Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Farkasálmok
  Today at 16:51
Tim Roberts

ϟ Karakterfejlődés
  Today at 16:20
Jacob Troops

ϟ Konyhafolyosó
  Today at 16:07
Jacob Troops

ϟ Eligazító terem
  Today at 15:31
Jacob Troops
ϟ Neira & Ginny
  Today at 11:51
Ginny Weasley
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Nox Djarum
 
Sidney Smallwood
 
Cody Armstrong
 
Nancy Lukey
 
Gina Accipiter
 
Jacob Troops
 
Ginny Weasley
 
Armand Stansson
 
Janette Troops
 
Statisztika

Összesen 590 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Daphne Greengrass

Jelenleg összesen 39328 hozzászólás olvasható. in 3497 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Astrid McCallie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Astrid McCallie
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 453

TémanyitásTárgy: Astrid McCallie 2014-10-12, 22:51Astrid McCallie

[You must be registered and logged in to see this image.]
"Cogito, ergo sum!"

Főkarakter: Főkarakter
Teljes név: Astrid McCallie
Születési hely és dátum: 1979. április 2., Paisley, Skócia
Csoport: Hollóhát
Patrónus: Leopárd
Évfolyam: Hetedik
Képesség: Legilimentor
Kiemelkedő tudás: Sötét varázslatok kivédése - kiemelkedő, Rúnaismeret - kiemelkedő.


Jellemed kifejtése

Egy igazán életvidám, kedves, barátkozós lány vagyok, aki igyekszik mindenben a pozitívat látni, még a legsötétebb lélekben is úgy érzem, hogy megtalálom azt a cseppnyi jót, amely benne lakozik, hiszen minden jóban van valami rossz, ahogy minden rosszban is van valami jó. A kettő csak együtt létezhet, egymás nélkül nem, én legalábbis így gondolom. Szeretek szórakozni és a barátaimmal lenni és bár fontos számomra a tanulás, egyáltalán nem vagyok egy folyton könyvek fölött görnyedő csaj és ha valaki ismeretlenül rám néz, még szerintem csak nem is sejtené azt, hogy mely házhoz tartozom. Büszke vagyok a házamra, akár csak a családomra, mivel utóbbi számomra az első a világon. Bár a szüleink már meghaltak, de mi még élünk, én pedig remélem, hogy a halál is megmásítható. Akadnak dolgok, amikben akaratos vagyok és célratörő, de más helyzetben egy félénk, visszahúzódó én is megjelenik, ez is mind-mind én vagyok. A személyiségem eléggé összetett, vannak vágyaim és félelmeim, ahogy mindenki másnak is, és bár szeretnék bátrabb lenni, erősebb, egy olyan nő lenni, mint amilyen anya volt, úgy érzem, hogy addig még nagyon sokat kell tanulnom és fejlődnöm. Mégis, ritkán adok fel bármit, mert ha megtenném, akkor elfogadnám a kudarcomat. Szeretek a testvéreimmel lenni, még akkor is, hogyha ők néha nem vágynak az én társaságomra, de ha kell, ha nem, én ott vagyok és bár olykor idegesítő lehetek a számukra, én mégis tudom, hogy ettől függetlenül belül örülnek jelenlétemnek, mert bár Nicolasra bíztam a család vezetését, a legidősebb nővér még én maradtam és azért próbálok megfelelni erre a posztra, még akkor is, ha időnként ez nagyon nehéz.

Megjelenés

Nem mondanám azt, hogy átlagosan nézek ki, mivel bár hosszú, dús tincseim szőke színűek, időről időre beszínezek egy-egy tincset más színűre, így néha egy-egy kék, piros, sárga, zöld vagy éppen lila csík is megtalálható hajamban. Nem durva ez, inkább csak egyénivé tesz, de mégse megbotránkoztatóan. Természetesen előfordul az is, amikor nem élek a színezés lehetőségével, de az valahogy mindig vidámságot hoz a mindennapjaimban. Az életem egyáltalán nem nevezhető boldognak, a szüleim már nem élnek és a testvéreimmel egyedül vagyunk, mégis, én igyekszem néha mosolyt csalni az arcukra, amely bár nem mindig ér célt, azért időnként mégis csak sikerrel járok. Szemeim barna színűek, melyeket néha kevéske sminkkel emelek ki, ajkam vékony, orrom pedig pisze. Bőröm színe hófehér, amelyhez igazából mindenféle színű ruha jól passzol, én pedig nem is szoktam megvonni azokat magamtól. Nem bírnám ki, ha mindig csak fekete ruhákba járnék, az olyan gyászos… a gyászból pedig bőven elég volt az életemben. Nagyjából 170 cm magas vagyok, így nem emelkedem ki a sorból, de nem is vagyok törpe termetű, de igazából csak nézz rám, láthatod, hogy miként fest az összhatás és döntsd el te, hogy tetszik-e, amit látsz vagy sem. Én nem akarok mindenkinek tetszeni, az nem én lennék, tehát egy-egy negatív véleménytől nem mászom a falra.

