Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Karakterfejlődés
  Today at 08:46
Jade Wilson

ϟ A Van Horne birtok
  Yesterday at 19:52
Uther van Horne

ϟ A Millennium után
  Yesterday at 16:46
Jade Wilson


A hónap posztolói
Gina Accipiter
 
Bexley Wildfield
 
Cody Armstrong
 
Corvus Flint
 
Emma Marshall
 
Jade Wilson
 
Shanna Griffin
 
Winifred Hill
 
Katherine Benedict
 
Perselus Piton
 
Statisztika

Összesen 611 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Dr. Shauni Walthers

Jelenleg összesen 35932 hozzászólás olvasható. in 3293 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Shanna Griffin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Shanna Griffin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 174

TémanyitásTárgy: Shanna Griffin 2016-09-24, 18:15Shanna Griffin

[You must be registered and logged in to see this image.]
"Az ember csak azt ismeri meg igazán, amit megszelídít."

Főkarakter: Megan Smith
Teljes név: Shanna Horacee Griffin
Születési hely és dátum: London, 1981.11.08.
Csoport: Hollóhát
Patrónus: Skarláttangara
Évfolyam: Nyolcadik évfolyam, Auror
Képesség: Fehér oroszlán animágus, bejegyzett
Mágikus adottság: Telekinézis, 1. szint
Kiemelkedő tudás: Sötét varázslatok használata - Született tehetség, Bájitaltan - Kiemelkedő, Mugliismeret - Tehetségtelen
Kihez tartozol?: Saját karakter


Jellemed kifejtése

Az, hogy idekerült a Roxfortba élete legnagyobb kalandja. Persze otthon is szeretett élni, és elméleti oktatásokat kapott - nyilván gyakorlatit nem, hiszen kiskorú, hiába dolgozik az apja a Mágiaügyi Minisztériumban. -, de amikor elkezdett itt élni és tanulni, kinyílt a világ. A rengeteg új barát, új ismeret elkápráztatta és minden tantárgyat szivacsként szívott magába, tekintve, hogy gyakori előfordulási helye a könyvtár. Persze, kicsit üti az a csendes hely azt, hogy milyen barátságos, beszédes és bulizós is tud lenni, de hát az ember sokszínű.
Igyekszik az egész iskolát megismerni, diákokkal, sőt személyzettel együtt, és megtalálni mindenkivel azt a hangot és stílust, amivel szimpatikussá teheti magát. A tanulás fontos neki, ritkán hanyagolja el másért, de úgy osztja be az idejét, mintha csak időnyerővel mászkálna - legtöbb szakkörön látod, legtöbb barátjával minden nap bandázik egy kicsit, de nem tűnik túlhajszoltnak, életerős és vidám. Erőteljesen versengős típus, persze nem annyira, hogy a vetélytársait bármivel is megbántsa, nem rosszindulatú soha.

Megjelenés

Imádja az iskoláslány stílust, de persze nem csak abban fordul elő, a ruhatára alkalomhoz illően mindig változatos. Barna haj, világos szemek, kedves kis pisze orr, nyílt tekintet jellemzi, bár kinézetéhez hozzátartozik az is, hogy mindig van valamilyen könyv a kezében. Általában nem egy hatalmas lexikon, hanem amit könnyű hordozgatni. A szeme gyakran fürkészűen tekint körbe, mintha mindig lesbe állna és figyelne, talán ez azért lehet, mert mindenre elkészíti magát, akár veszélyre is, ami érheti az Aurori pályán. Ritkán találni olyan embert, akinek nem sikerül elnyernie a tetszését, de persze bármi előfordulhat. Kedves, nyílt, figyelmes és érdeklődő, szeret az emberek hobbijáról beszélni és a tehetségeit gyakorolni. A barátainak segíteni fejleszteni, és persze a sajátját is. Kimondottan csinos lány, bár rengeteg csinos lány van itt, inkább a nevetése és az ezzel járó finom "ragyogása" emeli ki a többiek közül. Egyáltalán nem az a jégkirálynő, mint néhány mélabús angol leányzó.

