2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Név: Melinda Roesenberg Play by: Victoria Justice, Demi Lovato, Malese Jow, Miranda Cosgrove vagy hozzájuk hasonló híresség Kor: 15 éves Csoport: Mardekár (egyeztethető) Kapcsolat: Szerelmes vagy belém, mióta először megláttál. Gyermekkorunkban, mindig velem akartál játszani vagy csupán beszélgetni. Aztán, ahogy nőttün fel, egyre jobban próbáltam azt sugallani neked, hogy nem viszonzom az érzéseid. De Te, mint a vak, csak követtél mindenhova. Amikor bekerültem a Roxfortba, két évig nem találkoztunk. Azt hittem, el fogsz felejteni, és hogy már másba vagy szerelmes. De tévedtem. Amikor bekerültél, a rajongásod szinte fanatizmusba csapott át. Mindenhova követsz, még a mai napig is, pedig én már kész férfi vagyok, Te pedig csak egy évvel fiatalabb nálam. Mindenről tudni akarsz, ami velem kapcsolatos. És ez még hagyján, de az iskolában mindenkinek azt terjeszted, hogy mi egy párt alkotunk. Én pedig próbálok kedves lenni veled, mert tudom, hogy a szüleink (akik egyébként jó barátságban vannak) megharagudnának rám, ha megbántanálak. Sőt a szüleink örülnének, ha összejönnénk. Aranyvérű vagy, ahogy én is és Te is lenézed a nem aranyvérűeket, pont mint én. Ennek ellenére, én sohasem gondoltalak többnek, mint a legjobb haverom húga.
Egy picit őrült beütésű karakter lenne Melinda, akit már nagyon várok, az izgalmas játéklehetőségek miatt, de nem is csak én, hanem Connor valódi kiszemeltje is! Valamint, Connor tudtán kívül Melinda és Connor szülei aláírtak egy szerződést, melyben az áll, hogy Connornak feleségül kell vennie Melindát. A lány tud róla, de nem akarja elmondani Connornak. Vajon mi történik majd, amikor kiderül?