Életed fontosabb állomásai

Régen még minden könnyebb volt, akkor, amikor apa és anya még éltek. A családunk is sokkal összetartóbb volt, de a két haláleset némileg szétzilált minket. Még most is egy család vagyunk, de a helyett, hogy vállaltam volna a felelősséget Nicolas helyett, ráhárítottam minden feladatot arra, hogy irányítsa a családunkat. Tudom, én vagyok a lány, a legidősebb nővér, az én dolgom lett volna átvenni anya helyét, mégis… képtelen voltam. És hogy miért? Nos… ennek elég sok oka van, talán azért, mert belül rettegek attól, hogy csalódást okozok nekik, mert legyen olykor bármilyen is a viszonyunk, szeretem minden testvéremet, és a legjobbat akarom nekik, a legjobb pedig itt nem én vagyok,  hanem a bátyánk. A gyászom még mindig nem tűnt el teljesen, előfordulnak olykor hosszú éjszakák, rémálmok, melyekből könnyezve ébredek, de ezekről nekik nem kell tudniuk. Azt kell hinniük, hogy erős vagyok, hogy én már tovább léptem, így igyekszem mindig a kedvükben járni és egy örök vidám lánynak mutatni magamat, feldobni időnként a hétköznapjaikat, még akkor is, hogyha ez olykor idegesíti is őket. Mégis tudom, hogy belül örülnek annak, hogy törődöm velük, főleg a legkisebb húgunk, Sasha.
Mostanra már mindannyian a Roxfortba járunk, így a család együtt maradt és bár elég sokan különböző házakba kerültünk, ez nem szegi kedvemet abba, hogy mindenkivel tartsam a kapcsolatot. Szeretem őket, ők a legfontosabbak a számomra, tehát soha se engedném meg azt, hogy bárki is kikerüljön a testvéri kötelékből. Talán egyszer, ha majd érettebb leszek és végre merek majd felelősséget is vállalni mások iránt, akkor átveszem majd Nicolastól azt a szerepet, amelyet tudom, hogy nekem szánt volna. Lehet, hogy ez még évek kérdése, de igyekszem változni és igyekszem megfelelni mindenki elvárásainak, de mégse fordulok ki önmagamból.
A Hollóhát számomra a tökéletes ház, mivel mindig tág volt az érdeklődési köröm, imádtam olvasgatni és tanulni, igazából minden érdekelt, amit a szüleim vagy más rokonok, ismerősök meséltek, mindig nyitva voltak a füleim az új ismeretekre, amelyeket könnyen elsajátítottam. Remek agyam van, jó memóriám, így senkit se lepett meg az, hogy a Hollóhátat gazdagítom szerény személyemmel. Igazából egyik tantárgy se okozott nekem eddig problémát, de persze akadnak olyanok, amelyek nem tartoznak a kedvenceim közé, ilyen például a gyógynövénytan… Nem is értem, hogy húgom, Lioneah hogy tud abból kiemelkedő lenni. Jó persze, Mardekáros, de ez számomra még nem elég indok arra, hogy ennyire érdekelje és jó is legyen belőle. No nem vagyok féltékeny, soha se tennék ilyesmit, inkább örülök annak, hogy a McCaine családnak ilyen tág az érdeklődési köre, hiszen mindannyian mások vagyunk. Én egyébként Sötét varázslatok kivédéséből és Rúnaismeretből vagyok igazán jó, ezen kívül pedig talán meglepő lehet, de a repülés is remekül megy, nem véletlen kerültem be házam kviddics-cssapatába, mint terelő. Nem vagyok egy agresszív, kemény lány, de tudok az lenni, ha a helyzet úgy hozza és amikor a levegőben vagyok, szinte átlényegülök és akkor csakis a játékra koncentrálok. Igyekszem nem szégyent hozni a házamra, örülnék, hogyha végre egyszer a Hollóhát is első lehetne a házak között és végre év végén a kék-ezüst színek díszítenék a nagytermet. Az RBF vizsga bár egészen könnyen ment, ettől függetlenül némi egészséges félelem még van bennem a RAVASZ-al kapcsolatban, de tudom, hogy menni fog, bíznom kell önmagamban, utána pedig majd vár rám az egyetemi képzés, mely még sok izgalmat kecsegtet a számomra.
Egyelőre sajnos még nem merek túlságosan előre tervezni, hiszen tudom, hogy mindannyiunknak akad még néhány éve a Roxfortban, de hogy mi lesz az után? Szeretném, hogyha a családom összetartana mindhalálig, mert nem fogom megengedni azt, hogy még valakit elveszítsek. Talán részben ez is ösztönöz, ezért akarok minél jobb lenni, minél több és tágabb tudásra szert tenni, hogy ne gázolhassanak át rajtunk és ne árthassanak nekünk, soha többé. Viszont akad egy aprócska kérdés a fejemben, mely nem hagy nyugodni már évek óta, de főleg azóta, hogy egyre mélyebbre ások a Rúnaismeret rejtelmeibe. Vajon tényleg lehetetlenség visszahozni a halottakat az életbe? Apa és anya örökre halottak maradnak vagy talán létezik egy ősi nyelv, egy ősi rúna, mely képes visszahozni az eltávozott lelkeket? Nem szabad, hogy ezt bárki megtudja, főleg nem a testvéreim, de én hiszek benne, hogy egyszer majd megtalálom erre a kérdésre a választ és ismét teljessé tehetem majd a családot, szó szerint.
A hozzászólást Astrid McCallie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-01-15, 16:18-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Draco Malfoy
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 827

TémanyitásTárgy: Re: Astrid McCallie 2014-10-13, 20:53


Elfogadva!

Ezer hálám, hálánk amiért megalkottad a legidősebb McCaine nővért. Teljesen jól felhasználtad a keresett kari sarokpontjait, és a saját ötleteiddel is kiegészítted^^ A PB választás igazán király, és nagyon tetszik az a vonulat, hogy már próbál társasági ember lenni. Igazán kiváncsi leszek, hogy Lioneah drágára hogyan fogsz tudni hatni Smile Ne feledd, Nicolas egyszer belefárad mindenbe, addigra készen kell állnod, hogy átvedd a stafétát^^ Foglalózz, és mehet a játék! Smile

[You must be registered and logged in to see this image.]
mint a  félelmen
alapuló tisztelet.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Semmi sem
megvetendőbb,

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://roxfortreloaded.hungarianforum.com

Astrid McCallie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Karakterek részlege :: Hollóhát-