Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Konyhafolyosó
  Today at 11:19
Jacob Troops

ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 21:36
Ginny Weasley

A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Nox Djarum
 
Sidney Smallwood
 
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Nancy Lukey
 
Jacob Troops
 
Ginny Weasley
 
Armand Stansson
 
Janette Troops
 
Statisztika

Összesen 591 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Colette Blackbourne

Jelenleg összesen 39359 hozzászólás olvasható. in 3498 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) Csüt. 2 Okt. - 18:29-kor volt itt.

Share|

A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
SzerzőÜzenet
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 404

TémanyitásTárgy: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat Vas. 10 Júl. - 20:46

First topic message reminder :


A jelöltek

[You must be registered and logged in to see this image.]


A nyolc felnőtt mágiahasználó a Roxfort területén van ebben a pillanatban, ezen a csillagtalan nyári estén, amikor komor vihar veszi kezdetét, szinte a semmiből. Diákok már alig találhatóak a birtokon, hiszen nyári szünet van, csakis hírmondónak maradtak, akik példának okáért valamely tanárnak segítenek. A tanárokon, diákokon, és a személyzet tagjain túl azonban áthalad a birtokon egy-egy kívülálló is, varázshasználók, ex-halálfalók, mindenki saját célzattal, itt éri őket a vihar. A vihar amely elsőre normális viharnak tűnik, hirtelen támad az égzengés és földindulás, úgy esik, mintha csak dézsából öntenék, majd egyértelműen egy mágikus lökéshullám száguld végig az iskolán, s az azt körülvevő birtokon, majd mind a nyolcan az udvaron találják magukat, csont száraz ruházattal. A pálcájuk nincsen náluk, hiába is keresnék. Az egész iskola kihaltnak tűnik, nem moccan semmi, csak ők egymást méregethetik. Vagyis előtte illene feltápászkodni, mert úgy néznek ki, mint a kuglibábuk, akiket valaki alaposan feldöntött. Az esti órára azonban tekintettel van a sors, senki nincsen ugyanis hálóruhában. Olyan ruházatot viselnek, mint amilyen napközben is volt rajtuk. És hogy a pálca hiánya mit jelent? Tulajdonképpen az benne a meglepő, hogy mágikus erejük teljében vannak, úgy érzik, hogy akár pálca nélkül, varázsszavak kimondása nélkül is tudnának varázsolni. S a tópart felé egy furcsa, tejszerű köd imbolyog, mintha lidércfény lenne...

//Nos ez az alapszitu, lehet ismerkedni. Ne várjatok egymásra, itt még nincsen sorrend. Viszont ne játszatok le több kört, mindenki csak egyszer írjon. Lehet varázsolni, képességeket használni, mágikus adottságokat aktiválni, bármi ilyesmi. A határidő, amíg írni lehet ebben a körben: július 20. Később majd lehet, hogy lesznek gyorsabb körök, de itt még mindenki emészgesse a szitut. Kérdezni facebookon a csoportban, kivéve ha titkos dologról van szó, akkor nálam (Draco) személyesen)

A jelenlévők:
Samuel Assielin
Flinn O'Donnell
Chantal di Merini
Caitlyn Brooks
David LaFayette
Agnese Yermouth
Remus J. Lupin
Georgiana Findley//Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Chantal di Merini
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 29
ϟ Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat Hétf. 11 Júl. - 10:30


Mese - A csapat


[You must be registered and logged in to see this image.]

