyom, hogy beáramoljanak a terembe. Magabiztosan indulok el a folyosókon, de a gondolataimban kicsit elmerülve visz a lábam, még nem tudom, hogy hová...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jacob Troops
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Jacob & Shanna 2016-10-08, 05:43

A lány szavaira először nem mond semmit, túl sok érzelem kavarog benne. Tudja jól, hogy Shana bátor, jó, ügyes, kiskora óta szoktatták a különleges lényekhez, és mégis.. Jacob sokszor szívesen odaadná bárki másnak a szemeit, hogy ne kelljen ezeket a szörnyeket látnia, és még többször szeretné barátját megkímélni ezektől. Nem is azért nem mondja el, mert úgy érzi, a lány nem bírná ki, egyáltalán nem erről van szó. De inkább nem szól semmit, csak figyeli a másik arcát. Lacey esetére csak elmosolyodik.
- Hát persze, hogy nem.. De azért nem esne rosszul, ha egyszer ti nyertéket házkupát. - kacsint a lányra, mert pontosan tudja, hogy hiába mondja, hogy nem akarja ő, hogy mindig pluszokat szerezzenek mások, magában egyáltalán nem így gondolja. Szeretne, és szeret győzni, de Jakenek ezzel semmi baja nincs. Amikor a lány a talárjához nyúl, nekiveti hátát a falnak, és kezeit összekulcsolja a tarkója alatt. Aztán előkerül az óra is, mire Jake egyik szemöldöke játékosan megemelkedik, a kérdésre meg csak nyújtózik egyet, és megemelgeti egy kicsit a szemöldökeit, afféle "szeretnéd, hogy menjek, mi?" kifejezéssel, aztán cseppet elborul az arca a kérdésre. A szakosodásra. Ellöki magát a faltól, egy kicsit figyeli a lány arcát, majd kelletlen félmosolyt enged meg felé.
- Nem tudom, ez mikor volt kérdés. Hánykor kell hol lennem? Ha kések, Piton professzor megesz reggelire. - már-már indul is, a hangszíne sem a megszokott, érezhetően kényes a téma, de nem akarja Grifft megbántani, ez nem róla szól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shanna Griffin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 233

TémanyitásTárgy: Re: Jacob & Shanna 2016-10-05, 18:19

Fürkészve pillantok végig rajta, próbálok a szeméből kiolvasni valamit, de vajmi keveset sikerül a pajkos csillogáson kívül. Kicsit elnevetem magam a simításon, aztán rosszallóan csóválom meg a fejemet arra, hogy nem akarja elmondani, mit látott.
- Természetesen, hiszen megriadok egy árnytól, azért megyek Aurornak, véletlen sem szoktattak már hat éves koromtól sötét teremtményekhez. - felelem csípőből, kissé még csípősen is. Megenyhülök persze, amikor a becenevemen hív. A beszélgetés érzelmi hullámvasút tud lenni, de valami folyamatosan vibrál alatta, ami ha megsért, megsértem, elszomorodom, elnevetek, vagy bármilyen érzelem ér, nem tűnik el. A barátságunk ereje, hogy számíthatok rá és számíthat rám, ami mindig megnyugvással tölt el.
- Nem kell nekem, hogy plusz pontot szerezzen mindenki, csak ne csináljanak mínuszokat. Mondjuk azt pontosan nem tudom, hogy kihágás volt, vagy csak egy tanárnak olyanja volt, hogy levonjon öt pontot. - vonom meg a vállam, végül is ha utóbbi, akkor annyira nem okolhatom a lányt. Csak kicsit. Természetesen a pontverseny nem a világ, nem is túl gyakran nyerik meg a Hollósok, még is elismerést érez, amikor a pontjaival gazdagítja a szakot. Szeret a rivaldafényben lenni, és nagyon is szeret győzni. Hát, az ellentétek vonzzák egymást, ez biztosan igaz a barátságukra. Könnyedén széthúzza a talárját és kigombolja a blúzának a felső gombját, majd a kivillanó aranyláncot meghúzva elővesz alóla egy mesésen szép, kecses kis aranyórát. Egy-két pillanatig kedvtelve nézi, aztán kipattintja és leolvassa az időt.
- Három perc. Van kedved délután csatlakozni az auror tanulókörhöz? Lesz ott néhány ismerős arc neked is. Vagy... eldöntötted mi lesz a szakosodásod? - teszem fel az óvatos kérdést, ugyanis a szüleink talán azt hiszik, hogy ez eleve elrendeltetett, de Jake-nek igen is van joga eldönteni, hogy mi akar lenni. Ha pedig úgy dönt, hogy marad az Auror pályán, akkor azt magáért csinálja, és nem kötelességből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jacob Troops
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Jacob & Shanna 2016-10-04, 20:56

