Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Konyhafolyosó
  Today at 11:19
Jacob Troops

ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 21:36
Ginny Weasley

A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Nox Djarum
 
Sidney Smallwood
 
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Nancy Lukey
 
Jacob Troops
 
Ginny Weasley
 
Armand Stansson
 
Janette Troops
 
Statisztika

Összesen 591 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Colette Blackbourne

Jelenleg összesen 39359 hozzászólás olvasható. in 3498 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 404

TémanyitásTárgy: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-07-10, 20:46

First topic message reminder :


A jelöltek

[You must be registered and logged in to see this image.]


A nyolc felnőtt mágiahasználó a Roxfort területén van ebben a pillanatban, ezen a csillagtalan nyári estén, amikor komor vihar veszi kezdetét, szinte a semmiből. Diákok már alig találhatóak a birtokon, hiszen nyári szünet van, csakis hírmondónak maradtak, akik példának okáért valamely tanárnak segítenek. A tanárokon, diákokon, és a személyzet tagjain túl azonban áthalad a birtokon egy-egy kívülálló is, varázshasználók, ex-halálfalók, mindenki saját célzattal, itt éri őket a vihar. A vihar amely elsőre normális viharnak tűnik, hirtelen támad az égzengés és földindulás, úgy esik, mintha csak dézsából öntenék, majd egyértelműen egy mágikus lökéshullám száguld végig az iskolán, s az azt körülvevő birtokon, majd mind a nyolcan az udvaron találják magukat, csont száraz ruházattal. A pálcájuk nincsen náluk, hiába is keresnék. Az egész iskola kihaltnak tűnik, nem moccan semmi, csak ők egymást méregethetik. Vagyis előtte illene feltápászkodni, mert úgy néznek ki, mint a kuglibábuk, akiket valaki alaposan feldöntött. Az esti órára azonban tekintettel van a sors, senki nincsen ugyanis hálóruhában. Olyan ruházatot viselnek, mint amilyen napközben is volt rajtuk. És hogy a pálca hiánya mit jelent? Tulajdonképpen az benne a meglepő, hogy mágikus erejük teljében vannak, úgy érzik, hogy akár pálca nélkül, varázsszavak kimondása nélkül is tudnának varázsolni. S a tópart felé egy furcsa, tejszerű köd imbolyog, mintha lidércfény lenne...

//Nos ez az alapszitu, lehet ismerkedni. Ne várjatok egymásra, itt még nincsen sorrend. Viszont ne játszatok le több kört, mindenki csak egyszer írjon. Lehet varázsolni, képességeket használni, mágikus adottságokat aktiválni, bármi ilyesmi. A határidő, amíg írni lehet ebben a körben: július 20. Később majd lehet, hogy lesznek gyorsabb körök, de itt még mindenki emészgesse a szitut. Kérdezni facebookon a csoportban, kivéve ha titkos dologról van szó, akkor nálam (Draco) személyesen)

A jelenlévők:
Samuel Assielin
Flinn O'Donnell
Chantal di Merini
Caitlyn Brooks
David LaFayette
Agnese Yermouth
Remus J. Lupin
Georgiana Findley//Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Jonathan Stark
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 54
ϟ Hozzászólások száma : 49

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-10-20, 14:41

Valami fura, különös érzés futott végig a tarkóján. Valami, ami azt súgja, hogy mással foglalkozzon, nem pedig a kis csapattal, akik még mindig az ajtóval vannak elfoglalva. Ez a valami arra készteti, hogy a tó felé akarjon menni. S a jelek szerint nincs ezzel egyedül. Habár a női társaság ellen nincs nagy kifogása, de a mostani ellen igen. Királynőt akar játszani, de talán nem több egy szajhánál. S ostoba férfiak pedig a bűvkörébe esnek. Szégyen, és gyalázat, de nem fontos, nem ezért van itt.
- Egyet kell, hogy értsek. Talán ott nagyobb sikerrel fogunk járni, és esélyünk is lehet arra, hogy ezzel a többiek segítségére legyünk.- habár nem kifejezetten érdekli a többiek sorsa, de mégse leplezheti le magát. Játssza hát a játékot, és úgy lépked, ahogy most kell, de majd eljön majd az ideje, hogy megragadja a játékosok karját, és letépje azokat. Akárki is legyen az, megérdemli majd a fájdalmakkal, és kínnal teli halált. Csak várja ki a sorát Jonathan, talán mások is szeretnének majd a felelősből vagy felelősökből kapni egy darabot.


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caitlyn Brooks
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-10-19, 10:36

Mese - A csapat

[You must be registered and logged in to see this image.]
Végignézek a többieken. David, aki hasonló helyzetbe került mint én, durvábban néz már ki mint eddig. Elkerekedett szemekkel tekintek rá, próbálok nem arra gondolni, hogy még velem is ez történhet. Inkább az eseményeket figyelem és ezzel terelem el a gondolataimat. Felkelek a földről és a többiek közelében maradok, minden segítség most számít. Ahogy a mágiákról és az alapítókról beszélnek a többiek, kezd már összeállni a kép. Tekintetem Agnese felé siklik, hiszen eddig is ő állt mellettem.
- Azt hiszem ez valami próbatétel lesz, valamiféle harc. Csak jó lenne tudni, és figyelni hogy nehogy véletlenül félrevezessenek minket és a rossz győzzön... - Lehet, hogy hülyeséget beszélek és az is lehet, hogy erre már ők is rájöttek, de mindenesetre egy próbát megért.
Az ajtó, amelyet megérintettünk, kinyílik. Egy lépéssel azért hátrébb megyek, nem tudni mi vár ránk és természetesen még mindig nem érzem magamat olyan állapotban, hogy valami hatásos varázslatot véghez tudjak vinni. Elindulok előre, a többiek után. A terem, ahová eljutunk furcsa és rideg. Körülnézek, és az üst egyből felhívja a figyelmemet. Mégis Davidre terelődik vissza minden szem, aggodalmasan lépek oda hozzá, egészen közel, és értetlenül pillogok a többiekre körülöttem.
- Te jó ég! Mit tegyünk? - Őszintén fogalmam sincs, hogy hová vezet majd ez az egész. Azt sem tudom, mit tegyek, sőt, a teremmel sem tudok mit kezdeni jelenleg. Így hát csak állok ott, és remélem, hogy a többieknek eszébe jut valami amivel előrébb jutunk ahhoz, hogy vége legyen ennek az egésznek.
Caitlyn Brooks carried out 1 launched of one [You must be registered and logged in to see this image.] (10 oldalú dobókocka.) :
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgiana Findley
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 248

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-10-17, 20:13


A jelöltek
[You must be registered and logged in to see this image.]- Különös.
Mondom csak magamnak, amint a keresett csontok a tenyeremben landolnak. Különös ez az érzés, mintha nem is a csapóajtó nyitásához lenne szükség rá, habár ez a professzor-asszony további fordításával egyébként is egyértelművé vált.
- Mardekár kivételével a másik három alapító sírját kellett megtalálni, hogy a bájitalhoz szerezzünk tőlük valamilyen hozzávalót.
Informálom Thicknesse professzort, lassan egyébként fel kéne venni ezt az ismertetőt, annyiszor mondtam el. Ettől persze még nem vagyok türelmetlen… habár kicsit sürgősebbé kezd válni, hogy haladjunk, mert látom, hogy Graves-ék elindulnak, márpedig nekem egyre inkább tetszik Graves meglátása.
- A sírok valahol itt vannak, de begyűjtő-bűbájjal megszereztem ezeket a csontokat, de nem is tudom, nem olyan érzés, mintha ajtót lehetne kinyitni ezzel. Mert, hogy a csapóajtón lévő felirat szerint arra szolgált volna… de menjünk vissza Yermouth professzorhoz szerintem!
Pocsék volt rúnaismeretből, aki a feliratot készítette… vagy csak másféle ajtónyitásra gondolt. Vagy direkt vezetett tévútra. Remélem velem jönnek a bátor kísérőim, ne kísértsük tovább a sorsot ilyen közel a furcsa temetőhöz, és legalább akkor egyszerre tudom informálni az egész megmaradt csoportot.
- Yermouth professzor, megvannak a darabok az alapítóktól, de ajtónyitás helyett inkább igen erős robbantást lehet vele előidézni… nem kimondottan használatra tervezték. Nem lehet a távolból beindítani a robbanást, csak összerázással...
Ha kéri, átadom a csontokat, sőt bárkinek tulajdonképpen, nekem nincs ingerem önfeláldozóvá válni.
- Gravesék után mennék, mit gondol professzor? Ami azt illeti, nem igazán akaródzik lemenni egy olyan csapóajtón, ami nem kimondottan igazat mond.
Persze, ha erről a helyről nyitja a végső ajtót, akkor tulajdonképpen nem írt valótlant a szöveg, de inkább nem próbálkoznék. Mivel Yermouth professzorral kerültem ide, elsődlegesen vele maradnék, de ugyanakkor felnőtt is vagyok már és Graves-ék után mennék, úgyhogy remélhetőleg nem tartóztatnak itt, sőt, talán a professzor-asszony is velem jön. Talán a többiek is, ez persze már mindenkinek a maga döntése lesz. Én mindenesetre elindulok Graves-ék után, a csontokat csak akkor hozom magammal, ha senki nem kérte el tőlem és kifejezett utasítást se kaptam senkitől az eldobásukra.
- Graves, várjatok!
Kiáltok a trió után a biztonság kedvéért, és egy megismételt pajzsbűbáj után - nem tehetek róla, ez a hely ezt váltja ki belőlem - folytatom utamat utánuk.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David LaFayette
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 32
ϟ Hozzászólások száma : 41

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-10-16, 17:48

A csapat&David[You must be registered and logged in to see this image.]