Tudom-tudom fene mód kockázatos a tervem, hogy beosonok a kastélyba, a birtokra Brady-hez, amikor ennek komoly következményei lehetnek. Mégis csak megszöktem egy olyan helyről, ahonnan nem szökhet meg senki sem és egyáltalán nem csoda, ha netán valaki meglát, vagy belém botlik, akkor nem fogja különösebben tolerálni, hogy itt vagyok, mikor nem lehetnék itt. De ez nem érdekel, majd megoldom, ahogyan mindig mindent sikerült eddig megoldani, amit meg akartam. Mindig csak az a fontos, hogy elég óvatos légy és akkor nem lesz gond. Most is az vagyok, sikerül elérni az épületig, hogy meglephessem Brady-t mielőtt elutazna a nyári szünetre. Talán van bennem egy cseppnyi birtoklási vágy, hiszen ha nem mutatom meg neki még előtte is egyszer, hogy mi az, amit veszíthet, ha netán mindenféle más nőkkel szórakozik... Oh tudom nem szép, hogy én ki akarom sajátítani, de neki azt mondtam hogy nem érdekelnek a komoly kapcsolatok. Ez van, világ életemben önző volt, vagy is főleg azóta, hogy pocsék dolgok történtek velem.
Sokáig viszont nem jutok el, még a szobájáig sem. Épp ki tudok pillantani az ablakon, látni a vihart, aztán a következő pillanatban már a füvön térek magamhoz odakint és még csak nem is vagyok egyedül. Nem rémlik, hogy elértem volna Brady-ig és netán ittunk volna, én meg kiütöm magamat és azért vagyok itt. Azért legalább az elejére emlékezném, és meg lenne a kellemes érzés a kellemes este után, de semmi. Nagyon furcsa.
- Mi a... - feltápászkodva pillantok előre. A ködöt látva nem igazán gondolom biztatónak a helyzetet, azt meg főleg, hogy nem vagyok egyedül. Ráncolom kissé a homlokomat, de ahogy látom, hogy a többiek is kezdenek magukhoz térni, viszont pálcám nincs, de erőm mintha mégis lenne halk igét mormolok, aminek segítségével én magam is kissé az árnyak közé tudok rejtőzni, hogy elrejtsen a sötét, netán maga a köd, ha nem oszlik el azonnal a Lupin varázslatának hatására. Nem ismerek itt senkit sem, érthető, ha nem akarom, hogy ők ne adj isten felismerjenek, még ha nincsenek is rólam város szeret körözési plakátok, de már szerepelhettem újságban, mint szökött azkabani fogoly. Csak aztán indulok el szépen lassan, körültekintően a kastély felé. Érdekelne, hogy be tudok-e jutni, fel Bradyhez, vagy mi folyik itt. A tó nem különösebben izgat, ha csak nem vonz magához, amúgy se szeretem a ködöt, begöndörödik tőle a hajam.
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]A béke sosem tart soká,
csak hiszed, hogy igen.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caitlyn Brooks
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat Hétf. 11 Júl. - 9:50

Mese - A csapat

[You must be registered and logged in to see this image.]
A Mungóból küldtek ki, hogy mivel az iskolának vége, nézzük meg, miből van hiány a gyengélkedőn és esetleg mit tudnánk mihamarabb beszerezni és elhozni. Itt ért a vihar, az első durranásra megremegek, majd leteszem a kezemben lévő dolgokat és az ablakhoz sietek. Nem kedvelem egyébként sem ezt az időt, úgyhogy valószínűleg a végéig itt fogok dekkolni a Roxfortban és majd csak utána megyek haza. Még jó, hogy a Roxmortsban lakom.
- Hát ez meg? - Pillantanék hátra, de a következőben már nem a gyengélkedőn vagyok, hanem hirtelen a birtokon találom magamat, a földön méghozzá. Gyorsan körülpillantok, még rajtam kívül hét ember fekszik a földön, senkit nem ismerek, így elsőre legalábbis nem. Első dolgom feltápászkodni a földről, és a pálcám után kutatni, de nem találom azt. Furcsa, hiszen biztos voltam benne, hogy a zsebemben volt. Nem kell kérdeznem, hogy másoknak megvan e, hiszen látom, mind kutatnak utánuk. Egy férfi után pillantok, aki a tópart felé indult el, és amikor odanéztem, megláttam én is a ködöt. Felvont szemöldökkel néztem, mi történik, és közben úgy érzem, ha most szükséges lenne, pálca nélkül is tudnék varázsolni. Nem igazán tudom, hogy mennyire jók a fények, ezért ha szükséges akkor egy olyan varázslatra gondolok, amivel nagyobb hatóterületre fényt tudok idézni.
Nem bízom az ilyen ködökben és furcsa jelenségekben. Közben azért az embereket is figyelem, hátha valaki megsérült és segítség kell neki.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Samuel Assielin
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat Hétf. 11 Júl. - 8:50

A jelöltek – A csapat


[You must be registered and logged in to see this image.] A kunyhótól nem messze, ahol lakom, éjjelnyíró virágokat ültettem még a múlt héten. Ugyan a diákok ezt nem láthatják, de egy kertésznek megvan az az előnye, hogy azt ültet és oda, amit és ahová csak akar. Én pedig úgy gondoltam, hogy miért is ne lehetne szó róla, hogy a saját kunyhóm közelében a magam részére ültessek valamit. Amikor nem tudok aludni, csak kilépek a házból és idejövök. Reménykedem, hogy már virágoznak. Ma szerencsém volt, gyönyörű színben pompáztak a virágaim. Fehér színűek, de a Hold fényében kissé kékes színűnek hatnak. Nem ültem le melléjük, csupán azt figyeltem, hogy milyen szépek.
Furcsa hangot hallottam, mire felnéztem az égre. Nem láttam egy felhőt sem, csupán a tiszta eget, így megrántottam a vállamat, majd megfordultam, hogy visszamegyek a kunyhóba és megpróbálok aludni, átha most már sikerülni fog. Akkor láttam meg, hogy mögöttem viszont felhők gyülekeznek. Egy pillanattal ezelőtt ezek még nem voltak itt. És nem úgy néztek ki, mint akik csak szemerkélő esőt hordoznának magukban. A felhők egyre jobban közeledtek, így egy kicsit sietősebbre vettem a lépteimet. Nem akartam túlságosan megázni.
De ahogy hármat léptem, a vihar már fölém is ért, mintha ez lehetséges lenne. Idelent egy szellő sem fújt, mégis hihetetlen gyorsan ideértek a felhők. Elkezdett úgy esni, mintha dézsából öntenék, mire én elkezdtem futni. Gondoltam rá, hogy kezemet a fejem felé tartom, de haszontalannak bizonyult. A villámok hatalmasak voltak, és a dörgések is hangosabbak, mint amit az elmúlt években valaha is hallottam. Már láttam a kunyhómat, már majdnem odaértem. Pár perc és bent lehetek a melegben. A kezem már a kilincsen volt, mikor valami feldöntött. Erősebb volt, mint a szél, de nem tudtam, mi volt az. Csupán minden elsötétült.
Az udvaron tértem magamhoz. Körülnéztem, és rájöttem, hogy nem vagyok egyedül. Álló helyzetbe tornáztam magamat, majd végignéztem a ruházatomon. Farmernadrág, vékony, kötött pulcsi, alatta a kedvenc pólómmal? Az előbb még nem ezt viseltem. Akárhogy is, valami nagyon furcsa történhetett. Láttam, ahogy Remus valami felé tart. Köd, egyszerű köd. Gondoltam én elsőre.
Én is közelebb húzódtam, majd elő akartam venni a pálcám, de az nem volt a helyén. Értetlenül néztem vissza a ködre, amit Remus valószínűleg furcsállott. Most már én is értettem, ez nem tűnt olyan normális ködnek, ebben volt valami furcsa. Kár, hogy a mocsaras trükköm itt nem segít. Jaj, ne, megint rá gondoltam. Remélem senki lába sem fog elkezdeni a földbe süllyedni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Remus J. Lupin
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 42
ϟ Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat Hétf. 11 Júl. - 7:58Történt már egy s más ebben a varázslatos iskolában, ezt el kell ismernem. De mostanában elég nyugodt időket élünk, Voldemort halott és habár bizonyára munkálkodik a Sötét Erő, egyelőre még nem ütötte fel ocsmány képét. De ha megteszi, a Rendnek köszönhetően aligha gyorsan fogunk majd tudni róla. Én magam is kémként is töltök be fontos szerepet az iskolai tanár álca mellett. Habár mindkettőt élvezem, előbbi kicsit veszélyesebb, ezért jobb szeretek a katedrán állni és élvezni az előadásomat. Most azonban már a legtöbb gyerek hazament, már csak a szokásos - és unalmas - adminisztráció maradt hátra a tanévből, aztán nekünk is kitör a nyári szünet. Ennek annyira nem örülök, jobban szeretek itt a Roxfortban maradni, hiszen ez az otthonom, itt érzem magam biztonságban. Sajnos a nyár nekem általában a legnehezebb időszak, hiszen az teljes munkaidős kémkedést jelent, ami nem túl könnyű. Ezért az utolsó napok is itt maradok az iskolában és kihasználom a helyzetet és a szabadságot. Még ha ezernyi papírt is kell kitöltenem a diákokkal kapcsolatban.
Az estémet is ennek szentelem, és habár a vihar tombol odakint, egyelőre mélyen belemerülök a dolgomba. Enyhén maximalista vagyok, így szeretem, hogyha időre készen vannak a dolgaim értékelhető, megfelelő minőségben és formában. Mikor a huzat kivágja az ablakot és enyhe esőpermet hull a hátamra,felvont szemöldökkel állok fel és lépek az ablakhoz, hogy erőteljesen becsukjam és be is zárjam azt.
- Ejha... - nézek kifelé. Jó nagy vihar kerekedett párpercen belül, ami habár Angliában nem meglepő, a Roxfort területén kicsit igen. Figyelem pár másodpercig a villámokat, majd egy hatalmas dörrenés terít le a lábamról. Hogy mi?
Ahogy lassan kinyitom a szememet, körbenézve sötét füvet látok magam körül és tócsákat. Odakint lennék? Felnézek, pislogok párat és való igaz: odakint vagyok a Roxfort udvarán, a szobám ablaka pedig ismét ki van tárva, és odabent ég a lámpa. Összevont szemöldökkel, értetlenül állok fel, majd megigazítom magamon a taláromat, amely alatt egyszerű fehér ing, egy barna mellény van, valamint egy barna farmert viselek és egy egyszerű cipőt. A pálcám pedig... Nos, a pálcám nincs nálam. Ijedten nézek fel ismét az ablakra, majd végre körbenézek és meglátom a kollégákat. A többségüket ismerem, ha nem is beszéltünk még, természetesen futottunk már össze a folyosón, vagy a Könyvtárban, így úgy gondolom, hogy valami furcsa varázslata történik most az iskolának. A gomolygó ködöt is észreveszem, és habár nem fűlik a fogam ahhoz, hogy belesétáljak, valamit ki kell találnunk. Kicsit közelebb sétálok hozzá, majd nonverbálisan olyan igét gondolok ki, amivel lágy szellőt tudok kelteni, hogy eloszlassam a ködöt. Kíváncsi vagyok, hogy mit rejt. No és persze azt, hogy mi ez a hatalmas csapongó erő bennem, mert úgy érzem, majd szétvet és hogy a varázslataimhoz szinte fókusz sem kell. Az elhatározás és az ötlet megvan, most kiderül, hogy a varázslatból így lesz-e valami... És ha sikerül, kiderül, mit rejt a köd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 404