Életed fontosabb állomásai

1981.11.08.-án, egy ködös reggelen látta meg a napvilágot az aprócska Shanna Horacee Griffin, szerető családjában. Nagyapja Horatius Lumpsluck, édesanyja révén, ezért nem örökölte a nevét, csak egy nevetséges második nevet. Apja Shawn Griffin, egy meglehetősen jóképű auror, akinek elképesztő kapcsolatai vannak a Mágiaügyi Minisztériumban és lényegében majdnem mindenhol a világon. Megnyerő külsején kívül a tehetsége sem utolsó, így szakmájában kiemelkedő, mára már egy bűnüldöző csoport parancsnoka. Akkor persze még fiatalabb volt, de már akkor is ígéretes, így adta áldását az öreg híresség-gyűjtögető a fiatalok nászára. Szeretetben cseperedett, bár elvárások között, hiszen az apja és az anyai nagyapja is azt akarták, hogy különleges tehetséget mutasson valami irányában. Mindig is nyíltságra nevelték, a nagyapja pedig a lelkére kötötte, hogy folytassa diszkréten a hagyományát: gyűjtse maga köré az erőseket és tehetségeseket, tudjon meg mindenkiről minél többet, mert a tudás hatalom. Az anyjával volt a legjobb kapcsolata, talán mert nála lelt menedéket az elvárások elől, vele mindig csak nevettek és egyszerűbb dolgokat csináltak, amit egy igazi családnak kell: együtt főzés, vásárlás, apró csajos dolgok. Végül idővel kiderült, hogy sok mindent örökölt nagyapja tehetségéből, így széleskörű a repertoárja, persze édesapja a felét magának sajátítaná ki. Okklumencia, bájitaltan, párbajozás, átváltoztatás, a legkedveltebb tantárgyai és technikái. Tehát nem azért ismerkedik, mert olyan elveszett lenne, és csak emberi pajzsokat gyűjt maga köré.  A naplóját, amiben minden egyes megismert ember nevét és adatait őrzi, már első óta vezeti és rengeteg bejegyzéssel lett gazdagabb. Van benne egy jó adag bizonyítási vágy, és kell is, mert egyedül az anyja az, aki úgy szereti, ahogy van, Griffin és Lumpsulck túlságosan egymásra talált a szigorú elvárásaikkal.
Aranyvérű, London térségében született, már születésétől fogva elrendelt volt, hogy a Roxfort diákja lesz, és ezt ő örömmel és izgatottsággal fogadta azonnal. Mire megkezdte az iskolát lényegében már minden aranyvérű családot betéve tudott, hogy melyik házban kit talál meg. Végül a Teszlek süveg a Hollóhátba osztotta, a családjából elsőként, ugyanis kimondottan kiegyensúlyozottnak lehet mondani a mérleget: Horatius Lumpsluck a Mardekár tanára volt, édesapja, Shawn a Griffendéles volt, míg édesanyja, Clara a Hugrabugos. Otthon éppen ezért senkinek se jutott eszébe megsértődni, sőt, a Hollohátasok bölcsességükről és éles eszükről a leghíresebbek. Ez igen imponáló volt mindannyiuk számára - beleértve Shannát.
Az iskolában igyekszik mindenkit ismerni, a legtöbbekről alkotott már valamilyen képet, persze kivételt képeznek az első-másodikosok, és az egyetemisták, akik nem a Roxfortban kezdték pályafutásuk. Utóbbiak megismerésére nagy hangsúlyt fektet, persze nem úgy, hogy látványosan fut utánuk, hanem, mint mindig, szépen, kedvesen, vidáman ismerkedik.
A napló, mint legféltettebb titka rengeteg védőbűbájjal, rontással, csapdával van biztonságba helyezve és soha, senki se tudott róla.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lacey Stewart
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 330

TémanyitásTárgy: Re: Shanna Griffin 2016-10-01, 17:46


Elfogadva!


Jöttem is engedélyezni, habár csúsztam is egy keveset, de remélem, nincs harag I love you Bár, ahogy a karid jellemét olvastam, nyilván nincs Smile Nos, kissé meglepődtem a leányzó nagyapján, de egye fene, legyen Very Happy Érdekes lehet egy ilyen ember unokájaként felnőni, de neki sikerült. Ötletes, hogy követi a nagyapja tanácsait, és mindezt még annyira komolyan is veszi, hogy listát is vezet róla, mely természetesen hétpecsétes titok. Kivetnivalót nem találtam, úgyhogy foglalózz, ha még nem tetted, majd vesd bele magad a nagybetűs ÉLETbe lol!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shanna Griffin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 174