A lány kérdésére finoman megdönti a fejét, majd bal kezével lágyan végigsimít az arcán.
- Tudom, hogy nagylány vagy, de nem akarom, hogy rosszakat álmodj. - kacsint rá, aztán leengedi kezeit, zsebre vágja, és mindeközben megrántja vállait egy kelletlen sóhaj kíséretében.
- Dolgokat, amiket jobb, ha te nem. De ne aggódj, semmi veszélyes. - nyugtatja meg minden esetre a lányt, jobb a békesség. Szemeivel még lopva se tekint a jelenésre, amit eddig oly megbűvölten figyelmezett, látja ezeket a dolgokat eleget, meg amúgy is. Végre bájitaltan lesz, és ha ügyesen helyezkedik, akkor talán nem lesz megint felszólítva, és ezért megszólva pár cikizős hugrabuggos srác által. Bele se gondol, inkább élvezi Shanna társaságát, elvégre ez a szünet sem tart örökké. Főleg nem ez a zseniális pillanat, amikor érezhetően egy picit felhúzta, és ezt nagyon is élvezi. Csak figyeli egyre növekvő vigyorral a száján a szavait, majd komolyan biccent egyet, és kezeit kivéve zsebéből felemeli maga előtt, védekezően.
- Csak nyugi Griff, a titkaid nálam biztos helyen vannak. - cinkos kacsintás, persze a hangereje nem a normál, nem kar kiabálni, csak incselkedik, ahhoz meg elég az a hangerő, amit csak a lány hallhat meg.
- Lacey, Lacey.. ismerem. Ne reménykedj nagyon, nem a legjobb tanuló. Ráadásul tudod, milyen Piton professzor.. De ha elég szépen nézel, igyekszem menteni a menthetőt nektek. - nem figyeli a pontrendszert, de tudja, hogy ez barátnőjének fontos. Ő csak tanulni, meg gyakorolni jár ebbe az iskolába, és igyekszik csendben meghúzni magát, és nem több feltűnésbe keveredni, mint amit a neve miatt sikeresen kivív mindig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shanna Griffin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 233

TémanyitásTárgy: Re: Jacob & Shanna 2016-10-03, 19:11

Nagyon el van varázsolva, de ez nem zökkent ki engem abból, hogy lerángassam a földre. Majdnemhogy szó szerint, hiszen az ölelésemre tűnik úgy, hogy tényleg feleszmél a bambulásból. Mikor eltávolodok tőle fürkészni kezdem az arcán, de nem kérdezek rá, kivéve, amikor elkezd kekeckedni. Félmosolyra húzom a számat, kissé megdöntöm a fejem, utánozva az ő mozdulatát.
- Például azt, hogy mit láttál az imént. - tekintek fel rá várakozóan, és kicsit magam mögé biccentek. Én úgy se láthatom, amit ő látott, vagy sejtett, bár titkon kissé szívfájdalom, hogy nem tudhatom magamnak ezt a képességet. Persze, másnak meg átok.
Nem reagálok a mugliismeretre és a mágiatörténetre, csak megingatom a fejem. Nekem semmi problémám nincsen velük, végül is tudnunk kell, hogy mi van a világban és hogy mi mozgatja azt. És egészen más mozgatja a mugli világot, mint a varázsvilágot. Kicsit elkerekedik a szemem, amikor ilyen nyíltan kezd el a professzorról ilyen kompromittáló kérdéseket feltenni, persze megszokhattam volna már.
- Ne beszélj így róla! - suttogom egy kicsit halkabbra véve a hangom, de aztán normál hangerőn folytatom. - Tudod, meg kéne adni a tiszteletet, végül is egy tanár nélkül, aki mutatja az utat, nem brillíroznánk akár milyen tehetségesek vagyunk. Maximum a konyhában főzőcskéznénk. De páratlan lenne a barnamártásunk. - mosolyodok el a gondolatra, aztán kicsit felsóhajtok. - Tudom, hogy lényegében én már egyetemi évfolyamra járok, de kicsit kiakaszt, amit Lacey művel. Megint kapott egy pontlevonást, a Hollók zuhanórepülésben süllyednek. - mesélem vontatottan, kicsit bánkódva. Azt meg se említem, hogy mindeközben a Mardekár szépen elhúz. Körbepillantok, hogy kik vannak még a következő csoportból, néhány ismerős arcra rámosolygok halványan, aztán persze visszafordulok Jake felé, hiszen nem véletlen jöttem ide hozzá, vele akarok beszélgetni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jacob Troops
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Jacob & Shanna 2016-10-02, 20:50