TémanyitásTárgy: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat Vas. 10 Júl. - 20:46


A jelöltek

[You must be registered and logged in to see this image.]


A nyolc felnőtt mágiahasználó a Roxfort területén van ebben a pillanatban, ezen a csillagtalan nyári estén, amikor komor vihar veszi kezdetét, szinte a semmiből. Diákok már alig találhatóak a birtokon, hiszen nyári szünet van, csakis hírmondónak maradtak, akik példának okáért valamely tanárnak segítenek. A tanárokon, diákokon, és a személyzet tagjain túl azonban áthalad a birtokon egy-egy kívülálló is, varázshasználók, ex-halálfalók, mindenki saját célzattal, itt éri őket a vihar. A vihar amely elsőre normális viharnak tűnik, hirtelen támad az égzengés és földindulás, úgy esik, mintha csak dézsából öntenék, majd egyértelműen egy mágikus lökéshullám száguld végig az iskolán, s az azt körülvevő birtokon, majd mind a nyolcan az udvaron találják magukat, csont száraz ruházattal. A pálcájuk nincsen náluk, hiába is keresnék. Az egész iskola kihaltnak tűnik, nem moccan semmi, csak ők egymást méregethetik. Vagyis előtte illene feltápászkodni, mert úgy néznek ki, mint a kuglibábuk, akiket valaki alaposan feldöntött. Az esti órára azonban tekintettel van a sors, senki nincsen ugyanis hálóruhában. Olyan ruházatot viselnek, mint amilyen napközben is volt rajtuk. És hogy a pálca hiánya mit jelent? Tulajdonképpen az benne a meglepő, hogy mágikus erejük teljében vannak, úgy érzik, hogy akár pálca nélkül, varázsszavak kimondása nélkül is tudnának varázsolni. S a tópart felé egy furcsa, tejszerű köd imbolyog, mintha lidércfény lenne...

//Nos ez az alapszitu, lehet ismerkedni. Ne várjatok egymásra, itt még nincsen sorrend. Viszont ne játszatok le több kört, mindenki csak egyszer írjon. Lehet varázsolni, képességeket használni, mágikus adottságokat aktiválni, bármi ilyesmi. A határidő, amíg írni lehet ebben a körben: július 20. Később majd lehet, hogy lesznek gyorsabb körök, de itt még mindenki emészgesse a szitut. Kérdezni facebookon a csoportban, kivéve ha titkos dologról van szó, akkor nálam (Draco) személyesen)

A jelenlévők:
Samuel Assielin
Flinn O'Donnell
Chantal di Merini
Caitlyn Brooks
David LaFayette
Agnese Yermouth
Remus J. Lupin
Georgiana Findley//Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat

Vissza az elejére Go down

A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Similar topics

+

Similar topics

-
» Csapat/Játékos/Mesélő Kereső
» Djuka Kodomo
» A Vég völgye

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Birtok :: Elülsõ udvar-