ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ

Üdvözlet!
2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legfrissebb
2024-11-24, 20:44
Seraphine McCaine

2024-11-24, 20:12
Talisha Smallwood

2024-11-24, 18:46
Troy Smallwood

2024-11-24, 00:51
Cody L. Mortimer

2024-11-23, 11:01
Adrien Meyers

2024-11-22, 19:51
Duncan McFayden

2024-11-22, 09:46
Sandrin Delight

2024-11-22, 09:33
Dasie Saint-Quentin

2024-11-21, 12:32
Erica Herbs

A hónap posztolói
Cody L. Mortimer
Emmalyn Barlow I_vote_lcapEmmalyn Barlow I_voting_barEmmalyn Barlow I_vote_rcap 
Kalandmester
Lioneah McCaine
Nina Rae Smith
Ashton P. Blake
Duncan McFayden
Seraphine McCaine
Vladimir Mantov
Annabelle Mitchell
Cheon Seung-ah
Statisztika
Összesen 785 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Isabella Cullen

Jelenleg összesen 71261 hozzászólás olvasható. in 4405 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (447 fő) 2024-11-23, 04:21-kor volt itt.

Megosztás

Emmalyn Barlow

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Vendég
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Emmalyn Barlow   Emmalyn Barlow Empty2014-10-11, 11:38

Emmalyn Barlow

[You must be registered and logged in to see this image.]
"Nem hiúság azt kívánni, hogy az ember jól nézzen ki; a hiúság az, ha azt hiszed, olyan jól nézel ki, hogy mindegy, mit viselsz."

Főkarakter: Eileen Cavanaugh
Teljes név: Emmalyn Barlow
Születési hely és dátum: 1979. június 15., London, Anglia
Csoport: Mardekár
Patrónus: Leopárd
Évfolyam (szak) / Foglalkozás: Nyolcadik (Ereklyevadász)
Képesség: Vérfarkas (Született)
Kiemelkedő tudás:
Rúnaismeret - Kiemelkedő
Legendás Lények Gondozása - Kiemelkedő

Jellemed kifejtése

Nem vagyok egy könnyen kezelhető nőszemély, de ezt szerintem a legtöbben már tudják rólam. Voltak, vannak, és lesznek is hülye dolgaim. A látszat az, hogy roppant felszínes vagyok, és csak a külsőségek érdekelnek, az aranyvérűek, a szép emberek, hasonlók. Ez tulajdonképpen igaz is, s ha mélyebbre ásunk, akkor sem lesz fontos sok minden más, a lélek, az engem hidegen hagy, a sajátom is, nyilván a mardekárosok és a hozzájuk hasonlóak jobban érdekelnek, a legtöbbeket lenézem.
Közel senkit sem engedek magamhoz, az a fajta vagyok, akiről mindenki azt gondolja, hogy könnyű megkapni, és van is pár strigulám, ami azt illeti, de ez csupán egy test, a máz, a lelkem, ami talán nem is létezik, nem olyasmi, amit odaadnék csak úgy bárkinek.
Vadnak és betörhetetlennek vallom magam, egyszerre vagyok a törleszkedő, behízelgő macska, aki bárhová odakap, és a magányos, acsargó farkas, aki bár vágyik mások társaságára, mégis, ha a Hold hívja, széttépné még a saját anyját is.
Flegma vagyok, és abszolút nem érdekel, kinek a lelkecskéjébe mászom bele keresetlen szavaimmal, tanulják csak meg, hogy hozzám nem érdemes minden idiótasággal szaladgálni.
Alig várom, hogy ténylegesen kiszabaduljak a nagyvilágba, és úgy éljem az életemet, ahogy nekem tetszik. A titkomat persze őrzöm, és nem tudja senki, természetesen a professzorommal megosztottam, és olykor előfordul, hogy segítségért folyamodom hozzá, de mostanra már meg tudom oldani, hogy a Teliholdak alkalmával egyszerűen ne legyek az iskolában, hanem terepen, gyakorlaton flangáljak, természetesen ez nem igaz, de mindenkinek jobb így, mintha a suli környékén időznék csöppet sem békés bőrömben.

Megjelenés

Két neves, aranyvérű varázslócsalád keveredésének vagyok a szülötte, a bőröm így lett kreol, s ezt cseppet sem bántam sosem, szeretem, mint ahogy minden egyes porcikámat. Mondhatjuk, hogy a külső rendkívül fontos a számomra, és adok is rá. Mindig makulátlanul festek, ezzel igyekszem ellensúlyozni az olykor rendkívül lompos valómat, mit már születésemtől fogva magaménak tudhatok. Hosszú, fekete tincseim keretezik szigorúra metszett vonásaimat, a barna szemeimben melegséget aligha láthatsz tükröződni, egyszerűen az nem én vagyok. Helyette komorságot, csupa számítást, ravasz félmosolyt kaphatsz.
Szeretem kihangsúlyozni azt, hogy nőnek születtem, de az iskolában erre nincs kifejezetten lehetőségem, ennek ellenére amikor csak úgy adódik, nem öltözöm túl magam. Nekem így jó, és nem vagyok hajlandó mások miatt változtatni a szokásaimon.
Idomaim kellemesen domborodnak ki karcsú vonalaimból. Túl magasra sajnos nem nőttem a 165 centimmel, de biztosíthatlak, ez semmit sem von le magabiztosságomból. Mondhatni, elég pikáns, és buja megnyilvánulásokra vagyok képes, hovatovább, hajlamos vagyok mindkét nem felé húzni, nem is tudom, melyiket választanám, ha kellene egyáltalán.