TémanyitásTárgy: Re: Shanna Griffin 2016-10-02, 13:34

Nem tudom illik-e válaszolni, de egyrészt köszi, nyugi Lumpsluck papa nincs annyira nagydobra verve, és nem is olyan para az öreg, mert a múlt megváltozott és nem gáz, hogy elkotyogta a horcruxot... Asszem. Ebben a jelenben senki se tudja. Asszem.
Viszoooooont... csak látens kísértetvadász, ami nálam annyit tesz, hogyha tehetem, akkor arra dobálok majd mindig újra, elsőre nem lett meg, de beírtad. Nincs szíve elsumákolni, szóval szedje ki légyszíves egy ráérő modi, magamnak nem tudom. : ))

Ha olvastad, és itt nem szoktak dumálni az emberek, töröld nyugodtan! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shanna Griffin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 174

TémanyitásTárgy: Re: Shanna Griffin 2016-12-31, 11:21Shanna és Jacob ~ közös múltunk lapjai


1994., Anglia, Troops birtok

Kedves Naplóm!

    A mai napom messze fárasztóbb volt, mint amilyenre számítottam a Troops házban. A birtok és a tó gyönyörű, éppen olyan a hely, mint ahogy elképzeltem abból, amit mesélt Jake korábban. Nem rég volt lámpa oltás, én persze külön szobát kaptam. Úgy se hagynák, hogy Jake és én egy szobában legyünk, a húgait meg alig ismerem, velük se raknának össze, hiszen még a végén meg rontom őket a... nem is tudom mimmel, hiszen semmit se vétkeztem, csak vagyok, aki vagyok. A bátyja éppen olyan fejjel méreget, mint az apja, azt hiszem sose fog elmúlni az az ellenségesség, ami a családjaink között feszül. De tényleg csak annyi van mögötte, amiről mi ketten tudunk? Az apáink egy megbízatásért, egy állásért küzdöttek, egymás ellen fordultak és összevesztek? Elég... kevés ez, egy generációkon átívelő ellenségeskedéshez.
    Jake ma olyan dolgot mesélt el, amit még mindig alig bírok felfogni ép ésszel. Miközben a familiárisokról meséltem neki előhozakodott azzal, hogy máshogy látja a világot, mint mások, mint például én. Mindig is voltak pillanatai, amikor elrévedt vagy nem rám figyelt, olyan volt, mintha a falnak beszélnék, de sose gondoltam volna, hogy ilyenkor tényleg lát valamit. Méghozzá szellemeket, démonokat, földön túli lényeket, akár sötét teremtményeket, amiket senki más, csak ő. És ez mindig is így volt, ezzel a képességgel született...
    Én... nem tudom, hogy mit érezzek. Azt mondja, hogy én úgy se bírnék el vele, hogy egy óra alatt összeomlanék, de én csak azt látom ebben, hogy nem bízik bennem, a képességeimben és az elhivatottságomban. Ezzel az adottsággal annyi minden jót lehetne tenni, elkapni a lényeket, mielőtt ártanak valakinek, egy lépéssel előttük járni, hiszen azt hiszik, hogy senki se látja őket. Annyira különlegessé tehetne egy auror csapatban! És Jake pedig... ő csak elutasítja az egészet és legszívesebben kitörölné az egészet a fejéből. Csak az apjának engedelmeskedik, amikor az auror szakra készül. Miért pont ő született így? Én sokkal... sokkal többet kezdenék ezzel, jobban kezelném a lényeket. Biztos vagyok benne.
    Vagy most én vagyok az, aki lebecsüli őt, mindazt amit már átélt?
    Egyszerre bánt az, hogy ilyen gyengének tart, és az, hogy talán én vagyok az, aki nem támogatja őt eléggé, mert tényleg borzalmas lehetett kisgyerekként ilyen borzalmakat látni. Legalább is gyanítom, hogy három évesen nem a legjobb élmény mondjuk egy sötét, rongyos szellemmel szemezni a gyerekágyból... Istenem, én bármikor átvállalnám tőle, ha ezzel megkímélhetem a szörnyűségektől, de sose venne komolyan, azt hinné, hogy meggondolatlan vagyok és nagy a szám. Pedig én csak segíteni akarok neki, amiben csak tudok, hiszen barátok vagyunk. Ő a legjobb barátom.
    Még soha, senkinek nem mondtam el ilyen őszintén az érzéseimet, senki se tudott úgy feldühíteni, ahogy Jake, mert senkivel sem törődtem úgy, ahogy vele. A piszkálódás, a nevetés, az ölelések, hogy őszinték vagyunk egymással... Ez olyan új nekem. Tudom, hogy bármikor számíthatok rá, és ő is bármikor számíthat rám, akármiben. Eddig mindenkit okkal ismertem meg, és igen, ő is lehetne csak egy ilyen "fogás", egy hasznos barát, hiszen a képessége is bámulatos, tehetséges is, és Auror szakra van szánva, mint én, de... Nem ezért keresem a társaságát. Ráadásul ő az első barátom, akit a szüleim kifogásolnak és ez olyan... különleges érzés. Nekik ellentmondani és küzdeni valami olyanért, valaki olyanért, akit csak én akarok az életemben és ők nem. Lehet, hogy néhány év múlva Jake lesz a társam az Auror parancsnokságon, és együtt fogjuk üldözni a bűnt. Bár úgy lenne!
    De most... borzalmas ember vagyok, ha azt mondom, hogy elpazarolja a tehetségét és hogy én sokkal jobban megérdemelném ezt a képességet? Mert annak érzem magam.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Küzdeni csak akkor tudunk, ha van miért.
Mert minden küzdelem áldozatokkal jár, s áldozatot csakis olyan célért tudunk hozni, amelynek értelmét előre látjuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shanna Griffin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 174

TémanyitásTárgy: Re: Shanna Griffin 2018-02-09, 12:34Közös múltunk lapjai - Jegyzet


Jacob Troops

- Aranyvérűek, de nem rokonok, mindkét család Auror család.
- Kisgyermekkorukban összeismertették őket, Shanna hat volt, Jacob öt. Nem emlékeznek rá.
- A kapcsolat két-három találkozás után megszűnt, mikor a két családfő ugyanazért az állásért kezdett rivalizálni.
- A fiatalok Shannának harmadikban, Jacobnak másodikban ismerkedtek meg újra, amikor a lány a kapcsolatait kihasználva néhány felsőbb éves mardekárost tőrbe csalt, és Jacob szemtanúja volt.
- A barátságuk egyre erősebbre szövődött, amit a szülők nagyon rossz szemmel néznek. Habár egyikük se kapta meg azt a bizonyos megbízatást, a rivalizálás megmaradt.
- És azóta is jó barátok, aminek alapja hogy hiába hasonlít a hátterük annyira, más-más személyiségek és máshogy látják a világot, kiegészítik egymást.Petra von Rosemberg

- Aranyvérű, a nagybátyja a Minisztériumban dolgozik, habár nem Aurorként,
de így is sok közös eseményen vettek már részt.
- Egy évvel fölötte jár, szintén Auror szakot választotta, de ő a szülei halála miatt,
- Gyakran együtt tanulnak, hogy Shanna még nagyobb előnyben legyen az az évfolyamtársaival szemben, és hogy ezt a befolyásos kapcsolatot ápolják egymás és családjaik között.Andrew Basker

- Aranyvérű, befolyásos, gazdag, leginkább jótékonysági bálokról és politikai bankettekről ismerik egymást, nincs közelebbi kapcsolatuk.

Jegyzet Aranyvérű karakterekhez, ha a későbbiekben megalkotásra kerülne valaki: [You must be registered and logged in to see this link.]

Abbott
Avery
Black -> Rose Brooks
Bulstrode
Burke
Carrow
Crouch
Fawley
Flint - > Corvus Flint
Gaunt
Greengrass
Lestrange
Longbottom
Macmillan
Malfoy
Nott
Ollivander
Parkinson
Prewett -> Rose Brooks
Rosier
Rowle
Selwyn
Shacklebolt
Shafiq
Slughorn -> Shanna Griffin
Travers
Weasley
Yaxley[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Küzdeni csak akkor tudunk, ha van miért.
Mert minden küzdelem áldozatokkal jár, s áldozatot csakis olyan célért tudunk hozni, amelynek értelmét előre látjuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Shanna Griffin

Vissza az elejére Go down

Shanna Griffin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Kicsi & Édes Hoechlin alias Shanna Hoechlin
» Kwanten birtok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Karakterek részlege :: Hollóhát-