2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Nem írok ki rá külön keresett karit, de keresem azt a hímnemű egyedet, aki megpróbálkozik vele, hogy a cseppet idegesítő cinikus, életben nagyot csalatkozott leányzót megpróbálja normális állapotúra tornászni, vagy legalábbis elviselni hosszú távon a keresetlen stílusát. ^^ De csak, mert a kihívások izgalmasak. Ha bátor vagy és vállalkozó szellemű, akkor dobálj meg egy pm-mel, de úúúgy, hogy ne fájjon. ^^ //Ez a kiírás itt már szerepelt vagy 3-4-szer és hiszek benne, hogy nem az én karimmal van a baj, hogy megint ide kerül. Szóóóval: - Naaagyon hálás lennék annak, aki segítene, hogy ne kukázódjon a karim, mert szeretem, sokat játszottam már vele és elég összetett sztorija van. - De csak akkor írj, ha tényleg... úgy értem TÉNYLEG tudunk hosszú távon játszani, mert ha nem volt szegény lánnyal már vagy 6-8 vakvágányos játékom eltűnő egyedek miatt, akkor egy se és már lassan feladom. ^^ - Bármit el tudok képzelni hosszú távon, sőt támogatnék akár valami láv sztorit is, persze természetesen elég lassú lefolyással és lassú alakulással lehetne csak róla szó a kari jelleme és előélete miatt. - Tőle akár új kari is lehet a célra, ha esetleg szimpatikusnak találod a karid, vagy a benne rejlő lehetőségeket, de konkrét keresettet egyelőre nem írnék ki a célra.//