ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ

Üdvözlet!
2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legfrissebb
Tegnap 19:51-kor
Duncan McFayden

Tegnap 09:46-kor
Sandrin Delight

Tegnap 09:33-kor
Dasie Saint-Quentin

2024-11-21, 12:32
Erica Herbs

2024-11-19, 17:44
Ashton P. Blake

2024-11-19, 10:19
Lioneah McCaine

2024-11-17, 11:45
Ramsey Montreville

2024-11-17, 11:15
Rocco Vivanti

2024-11-14, 21:37
Beatrice Stoepker

A hónap posztolói
Kalandmester
Maxon Parker I_vote_lcapMaxon Parker I_voting_barMaxon Parker I_vote_rcap 
Lioneah McCaine
Ashton P. Blake
Vladimir Mantov
Annabelle Mitchell
Cody L. Mortimer
Nina Rae Smith
Duncan McFayden
Maegan Anaiah Llyvelyn
Gillian Ollivander
Statisztika
Összesen 785 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Isabella Cullen

Jelenleg összesen 71254 hozzászólás olvasható. in 4405 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 128 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 128 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (422 fő) 2024-10-15, 05:21-kor volt itt.

Megosztás

Maxon Parker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Vendég
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Maxon Parker   Maxon Parker Empty2014-12-02, 01:38

Maxon Parker

[You must be registered and logged in to see this image.]
"Nem para, ha lúzer vagy. Az számít milyen jó vagy benne."

Főkarakter: Ne érdekeljen
Teljes név: Maxon Parker
Születési hely és dátum: London 1968. Január 6
Csoport: Tanár
Patrónus: Görény
Foglalkozás: Háztartástan tanár. (Sütés, főzés)
Képesség: Olyan nincs amire te gondolsz
Kiemelkedő tudás: A főztöm isteni

Jellemed kifejtése

Nem is tudom, ez asszem elég bonyolult. Néha felgyújtanám a világot, csak mert felbaszott, a következő pillanatban, megmentenék minden élőlényt, mert jó napom volt... van mikor meg leszarom mert álmos vagyok. Nem igazán vagyok képes egy helyben megmaradni huzamosabb ideig, mert mindig kell valami ami képes mozgásban tartani. A gyengébbik nem bánatára, ugyan ez igaz a hölgyemények társaságára is. Szeretem ha valami új és izgalmas, de ahogy kezd monotonná válni, otthagyom az épp aktuális partnert és egy újabb után nézek. Néha nem is igazán szólok a hátrahagyottnak, egyrészt mert nem érdekel, másrészt mert mikor kiverik a hisztit, törnek zúznak és fenyegetnek az valahogy megtöri a hétköznapok szürkeségét. Tudom mire gondolsz, ez biztos nem egészséges... hát tényleg nem, de pont teszek a véleményedre. Ezt mondtam a pszichomókusnak is aki azt mondta, figyelemhiányos, depressziós elveszett kis lelkecske vagyok aki a helyét keresi a nagyvilágban. Csak azért mert az ember behugyoz egy rendőrautó nyitott ajtaján, máris egy elveszett lélek lesz... hát hogyne. Nem elveszve voltam én, rohadtul tudtam hol vagyok. Na jó nem igaz, be voltam lőve szóval pont hogy nem... de a bíróságon ezt nem fogadták el védekezésnek.

Megjelenés

Hááát ez megint egy érdekes menet lesz. Szóval nem mondanám, hogy egy jólfésült gyerek vagyok, vagy úgy általában fésült. Sűrű fekete fürtjeim úgy állnak, ahogy az éjszaka folyamán sikerül őket bealudni, vagy ahogy épp megszáradnak fürdés után. Családomnak hálát adhatok a génjeimért, mert olyan húsz éves korom körül mintha belassult volna nálam az öregedési folyamat így valszeg ha már a negyvenet taposom sem nézek ki talán majd harmincnak sem,de ez majd kiderül. A ruháim pedig... ruhák. Ami épp kiesik a szekrényből. Mondanám, hogy a fekete dominál a ruhatáramban, de nem lenne igaz ha azt vesszük, hogy aranyzakótól, zebracsíkos gatyóig bezárólag minden megtalálható szekrényecskémben. De ismered a régi mondást... nem az számít mi van rajtad, hanem, hogy hogyan viseled. Egy szakadt pólóban is tudok jobban kinézni, mint egy depiző önbizalom hiányos öltönyös. De amúgy meg ki nem szarja le?
Életed fontosabb állomásai

