2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Nem vagyok kifejezetten profi szervező, de bár nem szabad sajnálnom Bexleyt, de ennek ellenére mégis segíteni szeretnék neki, ha már ennyire érdekli a családja... a családunk, habár engem valahogy sosem érdekeltek a Benedictek, ahogyan én sem őket. Gondolom eszük ágában sem volt foglalkozni vele, ha Darius mesélt is netán rólam odahaza, hiszen az anyám mugli, az apám meg elhagyta a családját... ez nem épp a legjobb alap valami nagy családi karácsonyhoz. Arról nem is beszélve, hogy ha jól sejtem azok a nagy családi karácsonyok se szoktak kifejezetten kellemesek lenni egy komoly család mellett. Úgy beszéltem meg Missyvel a gyengélkedőn, hogy mivel amúgy is egy hét múlva ahhoz képest, hogy Bexleyvel beszéltem Roxmortsi hétvége lesz, az utolsó az évben eleve Missynél találkozunk majd. Kétlem, hogy Bexley szívesen jött volna le velem együtt Roxmortsba és nem a háztársaival. Azt nem hiszem, hogy a mi... rokoni szintünk már itt tartana, meg hogy velem akarna mutatkozni, ezért ezt a lehetőséget fel se ajánlottam neki, csak futólag szóltam neki pár napja, hogy akkor mikor és hol lenne a találkozó, azaz megadtam neki Missy pontos címét, én pedig lebeszéltem vele is, hogy mikor érkezünk majd. Próbáltam úgy belőni, hogy a babák aludjanak, de ez egyelőre még nem mindig száz százalékos, szóval majd meglátjuk. Maximum segítek és foglalkozom velük, amíg ők beszélgetnek, vagy ilyesmi. - Megjöttem! - lököm be az ajtót. Missy gondolom az emeleten lehet és épp lefekteti a kicsiket, vagy már kész és a konyhában ügyködik? A nappali üres, annyi biztos, és Bexley is mindjárt érkezik majd, szóval egyelőre a konyha felé indulok, ha netán van ott olyasmi, amivel már előkészült, akkor kihozom a nappali kis asztalára. Biztos, hogy készült valami sütivel, vagy egy kancsó limonádéval, ahogyan ismerem és talán... mondom talán azért kicsit én is kíváncsi vagyok rá, hogy miket mesél a Benedictekről, vagy is milyen lehet a családom azon része, amiről nem tudok az ég világon semmit sem.