2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Név: Miles Bletchley Play by: Alex Pettyfer (de, ha van más ötlet rugalmas vagyok) Kor: Leendő karakter kora Csoport: Mardekár (de alapvetően nem muszáj skatulyázni) Szak/Foglalkozás: Hetedik-Nyolcadik éves, a szakot utóbbi esetben rád bízom Kapcsolat: Úgy gondoltam, ha már Luna, akkor keresek egy formálható canon karit, úgyhogy vannak minimális infok a fiúcskáról itt: http://harrypotter.wikia.com/wiki/Miles_Bletchley Perszenem ragaszkodom hozzá, lehet akár független is. Kapcsolatként olyasmire gondoltam, hogy egyelőre akkor hívjuk Milesnak, tehát Miles szülei sokat hallottak már a Halál ereklyéiről. Ez a mi sztorinkban háttérbe szorult, mivel nem jutott el odáig a történet. Na most Milest azért állítják Lunára a szülei, hogy minél többet megtudjon róla és az apjáról, hogy behízelegje magát annyira, hogy akár meg is hívják magukhoz és elbeszélgethessen az apjával is, aki bár sok zagyvaságot ír össze a Hírverőben mégis csak úgy vélik van, aminek lehet igazságalapja. Tehát a család elsősorban a Halál ereklyéire megy rá, azokat akarják megszerezni és minél több infot megtudni róluk. Hosszú távon igazság szerint arra gondolnék, hogy ebből több is kialakulhatna. Miles alapjáraton nem egy velejéig romlott alak, maximum a családja nyomja ilyen irányba és persze a háza, de ha sok időt tölt Lunával, akkor akár össze is barátkozhatnak, vagy valami több is kialakulhat, aztán persze amikor kiderül, hogy mi volt a cél eredetileg, akkor borul a bili. Úgy vélem tehát lehetnek ebben izgalmak, főleg ha netán el is kezdik keresni az ereklyéket, meg a dráma faktor stb. stb. //Természetesen a szokásos elvárások élnek, akkor alkosd meg a karit, ha aktív tudsz lenni és nem tűnsz el, hiszen a sztorinak azért hosszabb íve lenne, nem lenne jó, ha egy játék évek alatt menne le. Ha nem tudsz lenni, akkor azt jelezd, ne én szaladgáljak utánad, hogy mi van veled. Ha regelés után egy hétig semmi hír, akkor törlés, ha elkészülés után szó nélkül eltűnsz két hétnél tovább, akkor újra hirdetek.//
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,