2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Név: Sirius Black Play by:Gary Oldman Kor:36 Csoport:Varázshasználók Szak/Foglalkozás:Alkotóra bízva Kapcsolat: Te vagy a keresztapám és valószínűnek tartom, hogy a legfontosabb ember lettél az életemben. Veled élek. Néha egymás idegein táncolunk, de az elenyésző a boldogsághoz képest... A sötét korszaknak vége és Te magadhoz vettél. Az egyetlen rokonom vagy, aki fontos nekem. Nagyon fontos. Szeretnék minél több időt veled tölteni, megismerni és szeretném, ha nem apám árnyékát látnád bennem, hanem engem. Azt, aki én vagyok. Igaz, elkezdődött a suli, de időnként meglátogathatnál, vagy akár én elmehetnék hozzád... Mit szólsz? Emberként gondoltam, mert szeretem én a Tapmancs formád is, nincs bajom a bolháiddal se, félre ne érts... De jobban megértelek, mikor két lábon mászkálsz mellettem. A gondunk az, hogy teljesen kifordultál magadból. Alig találkoztunk a nyáron, elvoltál tűnve. Talán nehéz megszoknod, hogy veled élek, de nekem szükségem van rád. Esetleg megbeszélhetnénk a dolgokat?
// Az előző user megalkotás után szépen eltűnt... Hangsúlyozom, hogy lehetőleg aktív usert szeretnék. Heti 1, maximum 2 hszre gondolok, szerintem ez kivitelezhető lenne. Canon karakterről van szó, így bizonyos dolgokban megvan kötve a kezed. Harry életének egyik legfontosabb személyéről van szó, így tudnod kell, ha megalkotod aktív -akár teljes plot- játékra is vihetnénk egymást. Szeretem a Sirius-Harry szálat, ezért olyasvalakinek kellene hoznia, aki szintén benne van a mókában! Úgy képzeltem, hogy kezdeti döcögős, kissé érzelmesebb játékkal indíthatnánk, utána meg üsse kő' Ha itt vagy, baglyozz és beszélünk! Nagyon várlak! //