2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Név: Marcus Flint Play by: Jamie Yeates az eredeti, de ha van rá hasonlító, de híresebb, akkor rugalmas Kor: 27-28 év Csoport: Mardekár/Varázshasználók Vér: Aranyvérű, tehát a Képességlistáról minden született másfajú illetve a legilimentor és a párszaszájú kizárva. Szak/Foglalkozás: Szabadon választott, de lehetőleg ne legyen semmi, amihez komoly magolás vagy hideg, logikus gondolkodás kell Kapcsolat: A Flintek jogos örököse vagy, az elsőszülött fiú, de a szüleid már kiskorodban lemondtak rólad, mert nem feleltél meg az elvárásaiknak - butácska, agresszív sportoló voltál, akinek követnie kellett volna a sötét nagyúrat, de ehelyett rettegett tőle. Tíz éves voltál, amikor megérkeztem én és ezzel a családban a helyed teljesen felborult. Én lettem az üdvöske, akit tényleg a saját kedvükre formálhattak és szép lassan mindenki előtt egyértelművé vált, hogy a kapcsolatépítésben és a pozíciónk biztosításában is csak rám számítanak, hiába te voltál az idősebb. A kviddics eltt a menedéked, talán túlságosan is rabul ejtett, nagyon agresszívan kezelted amikor vesztett a csapatod és a tanulmányaidat teljesen elhanyagoltad. 1991-től 94-ig te voltál a Mardekár kviddics csapatának a kapitánya, utána felváltott Draco Malfoy, majd őt Rose-Neira Brooks, de odáig nem maradtál az iskolában, hogy lásd, ahogy követem a nyomdokaidat és én is először a Mardekár, majd az Allstar csapat kapitányává válok. A kapcsolatunk mindig is viharos volt, éket vert közénk a szüleink kitűntetett figyelme, ahogy az ölembe hullott az örökség és az én általános hideg, kötözködős kimértségem a forrófejűségeddel szemben. A Roxforti éveid alatt egyszer évet ismételtél, mert nem sikerült elvégezned a vizsgáidat és a szüleink nem voltak hajlandóak elfogadni, hogy nem abból a fából faragtak, aki magolni fogsz RBF-re, pláne nem RAVASZ-ra. Az ismétlés alatt alsóbb éves lány, Emma Marshall lett a birka türelmű korrepetítorod, akivel szemben romantikus érzéseket tápláltál, de sajnos halva született kapcsolat volt, nem illettetek össze és elrabolta a szívét egy másik srác. A jelenben lehetsz akár varázshasználó bármilyen állással vagy akár visszatérhetsz az egyetemre is, ennyi idősen is el lehet kezdeni, ha most nőtt be a fejed lágya. Viszont. Egy éve megtudtam, hogy nem vagyok vérszerinti Flint, tehát a testvéred sem, tehát még jogtalanabb az egész, amit veled műveltek a szüleink - a szüleid. A közös történetünk ott kezdődne, hogy mielőtt a szüleim elé állnék, úgy döntök, hogy először neked mondom el, mert akármennyire voltunk tűz és víz a legtöbb dologban, mindketten elszenvedtük-szenvedjük a szüleink elnyomását és a kviddics-szeretetben is osztozunk.
Remélem valakit egyszer-majd megihlet a karakter, persze ha sokáig nem viszi el senki, akkor a vége módosul, mert előbb-utóbb csak felvállalom a Flintséget, ha van JK Marcus, ha nincs (de jobb lenne vele ).
Nem élhetsz mások elvárásai szerint. Azt kell tenned, amit te helyesnek gondolsz, még akkor is, ha ezzel megbántasz olyanokat, akiket szeretsz.