2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Először is az egész levelezésünk egy félreértésnek köszönhető. Véletlenül vagy szándékosan hozzám került a leveled, amit valaki másnak írtál. Válaszként visszaküldtem a leveled és leírtam a hibát. Ettől függetlenül válaszoltál, de nem tudtalak újabb levél nélkül hagyni. Egy egész okos, büszke embernek tűnsz, akire szívesen szánok időt. Már pár éve tartjuk a kapcsolatot, de én nem tudom te ki vagy valójában. Te talán tudod ki vagyok én? Mindenféleképpen kialakult egyfajta szimpátia köztünk, amit inkább neveznék barátságnak, mint többnek, de már az első pár levélből kiderült mennyire hasonlítunk egymásra és hamar megtaláltuk a közös nevezőt. Sosem beszéltünk arról, hogy valaha is találkoznánk. Én személy szerint nem szeretném elrontani az összképet, ezért mindig is ragaszkodtam a levélben való társalgáshoz.
Talán a sors más jövőt szán nekünk és végül tényleg találkozunk? Vagy a levelezéseinkből valami több fog kialakulni? Ez már csak a jövő zenéje!