2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Név: Troy Dickens (teljesen változtatható ) Play by: Andrew Garfield (hozzá ragaszkodom) Kor: 17-18 év Csoport: Hollóhát/Hugrabug (esetleg Griffendél) Kapcsolat: Ügyetlen vagy és kétbalkezes, de mellette kedves és jószívű, és figyelmes is, az a jó fej bohókás alkat és nekem pont e miatt keltetted fel a figyelmemet, mert tuti, hogy ha veled mutatkozom, akkor rá hozom a frászt az apámra. Biztos vagyok benne, hogy ő valami határozott és kemény srácot akarna mellém, aki képes megvédeni, no meg persze erősít, mert ő maga is erős. Én persze már csak dacból is ellent mondok ennek és eszem ágában sincs olyat választani, akit ő akar. Egy apának már az is kellemetlen lehet, ha a lánya egyáltalán felnő és valami pasival van gondolom én... ez lenne a normális, bár nálunk eleve nem sok minden az, de azért mint mindig most is próbálkozom rá hozni a frászt. Aztán persze ki tudja, hogy mi lesz majd ebből az egészből, a végén még lehet, hogy kiderül nem is vagy annyira béna, vagy ez talán megtetszik nekem hiszen eddig az életem főként a jó teljesítésről szólt, a tiéd pedig nagyon nem ilyen. El tudod fogadni, ha valami nem jól sikerül, lehet hogy megtudnál tanítani erre a képességedre és a végén még támasz is lehetnél nekem.