Mese-mese, mátka
[You must be registered and logged in to see this image.]

- Menjenek már! - kiáltok fel türelmetlenül, amikor észreveszem, hogy néhány – a közelemben lévő – ember nem igazán mozdul, sokkal inkább csak tanácstalanul mered rám, mintha nem értené, mi folyik itt. Én sem igazán értem a helyzetet, kár is lenne úgy tennem, mintha mindent tudnék, sokkal inkább csak az ösztöneimre hagyatkozhatok. Eme dolgok pedig azt sugallják, hogy valami készülőben van, és ez a valami nem éppen arról híres, hogy jószándékkal jönne. Sok időm azonban nem igazán maradt... Hirtelen a földre rogyok, és éppen csak arra van időm, hogy megtámasszam magam a karjaimmal... A fájdalom még intenzívebb lesz, mint eddig, én pedig már nem tudom, hogy egyáltalán túlélem-e ezt az egészet. Hirtelen hányinger jön rám, azonban valami egészen más jön ki a számon, amit elkerekedett szemekkel nézek... Fekete füst? Mégis mi folyik itt? - Mi a...
Ki sem mondtam a mondatot, és még a gondolataim végére sem jutottam, a testem máris megmozdult. Teljesen automatikusan tette a dolgát, nekem ebbe már semmi beleszólásom sem volt. Éreztem ugyan, hogy a lábaim és a testem kiegyenesednek, majd ismét talpra állok, de valami mégsem volt képben. Az a valami pedig én voltam. Nem én irányatottam azokat a végtagokat, melyekbe ismét beleköltözött az élet. Valami miatt mozogtak, hiszen éreztem mindent... A verejtékszagot, azt ahogy lépéseket teszek, mindent... Én viszont továbbra sem voltam több külső szemlélőnél. Igyekeztem ugyan megálljt parancsolni a testemnek, de ez valamiért nem sikerült.
A valami, ami a testemet irányította jelen pillanatban, körülnézett. Tudtam, hiszen láttam mindent, amit ő látott, de az érzelmeit nem éreztem. Olyan volt, mint amikor én nézek körbe, annyi különbséggel csupán, hogy nekem szándékomban sem állt a dolog. Fogalmam sem volt arról, hogy mit tervez, vagy gondol ebben a pillanatban, de abban teljes mértékig biztos voltam, hogy itt mindenki elég nagy veszélyben van... Elvégre, ha jó szándékai lettek volna, akkor nem veszi igénybe a testem. Már pont nyitottam volna a számat, hogy figyelmeztessek mindenkit, amikor valaki más hangját is meghallottam a fejemben: Ne erőlködj. A tested az enyém. Ha úgy jobban tetszik, akkor te most a túszom vagy. Akárcsak mindenki más is a közeledben... Ha valami mágiával próbálkozol, azt meg fogom érezni. Hidd el, egyetlen mozdulattal végezni tudok a társaiddal.
Elhittem neki, így hát szó nélkül hagytam, hogy az egyik férfi segítsen cipelni azt a testet, amiben most valaki más is van. Legszívesebben ellökném magamtól, hogy ne kerüljön bajba a segítőkészsége miatt, de ezt sajnos nem tudtam megtenni. Nem, hiszen rab voltam ebben a testben, semmi több.
Amikor leértünk, én is körülnéztem, vagyis az a valami, ami bennem volt. Továbbra sem éreztem semmit sem abból, amit ő érzett, azonban, amikor ömleni kezdett belőlem a vér, ismét az enyém lett a testem. A fájdalom legalábbis mindenképp. Felüvöltöttem, majd térdre estem, nem is törődve a többiekkel, hiszen a fájdalom annyira intenzív volt, hogy nem tudtam másra figyelni. Egyszerűen nem ment, ez még a Cruciatus-átoknál is fájdalmasabb lehetett. Szinte észre sem veszem, hogy a testem áttetsző lesz, hiszen egyedül csak a fájdalom tölti ki a gondolataimat...


[You must be registered and logged in to see this link.] ¤ [You must be registered and logged in to see this link.] ¤ [You must be registered and logged in to see this link.]


Jaaa, a dobás Very Happy

David LaFayette carried out 1 launched of one [You must be registered and logged in to see this image.] (10 oldalú dobókocka.) :
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chantal di Merini
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 29
ϟ Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-10-13, 10:23


Mese - A csapat


[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem tetszik a helyzet túlzottan, úgy fest tényleg sikerült rossz lóra tennem, amikor úgy döntöttem, hogy David mellé pártolok, mert ilyen állapotban biztos, hogy nem sokat fog tudni segíteni nekem, vagy tenni értem, ha valami baj lenne. Még az előtt kileheli a lelkét, hogy megmenthetne, így pedig az áldozatának nem sok értelme van, meg aztán azért a helyes pofiért is igen kár lenne, de ez már más tészta. Azért azt nem fogom megvárni, hogy ne adj isten bennem okozzon kárt, annyira nem érdekel a helyes pofi, nem csoda, ha kissé távolabb állok inkább tőle, mint hogy megint megsebesítsen és a magam bajával foglalkozom. Elsősorban el akarok tűnni innen végre, mert nem épp a legjobb a helyzet, nem pedig segíteni akárkinek is, így előzékenyen, amikor David erre kér szépen még távolabb lépdelek tőle. Persze aggódni látszom, de nem fogom kockáztatni a saját épségemet valami vadidegenért. A kezemet teszem csak rá a csapóajtóra, hogy végre bejussunk és elérjük a Nagytermet, mert minden bizonnyal hamarosan csak kiderül a nyitja ennek az egész rejtélynek.
A helyett viszont hogy bármi is megoldódna, David végképp összeomlik, pedig már így is szinte holtnak tűnt, miután elindultunk lefelé a járaton, a Nagyteremben viszont rosszabb lesz a helyzet. Nem csoda, ha kellő távolságba kerülök inkább tőle, aggodalmamnak csak a tekintetem ad hangot, de nem megyek közelebb segíteni inkább csak a teremben nézek körül, van-e bármi, amit kiszúrhatok és fontos lehet.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[/color]


A béke sosem tart soká,
csak hiszed, hogy igen.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maximilian Lilleyman
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 153

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-10-12, 18:15


IZÉ
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]


[TÖBBIEK]

*Elég sokan összegyűltünk és az itt-ott elejtett szavakból azt rakom össze, hogy a másik csoport is úgy járt mint mi, nem önszántukból vannak itt és ők sem találták a megoldást vissza. Csupán találgatnak, viszont határozottan jobban állnak mint mi, hiszen nekünk csupán néhány szellem jutott, azok is a rosszabb fajtából, míg a kellemesen dekoratív hölgy és ifjabb társai – feltételezhetően többen diákok – már elindultak egy lehetséges megoldás felé. Nox kisasszonyt húzom magammal, hogy segíthessünk, elvégre az nekünk is jó, de végül elengedem mikor elhangzik a megoldás vélhető kulcsa. Kissé egyedül és elveszettnek érzem magam, de ez, tekintve a gyakran színét változtató hajamra, még előnyös is lehet. *-Ó, azt én is remélem, tekintve, hogy már nem annyian vagyunk ahányan először összetalálkoztunk. Remélem a bájos kis hölgy, aki az iskola diákja, nem került rosszabb helyzetbe egyedül. *A seprűs lányra célzok, de kétlem, hogy tudná kiről beszélek, meg sem próbálom elírni hogy nézett ki, noha azt hiszem erre indult. Ja és persze volt egy ifjú titán is, ő is eltűnt. Remélhetőleg megtaláljuk őket. Mivel nem vagyok járatos a medimágiában, nem tudok segíteni azoknak akik rosszul vannak, de talán másképp igen, elsősorban azzal, hogy mindent megpróbálunk, hogy kikerüljünk innen és utána vihetjük őket a Roxfortba vagy akár a Szent Mungóba. Persze az is lehet, hogy jobban lesznek amint ennek az egész furcsa és hatalmas mágiának vége lesz. Amikor szükséges és mindenki készen áll, a kezem a jelre teszem, ám nem történik semmi. Legalábbis a jelekkel, a rosszul lévő férfi azonban akit azt hiszem Davidnek hívnak….nos vele igenis történik.* -Ó, azt hiszem még rosszabbul van. *Szavaim nem fejezik ki a valóság egészét, csak meglepetésemnek adok hangot és aggodalmamnak. Az izgatottság pedig kikericssárgára festi a hajam. *-Gyorsan vigyük! *Már én is segítek, amint a csapóajtó megnyílik, Davidhez ugrom, sajnálatos mód Nox kisasszony hiányát is ekkor fedezem fel, ahogy a vadőrét is. Megint kevesebben lettünk, fogyunk mint a vacsora. A terem ahova jutottunk ismerős, bár nem egészen hasonlít régi önmagára. Ahol Dumbledore professzor szokott állni, most egy üst van és ez biztos, hogy nem jelent jót. Nekem meg pláne, a bájitalokat juttatja eszembe.*


[You must be registered and logged in to see this link.]

Maximilian Lilleyman carried out 1 launched of one [You must be registered and logged in to see this image.] (10 oldalú dobókocka.) :
[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A Tündérbogyók nem mérgezőek, de eszedet veszik!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-10-10, 22:25

Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


Graves, Nox, Jonathan


Megdermedek, amikor az érzés - ami nem is igazán érzés, hanem valaminek a hiánya, a változása, a torzulása - megérint. Gyűlölöm ha ilyen történik velem, sosem tudom igazán hogy mi változott, pláne hogy miért... csak azt tudom, hogy megváltozott. Ahogy nézem tovább a kisebb csődületet magam előtt, még az eddigieknél is nagyobb ostobaságnak tartom az egészet. Olyannal játszanak, aminem nem ismerik a természetét.
Talán tényleg fel kéne rúgni ezt a sakktáblát, így Noxhoz fordulok, majd közelebb intem Jonathant is.
- Hagyjuk őket, hadd bűvészkedjenek azzal a valamivel. Vagy jutnak valamire, vagy nem. De azt hiszem nekünk indulni kéne. Talán a tónál más a helyzet, az legalább olyan régi, mint maga a Roxfort, és ősi bűbájok nyomait lehet még mindig érzékelni. Azt hiszem, hogy ott több szerencsénk lesz. Mehetünk?
Kérdem felvont szemöldökkel. Nagyjából igaz is amit mondtam, talán a tó környékén lesz esélyünk lerázni magunkról ezt az... akármit, ami fogva tart minket. Még mindig nem tudom, hogy mi ez, illúzió, álom, vagy valami elcseszett valóság, de egyre kevésbé érzem komfortosan magam... és egyre inkább szeretném elszabadítani az emiatt feltörni készülő dühömet. Rühellem, ha nem tudom hogy mi és miért történik körülöttem.
Vissza az elejére Go down
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 404

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-10-09, 20:26


A jelöltek

[You must be registered and logged in to see this image.]


[Graves, Nox, Jonathan]

Graves egyre inkább azt érzi, hogy valami nincsen rendjén. Ő az iskola vadőre, ismeri a Roxfort minden zugát, és nyilvánvaló, hogy még ha valami komoly illúzióval is állnak szemben, az megtörhető. Valaki a háttérből irányítja a szálakat. Ő, Nox, és Jonathan halvány bizsergést érez végigfutni a tarkóján. Nem olyan, mint az eddigi megérzések, ez nem csalogató, sokkal inkább figyelemfelkeltő. Ha szét akarják szaggatni azt, ami a valóságnak tűnik, a tópart felé kell menniük. S miért csak ők hárman? Graves azért, mert ő foglalkozik a bestiákkal, auror is volt, másfelől a két sötét varázslóhoz közel áll az, ami ezt csinálhatja. Nem biztos, hogy van értelme szólni a kapuval próbálkozóknak. Egyébként is ők hárman mintha kiléptek volna abból a bűvkörből, amely próbára teszi a többieket, így tehát a lehetőség adott, hogy máshol próbálkozzanak.

[A többiek]

David láthatóan elég pocsékul van, távolabb is inti a többieket, ám hirtelen sötét gőz áramlik ki a száján, majd a következő pillanatban már elmúlik a rossz érzése, és a foltjai is teljesen felszívódnak. Nem veszi ugyan olyan körül olyan aura, mint Agnese-éket, ám mozgása légiessé válik, mintha egy picivel a talaj felett lebegne, ami nem túl természetszerű. A pillantása ezüstösen csillog, amit korábban nem vettek észre a tanáron.
Chantal egyértelműen érzi, hogy David már nem önmaga, bárki is volt az egykori tanár, már valami más irányítja a lépteit. Talán az a fekete füst, amely kiáramlott a száján, más emberré tette. Megölte, felvette az alakját. Ettől még nem biztos, hogy tartani kell tőle, hiszen akkor már támadott volna. A lány a saját sebét minden probléma nélkül eltűnteti. Caitlyn arra ébred rá, hogy a fehér füst, amit követtek, szándékosan vezette őket a csapóajtóhoz, mintha az egész tényleg valami próbatétel lenne, ahol a jó és a gonosz talán végső harca eldől. Az más kérdés, hogy nem egyértelmű, ők melyik oldalon is vannak. Gia begyűjtővarázsa hatásos kezében egymás után  csattan a három csont darab, Hugrabug Helgáé az első, vélhetően ő volt a legközelebb. Aztán a másik kettő is. Eddig ez rendben van. De ha megvannak a komponensek, vajon mire kellenek majd? Kezdi azt érezni, hogy a bájital nem is egy végső ajtó kinyitására szolgál, hanem fel kell rázni, és valami komoly mágikus detonációt képes végrehajtani. Ahogyan érzelmezi az elkészítését, amire nemsoká szükség lesz, érzi, hogy az ilyen italt öngyilkos merénylők, sötét varázslók szokták alkalmazni, mert nem hat rá a mágikus levitáció, sem a dobás, csakis akkor akvitálódik, ha valaki a markában rázza össze. Úgy viszont brutális erővel végez mindenkivel, aki ott tartózkodik. Tehát ha ilyenre lesz szükségük, valaki lehet, hogy nem is éli túl a kalandot... Visszatérhet a kriptából a csapóajtóhoz.
A lenti hatos tehát a kezét odatartja egy-egy mágikus jelre, ám alap esetben kevés volna a dolog, viszont a Davidből áradó különös ezüstös pulzálás, Flinn jelenléte, na meg, hogy Agnese lényegében bármiben segíthet, felnyitja lassan a kaput.
A másik oldal egy lépcső lefelé, amely egy barlangcsarnokba vezet. Úgy tűnik a járatok összeköttetésben voltak, mert elhaladnak a kripta alatt, és valóban meglelik a Roxfort nagytermébe vezető ajtót. Ha azon benyitnak, és kimásznak, akkor egy teljesen lepusztult termet látnak, minden romba van dőlve, az ablakok kitörve, a mágikus mennyezet sem működik már. A tanári asztal helyén egy óriási üst áll, és David testéből ebben a pillanatban kezd el megszületni valami.. nem éppen elvilági. Minden pórusából ömleni kezd a vér, teste áttetszővé válik.

Max - Trükkmester/Bűbájtan született tehetség
Samuel - Bármilyen elemi mágus (tűz, víz, föld, levegő)/Sellő
Georgiana - Relikviamester/Rúnaismeret született tehetség
Chantal - Inkvizítor/Sötét varázslatok kivédése született tehetség
Caitlyn - Anyag manipuláló/Bájitaltan született tehetség
Marcus – Akrobata/vámpír

//Agnese, Chantal, és Gia kivételével mindenki dobjon majd egy 10 oldalú kockával a hsze végén. Graves-ék nem!! A következő körre október 20 éjfélig tudok határidőt adni.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus Thicknesse
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 29
ϟ Hozzászólások száma : 29

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-10-08, 17:08

[You must be registered and logged in to see this image.]
Just an adventure
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]


Everyone & Marcus


- Mi a Tiltott Rengetegben találtuk magunkat, majd, amikor az egyik társunk elindult más irányba, utána sietve valami mocsaras területre értünk, és mintha valami illúzióba is belefutottunk volna... Érdekes volt, de cseppet sem biztató. – Egy grimasz torzítja az arcomat, amint visszaemlékezem a történtekre, majd megosztom Flinnel. - Ha nem bánják... Több szem többet lát, valamint, a többiek elég sokan vannak. Nem hiszem, hogy sikerülne felvennem a beszélgetés fonalát. – Természetesen velük tartok, mi másért jöttem volna ide... Mindenesetre, a fiatal hölgyre pillantok a társaságunkban, majd az idegen férfire. Sajnos egyikük sem ismerős, de mindkettejüket köszöntöm.
- Mi mit is keresünk pontosan? – óvatosan kérdem, érdeklődve, egyelőre mindhármuk felé célozva a kérdésemet, hátha én is a segítségükre tudok lenni.

// Akrobata/Vámpír, azt hiszem ez egyértelmű volt. Very Happy //


adventure ◊ [You must be registered and logged in to see this link.] ◊ 168
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Samuel Assielin
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-10-08, 09:14

Nagymese


[You must be registered and logged in to see this image.] A lány elfogadja, hogy kísérjük, aminek örülök. Flinn is velünk tart, és még egy kollégáját is magával hozza. Intek neki, üdvözlésképp, majd a temető irányába fordulok, hogy el ne essek valamiben. Ha hátrafele fordulok, akkor nem venném észre, hogy mindjárt hasra esek valamiben, még akkor sem, ha valaki ordítana nekem, hogy vigyázzak. A süketség átka.
A szőke megszólal, oldalról látom, hogy mozog a szája, de a mondanivalója elejét nem látom, így kénytelen vagyok egy kicsit felgyorsítani a lépteimet, hogy elé kerülhessek, és le tudjam olvasni a szájáról, hogy mit mond. Felhúzom a szemöldököm, majd bólintok. Megértettem a feladatot, így könnyebb lesz a keresés, mint ha fogalmam sem lenne róla, hogy mit is keresek itt.
Flinn egyszer csak megkocogtatja a vállam, mire én lelassítok, és mellészegődök. Amit mond, attól egy kicsit megijedek. Erősen megrázom a fejemet, de aztán rájövök, hogy azt akarja, mindenképpen oldjuk meg ezt a helyzetet, akkor is, ha ő nem érzi rosszul magát. Ráteszem a vállára a kezemet és rámosolyogok. – Minden rendben lesz, ne aggódj – mondom ezt úgy, hogy lehetőleg más ne hallja meg.
Kishíján beleütköztem Georginába, de még sikerült időben lefékeznem. A pálcája mozgásából ítélve varázsol. Kérdőn nézek Flinnre, hogy velem tart-e. Nem akarom, hogy a barátom egyedül maradjon. Ha rosszul érzi magát, segíteni akarok. Csak akkor hagynám magára, ha ordítozna velem, vagy valami.


//Samuel Földmágusi tehetségét itt talán érdemes lenne kibontakoztatni, alias Földmágusunk is van már. Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Agnese Yermouth
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 36
ϟ Hozzászólások száma : 167

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-10-07, 22:46
A-csapat

- A bájital is tökéletes lesz, ez a jel az Öné. - Mutatja Caitlyn-nek, hogy melyik is lesz a sajátja, amennyiben ezt sajátjának lehetne nevezni.
- Rendben van, Ms. Findley.
~ Az ég vigyázzon magára...~
- Csak magában csóválja meg a fejét. Legfeljebb a lány karrierje hamar derékba tör, s drága áron tudja meg, hogy temetőbe nem sétálunk be még többedmagunkkal sem, ha az a temető ott sem volt és ha túlvilági lények támadnak ránk. De Agnese felnőtteket jött ide tanítani, s ha valaki drágán akarja a leckét, nem fékezheti meg.
- Hálás vagyok a segítőkészségéért. - Vérbeli arisztokratákra jellemző finoman bújtatott éllel előadott nyájasságot volt ez. Várhatóan Chantal úgy is érteni fogja, már ha akarja érteni. A lényegen nem változtat.
- Nos, remélem, hogy kevesebb zár van, mint ahányan vagyunk. - Feleli Maximiliannek. Neki legalább tényleg tud örülni, mert ismeretlenül is segíteni akar, vagy legalábbis érdeklődése nem jelez elzárkózást és az, ahogy közelebb jött, azt jelzi, hogy nem is teljesen a végére hagyná a dolgot. Néha nem is érdemes, hiszen nem mindenki lehet kiemelkedően tehetséges több dologban is.
- Hogy ez? Valami pajzsra gondoltam én is, nemrég jelent meg. Mondanám, hogy azokon, akik nem sérült a démonmacskák miatt, de valami más lehet a háttérben. Mindenesetre nem merek túlzottan optimista lenni, hogy ez jó lesz nekünk hosszú távon... - Feleli őszintén a férfinak, noha érdekes felvetés, hogy felerősíti-e vajon a képességeket? Talán emiatt kezdett párszaszóul is beszélni? Mindegy, ez eddig még nem sok a csapóajtó felnyitásához, kellenek még emberek. Körbe is néz hamar, s a Nox-David párosra pillant.
- Segítenének? Vagy... Mr. LaFayette, minden rendben van? - Vonja össze kicsit a szemöldökeit Agnese - úgy tűnik, van neki még szigorúbb ábrázata is - és úgy figyeli a kollégáját pár pillanatig, majd felmérve, hogy Nox nem tűnik túl erősnek, hogy esetleg megtarthassa a netalántán összeeső David-et, ezért tekintete másvalakire rebben. Valakire, akit nem ismer, s eddig szavát sem hallotta, s mintha csak egy szellem lenne, aki nem lehet befolyással a történésekre,
[You must be registered and logged in to see this image.]
úgy ácsorog itt közöttük.
- Uram! Segítene neki, kérem? Vagy nekünk. -  Nagyon kíváncsi, hogy miféle választ fog kapni, a kastélya bármely drága festményét fel merné tenni rá, hogy nemleges választ fog kapni Jonathan-tól.

//Relikviamester//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 424

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-10-07, 19:36Nox a nagymesénÚgy tűnik, megnyerő kommunikációm mégsem bizonyult túlontúl meglepőnek. Sőt, egyenest süket fülekre talált... Ami valljuk be, kifejezetten ciki. Sebaj, ha nem, hát nem, legalább egyetlen vigasztaló egyén akad Graves személyében, aki válaszra méltatta logikus eszmefuttatásom.
- Ahogy mondod, Graves. De ha fel akarod rúgni a szabályokat, ahhoz előbb meg kell őket ismerned. - Válaszolom kimérten, majd hosszabb hallgatásba burkolózom. És bár engedem, hogy Max valahogy a csoport felé navigáljon, akik épp valami rozsdás csapóajtót igyekeznek serényen nyitogatni, legbelül a lehető legtávolabb állok tőlük. Gondolataim más mezőkön vándorolnak, önző énem látszik kiteljesedni, mely azt súgja, eljött az idő, hogy kivonjam magam a képletből. Bármi is legyen odalent, bármiért is vagyunk most itt: nem én leszek az, aki hozzájárul egy nemlétező fogalom elpusztításához. Még hogy rossz, még hogy gonosz... Ne ringassuk magunkat illúziókban. Az egész csupán egy pillanatnyi nézőpont kérdése, egy szubjektív káosz része, melyek örökké kéz a kézben járnak majd, bárhogy is próbálunk küzdeni ellenük. Én a magam részéről sokkal inkább igyekszem kihasználni mindezt, mintsem értelmetlen harcba keveredni vele. Ennek fényében hát, megvárom az ideális pillanatot, mikor is mindenki a rejtélyes rúnákkal van elfoglalva, és nemes egyszerűséggel kislisszanok a tömegből, a tőlem telhető legkörültekintőbb észrevétlenséggel. Elvégre nem vagyok más, csupán egy objektíve jelentéktelen jelenlét, és ez bizony így van rendjén...
Ölbe tett kézzel, magamat elegánsan kihúzva figyelem tovább a tüsténkedő bandát. Ha valakinek fel is tűnne a hiányom, ebből egyértelműen kiolvashatja, hogy nem szándékozom bepiszkolni a kacsóm - vagy legalábbis nem ilyen módon. Nem gyávaság ez, csupán hogy is fogalmazzak... érdekegyesítés híján érvénybe lépett diplomáciai függetlenség. Az én olvasatomban legalábbis mindenképpen. No meg hát... Nincs az az Isten, hogy kihagyjam a lehetőséget premier plánban végignézni az általunk ismert világ esetleges pusztulását.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Flinn O'Donnell
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 29
ϟ Hozzászólások száma : 32