Ott kezdődött a dolog, hogy aranyvérű varázslócsaládba születtem, bár, hogy őszinte legyek sosem értettem, hogy mi van ezzel az arany, meg sár vérrel. Ha valaki tud varázsolni tud, ha nem, nem, sok hűhó semmiért. Mindegy, hol is tartottam? Gazdag család, jó gyerekkor, unalmas szülők, haszontalan kötelezettségek, ahogy nőttem, úgy gerjedt bennem az elvágyódás otthonról... ami ha azt vesszük, hogy hatéves koromra már kialakult bennem talán többet elárul a családomról mintha fél oldalt regélnék... bár lehet velem volt a gond. Lássuk csak. Ahogy a Roxfort ba értem, egy beszélő kalap a mardekárba sorsolt, amit nyilván soha ki nem találtál volna, hisz olyan ékkő vagyok a társadalom koronáján, melynek múzeumban a helye. De jah, a gonosz kígyós bagázsba kerültem és elkúrtam egy csomó időt a suli falai közé zárva amit rohadtul nem kapok vissza ha eladom a lelkemet sem. Hidd el, próbáltam.
Miután kiestem az iskolapadból eléggé unatkoztam, tombolt bennem az ifjúság, lázadni akartam, szóval beálltam halált falni. De őszintén szólva hamar jól is laktam, szóval még kígyópofa eltűnése előtt csapatot váltottam... részben azért mert összejöttem egy mugli csajjal. Épp ki akartam végezni, de ahogy letérdelt elém... egyik dolog követte a másikat, maradjunk annyiban, hogy meggyőzött arról, hogy többet ér élve. Mivel a varázsvilágban elég nagy volt a felbolydulás a muglik világában kerestem új lehetőségeket magamnak és szerencsére magával is ragadott a fiatalság hulláma. Egy erőteljes punk mozgalom keresztezte az utam mely pont oly' mértékű izgalmakat nyújtott számomra, amire szükségem volt, se többet se kevesebbet. Beléptem egy bandába, zenélgettem egy darabig, de pár év múlva túl monotonná kezdett vélni az egész így ismételten dobbantottam. Egy jó darabig vándoroltam, hol a muglik, hol a varázslók világában. Alkalmi munkákból tartottam el magam, megesett, hogy pár hétig, vagy hónapig, hajléktalan is voltam... de ez többnyire nyáron történt, szóval inkább volt olyan mint egy laza kempingezés a parkban. De mint tudjuk a rossz pénz nem vész el, s végül hazatérve egy Roxmorts-hoz közeli városka fogadójában kaptam állást, mint szakács. Lévén mióta életnek nevezem az életem magam tartom el és elég jó szakács vagyok szóval... jah. Tudom nem épp úgy képzelnél el mint aki szívecskés köténykében sütöget, de olyan tortát sütök, hogy egy heroinfüggő, aki két hete nem kapott anyagot is előbb nyúlna a tortámért, mint a cuccért. Nem dicsekvésből, de sok magasabb rangú, befolyásos ember lett visszatérő vendég akár csak ebédre is a fogadó étkezdéjébe, a főztöm miatt. Részben ennek, valamint a korábbi halálfalóból jófiúvá való átpártolásomnak köszönhetem, hogy egyáltalán megfontolták, hogy alkalmazzanak engem mint tanárt. Tanárt. Engem. Érzed, te is, hogy nem illik össze mi? De ha Piton ottmaradhatott mint méregkeverő, ugyan miért ne válnék be én is, mint az a remek ember aki megtanítja az ifjúságot sütit sütni és a krémesével megváltja a világot? Sose hittem volna, hogy egyszer önként térek vissza ebbe a börtönbe... de talán tanítani izgalmasabb mint a padokban rohadni.

Vissza az elejére Go down
Albus Dumbledore
Reveal your secrets
Albus Dumbledore
Tanár

TémanyitásTárgy: Re: Maxon Parker   Maxon Parker Empty2014-12-03, 10:02

Elfogadva!

Hm... De érdekes ellentétpár. Külsőleg meg ezzel a halálfalós dologgal olyan kis sötét karinak tűnik, mellette meg krémest és tortát készít? Van egy karim Missy, aki mindkettő miatt halálosan bele lenne esve, ha véletlenül találkoznának, mert nekem is vannak ilyen perverz vonásaim, szóval nagyon bejövös ez a sztori így^^ Mondjuk érdekesnek tartom, hogy gyakorlatban ez hogy fog majd kinézni, tortasütés közben oda lehet menni hozzá, hogy khm.. a tanárúr még mindig halálfal vagy már csak tortát? Razz A lényeg, hogy elfogadtalak, te foglalózz, és vár a játék^^

Vissza az elejére Go down
https://roxfortreloaded.hungarianforum.com

ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Daniel Parker
» Blair Devin Parker

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivált elõtörténetek-
Ugrás: