2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Név: Marietta Edgecombe Play by: Taylor Swift (de csak ötlet, rád bízom ^^) Kor: 17 év Csoport: Hollóhát Kapcsolat: Egy szobába kerültünk és már az első hetekben sikerült összebarátkoznunk annak ellenére, hogy egészen más a jellemünk. Te valahogy sokkal komolyabb és akaratosabb vagy, mint én, míg én sokkal félénkebb és bizonytalanabb. Tudod, hogy mit akarsz, már évek óta, ezerszer elmondtad, hogy auror leszel, vagy rosszabb esetben ereklyevadász, de mindenképpen valami izgalmas. Te legalább küzdesz az álmaidért, én pedig két naponta majdnem feladom, de... legalább van dolgod azzal, hogy időnként kirugdalj a gödörből és nem unatkozol, igaz?