Életed fontosabb állomásai

A biztonság kedvéért: +16

Ugyanolyan este volt, mint a többi. Mint a többi Teliholdas. Otthon ültem, arra várván, hogy álcázó bűbáj alatt apa elvigyen az erdőbe, és letegyen egy pontján, ő pedig egy másikon vészelje át a dolgot. Nem szerettem ezeket a napokat sosem, még most is, alig tíz évesen, remegve vártam, hogy elinduljunk, és vége legyen. Általában nem történt semmi érdekes, egyszerű, alig látogatott hely volt az úti célunk ezen okból kifolyólag. Mégis, minden alkalommal rettegtem, hogy valami rossz fog történni. Apa szerint nem kellett aggódnom, de szerintem sosem volt őszinte velem ezzel kapcsolatban, egyszerűen nem volt szíve közölni, hogy iszonyatosan nagy szerencsém van, hogy eddig csak vadakat kaptam el, nyulakat, óvatlan madarakat, szarvast…
Ez az este más volt. Remegtem az erdő közepén, amikor letett a seprűről, és ugyanazt mondta mindig.
- Szerencsés vadászatot, farkaskám.
Ő büszke volt rá, hogy a két gyermekéből az egyik örökölte ezen génjeit, szerinte különlegesek voltunk, s én örültem, hogy így gondolja, mindemellett állandó titok volt az életünk, sem anya, sem a húgom nem tudták, mifélék vagyunk, máig nem tudom elképzelni, hogyan tudta eltitkolni anya elől, noha az is könnyen lehet, hogy valójában tudja, csak épp úgy tesz, mintha másképp lenne.
Egy fa tövébe kucorodva vártam, hogy beköszöntsön az este, s megérkezzen a Telihold fényes korongja az égre, csak felfelé néztem, mint mindig, aztán egyszer csak megtörtént, eljött a pillanat, miután sosem emlékeztem semmire, a vad pedig elindult a szokásos portyájára.

Másnap hajnalban, a nap első sugaraira ébredtem meztelenül az avarban, mindenem csupa vér volt, ledermedtem, noha ez általános, de most mégis volt valami, ami miatt másnak éreztem ezt a napot. Remegve álltam fel, a lábaim alig tartottak meg, kimerült voltam, bár azt éreztem, hogy a gyomrom tele. A vérnyomok szépen követhetőek voltak, így rögtön elindultam, tudnom kellett, minek okoztam ma a halálát. Minden alkalommal megnéztem, ám álmomban sem gondoltam volna, hogy a mai ilyen rettenetes lesz.
Nem állatok voltak, nem is csak egy, bár úgy lett volna, nagyon szerettem volna farkast látni, ám erről szó sem volt. Itt-ott hevert egy-egy végtag, kusza összevisszaságban, vértől csatakosan, széttépetten. Szőke tincsek keretezte finom arc, egy kislány, tekintete abban a pillanatba fagyva, mikor találkozott a halállal, velem. Ismertem… jaj istenem, ne. A másik, az idősebb, velem egykorú kisfiú, az aki mellett mindig ültem az iskolapadban, a kedvenc kispajtásom. Jacobnak hívták, a húgát Lottinak. Nem lehet… miért? Miért? Miért olyanok, akiket ismertem?
Kénytelen voltam egy fához rohanni, hogy a törzsének támaszkodva adjam ki a gyomrom minden tartalmát. Elviselhetetlennek éreztem a bűzt, forgott velem a világ, abban a pillanatban meg akartam halni, mégis, ha visszanézek, tudom, hogy az az eset ölte ki belőlem azt a kislányt, aki lehettem volna, a kedveset, bájosat, aki megleli a szépet mindenben. Az egyetlen igazi barátom lemészárlása tett ilyen szőrös szívű némberré. S még csak nem is tudom az igazat, azt az igazságot, minek birtokában gyűlölném az apámat.
Meleg, nyugtatni vágyó keze simultak a hátamra, néma ige szállt fel ajkakról, majd éreztem, hogy megemelkedek, de én nem voltam képes másra, csak zokogva a mellkasához fúrni a kobakomat. Hetekig vigasztalhatatlan voltam, és a legrosszabb az egészben az volt, hogy mindenki azt hitte, azért nem mentem iskolába, mert siratom a barátomat. Azóta már sok év telt el, de a lelkemet sötétbe csomagoltam, hogy soha, de soha többé ne fordulhasson elő, hogy valaki olyat bántok, aki fontos nekem.

Vissza az elejére Go down
Albus Dumbledore
Reveal your secrets
Albus Dumbledore
Tanár

TémanyitásTárgy: Re: Emmalyn Barlow   Emmalyn Barlow Empty2014-10-17, 17:42

Elfogadva!

Kezdjük a mázliddal, mert az elképesztő Razz Két karit is megdobni ilyen kis eséllyel, ez egyszerűen vicc, a lottószelvényemet rád kéne bíznom^^ Az biztos, hogy egy ilyen karakter (is) bőven ad lehetőséget arra, hogy szinesítsd vele a sulit. A kari szépen van felépítve, megvan az az ív, amely itt szükségeltetik, már csak az a kérdés, hogy javul a helyzet és megolvad a szíve vagy mélyebbre süllyed és egy brutális vadállat lesz^^ Kiváncsian várjuk Smile Foglalózz és mehet a játék^^

Vissza az elejére Go down
https://roxfortreloaded.hungarianforum.com

ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Felicity Barlow

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivált elõtörténetek-
Ugrás: