Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Konyha
  Today at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Today at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Today at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Világleírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Világleírás 2014-09-11, 22:13


Világleírás

Ötven év... hosszú idő és ez alatt nagyon sok minden változik, főleg a világ és az emberek. Eddig néztem, minden áldott nap, ahogy emésztik magukat, ahogy újabb és újabb harcok zajlanak, ahogy néhány évvel ezelőtt a Roxfort egész keleti szárnyát a földdel tették egyenlővé. Olyan, mintha már nem is ezt az életet élnénk, hanem valami rémes Pokol lenne az otthon, ahol nem várható semmi jó, ahol nem létezik semmi, ami szép, vagy pozitív, ahol a felhők közül képtelen előtörni a napsugár, akárhogy is erőlködik. Hónapok óta gondolkodom már, hónapok óta próbálok kitalálni valamit, ami megoldás jelenthet, de... mégis mi tehetné jobbá a világunkat, ha egyszer ők már feladták? Túl sokan haltak még és azt hiszem már nincs erejük küzdeni. Megvívták a maguk csatáját... mind megvívták, érthető hát, ha Ron magába fordult mióta mind láttuk Hermione üveges tekintetét... nem érzik már magukban az erőt, nem akarják látni több szerettük halálát. Hát én sem! És nem is kell, mert minden megváltozik... az egész. Csak ahhoz kellett idő, hogy kitaláljam pontosan mit is tegyek és véghez fogom vinni, mert néha a legkisebbek lehetnek a legnagyobb befolyással a világ sorsára. Winky vagyok, házimanó, apró, de ismeretlenül nagy mágikus erővel. Vissza fogok menni... megváltoztatok mindent, hogy mindez egyszerűen meg se történhessen!

Azt hinnéd, hogy lehetetlen, de mind tudjuk, hogy a házimanók varázsereje valamilyen ismeretlen forrásból táplálkozik és szinte határtalan erővel bír. Így történhetett meg a dolog, hogy Winky terve tökéletesen sikeres volt. Kiválasztott egy időpontot, egy olyan időpontot, ami sok mindent megváltoztat, ám nem annyit, hogy bizonyos események meg se történhessenek. Ha túlságosan koránra megy, akkor vannak, akik soha nem is ismerik meg egymást, hiszen sokukat az események kovácsoltak össze, sokuk azért szerette meg a másikat, mert együtt sok mindent kellett átélniük. Ezért választotta azt a bizonyos napot, ezért döntött úgy, hogy Voldemort második születése a halálát is jelentse egyben. Természetesen nem pontosan arra a napra ment vissza, nem arra a vészterhes percre, amikor Voldemort testet öltött, amikor Cedric előtt felfénylett a halálos zöld fény, amikor kiderült, hogy a kupa csupán egy zsupszkulcs volt, és mindent megszerveztek Harry tőrbe csalása miatt.
Nem, ő hamarabb is ott volt már. Tudta, hogy pontosan mi fog történni, pontosan tudta hogyan alakulnak majd a következő évek. Tudta, hogy kiknek kell meghalnia abban a sok harcban és küzdelemben, és mindez miért? Hogy aztán Voldemort emberei ugyan egy időre szétszóródjanak, de aztán újult erővel vágjanak vissza újra és újra a fáradt és megritkul védekezőknek. De ha már az elején megakadályozza, hogy összeálljanak, akkor mindez meg sem történik.
Szép sorban járta végig az utat, a még meg sem lelt horcruxokat pusztította el először, gyorsan és ütőképesen, hiszen mindnek tudta a pontos helyét. Persze mindezt úgy kellett tennie, hogy Voldemort mit sem sejtsen róla. Először tehát nem maradt más, mint a gyűjtögetés, lassan és titokban. Meg kellett szereznie mindent, a halál ereklyéire is szüksége volt, hogy aztán a végső pillanatban felbukkanhasson abban a döntő pillanatban és a még szinte alig testet öltött, embrió szerű Voldemortot egyszerűen kivégezze. Senki sem tudta, hogy ő volt, mert tett róla. Tett róla, hogy számukra ez csak egy megmagyarázhatatlan esemény legyen, és arról is, hogy Féregfark se menekülhessen el, hogy Sirius végre ártatlanként élhesse életét, hogy abból a sötét temetőből mind kiszabadulhassanak és a Halálfalók még az előtt szétszéledjenek, hogy igazán összeálltak volna.

A Sötét jegy tehát kifakult, senki sem emlékszik arra a jövőre, ami meg sem történt, egyedül csak egy apró házimanó, egyedül csak ő él együtt a múlt, jelen és jövő ismeretével, egyedül ő tudja hányan haltak meg és élnek most mégis neki köszönhetően.

Azóta bő egy év telt el, elkezdődött a hatodik év az iskolában. A világ csendes, úgy tűnik, hogy a veszély elült, a Halálfalók szétszéledtek, rejtőznek, sokuk beépült és várja, hogy egyszer talán lesz valaki, aki újra összefogja őket, ha más nem, hát más néven, hiszen a Sötét jegy immár végképp elhalványodott. A Roxfortban telnek az évek gondtalanul. Sirius megkapta Harry gyámságát, és egy új lehetőséggel is gazdagodott a iskola... újabb három év, tovább képzések, biztonság még azoknak, akik maradnának.
Béke és nyugalom van tehát jelen, de mint tudjuk a jó soha sem tarthat örökké...

//Fontos megjegyeznünk, hogy természetesen a karakterkapcsolatok nem kötelezően alakulnak úgy a sztoriban, mint az eredetiben, hiszen sok karaktert a megtörtént események hoztak össze, és az sincs egyáltalán kizárva, hogy egy-egy karakter jelleme változzott az elmúlt időszakban.//


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumotion.com/

Világleírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Bevezetõ :: A mágia története-