Csak mered maga elé a folyosón, miközben hátát nekiveti a falnak, és kezét az oldalán lógó táskán pihenteti, egyik lábával a falnak, másikkal a padlónak támaszkodva.. Legalább is kívülről minden bizonnyal csak ennyi látszik, pedig a valóság egészen más. A folyosó végén igenis van valami, valami, ami számára egészen látható, másoknak meg egyáltalán nem. Azt próbálja oly hevesen kivenni, hogy az elsuhanó árnyalak vajon ténylegesen létezik-e vagy csak annyira betett neki az előző óra, hogy képtelen a rendes koncentrációra és hallucinál. Aztán valahonnan a tudata mélyéről egy halvány, de annál ismerősebb hangot kezd hallani, ami lassan, magabiztosan erősödik, majd bevibrál a szeme. Valaki hadonászik, és éppen felé. Tekintete fókuszt vált, és visszatér az élők világába, de leginkább csak akkor, amikor Shanna egy határozott mozdulattal megölelgeti.
- Ohh. - csúszik ki a száján, majd egy kicsit elmosolyodva visszaöleli a leányzót, majd lassan feldolgozza az elhangzó infót, és sejtelmesen suttogja vissza neki.
- És mit szeretnél megtudni tőlem, amihez ez kell? - kérdezi, mintha a lány nem csak látta, de eltette, vagy akár már meg is főzte volna a szert, esetleg csak készülne valamire. Még a szemöldökét is meg-megemeli Shannára, ahogy eltávolodnak egymástól, majd kissé oldalra biccenti a fejét.
- Semmi izgalmas. Ma reggel is esett az eső, még mindig kilúgozza az agyam ez a sok mágiatörténet meg mugliismeret.. Nem is értem minek ez nekünk. És, szerelmet vallott már neked a professzor, vagy még mindig csak szemeztek a messzeségből? - pimasz mosoly, kópé arc, tipikus iskola közben Jake, aki szívesen húzza legjobb barátját, tudva, hogy mennyire szereti a Bájitaltant, és mennyire szeretné, ha ezt a professzor gyakrabban díjazná. Minden esetre fel van készülve az esetleges atrocitásokra, amiket a beszólásáért kaphat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shanna Griffin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 233

TémanyitásTárgy: Re: Jacob & Shanna 2016-10-02, 17:29

Egy újabb Bájitaltanon vagyok túl, és ismét remekeltem, persze Piton professzor szűkmarkúan kezeli a dicséreteket és általában a Mardekárosoknak tartogatja, de nincs az a legilimencia és pókerarc, ami elfedné, hogy száz óránként egyszer elismerően pillant az üstömbe, amikor nem figyelek. Mikor kilépek az Professzionális Csodafőzetek tankönyvemet szorongatva azonnal elkezdem pásztázni az ajtó előtt álldogáló hatodikosokat, egy vöröses üstököt keresve.
- Jake! Jake, na, vegyél már észre! - nevetek fel kicsit vidáman, mikor fél kézzel elkezdek integetni az emberek között szlalomozva és ő még se figyel fel rám elsőre. Biztos elgondolkozott valamin, de a lényeg, hogy miközben odasuhanok könnyű lépteimmel a táskámba csúsztatom a könyvet és odaérve azonnal jó szorosan megölelem.
- Mikor kijöttem éppen a Veritaserumnak és az ellenszerének a hozzávalóit pakolta ki, egy kis bennfentes infó. - suttogom a fülébe, nem mintha ezzel nagy előnyre tenne szert, hiszen ő is épp olyan penge, mint én. Persze én egy évfolyammal felette járok, egyetemi fokon tanulom már a bájitaltant, így több bájitalt ismerek. Elengedem és miközben az egyetemisták elszállingóznak, a hetedikesek pedig gyülekeznek a forgatagban folytatom vele a beszélgetést.
- Miújság veled mostanában?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shanna Griffin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 233

TémanyitásTárgy: Jacob & Shanna 2016-10-02, 17:29

...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Jacob & Shanna

Vissza az elejére Go down

Jacob & Shanna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Alagsor :: Pincefolyosók-