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-10-07, 17:13
Nagymese A
[You must be registered and logged in to see this image.]
Elég érdekesen alakulnak a dolgok, főleg, hogy barátommal úgy döntöttünk, hogy mégsem hagyunk egy diákot egyedül sétálni. Persze szerintem is sokkal jobb, hogy vele megyünk, akármi történhet, még nem tudjuk, mi történik itt pontosan, akár, ahogy már említettem, azok a furcsa macskák is visszatérhetnek.
Közben pedig az egyik kollegám is csatlakozik, Marcus.
-Önnek is! Mi máshol voltunk, kastély területén, hát önök? Maga is velünk tart esetleg? - invitálom magunkkal, hárman mégiscsak többet érünk, ha meg akarjuk védeni a lányt. Meg az is itt van, hogy én még mindig nem vagyok , legjobban, a vállam hasogat, de talán nem olyan vészes a helyzet. Vagyis remélem, elvégre nem vagyok orvos, hogy ezt tudjam. Esetleg megkérdezhettem volna, hogy van-e köztünk gyógyító, de sajnos elfelejtettem, inkább nem foglalkoztam a fájdalommal,  csak azzal, hogy túléljük.
Szerencsére Georgina is beleegyezik abba, hogy vele menjünk, ez elvégre csakis az ő érdekét szolgálja, és közben az is kiderült, hogy mit keresünk. Három sírhelyet, nevezetesen a Roxfort alapítóiét, kivétel Mardekárét. Nem tudom hol, vagy mivel kéne kezdeni, talán végignézhetnénk a sírokat, de az túl sok idő lenne. A begyűjtő bűbáj talán segítene, de nem vagyok olyan állapotba, vagy legalábbis nem érzem úgy, hogy bármihez is elég erős lennék.
Samuelre nézek, ha nem figyel, hát meg is kocogtatom a vállat, és jelzem neki, hogy nem vagyok valami fényese, ez talán látszik is rajtam, bár ebben nem vagyok biztos.
-Bármi van, menj vele. - mondom neki halkan, én meg tudom védeni magamat végső soron, de jobb lesz, hogyha ő a lánnyal tart, még akkor is, ha véletlenül így jönne ki, hogy pihennem kéne, és inkább megállok egy kicsit. De egyelőre nem ennyire súlyos a dolog, még bírom, de mindenre fel kell készülni majd.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ◊ Szöveg, idézet stb.◊


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Minden rosszban van valami jó. Csak meg kell találni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jonathan Stark
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 54
ϟ Hozzászólások száma : 49

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-10-06, 16:46

Nézi az itt jelenlévőket, mind-mind másmilyenek. Más a jellemük, máshogy öltözködnek, máshogy viselkednek. S egyikükről se felételezi, hogy ha elég időt tölt el velük, akkor megkedvelné őket. Nem, ahhoz túlságosan is… egyszerűek, legalábbis Jonathan szerint, pontosabban azokról ez a véleménye, akikkel először találkozott. A többiekről ismeretlenül formált véleményt. A megjelenésük alapján, arról, ahogy most viselkednek. Apró kis vízcseppek egy pocsolyában, akik most kaptak egy esélyt, hogy valami nagyot tudjanak véghezvinni, valamit, ami számít, amivel talán megmenthetik az általuk ismert világot. Vagy talán pont a pusztulásba fogják taszítani, nem tudja, de nem is annyira érdekli, hogy mi lesz a végkifejlett. Inkább csak figyel, figyeli, hogy mi történik. Hogy életben fognak maradni, vagy talán itt a vég? De milyen vég? Hiszen ha a sötétség győzedelmeskedik, akkor az mit jelent? Minden élet eltűnik? Vagy csak azoké, akik magukat a jóság ostoba jellemével ruházták fel? S megmaradnak azok, akik magukat már elkötelezték az árnyak felé? Mintha bármelyik is jelentene bármit. Nincsenek ilyen beskatulyázások, csak az érdekek vannak, és ha az érdekek szembetalálkoznak azzal, amit az elfogadott norma diktál, akkor azt nevezhetik gonosznak.
~ Nocsak, ez érdekes.- enyhén balra biccentett fejjel figyeli, ahogy az egyik ifjú férfin valami roham vesz erőt, de a jelek szerint nem csak ő járt így, hanem egy ifjú hölgy is elég rossz bőrben van. Egyre érdekesebb ez az egész, talán még egy mosolyt is megengedne magának, de azzal talán csak a bajt hozná magára, inkább kicsit távolodik azoktól, akik rosszul vannak. Nem szeretné elkapni, akármi is legyen az. De minden esetre egyre jobban felkelti az érdeklődését, talán ha tudna mintát szerezni, akkor még profitálhatna is belőle. De elsőnek legyen megfelelő lehetősége. Addig is várja a fejleményeket.


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David LaFayette
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 32
ϟ Hozzászólások száma : 41

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-10-06, 15:53

A csapat&David[You must be registered and logged in to see this image.]


Mese-mese, mátka
[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem igazán vagyok magamnál, és lassan azt is kezdem érezni, hogy talán nem éppen úgy viselkedek, ahogy kellene. Mintha minden olyan más lenne... Idegen emberek vettek körül, és ezt nem csak azokra értettem, akik most bukkantak fel a semmiből, hanem azokra is, akik velem együtt kerültek ide. Ismeretlenek voltak annak ellenére is, hogy mennyi mindent átéltem velük ebben a pár órában. Hiába próbálom felidézni annak a nőnek az arcát, akit az előbb karon ragadtam, nem ment. Egyszerűen nem jutott eszembe. Mindenesetre, nem kellene fenyegetően viselkednem velük, hiába volt olyan elviselhetetlen a fájdalom. Bár, mintha ebben a pár percben enyhült volna kissé.
- Sajnálom, ha fájdalmat okoztam – veszem el kezem a nő kezéről, majd rápillantok. Vér. - Tényleg elnézést, csak tudja...
Mit? Mit kellene tudnia? Mégis mit mondhatnék ebben a helyzetben? Hogy nem voltam ura önmagamnak, és lassanként minden emlékem a homályba vész? Arra emlékszem, mi a nevem, ha nagyon erőlködöm, akkor talán pár másik emlék is eszembe jut, de semmi más. Mintha csak egy test lettem volna, melyet egy hete teremtett valami őrült tudós. Fogalmam sincs arról, hogy mi folyik körülöttem, de ez nem lehet normális dolog. Abból a szempárból ítélve legalábbis, amely most rám pillantott. Megőrültem volna? Esélyes, habár ebben a helyzetben nem sok csodálkoznivalóm van. Csoda, hogy a többieknek szemmel láthatóan nincs ilyen gondjuk.
- Most éppen jobban vagyok – jegyzem meg a fiatal nő mondatára, azonban ezt alighogy kimondom, ismét rosszullét kap el. Kétrét görnyedek, miközben testem minden pontjáról szakad a víz, és a világ fura színekbe burkolódzik körülöttem. Mi folyik itt? Elkaptam volna valamit? - Talán jobb lenne, ha egy kicsit távolabb mennének...
Könyörgőn pillantok a közelemben állókra, hiszen egyelőre nem akarok ártani nekik, de ha ez így megy tovább, akkor ismét fájdalmat okozok nekik. Érzem a friss vér illatát, és kedvem lenne megkóstolni, de egyelőre uralkodom magamon. Mindenesetre, ha ez így megy tovább, akkor hamarosan ismét problémát fogok jelenteni nekik.[/color]


[You must be registered and logged in to see this link.] ¤ [You must be registered and logged in to see this link.] ¤ [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgiana Findley
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 248

