2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Mert miért ne? Egy próbát megér újfent, csak hogy megkeserítsem szegénykém életét, mert az mindig jó. A karakterről, amit fontos tudni, hogy lány, aki fiúnak öltözve a saját ikertestvérét játssza el, aki meghalt és ezt az anyjuk nem igen tudta feldolgozni. Az iskolába lassan jó éve jár, azóta is ügyesen lavírozik, nem igen barátkozik és vesz részt komolyabb közösségi eseményekben pont e miatt. Rejtőzködő típus. Egyébként visszafogott és helyes, kissé lányos arcú koreai fiút látni benne első ránézésre. Olyasmire gondoltam, ami érdekes játékszituáció lehetne mindkét fél számára úgy vélem, hogy mondjuk összebarátkozik egy fiúval és hát a srác meleg lévén elkezd komolyabban érezni iránta, főleg, ha látja, hogy inkább Sun-hi a fiúkat nézi meg magának, mint a lányokat, csak persze nagy titokban. Rá hajthat az illető, vagy akár csók is elcsattanhat majd, és persze idővel kiderülne, hogy Sung-yeun igazából Sun-hi és lány. ^^ Légyszi-légysziiiii! Szerintem vicces helyzeteket hozna a dolog. Írj üzit, ha érdekel, de ha lehet írj róla oldalt az üzifalra is, ha írtál, vagy eleve Lunának írj, mostanában néha rosszalkodik a mélrendszerem. ^^ Értelemszerűen jó lenne, ha olyan vállalná el a dolgot, aki azért nem havonta egy hszt ír, hanem max. a heti, két heti egy kört azért tudja hozni. Persze lehet húzósabb időszakod, azt megértem, csak ne tartson két hetente három hónapig.