Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb
ϟ Hermione&Cormac
  Today at 20:58
Cormac McLaggen

A hónap posztolói
Bexley Wildfield
 
Gina Accipiter
 
Megan Smith
 
Cody Armstrong
 
Corvus Flint
 
Perselus Piton
 
Luna Lovegood
 
Dane Seoras
 
Winifred Hill
 
Jade Wilson
 
Statisztika

Összesen 596 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Andrew Benedict

Jelenleg összesen 34392 hozzászólás olvasható. in 3189 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Titokzatos idegen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Alyssa White
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Titokzatos idegen 2018-01-14, 10:18
Blake & Alyssa
[You must be registered and logged in to see this image.]

- Nem tényleg nem – kulcsolom össze az ujjaim egy gondterhelt sóhaj kíséretében, miközben igyekszem magamban jutni is valamire. Kár volt meglépnem azt a csókot, de dolgozott bennem az ital, egyszerűen képtelen voltam uralkodni magamon. Ráadásul, mindezt még megfejelte a depresszióm is, amely abban a pillanatban eluralkodott rajtam. Egyedül voltam, csak Blake volt mellettem, én pedig kihasználtam mindezt. Talán tényleg nem vagyok tanárnak való. - Ha amiatt a pár diák miatt megy tönkre a karrierem, én nem tudom, mit csinálok...
Nagyon szerettem volna tanár lenni annak idején, lelkesedéssel töltött el, amikor felvettek a Roxfortba, szinte bele se gondoltam abba, hogy mindennek árnyoldala is van. Nem hittem, hogy a diákok képesek ilyesmivel fenyegetni a saját tanárukat, habár kissé jobban belegondolhattam volna ebbe is. Carl annak idején figyelmeztetett, hogy nem lesz könnyű dolgom, bele se kezdjek inkább. Én azonban azt hittem, hogy mindezt csak azért mondja, hogy mellette maradjak.
- Tessék? - kerekedik el a szemem, miközben Blakere pillantok, majd lendületesen megcsóválom a fejem: - Nem, ezt nem kellene. Tényleg nem. Ha megteszed, értesítik az apádat, amit mindenképp szeretnék elkerülni. Neked se lenne jó és nekem se. Nyilván hozzám is lenne egy-két szava a történtek után...
Igen, emiatt nagyon is aggódom. Ha Carl megtudja, hogy megcsókoltam a fiát vagy akár ő engem, akkor abból hatalmas balhé lenne. Már annak idején is rendszeresen féltékenykedett, próbált behatárolni engem, gúzsba kötni. El se tudom képzelni, mi várna Blakere, ha hazamenne a levél után. Fogalmam sincs azt illetően, hogy Carl mit szokott tenni a fiával otthon, tényleg nem, de ezek után az erőszakot is kinézem belőle. Talán még számomra is jut egy-két ütés a történtek után.
- Mi más megoldásunk lenne még? - teszem fel a kérdést, majd folytatom: - Ha olyan veszélyesek lennének, akkor aligha levélben fenyegettek volna meg engem. A szérum pedig arra kell, hogy kiszedjem belőlük, mennyit láttak... Elképzelhető ugyanis, hogy a csóknak nem is voltak a szemtanúi, egyszerűen csak összeraktak minket gondolatban és pont beletrafáltak. De ha mégis... Nos, akkor legalább biztos lehetek abban, hogy itt véget ér a munkám.
Egyre szimpatikusabb az a megoldás, hogy mindent bevalljunk az igazgatónak, habár nem is az ő reakciójától tartok jelenleg. A tanári pályafutásom mindenképp véget ér, ha fény derül a dologra, ebben teljes mértékben biztos vagyok.
- És mi lenne, ha én írnék az apádnak, te pedig az igazgatóval beszélnél? - teszem fel az eszembe ötlő kérdést. - Bocsánatot kérnék tőle, így talán nem lenne olyan nagy gond, hogy megtettük a dolgot. Ha pedig nem szeretnél hazamenni, akkor nyári szünetre jöhetsz hozzám is. Majd kitalálod, hogy valami miatt az iskolában maradtál. A büntetőmunkát illetően pedig... Nos, nyilvánvalóan azt nem én fogom tartani neked érthető okokból, de talán beszélhetek az erre kijelölt tanárral. Talán megérti a helyzetet és elengedi a dolgot.
Ebben az egészben Carl lesz a legnehezebb, természetesen, ebben biztos vagyok. Meg kell győznöm róla, hogy egyikünk sem tudta, mit csinál, ráadásul annak is megvan az esélye, hogy megírja Blake számára, mi volt kettőnk között annak idején. Ezt azért végképp szeretném elkerülni valamilyen okból kifolyólag. Blake rendes srác, nem érdemli meg, hogy miattam szenvedjen, ez nem lenne fair vele szemben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blake Flynn
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Titokzatos idegen 2018-01-12, 15:21

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Alyssa & Blake

Fogalmam sincs, hogy mit mondhatnék, főleg hogy mit tehetnék az ügyben. Az a itt a gond, hogy nem igazán van sok lehetőségünk és nem tudom értnénk-e bármit is azzal, ha tudnánk, hogy ki írta a levelet. Félek, azzal azért nem lennénk sokkal beljebb, akkor viszont...
- Emléket módosítani azért annyira csak nem könnyű. Pár diák, akik... jobb jegyeket akarnak, tehát nem kiváló tanulók nem lennének rá képesek és ott a veritaserum is. - ha hamisak az emlékeik még mindig ilyen módon fény derülhet az igazságra, csak hát ez most nem a mi oldalunkon áll, lévén az igazat mondják, ha netán azzal állnak az igazgató elé, hogy láttak egy csókot egy tanár és egy diák között. Abban sem vagyok teljesen biztos, hogy nem az lenne a kézenfekvő megoldás, ha egyszerűen vállalnánk a hibát és megmondanánk az igazgatónak, hogy az egész véletlenül történt és nem fog előfordulni többet, tehát e miatt nem kell aggódnia.
- És, ha egyszerűen mi tennénk meg? Megmondanánk az igazgatónak. Azt mondja mindenki, hogy rendes fickó és nem... akad fenn mindenen. Én magara vállalom. Végül is ha az én hibám akkor nem tehetnek önnel semmit és persze elmondom, hogy nem teszem soha többé és nem kaptam semmiféle bátorítást, amiért okom lett volna. Nem tudom mi más megoldás lehetne. - csak sóhajtok egyet, hiszen tudom, hogy ez büntetőmunkát vonna maga után és jó eséllyel az apám fülébe jutna a dolog, amiből megint nem sok jó sülne ki. Nem igazán szereti, ha bajba kerülök, na nem mintha amúgy ilyesmi gyakran történne, de vállalom érte, ha erről van szó, és ha ezzel segíthetek. Olyan rossz látni, hogy szenved és nem tudja mi a megoldás és a nagyobb gond, hogy én sem tudom, hogy mi lehet a megoldás egy ilyen helyzetben. Elég bonyolult, annyi szent és gőzöm sincs, hogy lehet-e tenni bármit is. Ha tudjuk kik azok akkor sem... fenyegethetjük meg őket, vagy ilyesmi.
- És, ha veszélyesek, vagy... vagy erőszakosak? Mire kell a szérum? - nem tudom mit akar kezdeni vele, bár nekem nincs, de tudok szerezni. Valószínűleg a spórolt pénzem nagy része rá menne, ami nem a legjobb hír, hiszen elég ideje teszek már félre, hogy ha arról van szó saját életet kezdhessek az apám nélkül, na de ha nincs más út... De jó lenne tudni miért gondolja, hogy segíthet, hiszen az igazat tudjuk, az a csók megtörtént és csodás volt, csak hát... De ezt azok a valakik is tudják és a szérummal is az igazat mondanák, tehát azt, ami megtörtént, akkor pedig nem sokat érünk vele nem?


[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A boldogság múlandó, a csalódás állandó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyssa White
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Titokzatos idegen 2017-12-31, 15:22
Blake & Alyssa
[You must be registered and logged in to see this image.]
Megrezzenek, amikor Blake ismét megszólal, hiszen egyáltalán nem őt figyelem, hanem leginkább azokat, akik felbukkannak a Szárnyas Vadkanban. Ismerős arcokat keresek, hátha rájövök arra, hogy ki volt az, aki a levelet írhatta, habár ez egy kisebb csoda lenne, hiszen egyértelműen olyasvalaki tette, aki gyűjtött már valamennyi tapasztalatot ezen a téren. Elvégre, tanár vagyok, van némi befolyásom a diákok életére nézve, szóval, ha valaki meg szeretne fenyegetni, akkor számolnia kell a következményekkel, ha esetleg lebukik. Az illető azonban igenis magabiztos, egyszóval semmiképp se olyasvalakit keresünk, aki nem balhés.
- Ismernek minket – szólalok meg hirtelen, figyelembe se véve Blake előbbi mondatát. Nem áll szándékomban elveszteni az állásom, ezért is vagyok itt és ezért is rendeltem őt is ide. - Tudják, hogy nem fogjuk figyelmen kívül hagyni a dolgot, viszont azzal is tisztában vannak, hogy egyikünk se olyasvalaki, aki fenyegető lépéseket tenne ellenük. Egyszóval olyasvalakit keresünk, aki az én óráimra jár, de ugyanakkor téged is ismer. Elsősorban a te évfolyamodból, de nem kizárt, hogy alattad vagy feletted jár. Egy-két év lehet mindkét irányba az eltérés, nem több.
Pár másodpercre töprengőbe esem, de a helyszín és az idő nem pont a legalkalmasabb arra, hogy kitaláljuk, ki tehette mindezt. A zaj, az emberek tömege, a feldúlt lelkiállapotom... Tudom jól, hogy kissé el kellene halasztanunk a dolgot, tiszta fejjel megbeszélni mindezt, de egyszerűen képtelen vagyok csendben megülni egy helyben, amióta megkaptam a levelet. Az idő telik, és ha nem találunk ki valamit, akkor kénytelen leszek aláírni a lemondásom.
- Nem, de legalább egy lépéssel előrébb leszünk – csóválom meg a fejem Blake szavait hallva, majd folytatom: - Mondjuk, a levélben nem említenek semmi olyasmit sem, hogy lenne bármiféle bizonyítékuk a dolgot illetően. Az egyetlen, amivel alátámaszthatják az állításukat, az egy Merengő, de az emlékeket könnyen meg lehet hamisítani, ezt nyilván te is tudod. Azt pedig aligha hiszem, hogy a Minisztérium egy tanár-diák állítólagos csókja miatt szakértőket rendel ki. Persze, más a helyzet, ha fényképet készítettek, de aznap is nagy tömeg volt, ezt elég nehezen oldották volna meg. Az a pillanat nem tartott sokáig, ráadásul spontán történt, ők se ránthattak elő olyan gyorsan egy fényképezőt...
Azért elpirulok, miközben a csókról beszélek, hiszen még mindig az ajkaimon érzem Blake ajkait, és hiába bántam meg később a dolgot, azt azért be kell látnom magamban, hogy élveztem, még akkor is, ha ezt a fiú már nem igazán tudja elmondani magáról. Két súlyos dolog akadályoz azonban abban, hogy mindezt egy komolyabb vonalon folytassam vele: az egyik az, hogy a tanára vagyok, még ha nincsenek is vele óráim, a másik pedig az, hogy egy időben az apjával voltam együtt. Blake helyes srác, de sajnos nincs közös jövőnk, még abban az esetben sem, ha esetleg ő is ezt szeretné. Nem hiszem, hogy képes lennék túllépni a múltamon, pedig valamiféle vonzalmat érzek iránta.
- Találkoznom kell velük – sóhajtok egyet gondterhelten, miközben visszaveszem a levelet. - A megadott időpontban, a megadott helyen. Természetesen nem szeretném megtenni azt, amire kérnek, de személyesen talán többet kideríthetek arról, hogy van-e bizonyítékuk vagy sem...
Nyilvánvalóan azt fogják mondani, hogy van, csak nem vitték magukkal, biztos helyen őrzik, de erre is van megoldás. Blake tehetséges, mindezek mellett hollóhátas, én pedig a dolog intim jellege miatt semmiképp sem szeretnék Piton professzorhoz fordulni. Sohasem csíptük egymást igazán, szóval már csak az hiányzik számomra, hogy szívességet kérjek tőle.
- Mond csak – pillantok a fiúra. - Tudnál esetleg egy kis Veritaserumot kölcsönözni számomra?
Csak reménykedhetek abban, hogy Blake egy ennyire ritka italt tart magánál, hiszen csakis ezzel húzhatjuk ki magunkat ebből az egész idióta helyzetből...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blake Flynn
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Titokzatos idegen 2017-12-30, 08:08

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Alyssa & Blake

Eljöttem, de hogy mi lenne a teendő arról tényleg fogalmam sincs. Nem tudom hogyan segíthetnék, ahogyan azt sem, hogy miként lehetne megoldani a finoman szólva is pocsék kialakult helyzetet. Az biztos, hogy tenni kell valamit, de hogy mit... na azt nem tudom. Elég tanácstalan vagyok, rajta pedig látszik, hogy totál ki van, azért nézelődik jobbra-balra, hátha valaki most is lát minket.
- Ilyet tényleg csak a végső esetben kellene tennie. - bólintok egy aprót. Úgy látom rajta, mintha tőlem várna valamiféle megoldást, de őszintén szólva én még mindig nem tudom, hogy mégis mit lehetne tenni, hogy mitől lenne jobb a helyzet, vagy mi lenne ténylegesen segítség neki, vagy akár nekem ebben az egészben. Azok a srácok nem túl kedvesek, ezt sajnos tudjuk és bár csak tippem van, hogy ki írhatta neki a levelet, vagy kik, sajnos semmi biztosat nem tudok.
- Azt nem mondanám, de biztos hogy nem egy jó akaróm. - meg persze az övé sem. Sejthető, hogy jó eséllyel olyan valaki, aki képes rá, hogy egy ilyen információt felhasználjon a másik ellen, tehát nem kimondottan jó ember. Ez még persze nem jelenti, hogy tudom ki, vagy akár csak tippem van, de akár azok a srácok is lehetnek, akik helyben hagytak legutóbb. Azért mérget nem vennék rá, hiszen akadnak még olyanok, akik megpróbálhatnak egy ilyen helyzetet a maguk hasznára alakítani. - De, ha tudjuk, hogy ki írta bármi változik? Úgy értem... akkor jobb lesz? - hiszen nem szólhat az igazgatónak, hogy valaki megzsarolta. Nem tudom mit lehetne tenni. Hiba volt és tudom az, ami történt, de még sem mehetünk oda azok elé, akik a levelet írták és hasonlóan valami módon zsaroljuk meg őket nem? Ez rá se jellemző, ahogyan én se tudnék effélét tenni. Emléktörlés? Elég drasztikus megoldás. És persze, ha tényleg komoly viszonzást várnak a tanárnőtől, akkor úgyis kiderül idővel, hogy kik ezek, de jó eséllyel bevédik magukat annyira, hogy ne lehessen tenni ellenük semmit sem.
- Én... tényleg nem tudom és sajnálom az egészet. - mert hát őt érinti jobban, bár jó eséllyel, ha az apám megtudná, hogy netán veszélyeztetem az iskolai tanulmányaimat nem kimondottan örülne. Azt pedig én még csak nem is tudom egyelőre, hogy az apámnak még köze is volt a tanárnőhöz, tehát ha megtudná, hogy nekem is van bármi közöm hozzá... minden bizonnyal még inkább nem értékelné a dolgot.

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A boldogság múlandó, a csalódás állandó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyssa White
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Titokzatos idegen 2017-12-09, 21:24
Blake & Alyssa
[You must be registered and logged in to see this image.]

Feszengek az előttem álló találkozótól, hiszen nem számítottam arra, hogy a Három Seprűben történtek után ilyen hamar kell ismét kettesben lennem Blake-el. Az órákon nem futottunk össze szerencsére, hiszen az általam oktatott tantárgy nem a fiú által választott szakirányhoz kapcsolódik, a különórák pedig értelemszerűen azóta se voltak megtartva, hiszen végtelenül kínos lett volna ez az egész szituáció. A levelet elolvasva pedig egyértelműen helyes döntés volt ez részünkről, még ha nem is beszéltük meg konkrétan... Ha a délutánok folyamán Blake felbukkan a társaságomban, akkor már sokkal kézenfekvőbb bizonyítékok is lennének a zsarolók kezében. Elvégre, milyen beteges tanár-diák kapcsolat az, amikor nyilvános helyen csókolóznak, majd elvonulnak egy-egy terembe? Nem, az ilyenféle gyanúsítgatásokra végképp nincs semmi szükségem. Igaz ugyan, hogy nemrég pont én voltam az, aki azt javasolta a fiú számára, hogy ne foglalkozzon a pletykákkal, de ez már jóval meghaladta azt a szintet. Konkrétan az állásomat veszíthetem el, olyasvalamit, amiért nemrég nagyon is sok dolgot áldoztam fel.
- Szia! - viszonozom kiszáradt torokkal Blake köszönését, arcomon pedig nyoma sincs annak a mosolynak, melyet néhány napja még volt szerencséje látni. Sem a társasága, sem a találkozónk témája nem indokolja a jókedvet. Ez az egész teljesen olyan, mintha önként dugnám ismét guillotine alá a fejem, azt várva, mikor sújt le végre a hatalmas penge. Lopva körülpillantok, az után kutatva, vajon van-e diák a közelben. Senkit se látok, aki gyanús lenne, habár ettől még nem könnyebbülök meg teljesen. - Talán az lenne a legkézenfekvőbb, ha felmondanék... - hozom fel a dolgot magamtól, mindenféle bevezető nélkül. Blake rendes srác, nem szeretném bajba keverni, de abból, hogy idehívtam, talán magától is sejtheti, hogy nem pont ez lenne az a megoldás, amit szeretnék. Hollóhátas mivolta miatt igenis reménykedem abban, hogy ketten ki találunk valamit és képesek leszünk elkerülni azt, hogy ez a baklövésünk az állásomba kerüljön. Elvégre, fontos számomra ez a munka, a másik nyomós indokom pedig az, hogy nem igazán szeretnék Carl közelébe kerülni, mert nagy az esélye annak, hogy ismét visszacsábít magához.
- De ezt – ha lehetséges – szeretném elkerülni és csak akkor benyújtani a felmondásom, ha már minden kötél szakad – vallom be végül rám nem jellemző zavarral, miközben kerülöm a fiú tekintetét. Nem szeretnék a szemébe nézni, ha már ilyen bajba sodortam, hiszen nekem kellett volna uralkodnom magamon, kettőnk közül én vagyok az érettebb, nem igaz? - Esetleg nem ismerős a kézírás? -
Kérdő tekintettel tolom az asztallapon Blake elé a levelet, noha nem sok reményt fűzök ahhoz, hogy bármit is tudni fog a zsarolók kilétéről, hiszen elég sok ellenséget szerzett már magának akaratán kívül. Élek azonban ama gyanúperrel, hogy az ismeretlenek kiléte azonos azokkal a srácokkal, akik nemrég olyan szépen helybenhagyták a hollóhátast. Mindenesetre, nem szokásom bizonyítékok nélkül vádaskodni, előbb talán reálisan kellene szemlélnünk a dolgokat.
- Természetesen annak az eshetősége is fennáll, hogy bűvölt pennával írták az egészet – vonom meg a vállam, hiszen az ellenkező nem tagjaira nem jellemző a levélben olvasható gyöngybetű, de akadnak azért kivételek szép számmal. - Ha viszont lenne pár tipped, szívesen fogadom őket, ahogy az ötleteidet is. Bármilyen ostobaságnak is tartod, mond el, mert komolyan nem tudom, mit tehetnénk...
És igen, teljesen kétségbe vagyok esve, habár jelen pillanatban is igyekszem nyugodt hangnemet megütni, nehogy magunkra vonjam mások figyelmét. Ráadásul, az se lenne jó, ha Blake megérezné rajtam, hogy mindent feladtam, hiszen akkor tőle is hasonló reakcióra számíthatok, ami nem lenne a legjobb egy ehhez hasonló esetben, nem igaz?
[/i][/color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blake Flynn
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Titokzatos idegen 2017-12-06, 16:05

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Alyssa & Blake

Valami rettenetes érzelmi hullámvasút az, amire felkerültem az utóbbi hetekben. A tanárnő, aztán Sam. Azok a dolgok, amiket a fejemhez vágott... Hát ezért voltam én mindig is magamnak való és ezért tartózkodtam inkább mindenkitől. Megszegtem a szabályt és most meg is van a böjtje és egyelőre még nem tudom, hogy mit is kezdjek ezzel a hullámvasúttal, amire mások ültettek fel. Nem csoda, hogy az is megfordult a fejemben, hogy azt a levelet el sem olvasom, amit Alyssától kaptam. Azért lássuk be túl sok mindent kavart össze ő is a fejemben és az a csók nem sokat segített abban, hogy jobb legyen, főleg hogy utána a Sammel való randi se sikerült a legjobban. Ki kell szépen vernem mindent a fejemből és folytatni, amit eddig, de igen nehéz mindezt úgy véghez vinni, hogy újra találkoznom kell vele és nem csak az órákon látni.
Nem csoda, ha rengeteg kétellyel érkezem, főleg hogy ennek az egész hibának még következménye is lett. Meg is vonhatnám a vállamat, hiszen egyelőre csak őt érinti a dolog, engem nem, de hosszú távon akár nekem is lehet bajom ebből, ha esetleg rám szállnak, ha ő már nem elég és persze... nem akarom azt sem, hogy kiszolgáltatottá váljon, bár igazság szerint halvány sejtelmem sincs, hogy mégis mi lenne a megoldás. Nem tudom, hogy mit kezdhetnénk azokkal a srácokkal, de eljöttem, hátha ketten többre jutunk, vagy netán neki már eleve van valami ötlete. Esetleg vállaljam magamra az egészet és mondjuk el az igazgatónak? Akkor ő nem üti meg a bokáját, én pedig sosem tettem semmi rosszat, maximum valami büntetőmunka, vagy pontlevonás lesz a vége, az meg nem érdekel különösebben.
- Öhm... hello! - köszönök, amikor megérkezem és egyszerűen csak kihúzva a széket magamnak lehuppanok. A botot a szék oldalának döntöm és bizonytalanul pillantok a tanárnőre. Kár lenne tagadni, hogy megmozgat bennem ezt-azt, főleg hogy ilyen védtelennek tűnik és riadtnak a tekintete, de ettől el kell vonatkoztatnom. Nem én vagyok az, aki segíteni tudna neki egyébként sem. Nem én vagyok a hős lovag, még az esetlen segítőjének sem illenék be. - Meg kaptam a levelét. Én... nem igazán tudom, hogy mit kellene tennünk. - vallom be végül férfiasan, visszatérve valahogy automatikusan a jól megszokott magázódásra. Így vélem helyén valónak a legutóbb után, főleg mert amúgy is jobb lenne, ha tényleg távol tartanám magamat kicsit mindentől és mindenkitől, főleg a tanárnőtől, úgyhogy maradjon csak meg az a pár lépés távolság és ebben a magázódás is benne van.

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A boldogság múlandó, a csalódás állandó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyssa White
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Titokzatos idegen 2017-11-21, 17:16
Blake & Alyssa
[You must be registered and logged in to see this image.]
[color=silver] Napok óta azon töröm a fejem, hogy vajon mit is kellene lépnem ebben az ügyben, de valahogy egyik döntésem sem tűnik elég helyesnek ahhoz, hogy megtegyem. A levél, amit nemrég kaptam, az asztalon pihen, miközben én némileg türelmetlenül várok. Nem szoktam meg, hogy sarokba szorítsanak, azt pedig végképp nem, hogy fenyegessenek. Ez az egész annyira szürreális, mintha csak egy álomban lennék ebben a pillanatban is, pedig nagyon is jól tudom, hogy korántsem ez a helyzet. Sajnos ez a kegyetlen valóság és a legrosszabb rémálmom vált valóra. Szeretek tanítani, átadni másoknak az általam oly nehezen megszerzett tudást, most pedig pont azok szúrnak hátba, akikért oly keményen dolgoztam ebben a pár hónapban. Tudtam ugyan, hogy kockázatot vállalok azzal, hogy egy ennyire nyilvános helyen csókolom meg Blaket, de akkor és ott nem mérlegeltem a dolgot, egyszerűen csak megtettem azt a lépést, amit szerettem volna. Most pedig itt ülök és a csodára várok, amely talán egy bottal a kezében fogja átlépni a küszöböt.
Az előttem heverő levelet a hét közepén kaptam. Mire a szobámba értem, már az asztalomon várt, én pedig a magam naivságával arra gondoltam, hogy ismét Carl próbál mézes-mázos szavak tömkelegével visszacsábítani magához. Eleinte nem nyitottam ki a borítékot, nem érdekelt a dolog, úgy döntöttem, tudomást se veszek róla, valamiért azonban mégis elolvastam a sorokat. Hát, nem tőle kaptam, habár talán jobban jártam volna. Az általa küldött levélről egyszerűen tudomást sem veszek, de efelett már nem tudtam elsiklani... Idegen kézírással adták tudtomra benne, hogy láttak engem és Blaket a Három Seprűben csókolózni. Ők természetesen nem ezt a szót használták, de a lényeg ugyanaz, a baj megtörtént. Követeléssel álltak elő, habár nem pont a szó megszokott értelmében vett feltételeket támasztottak. Igen, többen vannak, hiszen a levél is többes számban fogalmazott. Jobb jegyek, kissé több kedvesség irányukba és némi éjszakai látogatás, ők pedig máris lakatot helyeznek a szájukra, amíg mindez a kiemelt bánásmód tartani fog. Ha nem teszem meg ezeket, akkor annak természetesen következményei lehetnek az állásomra nézve. Habár meddig lehet folytatni egy ilyen macska-egér játékot? Ha belemennék az általuk támasztott feltételekbe, akkor se érezném magam biztonságban, hiszen bármelyik pillanatban gondolhatnak egyet és mehetnek az igazgatóhoz. Kicsapatni nem tudom őket, mivel nincs rá felhatalmazásom, ráadásul azt sem tudom, kik tették ezt... A karrieremnek már mindenképp vége, mivel az egyetlen megoldás az, ha fogom magam és elmegyek az iskolából. Hazaköltözni azonban végképp nem szeretnék, pont Carl szomszédságába, hiszen akkor megint ott lennék, ahol a part szakad. Ráadásul, Blake is ott lakik, márpedig a legutóbb történtek miatt lelkiismeret furdalásom van, mindezt pedig nem csak a fenyegető sorok váltották ki.
Bármennyire is tartom azonban rossz ötletnek a vele való találkozást, mégis meg kell tennem ezt a lépést is, hiszen talán előbb-utóbb ő is kap egy ehhez hasonló levelet, akkor pedig mindenképp túl kell esnünk ezen. Most viszont óvatosabb vagyok, ezúttal a Szárnyas Vadkanba invitáltam meg, ahol talán nincsenek ismerősök. Kevesen vannak, tökéletes a hely, Blake pedig minden bizonnyal eljön, hiszen a levélben leírtam a találkozó okát. Jól tudom ugyanis, hogy másként talán nem állna szándékában találkozni velem, amit sajnos meg is tudok érteni. Hibáztam, ennek pedig most meg is lettek a következményei...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyssa White
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Titokzatos idegen 2017-11-21, 17:15

###
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Titokzatos idegen

Vissza az elejére Go down

Titokzatos idegen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Sunagakure utcái

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Roxmorts :: Szárnyas Vadkan-