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-10-05, 21:57


A jelöltek
[You must be registered and logged in to see this image.]Maximilian és Graves szavai hallatán bizalmatlanul pillantok a temetőre. Nem vágyom se lidérccel, se szellemmel való találkozásra, nem lenne túl kellemes egy ismeretlen (lévén nincs elhunyt családtagom, ismerősöm) személy támadókedvű kivetülésével szenvedni itt.
Ha viszont ki akarjuk nyitni a csapóajtót, akkor kellenek a bájitalhoz a hozzávalók. Habár az is érdekes meglátás, amit Graves mond, mármint amit kihámozok belőle, mert nem felém fordulva beszél. Vajon tudnánk zsupszkulcsot csinálni és hazamenni? Vagy csak kisétálni a Birtokról? Na és hoppanálni? Ezeket még nem próbáltuk… ha nem sikerülne a csapóajtó-hadművelet, akkor majd ezeket se ártana kipróbálni.
Caitlynt odasegítem Yermouth professzorhoz, aztán elindulok a temető felé… csak hogy aztán megtorpanjak, két okból is. Egyrészt nem kapom meg a hallgatólagos beleegyezést, de valahogy nem akaródzik visszamennem a csapóajtóhoz, többet úgyse tudok kisilabizálni, mint a professzor asszony. De szerencsére nem kell, mert a másik megállásra késztető ok tulajdonképpen megoldja a problémát. Úgy látszik nem kell egyedül mennem.
- Nem megyek egyedül.
Válaszolok Yermouth professzornak, majd a két férfi felé fordulok, tudom, hogy az iskolában dolgoznak, a bemutatkozásukkal már a nevüket is sikerül felfrissítenem, Samuel és Flinn, mázli, mert az iskolában túl sok kapcsolatom nem volt velük idáig. Lassan elindulok újra, közben válaszolok nekik hol feléjük, hol a célunk felé fordulva.
- Persze, örülök is, hogy nem kell egyedül bemennem oda. Meg úgy egyáltalán nem jó most senkinek se egyedül mászkálnia... Egyébként a három alapító, kivéve Mardekárt, sírját kell megtalálni, hogy a bájitalhoz szerezzünk tőlük valamilyen hozzávalót.
Beazonosítom, hogy ők mentek volna be a Roxfortba, úgyhogy update-elem őket, hogy miért is van ilyen idióta célom. Egyébként tényleg örülök, hogy végül lettek kísérőim, így kevésbé tűnik öngyilkos akciónak. Azért, ahogy elérjük a temetőt, megpróbálkozok egy begyűjtő bűbájjal ~Invito Roxfort alapítók bal kéz alsó ujjperccsontja!~ Nem mondom ki hangosan, még így is viccesen hangzik, de ha nem történne semmi, megpróbálkozok egyesével is, hátha úgy sikerül, ha nem, kénytelenek leszünk tényleg bemenni és ásni meg minden, remélhetőleg lidércmentesen.

//Varázsláshoz: Relikviamester/Rúnaismeret született tehetség (másik nem illik a karakterre)//


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caitlyn Brooks
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-10-04, 11:59

Mese - A csapat

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem mondhatnám, hogy túlzottan jól érzem magam továbbra sem. Kezd szép lassan elhagyni az erőm, Georgiana segítségét pedig hálás pillantással fogadom el, és csak megrázom a fejemet, amikor láthatóan nincs gyógyító a közelben. Miért pont én lettem rosszul? Most még rémesebbül érzem magamat, amiért nem tudok segíteni az embereken, sem magamon. Azért mégis, beleadva azt a csöppnyi erőt, amit magamban érzek még, megpróbálok valamiféle varázslatra gondolni, amivel ki tudom deríteni, hogy mi árthatott nekünk, ha már egyáltalán ez olyan dolog volt. Tudom, hogy semmi sem garantálja a sikeremet, főleg, hogy egyre csak rosszabbodik a helyzet és őszintén, még válaszolni sem vagyok képes arra, hogy ki vagyok. Így hát elég megerőltető az is amikor Agnese szól hozzám. Először csak pillanatokig csendben próbálom felfogni a kijelentést, de utána megpróbálok odavánszorogni.
- A bájitaltan az erősségem inkább. - Motyogom, miközben még tartom magamat. Nem tudom, mi fog történni velem a későbbiekben, hogy valóban hasznomat veszik-e a többiek, de amit kell, azt megteszem, megérintem és várok, na meg közben a hasonlóképp kinéző Davidre irányítom a tekintetemet, hátha ő már ért el valami javulást ezen a téren.


// Bájitaltant vállalom ha szükséges, igaz csak kiemelkedő belőle, de gondolom jó lesz így is.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-10-01, 19:31

Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


Úgy tűnik, hogy más ellenfél nincs a környéken, így lassan hagyom elenyészni a pajzsbűbájomat, és veszek néhány nagy levegőt is hogy nyugalmat erőltessek magamra. Mintha valami kollektív illúzió rabjai lennénk, mindenki egy irányba húz, ugyanazt akarja tenni, pedig a józan ész - már ha az enyém még annak nevezhető - mást diktálna. A kötelességtudatom miatt azonban muszáj a többiekkel tartanom, bármennyire is utálom a gondolatát is. Tekintetem idegesen villan ide-oda a temetőben, és minden idegszálammal figyelem a környezetemet, hogy a legkisebb veszélyre is azonnal reagálhassak.
Lupin professzornak csak egy vállrándítással és egy mordulással válaszolok, elvégre én sem tudom hogy mi a franc folyik itt. De az hétszentség, hogy szétcsapok a felelősök között, akárki is legyen az.
- Gia, hát te...? Na mindegy, nem is fontos. Elég zavaros az egész, nem tudom hogy micsodák támadtak meg minket, de nem ez volt az első eset. Mintha... egyfajta jelenés lett volna, valahol félúton a hallucináció és a szellem között. Nem tudom. Válaszolok eőször az ismerős leányzónak, de aztán Noxhoz fordulok, és magyarázok tovább, tőlem szokatlan módon.
- Nézd Nox, arra sincs garancia, hogy ez az egész valaha véget ér majd, bármilyen módon. Ilyen erős mágia nem létezik az ismert világban, így bármi megeshet. Sőt, csak hogy bonyolítsam - az is lehet hogy mindenki csak hallucinálja a többieket, és békésen ücsörgünk az otthonunkban. Egyelőre nem látok rá módot, hogy kiderítsük az igazságot. Jobb híján tartsunk a többiekkel, de... én amíg más játékát játsszuk, addig ne csodálkozzunk hogy csak körbe-körbe járunk. Fel kéne rúgni a sakktáblát, és valami igazán váratlant húzni.
Dünnyögöm félig magamnak, félig Noxnak, és többé-kevésbé komolyan is gondolom. Lassan-lassan megbarátkoztam a gondolattal hogy az ismeretlen körülmények között is használjuk a mágiát, és épp ezt kellene kihasználnunk. Megnőtt az erőnk, talán szét tudnánk tépni közös erővel ezt a valóságnak nevezett valamit, hogy kiderüljön hol is vagyunk igazából, és miért.
Vissza az elejére Go down
Maximilian Lilleyman
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 153

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-09-29, 07:21


IZÉ
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]


*Próbálok Nox kisasszonynak segíteni, de nem hagyja, ezért el is engedem nehogy a női büszkesége sérüljön, de maradok mellette ugrásra készen, hátha mégis kellenék. Persze, kutyabaja, pont ezt látom én is…Szerencsésen kivergődünk a saját bajunkból, nem sokkal arrébb azonban belepottyanunk mások bajába. Hirtelen milyen nagy forgalom lett ebben az erdőben. Na és a kastély. Hmmm….nem elég a temető, de a kastély romokban hever, így viszont megmagyarázható a temető megléte is….gondolom. Enyhe zavar lesz rajtam úrrá, ezért inkább csak hallgatok, hogy megtudjam mi a fene történt velünk. Többen valamiféle csapóajtó köré gyűltek, gondolom az a főbb csapás, fontos lehet az ittlétünk szempontjából. Ms. Nox is erre kérdez rá közvetve, így már csak az újonnan megtaláltak válaszára kell várnom. Viszont ami biztos, hogy ők sokkal rosszabb állapotban vannak mint mi, ketten egészen betegnek tűnnek, hárman pedig lilásan derengenek, mintha valamilyen burok venné őket körül, ez egészen elképesztő. Az első információ a Georgiana néven bemutatkozó ifjú hölgytől érkezik. *-Ó, minket is egy vihar hozott az erdőbe és lidércek támadtak meg, de szerencsésebbek voltunk Ms. Georgiana. *A kérdésre az említettek felé fordulok, de fogalmam sincs, hogy mit tehetnék értük.* -Ó, igen, azt látom, de sajnálatos módon nem értek a medimágiához. *Bűbájtani ismereteim között keresgélek lelkesen, hogy mégis valahogy segíthessek, egyre többen leszünk, korábban elveszített társainkat is visszakapjuk, legalábbis egy részüket és kiderül, hogy tanárok is vannak közöttünk. Az jó, csak nem tudom miért. Elég sokan vagyunk már, az a gond, hogy annyifelé is menne mindenki, én a magam részéről maradok a nagy bolyban, és próbálom az általam legismertebbeket ott tartani, jobbára Nox kisasszonyt. A bájos Ms. Georgianát a határozott és dekoratív hölgy (Agnese) veszi kezelésbe, szerintem is jobb lenne együtt maradni. Ő a kezébe veszi a dolgokat, úgy tűnik többet tud mindannyiunknál, ezért megkísérlek belekarolni Ms. Nox-ba és odahúzni ahhoz a fenemód fontos csapóajtóhoz és a határozott hölgyhöz.*
-Gondolja, hogy mindenki egy kulcs, és annyi zár van ahányan vagyunk? Ha szabad kérdeznem mi ez a lilás izé maguk körül? Esetleg energiapajzs? Talán nem csak véd hanem fel is erősíti a képességeket. *Szerinte a képességek fontosak, nos hát nekem nem sok van amiben jeleskedem, a növényekhez értek jól, de a bűbájokból is jeleskedem, igaz, nem vagyok egy született tehetség. A bájitalt azt felejtsük el. Természetesen megvárom míg a szólított hölgyek választanak, de közben izgulok is, hogy maradjon valami nekem is s ha így van akkor legalább hasznomat veszik.*

