ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ

Üdvözlet!
2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legfrissebb
Ma 09:46-kor
Sandrin Delight

Ma 09:33-kor
Dasie Saint-Quentin

Tegnap 12:47-kor
Annabelle Mitchell

Tegnap 12:32-kor
Erica Herbs

2024-11-19, 17:44
Ashton P. Blake

2024-11-19, 10:19
Lioneah McCaine

2024-11-17, 11:45
Ramsey Montreville

2024-11-17, 11:15
Rocco Vivanti

2024-11-14, 21:37
Beatrice Stoepker

A hónap posztolói
Kalandmester
London külváros, hegyvidéki utak - Page 2 I_vote_lcapLondon külváros, hegyvidéki utak - Page 2 I_voting_barLondon külváros, hegyvidéki utak - Page 2 I_vote_rcap 
Lioneah McCaine
London külváros, hegyvidéki utak - Page 2 I_vote_lcapLondon külváros, hegyvidéki utak - Page 2 I_voting_barLondon külváros, hegyvidéki utak - Page 2 I_vote_rcap 
Ashton P. Blake
Cody L. Mortimer
Nina Rae Smith
Vladimir Mantov
Annabelle Mitchell
Cheon Seung-ah
Duncan McFayden
Seraphine McCaine
Statisztika
Összesen 785 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Isabella Cullen

Jelenleg összesen 71253 hozzászólás olvasható. in 4405 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 42 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 42 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (422 fő) 2024-10-15, 05:21-kor volt itt.

Megosztás

London külváros, hegyvidéki utak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Ryan Jacobson
Reveal your secrets
Ryan Jacobson
Varázslény

TémanyitásTárgy: London külváros, hegyvidéki utak   London külváros, hegyvidéki utak - Page 2 Empty2021-06-08, 10:10

First topic message reminder :

I
turn
to
you
[You must be registered and logged in to see this image.]

A hozzászólást Ryan Jacobson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2021-06-08, 10:11-kor.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Winifred Hill
Reveal your secrets
Winifred Hill
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Re: London külváros, hegyvidéki utak   London külváros, hegyvidéki utak - Page 2 Empty2023-06-28, 21:07

Caevan & Winifred

Már most is elég sok mindennel találkoztam, ami nem illik bele a világképembe. Hiszen varázstalan családban nevelkedtem.. Aztán kiderült hogy egy olyan világ része vagyok amiről előtte nem hogy álmodni sem mertem, de feketén fehéren írás szól arról, hogy a boszorkányságról és úgy mindenről mit gondolnak nagyon sokan.. Kiderült, hogy még csak nem is ember vagyok, hanem kvázi egy humanoid varázslény.. A jelenlegi világformálódási helyzeteket elnézve pedig határozottan fogok, mindenki fog, nem jó vagy egyenesen rossz dolgokkal találkozni. De abban igaza van, most tudatosul bennem, hogy egy gyilkosság mozgatórugója, még akár a testiség alternatív vagy kifordult formája is lehet.. Ami végül sokkal rosszabbul végződött, mint amit a szó simán sejtetne.
A kutya meglehetősen barátságos. Egy egyszerű golden retriver. Bár nagytestű, de a legmulyább kutyafajták közé tartozik. Ha bármi miatt is acsarkodni kezdene.. Ott tutira van valami baj. Amikor egy kis füllentést Caevan elejt rezzenéstelenül villan egy barátságos mosoly tőlem és természetesen elfogadom a bácsi kezét, még ha nem is lenne rá szükségem. Aztán a néninek is kezet nyújtok üdvözlésképp. - Köszönjük. - Beljebb leszünk terelve, én viszont nem ülök le. Csak a pici csészével a kezemben, az alátéten egy apró süteménnyel állok meg, a tekintetünk össze találkozik. Caevan felvezetője után pedig a képek felé intek a szabad kezemmel a bácsinak. - Ha nem bánja… - mintegy célzásképp, hogy szívesen megnézném a fotóikat miután jóvá hagyta. Közben pedig hallgatom, hogy mit reagálnak vagy épp felelnek. A kutyus Caevan lába mellé cövekel és a keze alá dugja a fejét, párszor meg is bökdösve. Az idős hölgy halkan jajgatva sóhajt fel és az öreg felé néz szomorúan és gondterhelten. - Rhiannon.. - sóhajt egy újabbat a néni és a zongorán lévő gyógyítói egyenruhát viselő nő portréja felélénkül, mintha csak megszólították volna. - Az férjem öccsének első menyasszonya… Caser talált rá a csontokra.. Miközben én épp a begóniáimat ültettem újra.. Szörnyű volt.. Nagyon régen tűnt már el.. - valami elkapja a figyelmemet, mégpedig, hogy első feleségként van említve… De egyenlőre csak szemügyre veszem a képeket az öltönyös aurorról - Ő lenne az öccse? - fordulok a bácsihoz ezúttal mire az csak biccent. Én pedig megnézegetem a képeket, hogy látok-e rajtuk valami furcsát, esetleg dátumot, vagy valamilyen írást. A teát és a süteményt önkénytelenül is leteszem miközben nézelődöm.
[You must be registered and logged in to see this link.]

Caevan Ramsay
Reveal your secrets
Caevan Ramsay
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: London külváros, hegyvidéki utak   London külváros, hegyvidéki utak - Page 2 Empty2023-06-13, 14:13

Wini & Caevan

Átsiklom felette, hogy a doktornő ennyire megütközik, motyog. Nálunk rúnamágusok között annyiféle beidegződés van, sok a bogaras alak, akik csak a különböző varázsjelek bűvöletében tudják elképzelni az életüket, magától értetődő, hogy rossz a kicsengése a szónak. Lehet ez a vallásos fülnek nagyon idegen, de lássuk be, ha a fiatal nő ezzel akar foglalkozni, előbb utóbb találkozni fog sötét hatalmakkal, amik nem illenek be a világképébe. Ezzel meg kell barátkoznia, emésztenie, és túl lenni rajta. Ahogyan kopogtatunk, felharsan a kutyaugatás, és a néni, akinek a nyomában ott van egy viszonylag könnyedebb mozgású öregúr is. – Üdvözlöm, Hill és Ramsey vagyunk a minisztérium megbízásából. Szabad egy pár szóra? – Érdeklődöm kissé átvéve a kezdeményezést. A kutyával semmi gondom, amíg az nem kezd el rám vicsorogni. Én pedig nyilvánvalóan nem játszom előtte az alfát. A néni már nyitja is a kaput, bekísér a házba, az öreg pedig még a kezét is nyújtja, hogy a fiatal nő fel tudjon lépdelni a veranda lépcsőjén. Megfogom az ajtót, amíg mindhárman plusz a kutya előre mennek, majd megyek én is. Egy szép kis nappaliba érkezünk, a falakon rengeteg kép egy öltönyös aurorról, az egyik mozgó fotó mellett még egy kitüntetés is látható. Viszont a sarokban lévő zongorán egy medimágus nő fekete-fehér képe látható. Jelentőségteljesen biccentek a társam felé, aztán leülök, miközben a néni teával, és angol süteménnyel kínál minket. – Köszönjük a bebocsájtást. A kertjükben talált csontokkal kapcsolatban érdeklődöm. Még ugyan nem sikerült azonosítani, de rajta vagyunk, annyit tudunk, hogy nő, és egy különös, régi eseményláncolathoz köthető. Mondhatni egy nulladik áldozat egy gyilkos listáján. – Kicsit talán nyers vagyok, de már eszegetem is a süteményt, miközben megkeverem a teámat. Winifred is nyugodtan kérdezzen, hátha okosabbak leszünk.

♫ In love again ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Titkok hálójában ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]

.
Winifred Hill
Reveal your secrets
Winifred Hill
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Re: London külváros, hegyvidéki utak   London külváros, hegyvidéki utak - Page 2 Empty2023-05-31, 09:20

Caevan & Winifred

Ami a visszafogottságomat illeti, ha szabad ilyesmi kifejezéssel élnem.. “Kisasszonynak” neveltek, vallásos értékrenddel. Ez pedig elég sokmindent vont maga után. Sosem lázadtam azzal kapcsolatban, hogy meddig maradhattam ki délutánonként, később esténként. Mindig pontosan otthon voltam és a fiúktól se kellett sosem tiltania senkinek mert.. Valahogy mindig volt egy jó könyv vagy valamilyen szakkör, ami jobban érdekelt volna. Az egész neveltetésemből fakadóan pedig ott van bennem, hogy hogyan kéne viselkednem egy férfival, főleg, ha az a mentorom és nem valamelyik pajtim, de még utóbbi esetben is meg vannak a határaim. Az Ilvermorny-ban volt az egyetlen, ahol megpróbáltam kikeveredni a szürke zónából valaki miatt, de a végeredményt tekintve inkább bár ne is kezdtem volna bele! Csokorba fogva nagyjából ez az, ami miatt visszafogott vagyok. Mert az lett belém nevelve, ha nem így viselkedem az félreérthető és egyenes út minden rosszba! Ami tudom, hogy hülyeség, de nem is igazán tudom, hogy lehetne ezt másképp. Hogy lehetne felszabadultnak lenni egy jóképű fiatal férfi társaságában anélkül, hogy ne anyám vészjósló intelmei károgjanak a fülembe.. Vagyis.. a nevelőanyámé.. Persze a csiki tökéletesen össze is dönti az egész “kártyavárat”.
Amit ő is kimond, azzal indítottam én is. A kviddicsben már számítanak rám, itt pedig láthatóan nem csak egy egyszerű mentort nyertem Caevan személyében, de a keze alá fogok tudni dolgozni, ha minden jól alakul. - Örülök, hogy egyet értünk. - nyugtázom csak egy elégedett mosollyal. És bár aludni szoktam és mindennel mindig időben kész vagyok, tény, hogy ha valami nagyon érdekel, akkor azért képes vagyok éjszakákat ébren tölteni, persze emberi erőhatárok keretein belül. Végül megérkezünk és máris a terepet vizslatom, pedig még csak nem is kopó sem a patrónusom, sem a familiárisom. És rögtön megsorozom egy újabb adag kérdéssel. Talán tényleg nem a mi feladatunk lenne mindennek utána menni, vagy lehet az aurori dossziék, lezárt részlegén kéne inkább az aktákat nyálazni a terepen szaglászás helyett. De már itt vagyunk és valamiért az az érzésem, mintha Caevan is arrafelé terelte volna a dolgot, hogy a helyszínen való körülnézés nélkül a rúnák nyitjára sem fogunk rájönni. - …Fétis..? - motyogom elismételve a szót, kissé értetlenül fennakadva rajta, kissé talán úgy, mintha még kimondanom is rosszul érintene. Mármint tudom mit jelent, szótári értelmezésben, illetve hogyan definiálja az orvosi irodalom, sőt még a Bibliának is van ide vonatkozó példabeszéde… de hogy ez a valós életben hogy néz ki és hogy ennek amúgy vannak ártalmatlan válfajai is, arról halvány fogalmam sincs. Furcsa, hogy az ismereteink, vagy épp az ismereteink hiánya alapján, hogyan tud “démonizálódni” egy egy szó..
Az utolsó három információ viszont elgondolkoztat és egy egész gondolat láncot indít meg bennem. Caevan végül bekopogtat, az almás pite illata az én gyomromat is megszólítja. Hiszen órák és edzés után találkoztunk délután, azóta pedig valószínűleg bőven lemaradtunk a Roxforti vacsoráról is. Vagy épp most maradunk le róla ki tudja… Bentről mindenesetre egy kutya öblös hangja hangzik fel, bár már a hangja is meglehetősen öregnek hat és nem is olyan torokra menős ugatása van. Aztán még tompán hallható egy idős néni ahogy csitítani próbálja.- Jól van Cesar, elég legyen. Jövök már! - szól ki a kutyus után nekünk is, aztán csoszogás hallatszik, egy bot időnkénti koppanása, rekedtes kis szűkölés végül egy néni csakugyan ajtót nyit. Meglepetten néz ránk a botjára támaszkodva, még a szemüvegét is megigazítja. - Oh.. segíthetek kedveskéim? - közben a néni lábánál egy öreg golden retriver dugja elő a pofáját és kíváncsian szimatol felénk.

Caevan Ramsay
Reveal your secrets
Caevan Ramsay
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: London külváros, hegyvidéki utak   London külváros, hegyvidéki utak - Page 2 Empty2023-04-24, 17:01

Wini & Caevan

Értem, és érzem, hogy Hill mennyire etikus, és odafigyel a megfelelő formulákra, ezért egy bizonyos ponton túl nem is erőltetem a viccelődést. Azért vagyunk itt, hogy dolgozzunk, ami némi lazaság belefér, hogy aztán amikor emberéletekről legyen szól ne hibázzunk. Ott pontos kéz és elhivatottság szükségeltetik, noha tudom, hogy a saját zsenialitásomon túl egy ügyes mentoráltat kaptam a személyében. Nem tudom, hogy mi a visszafogottsága oka, lehet, hogy hasonló démonokkal küzd, mint én? Talán rám sem tartozik. Azért megmosolygom, amint felsikkant a hoppanálás előtt, némi őszinte reakciót akartam belőle pluszban kicsikarni, noha eddig sem hiszem, hogy bármiben ferdített volna. – Helyes. A rúnamágia minimum egész embert kíván, de tekintve, hogy a sport is, próbáljuk meg bárhuzamosan. – Nem kell, hogy annyira munkamániás legyen, mint én, bár simán kinézem belőle, hogy vadfanatikus módjára nem is alszik, csak hogy mindennel időben kész legyen. Megérkezünk a kertváros környékére, s öles léptekkel megindulok, azért olykor bevárva, hogy ha a fiatal nő esetleg nézelődne, vagy vélekedése jeléül máris kérdezgetne.  Nem tudom, idáig még fejben nem jutottam el. Igazság szerint nem a mi dolgunk lenne a kérdezősködés, de valami most azt súgja, hogy érdemes lehet a beszélni azokkal, akiknek a kertjükből került elő a vizsgált csontváz. – Ez egy igen jó kérdés, még nem sikerült rájönnöm. Talán egykor pont egy medimágus talált valami furcsaságot, emberünknek pedig ez bekattant, mondhatni fétis lett. – Nem teszem hozzá, hogy valaki pont az egyenruhára esküszik valami beteg szerepjátékos módon, ez már csak amolyan másodlagos ötlet. Ha itt valami sorozatgyilkosról van szó, akinek három medimágus áldozata volt, miért harminc évvel később találunk egy nulladik alanyt? Ráadásul akkoriban abbamaradt az öldöklés, miért nem folytatta? Tudomásom szerint sosem kapták el a gyilkost. – Nem igazán.. Mindhárom nagyjából harminc év körüli nő, sötét haj, kék szem, talán a külső. Emlékeztette a gyilkost valakire, akit mondjuk gyűlölt? – Lassan megérkezünk a ház környékére, az aurorok már nagyjából eltűntették mágiával az ásást, úgyhogy kopogok lassan. Bentről finom almáspite illat nyomakodik az orrunkba, egészen megkorran a gyomrom, lévén munka közben nem igazán ettem.

♫ In love again ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Titkok hálójában ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]

.
Winifred Hill
Reveal your secrets
Winifred Hill
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Re: London külváros, hegyvidéki utak   London külváros, hegyvidéki utak - Page 2 Empty2023-04-18, 17:20

Caevan & Winifred

Azért meglep a kérdése és ez ki is ül az arcomra. De igazából csak arra ösztönöz, hogy még kevésbé mutassak magamból bármit. - Valóban. Azzal se. - zárom rövidre egy udvarias mosollyal. Lényegében vissza véve a labda passzolgatásból, hiába esett eddig jól az a fel fel röppenő dinamika. Elég mélyen belém van égve, hogy mit szabad és mit nem, mit illik és mit nem. És egyenlőre belém van égve az is, hogy van olyan kérdés, amire illik válaszolni, de csak udvariasan. Kicsit úgy, hogy azzal el is vágjuk annak a témának a fonalát. Burkoltan, de direktbe. Persze nem arról van szó, hogy ne tudnék vidám lenni, vagy hangosan vihogni, viszont ha nincs rá okom, vagy nem taglóz le, vagy lep meg a humor, meglehetősen maradok a szürke zónámban.
Biccentek a részletek kérdésére. Voltaképp igaza van. Egy szimbolisztikusnak meg valószínűleg különösen fontos lesz a jó megfigyelőképesség a jövőben. Hallgatom amiről mesél - Ez határozottan ismerős. - bólintok rá egyetértően. Mint aki nagyon is tudja miről beszél a másik. Egy kicsit elveszve a gondolataimban. Bár nekem már nincs szükségem lényegében lázadni. Attól a pillanattól a magam ura vagyok, hogy leszerveztem a visszajövetelemet a Roxfortba és kiléptem a bőröndömmel a “családi ház” ajtaján, a szobámat teljesen sterilre kiürítve, a konyhaasztalon pedig egyetlen levelet hagyva, amit szent meggyőződésem, hogy azóta se nyitottak ki, csak a kukába söpörtek… - A kiszabadulás egy ilyen közegből mindig rendkívüli erőt képes adni. - toldom még hozzá. Ugyanakkor valahol furcsán kedves, vagy épp személyes képnek tudom be ezt Caevan-ről. Mármint, hogy a fülbevaló viselése már a lázadás önkifejezése. Tényleg elég csőlátásuak lehettek neki is a szülei…
Már épp kimondanám a válaszomat, ismét lecsapva a labdát amit feldobott de ekkor oldalba bök és mivel brutálisan csikis vagyok egy halk, nagyon rövid kis sikkantás kiszalad belőlem persze rögtön bent is reked a levegőm és bár nagyon próbálok úgy tenni, mintha mi sem történt volna, az egész fejem kigyullad. Torkot köszörülök, de nem tudom elleplezni a szám sarkában bujkáló jókedvet.
- A kihívást elfogadom! Bár szerintem menni fog az félidővel is bőven. - az végülis lefedi az egyetemi képzést. És ugyan miért ne lehetnék a szakmában magam is kiemelkedő ennyi idő alatt is már? Hiszen pont ez a célom! Az utolsóra azonban kissé lefittyed a jókedvem és színemet is kezdem vissza nyerni. - Más formában, de hallottam már. Sajnos közelebb áll hozzám ez a mondat, mint szeretném. - ismerem még el, de aztán csak megfogom a kezét, amikor már kiértünk a birtokon kívülre és hoppanálunk is.
Szerencsére engem nem visel meg annyira az utazásnak ez a formája mint mondjuk Corvust, így egészen stabilan, csak egy két pislogásnyi szédüléssel, de már helyben vagyok. Eleresztem Caevan kezét és egyből a terepet mérem fel ahova érkeztünk. Ha ez egy sikátor, akkor kisétálok és az utcaneveket keresem rögtön, hogy felírhassam. De ha valamilyen más terepre érkeztünk, arról is pár szót felfirkantok. Ha Caevan megindul valamerre, utána lépek, kezemben a noteszommal, hogy ha érdekeset pillantok meg, azonnal felírhassam. - Vajon miért pont gyógyítók?.. - az első gondolatom az egészhez egyszerűen annyi, hogy történhetett valami orvosi műhiba, amin esetleg többen dolgoztak, vagy mind olyan gyógyítók voltak, akik nem voltak elég körültekintőek a munkájuk során vagy a módszereiket tekintve… és a gyilkos valójában levadászta őket.. Vagy nem. Ez túl egyszerű lenne és klisés.. Ráadásul akkor a rúnákra se valószínű, hogy szükség lett volna..- Tud bármilyen információt arról, hogy mi lehet a közös, az eltűnt, meggyilkolt gyógyítókban? - teszem fel a kérdést kíváncsian. Hiszen ez egy kulcs információ lehet és ha voltak elődei a mostani áldozatnak, azoknak az aktájában tuti voltak erre vonatkozó részek.

Ryan Jacobson
Reveal your secrets
Ryan Jacobson
Varázslény

TémanyitásTárgy: Re: London külváros, hegyvidéki utak   London külváros, hegyvidéki utak - Page 2 Empty2021-06-08, 10:10

Leslie & Ryan

Most, hogy tudjuk, hogy a narancs kis lények nem is feltétlenül feltámasztottak, klónoztak, hanem egész egyszerűen kiragadtak a halál pillanata előtt kicsivel a létből, ezzel meg is változtatták azt, ami történt. Bonyolult ez az egész, hiszen nem tudok idősíkokban gondolkozni. Elméletileg meghaltam mindenki számára, látták a testemet, a furcsa lények pedig bosszúra adnak lehetőséget, visszamenőleg ragadtak ki abból a pillanatból, így meg is haltam, és nem is. Ám ennek a különös varázslatnak köszönhetően felruháztak bizonyos halhatlansággal, plusz erővel, na meg a sebezhetetlenséggel. És itt ez a motor, amely árasztja magából a sötét mágiát, ezen közeledünk a szőke szépséggel, akitől mindenki más fél, én viszont mellette még motiváltabb vagyok, s ő pedig képes megnyílni, törékenynek is mutatkozni. Nyilván az lenne a legjobb, ha a bosszúm végeztével maradhatnék vele, de pont attól szép a kapcsolatunk, hogy tudjuk, nem számítanak a következmények. Abba bele sem merek gondolni, hogy ha passzolunk, de mégis maradhatok, akkor már nem fogunk úgy tenni, mintha ez az egész csak komolytalan játék lett volna. Mi van, ha egyre fontosabbá válunk egymásnak, és bár nem szokott mostanság megérinteni érzelmileg semmi, mégis ragaszkodunk. De vissza a bosszúhoz. Az első rivális csapattag mivel menő rocker, van egy autószerelő műhelye is egyben, mugliként is dolgozik, gondolom mágiát sem használ, ha ez a szenvedélye. Van ötletem, hogyan végezzünk vele, de Leslie támogatása azért nem árt. Kora délután van, lassan véget ér a munkaidő, a fickó viszont még mindig bütyköl valami régi Cadillec-et, egy emelővel van a magasba húzva a kocsi, úgy fél méterrel a talaj felett, emberünk pedig alatta fekszik, az alvázon dolgozva. Kisandítok az udvar felőli utcafronton, eléggé London külvárosában vagyunk, még a hegyek is látszanak innen. A kutya sem jár most erre. – Felkészültem. Kész vagyok bosszút állni azért, ami velünk történt. Lezárni a múltat, és továbblépni. Már nem leszek híres gitáros, de ha itt végeztünk, és még van időm, számíthatsz rám. – Tudom, hogy nem szereti az érzelgősködést, viszont most elég tényszerűen beszéltem. Rajtam a szokásos bőrszerkó, viszont a bukósisakot már levettem, a hónom alatt van. Azt akarom, hogy az a szemét pontosan tudja a halála pillanatában, hogy ki is jött vissza bosszút állni. – Nem akarok úgy tűnni, mintha valami durcás kisfiú lennék, de a külsőm alapján igencsak fiatalos vagyok, ezt maximum a borosta javít valamit a megitélésemen. Tudom, hogy Leslie azt szereti, ha kemény vagyok, de anyáskodni is szokott, mintha valami cuki babát látna bennem.

I
turn
to
you

Ryan Jacobson
Reveal your secrets
Ryan Jacobson
Varázslény

TémanyitásTárgy: London külváros, hegyvidéki utak   London külváros, hegyvidéki utak - Page 2 Empty2021-06-08, 10:10

I
turn
to
you

A hozzászólást Ryan Jacobson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2021-06-08, 10:11-kor.
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Re: London külváros, hegyvidéki utak   London külváros, hegyvidéki utak - Page 2 Empty

ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Bromley, London, Anglia
» London Life
» Foy birtok, London közelében
» Bexley, London (kertváros)
» Shotokan Karate London

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-
Ugrás: