2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
[You must be registered and logged in to see this image.] "Csúfnak se mondanám a csajt, de az biztos, hogy az oroszlán sírva enné. "
Főkarakter: Főkarakter Teljes név: Kecse-Nagy Dorottya Születési hely és dátum: Szentes, 1967. 03. 13 Csoport: Tanár Patrónus: Párduc Évfolyam (szak) / Foglalkozás: Helyettesítő tanár Képesség: - Kiemelkedő tudás: -
Jellemed kifejtése
Mint egy gumilabda, vagy egy pillangó így tudnám magam jellemezni. Miért? Mert sosem tudok megülni egy helyben a fenekemen, állandóan jár a kezem, ha beszélek, ez gyakran azzal jár, hogy leütök valakit beszélgetés közben, de nem tehetek róla, hogy nagyon gesztikulálok. A pesszimista gondolatokat nagy ívben elkerülöm, nem kell az nekem, éljen az optimista életvitel. Minek szomorkodjak? Egyszer minden helyre jön, kár keseregni azon ami már megtörtént,nem tudod kijavítani, és az is azzá tesz aki vagy.
Megjelenés
Kicsi vagyok, mármint a felhőkarcoló bátyámhoz képest, hosszú szőke hajam van ami hullámos, és még frufrum is van, nem ez az eredeti hajszínem, az nem tetszett,de az is szöszi. Az alkatom meg ott domborul ahol kell, nem vagyok az satnya fiatal nő, de a betonpillangó sem igaz rám. Csinosan öltözködöm, szeretem az elegáns darabokat, meg a farmert is képes vagyok felvenni egy szakadt pólóval. Semmi különös nincs bennem, kb. egy nyitott könyv vagyok.
Életed fontosabb állomásai
Legkisebb gyerek vagyok, tudjátok mit jelent ez? Hogy én voltam elkényeztetve a legjobban, na meg lány lettem, és az anyám ennek örült, két fiú után, hogy a viharba ne. Én volt a kis hercegnőjük. Aztán a két bátyám eltűnt, elmentek tanulni, persze akkor még nem értette semmit se, aztán én is kaptam egy baglyot meghívóval a remek iskolába, hogy boszorkányt neveljenek belőlem. Ekkor kaptam meg a macskámat Hercegnőt is. Hercegnő egy ragdoll macska, aki mindig mellettem van, tekintve, hogy most már elég öregecske, s sajnos nem sok van neki hátra, persze, ha elmegy az örök vadászmezőkre azt nem fogom egy könnyen feldolgozni. Na,de majd Endrus segít nekem benne, igen nekem már csak ő van. A legidősebb bátyám még mindig az Azkabanban rohad mert halálfaló lett belőle, a nem normális azt hitte az jó buli. Rácseszett mert nem az. Igazándiból nem is tudom miért akartam tanár lenni, talán azért mert nem akartam elszakadni a drága bátyámtól. Ugyan még nem tanítok csak tanulom, hogy kell tanítani, a bűbájtan tanár még él és virul, remélem sokáig is, nekem még pont elég, hogy figyelem, s néha átadja a stafétát. Persze nem könnyű munka, de hát melyik az? Az okításon kívül még bűbájokat is találok fel, sőt, ha az öreg varázslók úgy gondolják bemutatom a kis bűbájaimat, persze elég sokszor szeretnék látni mit csinálok, mert egy fiatal hölgy szerintük mással is foglalkozhatna, de engem ez érdekel. Ó, igen persze Endrus most azt hiszi, hogy Svájcban vagyok az éves találkozón, nos, voltam ott is, viszont utána elmentem az Azkabanba, ugyan azt mutatom, hogy nem érdekel a legidősebb bátyám, de hazudtam, igen is érdekel mi van abban a romlott fejében. Persze nem jártam sikerrel nem engedtek be, azt is tudom miért, Wright tett róla, hogy ne eresszenek be. Mondjuk azt remélem nem árulta el Endrének hol jártam mert nekem akkor végem.
Albus Dumbledore
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Kecse-Nagy Dorottya 2015-01-04, 16:17
Elfogadva!
Ahogyan a Star Wars főgonosza mondaná: hosszú idő után végre ez a perc is eljött Hát nem hittem, hogy valaha meg fogod őt alkotni, de hát türelem rózsát terem. Nem lett ugyan extrém hosszú, én meg mit kötekedjek? A lényeget hoztad, és ez így van jól, úgyhogy nem is tartóztatlak, foglalózz, és már mehetsz is játszani