2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Név: Rád van bízva Play by: Taylor Swift Kor: 17-18 év Csoport: Diák, azon belül a ház rád van bízva Szak/Foglalkozás: Egyetemista, énekesnő Kapcsolat: Diákéveid alatt az édesanyád volt a menedzsered, mindenhova ő utazott veled, és magántanuló voltál. Most viszont hallottál róla, hogy itt van egyetemi képzés, amelyre be is lehet járni, mégsem annyira kötött, hogy ne tudj eljárni énekelni, turnézni. Merthogy Anglia egyik leghíresebb énekese vagy a varázsvilágban. Ami engem, és a kapcsolaunkat illet, rendkívül előítéletes vagyok a múltam miatt. Engem választottak, hogy a testőröd legyek, mert én magam is a fény, csillogás világában nőttem fel, anyám hozzád hasonlóan énekesnő volt, ám fejébe szállt a hírnév, az alkohol, a drogok rabja lett, ezzel pedig tönkretette apámat, aki pár éve lett öngyilkos, mert nem bírta elviselni, hogy a felesége hogyan viselkedik. Anyám nem is igazán fogta fel, túladagolás vitte el nem sokkal később. Van egy öcsém, aki szó szerint beleroppant a történtekbe, őt a Szent Mungóban ápolják, talán még van számára remény. Én magam az utóbbi években igen megkeményedtem, nem tudok senkiben bízni, a nőkben nem nagyon, az énekesnőkben pláne, mind egyforma. Szigorú aurorkiképzést kaptam, a leghíresebbeket védtem akár az életem árán is, és most megkaptalak téged, akiről nagyjából semmit nem tudok. Lehetsz anyám azonos mása, hogy a sors ismételje magát, vagy rámcáfolhatsz azzal, hogy tisztességes vagy, szerény művészlélek. Bárhogyan is lesz, kapcsolatunk nem lesz drámáktól mentes, és ha a sok vívódás mellett túléljük a megpróbáltatásokat, akár még valami gyengéd vonal is kialakulhat.
Kiegészítésként csupán annyi, hogy aktivitást, és megfelelő kommunikációt várok. A PB-re még nincs ötletem az auror szempontjából, korra olyan 23-24-re gondoltam, azért tapasztalt már, így ha emiatt van köztük 5-6 év különbség, az nem baj. Ha van ötleted, keress meg.
ui: nálam nem a gyorsaság számít, tehát ha többen beregelik, még ha el is készül vele valaki, a számomra leginkább tetsző megoldást fogom elfogadni, úgyhogy ne alkosd meg, anélkül, hogy egyeztetnél velem!