2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Név: Adam Evans (Megváltoztathatod, ha szeretnéd, elvégre nem vagyunk édestestvérek ) Play by: Colton Haynes (Nyugodtan megváltoztathatod, de azért jó lenne, ha valami macsósabb fickó mellett tennéd le a voksod ) Kor: 18 éves Csoport: Mardekár Kapcsolat: Az a nagy igazság, hogy mindig is jól elvoltunk egymással. Igaz, hogy nem vagyunk vér szerinti rokonok, de úgy neveltek minket, és én sem tekintettem rád úgy, mint valami koloncra, a tesóm voltál. Ahogy az lenni szokott, volt, hogy összekaptunk néhány hülyeségen, főleg mikor nagyobbak lettünk, és mondanom sem kell, hogy ezekből általában én jöttem ki vesztesként. Te voltál az, aki minden csajt megkapott, nem szenvedtél önbizalomhiányban soha – ha engem kérdezel, akkor egy egoista majom tudsz néha lenni, de ez teljesen szubjektív vélemény – ellenben velem, aki még a székről is leesik, ha meglát egy női egyedet. A suliban jól kiegészítettük egymást, te voltál az erő, én meg az ész, aztán, talán egy-másfél éve megváltoztál, fogalmam sincsen, hogy miért. Lehet, hogy meguntál, vagy ciki lettem neked, esetleg voltál olyan hülye, hogy ”igazi” mardekáros legyél… nem tudom, de akármi is a helyzet, a testvérem vagy, ezt tudnod kell. Ha esetleg kedved támadna a megalkotásához, annak nagyon örülnék, csak küldj majd egy PM-et a főkarimnak, és akkor mindent megbeszélünk majd