//Én szeretném lefoglalni a bűbájtant, mivel a karinak más képessége nincs. Előre is köszönöm a hölgyeknek. flower flower flower //


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A Tündérbogyók nem mérgezőek, de eszedet veszik!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chantal di Merini
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 29
ϟ Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-09-28, 19:21

//Az infok nagyobb része főleg Davidnek szól, a végén Agnese kapott választ.//


Mese - A csapat


[You must be registered and logged in to see this image.]

Én aztán nem veszem be az elbagatelizálást, a nő egyértelműen sziszegett, nem csak hangosan gondolkodott, azt legalábbis nem így szokták, úgyhogy én nem veszem be a dolgot, de nem pedzegetem tovább, inkább Davidre figyelek, már csak azért is mert láthatóan nincs túlságosan jól. Lehet, hogy rossz lóra tettem? Talán a sebhelyes arcú fickó jobb döntés lett volna... hát ha más nincs majd útközben átnyergelek.
Azzal nem különösebben foglalkozom, hogy a fiatalabb lány eltűnik a temető felé és a csatázókhoz sem szándékozom igazából odamenni, inkább arra figyelek, amit Agnese magyaráz a jelekről a csapóajtón. Érdekesen hangzik, mintha csak több minden kellene ahhoz, hogy kinyissuk, na de akkor minek kellenek a sírok? Mert mintha arról is lett volna szó. Őszintén szólva, ha lehetne akkor már távoztam volna innen, szomorú hogy itt nem lehet csak úgy hoppanálni.
- Ez igazán kedves és ejnye, nem tudta, hogy egy nő korát nem illik csak úgy megkérdezni? - bájos mosollyal rázom meg a fejemet. Igazából a korom tényleg tabu, nem szoktam csak úgy bárkinek elárulni, a jelenlegi helyzet pedig aztán főleg nem alkalmas arra, hogy ez életkoromat vesézgessem bárkinek is.
- Oh hát persze, az talán válaszokat rejt és akkor ön is jobban lesz. - finoman még végig is simítok a karján, hiszen tudjuk jól az efféle bizalmas testi kontaktus sokat segít abban, hogy valaki még inkább odafigyeljen ránk. Esetemben pedig ez különösen fontos, hogy David elsősorban rám figyeljen, bár Agnese magyarázatánál azért én is elsősorban rá koncentrálok. A kérdésére viszont már nincs alkalmam válaszolni, ugyanis hirtelen érzem meg a szúró fájdalmat, ahogyan a körmei a bőrömbe vájnak ott, ahol eddig csak egyre erősebben szorított. Egy pillanatra összevillan a tekintetem Noxéval, egyre nehezebbnek tűnik így Agnese szavaira figyelni, pedig érzékelem belőle a célzó élt, amivel megszólít, de a felszisszenésem miatt most nem tudok erre eléggé koncentrálni.
- David, ön... tényleg nincs jól. - nyögöm, mert a karomat még most sem engedi el, helyette én próbálom meg kihúzni a kezei közül, hogy ne essen meg még egyszer hasonló incidens. Igazából különösebben nem vagyok profi gyógyító, de azért mégis megpróbálom feltérképezni, hogy mi lehet Daviddel, hátha legalább sejtek belőle valamit, hiszen ha veszélyessé kezd válni, akkor inkább tovább állok. Magamat pedig igyekszem gyógyítani, helyretenni azt a kis karmolást. Ki tudja, hogy mi vár még ránk, nem lenne hasznos, ha sérüléssel másznék le oda, hisz azt se tudjuk hová vezet az út.
- Tudja majd a végén segítek, amiben tudok.
- pillantok végül Agnesere, hiszen nem akarom leleplezni magamat és felfedni mi az, amihez értek. Nekem bőven elég, ha a végén bevetem a tudásomat, hiszen véla vagyok, nem mellesleg értek az animágiához és a tetejében sötét varázslatok kivédéséből is kiválóan teljesítettem mindig. Biztosan lesz olyan jel a végén, ami alkalmas lesz nekem.

//Ha ne adj isten valakire nem reagáltam, sikítson, de rém pocsék a gépem és vagy négyszer befagyott mire sikerült megírnom a hszt :/
Varázsláshoz: Sötét varázslatok kivédése - született tehetség//
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]A béke sosem tart soká,
csak hiszed, hogy igen.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 404

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-09-27, 20:25

//És akkor a beígért off, október 7. a következő határidő, ismerkedjetek, tanakodjatok nyugodtan, a lényeg, hogy nagyjából körvonalazódjon, hogy kinek melyik lesz a luka.. Khm.. értitek^^ És légyszi próbáljátok tartani a határidőt^^//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Agnese Yermouth
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 36
ϟ Hozzászólások száma : 167

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-09-27, 20:14
A-csapat

~ Nem válaszolt a kérdéseimre...~ - Jegyzi meg párszaszóul a sziszegő hangnak, akit csak ő hall, de pechére, Agnese-t többen is hallják.
- Csak hangosan gondolkodtam. Jót szokott tenni... Oh.. - Válaszol Lupinnak bagatelizálva a dolgot, hiszen tudja, hogy mennyire rossz ómen a párszaszájúság, noha ereklyevadászként nem hisz a rossz vagy jó ómenekben. Agnese a maga részéről gondolatban szándékozta feltenni a kérdést, de ezek szerint a párszaszájúságról még lesz mit tanulnia, ugyanis a szavakat - ha nevezhetjük a furcsa sziszegést annak - hangosabban sikerült kimondania. Felettébb érdekes. Meg egyáltalán az, hogy ő ilyenre képes! Hiszen ez egy veleszületett képesség, különösen ritka adottság, benne meg harmincegynéhány évig lappangott? Ha igen, miért most és itt jött elő? Vagy ha nem volt meg ez a tudása korábban, mitől jött létre? Olyan ez, mint az relikviamesternek elkeresztelt mágikus adottság?
Szóban is kifejezett meglepettségének viszont koránt sem ez az oka, hanem az, hogy miközben emelte a kezét, észrevette annak lilás derengését, s észrevételezte, hogy egész lénye ilyen aurát kapott. De alig tudott erre rácsodálkozni, és értelmet adni a fejében hallott párszaszájú szavaknak - hogy hitelt is ad-e neki, az már más kérdés -, új alakok jelennek meg. Röviden felméri őket, kicsodák. Nagyon sok nem tartozik az iskolához, de egyelőre letudja azzal a dolgot, hogy bizonyára a vadőr szedte őket össze. Ezzel a problémával ráérnek akkor foglalkozni, ha ebből a furcsa párhuzamos világból vagy miből kikerülnek végre. Ezért is inkább visszamegy Georgiana-hoz - védjük a diákot ugyebár - és a csapóajtót veszi szemügyre vele.
- Semmiképp se menjen egy olyan temetőbe egyedül, Ms. Findley, ami öt perccel ezelőtt még nem volt ott! Inkább jöjjön, nézze a csapóajtót és ezeket a rúnákat... - Próbálja inkább a diáklány figyelmét erre irányítani. Persze lehet a csapóajtó feltárása sem jobb ötlet, de egy temetőtől se vár sok jót az ember. Pláne egyedül bolyongani benne, mikor ilyen furcsa túlvilági macskalények is ólálkodhatnak a közelben. Ha viszont kap Samuel képében kíséretet, úgy egy fokkal nyugodtabb szívvel engedi a lányt a temetőbe, de közben próbál fülelni, vajon most is kap-e olyan figyelmeztető hangot, mint amikor páran a kastélyba próbáltak bejutni?
- Ezek a jelölések lehetnek a kulcsok egy... egy alagúthoz vagy folyosóhoz be az épületbe. Bizonyára az alagsorba. De egyedül nem lehet kinyitni, sőt ketten is kevesen leszünk hozzá. Ez a Bűbájtanra a középkori alkimisták jelölése... Ez a négy elemé... Ez több jelentésű, de mindenképpen vérrel kapcsolatos. Vérmágus, vérfarkas talán? Vámpír esetleg, nem-nem-nem, a vámpír az itt ez lesz! Ez pedig a legilimencia egyik igen korai jelölése... JÖJJENEK IDE, KÉREM! Meglehet a kulcs a lejárathoz, de segítség kellene! - Szól most már a többiekhez is fennhangon, remélvén, hogy többen jönnek segíteni, s nekik is elmondja, hogy az egyes jelek mit jelölhetnek és persze a feladatot is vele. Elég bizarul hangozhat mindez egy korábban sziszegő, most meg lilás aurájú, egykor Azkaban-járt nőtől, az egyszer biztos.
- Pálca hegyével kéne érinteni a rúnákat, de feltételezem jelen helyzetünkben az érintés is elegendő lehet... - Azzal puding próbája az evés, mivel nincs jobb ötlet kiútra, kénytelen egy próbát tenni, hogy a sziszegő hang igazat mondott-e? Előzetesen gyorsan felméri a relikviamester tudásával, hogy csapda-e a csapóajtó vagy sem, aztán egyik mutatóujja ujjbegyét a megfelelő rúnára teszi, a relikviamesterére.
- Ms. Brooks! - Szólítja meg a nagyon sápadt gyógyítót.
[You must be registered and logged in to see this image.]

- Ön bizonyosan jó bájitalból vagy bűbájtanból! - Mutatja is neki, hogy melyik két jel közül lehet választani, ha úgy dönt a nő, hogy segít.
- Ms. Chantal! Ön is bizonyára ügyes valamiben! - Udvarias, kimért és hideg mosolyt kap az említett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus Thicknesse
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 29
ϟ Hozzászólások száma : 29

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-09-27, 18:35

[You must be registered and logged in to see this image.]
Just an adventure
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]


Everyone & Marcus


A mondandójára felvonom a szemöldökömet. Hitetlenkedő típus vagyok, szóval egy könnyed vállrándítással intézem el az egészet. Nem óhajtok egy ilyen helyzet leállni veszekedni.
- Felettébb. Bár, én inkább a kellemetlen szót használnám. – Egyértelműen egy grimasz ül ki az arcomra, utána pedig visszaváltok az emberi alakomra. Az itt lévők nem jelentene ránk veszélyt, mi sem bizonyítja jobban, mintsem, hogy eltűntek egy szempillantás alatt. Helyettük pedig visszakerültünk a többiekhez, ami csak gondterhelt ráncokat hozott magával a homlokomra. Világmegmentés... Ez nem szerepelt a napirendi pontjaim között. [b]Viszont, legalább egy ismerős arc van a tömegből. Még hozzá egy tanár, Flinn. Személy szerint gyorsan elpártolok a gyanús alak mellől, és felvéve a megszokott tanári stílusomat, melléjük szegődök.
- Szebb napot... Maga is idekerült? Vagy, csak egészen másfelé voltak önök? – A kérdésemet egyértelműen a tanár úr felé szegezem, egy kis kíváncsiságot erőltetve a hangomba. Mert hiába érdekel, hogy mi is folyik itt, nem feltétlen gondolom, hogy cseverésznünk kellene. A sebesültek és a kapu felé is igencsak kíváncsian tekintgetek, de egyelőre itt maradok.
adventure ◊ [You must be registered and logged in to see this link.] ◊ 168
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Flinn O'Donnell
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 29
ϟ Hozzászólások száma : 32

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-09-26, 20:40

//telóról írtam még mindig nincs gépem bocsi ^^"//

Csak pislogok az eseményeken, amik most történnek. Hiszel en megjelennek még többen,  alakokat nem is ismerek, de azért egy-két ember kitűnik a tömegből, akit láttam már. Mégis az első dolgozom az az, hogy a barátom után indulok, bár elég gyenge vagyok, gondolom a vállam miatt is, meg talán valami más oka is lehet, amit most így hirtelen nem tudok micsoda. Hallom, hogy mindenki a nevét mondja, így mikor végre a csoporthoz értünk én is megszólaltam.
-Flinn O'Donnell, itteni tanár. - kiáltom el magamat, majd oldalba bökök Sanuelt is, hogy muttakozzon be. Vagy én is megteszem helyette, ha kell, elvégre ő süket, meg nem is nagyon beszédes. Észre sem veszem a lányt,  valójában a többi ember beszédére és... vitatkozására? Azt hiszem ez az a szó, amit keresek. Szóval hallgatom őket, hátha tudok valamiben segíteni, esetleg tudok tenni valamit, ami hasznunkra lehet. Aztán megértem, ahogyan az ingen ujjátvrángatja valaki.
-Rendben megyek, de mi az?- ekkor tűnik csak fel, hogy az egyik diákmunka egyedül vágott neki a temetőhöz vezető útnak. Várjunk csak... temető? Itt az is van? Jól ismerem a helyet, hiszen én is itt tanultam, de ez nem rémlik. Ahogyan mások sem, úgy én sem vagyok valami fényesen, de még mindig jobb állapotba vagyok, mint egyesek, így csak határozottan lépkedek a barátom mögött, amíg be nem érem őt meg a lányt. Csodálkozva meredek a kertészre, mikor megszólal, de gyorsan rendezek a vonásaimat.
-A sajátvérdekében persze, hiszen nem tudhatjuk mivel kerül majd szembe. Hiszen itt is összetalálkozhatunk azokkal a furcsa macskaszerű lényekkel.- Ha ezek után még ellenkezne, hogy neki nincs szüksége a segítségre, akkor is itt leszünk, maximum egy kicsit távolabbról követjük majd, de jó, hogy Sámuel észrevette őt. Egyedül mégsem hagyhatjuk. Remélhetőleg, majd a többiek is jönnek majd hamarosan.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Minden rosszban van valami jó. Csak meg kell találni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Samuel Assielin
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat 2016-09-26, 19:46

Nagymese


[You must be registered and logged in to see this image.] Újabb alakok jelentek meg, mire egy kicsit összezavarodok. Flinn is valahol ott lohol mögöttem, bár lehet, hogy már be is ért, nem figyeltem. Az új alakokat nézegetem. A vadőrünkön kívül senkit sem ismerek. Udvarias kertész létemre biccenteni akarok neki, de szerintem még azt sem látta, hogy én itt vagyok, így ezt inkább hanyagolom.
Látom, hogy sokaknak mozog a szája, és egymás után mondják el a nevüket. Mivel a kérdést nem tudom, ki tette fel, ezért egyenlőre nem szólalok meg. Majd ha a barátom már feltűnően oldalba bökdös, akkor én is elmormolok pár szót, addig megpróbálok levegő maradni.
Észreveszem, hogy a szőke lány (Georgiana) egyedül indul el a temető irányába. Mivel nem tudom, miről is csevegnek a többiek, ezért inkább megpróbálom elkapni a barátom ruhaujját és igyekszem minél erőteljesebben magammal rángatni, miközben én a lány után indulok. Elengedtem Flinnt és elkezdek kocogni, hogy beérjem. Még egy pillanatra hátrapillantok, és azt látom, hogy több ember is furcsán rosszul néz ki. Biztosan csak az én szemem káprázik, hiszen emberek nem lesznek rosszul egyik pillanatról a másikra. Vagy mégis? Vagy talán eddig is rosszul voltak, csak én nem vettem észre? Mindegy is. Én épp beértem a lányt, és feltűnően lefékezek mellette, illetve lelassítom a lépteimet, hogy felvegyem az övének a ritmusát. Egyedül. Miért? Veled mehetek? kérdezem, majd abban a reményben, hogy Flinn is itt van mögöttem, kijavítom magam.  – Mehetünk?  - Arra nem is gondoltam, hogy a lány esetleg nem tudja, hogy nem hallok…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat

Vissza az elejére Go down

A jelöltek - Roxforti nagymese - A csapat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

+

Similar topics

-
» Csapat/Játékos/Mesélő Kereső
» Djuka Kodomo
» A Vég völgye

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Birtok :: Elülsõ udvar-