ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ

Üdvözlet!
2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legfrissebb
Tegnap 19:51-kor
Duncan McFayden

Tegnap 09:46-kor
Sandrin Delight

Tegnap 09:33-kor
Dasie Saint-Quentin

2024-11-21, 12:32
Erica Herbs

2024-11-19, 17:44
Ashton P. Blake

2024-11-19, 10:19
Lioneah McCaine

2024-11-17, 11:45
Ramsey Montreville

2024-11-17, 11:15
Rocco Vivanti

2024-11-14, 21:37
Beatrice Stoepker

A hónap posztolói
Kalandmester
Kecse-Nagy Dorottya I_vote_lcapKecse-Nagy Dorottya I_voting_barKecse-Nagy Dorottya I_vote_rcap 
Ashton P. Blake
Kecse-Nagy Dorottya I_vote_lcapKecse-Nagy Dorottya I_voting_barKecse-Nagy Dorottya I_vote_rcap 
Lioneah McCaine
Duncan McFayden
Vladimir Mantov
Annabelle Mitchell
Cody L. Mortimer
Nina Rae Smith
Seraphine McCaine
Maegan Anaiah Llyvelyn
Statisztika
Összesen 785 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Isabella Cullen

Jelenleg összesen 71254 hozzászólás olvasható. in 4405 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 240 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 240 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (422 fő) 2024-10-15, 05:21-kor volt itt.

Megosztás

Kecse-Nagy Dorottya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Vendég
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Kecse-Nagy Dorottya   Kecse-Nagy Dorottya Empty2014-10-03, 18:49

Kecse-Nagy Dorottya

[You must be registered and logged in to see this image.]
"Csúfnak se mondanám a csajt, de az biztos, hogy az oroszlán sírva enné.
"

Főkarakter: Főkarakter
Teljes név: Kecse-Nagy Dorottya
Születési hely és dátum: Szentes, 1967. 03. 13
Csoport: Tanár
Patrónus: Párduc
Évfolyam (szak) / Foglalkozás: Helyettesítő tanár
Képesség: -
Kiemelkedő tudás: -

Jellemed kifejtése

Mint egy gumilabda, vagy egy pillangó így tudnám magam jellemezni. Miért? Mert sosem tudok megülni egy helyben a fenekemen, állandóan jár a kezem, ha beszélek, ez gyakran azzal jár, hogy leütök valakit beszélgetés közben, de nem tehetek róla, hogy nagyon gesztikulálok. A pesszimista gondolatokat nagy ívben elkerülöm, nem kell az nekem, éljen az optimista életvitel. Minek szomorkodjak? Egyszer minden helyre jön, kár keseregni azon ami már megtörtént,nem tudod kijavítani, és az is azzá tesz aki vagy.

Megjelenés

Kicsi vagyok, mármint  a felhőkarcoló bátyámhoz képest, hosszú szőke hajam van ami hullámos, és még frufrum is van, nem ez az eredeti hajszínem, az nem tetszett,de az is szöszi. Az alkatom meg ott domborul ahol kell, nem vagyok az  satnya fiatal nő, de a betonpillangó sem igaz rám. Csinosan öltözködöm, szeretem az elegáns darabokat, meg a farmert is képes vagyok felvenni egy szakadt pólóval. Semmi különös nincs bennem, kb. egy nyitott könyv vagyok.
Életed fontosabb állomásai

Legkisebb gyerek vagyok, tudjátok mit jelent ez? Hogy én voltam elkényeztetve a legjobban, na meg lány lettem, és az anyám ennek örült, két fiú után, hogy a viharba ne. Én volt a kis hercegnőjük. Aztán a két bátyám eltűnt, elmentek  tanulni, persze akkor még nem értette semmit se, aztán én is kaptam egy baglyot meghívóval a remek iskolába, hogy boszorkányt neveljenek belőlem. Ekkor kaptam meg a macskámat Hercegnőt is. Hercegnő egy ragdoll macska, aki mindig mellettem van, tekintve, hogy most már elég öregecske, s sajnos nem sok van neki hátra, persze, ha elmegy az örök vadászmezőkre azt nem fogom egy könnyen feldolgozni. Na,de majd Endrus segít nekem benne, igen nekem már csak ő van. A legidősebb bátyám még mindig az Azkabanban rohad mert halálfaló lett belőle, a nem normális azt hitte az jó buli. Rácseszett mert nem az. Igazándiból nem is tudom miért akartam tanár lenni, talán azért mert nem akartam elszakadni a drága bátyámtól. Ugyan még nem tanítok csak tanulom, hogy kell tanítani, a bűbájtan tanár még él és virul, remélem sokáig is, nekem még pont elég, hogy figyelem, s néha átadja a stafétát. Persze nem könnyű munka, de hát melyik az? Az okításon kívül még bűbájokat is találok fel, sőt, ha az öreg varázslók úgy gondolják bemutatom a kis bűbájaimat, persze elég sokszor szeretnék látni mit csinálok, mert egy fiatal hölgy szerintük mással is foglalkozhatna, de engem ez érdekel.
Ó, igen persze Endrus most azt hiszi, hogy Svájcban vagyok az éves találkozón, nos, voltam ott is, viszont utána elmentem az Azkabanba, ugyan azt mutatom, hogy nem érdekel a legidősebb bátyám, de hazudtam, igen is érdekel mi van abban a romlott fejében. Persze nem jártam sikerrel nem engedtek be, azt is tudom miért, Wright tett róla, hogy ne eresszenek be. Mondjuk azt remélem nem árulta el Endrének hol jártam mert nekem akkor végem.

Vissza az elejére Go down
Albus Dumbledore
Reveal your secrets
Albus Dumbledore
Tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kecse-Nagy Dorottya   Kecse-Nagy Dorottya Empty2015-01-04, 16:17

Elfogadva!

Ahogyan a Star Wars főgonosza mondaná: hosszú idő után végre ez a perc is eljött Very Happy Hát nem hittem, hogy valaha meg fogod őt alkotni, de hát türelem rózsát terem. Nem lett ugyan extrém hosszú, én meg mit kötekedjek? Very Happy A lényeget hoztad, és ez így van jól, úgyhogy nem is tartóztatlak, foglalózz, és már mehetsz is játszani Very Happy

Vissza az elejére Go down
https://roxfortreloaded.hungarianforum.com

ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kecse-Nagy Dorottya
» Kecse-Nagy Endre
» A nagy Ő
» A nagy beszélgetés...
» Blaine & Reese - Nagy a baj?

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivált elõtörténetek-
Ugrás: