Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Alkímia labor
  Yesterday at 22:31
Viviana Rennesϟ Hajnali jelenés
  Yesterday at 15:05
Tim Roberts


ϟ Eileen & Gillian
  Yesterday at 13:18
Gillian Ollivander


ϟ Karakterfejlődés
  Yesterday at 10:04
Seraphin McCaine
A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Madeleine Eastwick
 
Perselus Piton
 
Jacob Troops
 
Gina Accipiter
 
Tim Roberts
 
Ivarn-vo Inor
 
Nox Djarum
 
Viviana Rennes
 
Rose-Neira Brooks
 
Statisztika

Összesen 581 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Celine Magorie

Jelenleg összesen 38326 hozzászólás olvasható. in 3453 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Akadémiai park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Solomon R. Preston
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 45
ϟ Hozzászólások száma : 46

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-08-10, 07:42
Gerard & Solomon

[You must be registered and logged in to see this image.]


Csak halkan ciccentek egyet, de úgy fest, hogy már nem kötekszem tovább a fiúval. Megtehetném, de úgy tényleg nem jutunk egyről a kettőre, tehát nem sok értelme lenne. Nem teszem szóvá, hogy egyáltalán mi köze van hozzá, mennyire ismeri a nőt, mert mint tudjuk ha érzelmi vonzata is van ennek az egésznek... Arról nem is beszélve, ha netán ne adj isten valami van közöttük és a kölyök nem elég, hogy elég fiatal még netán valami ügy kapcsán is köze van Daphnehoz, akár meg is ütheti a bokáját, de minimum rossz fényt vetne rá és így sincs a legjobb vélekedés róla a parancsnokságon, pedig jól végzi a munkáját, csak hát igen sok ott a begyöpösödött alak, akiket ez nem igen érdekel, csak hogy mi van az ember lába között.
- Erről beszélek kölyök, hogy neked is az van. - még meg is paskolom az arcát, csak finoman, bár minden bizonnyal nem fogja értékelni. Ha innen nézem érthető, ha ne adj isten Daphne is észrevette a helyes kis pofit... de remélem tisztában van vele, hogy ennyi még nem elég ahhoz, hogy ferde szemmel nézzenek rá az irodában. Az esetleges nehezen kiharcolt lehetőségeit is elszúrná, ha valami kölyökkel szűrné össze a levet, csak azért mert helyes pofija van.

Solomon tehát eltűnik a kulisszák mögött, Gerard pedig elindulhat a csivitelő színésznőcskék felé, ám mielőtt még odaérne egy mondhatni korosabb, vagy 50-es körüli nő kerül vele szembe a hátsó folyosón. Azért jó bőrben van, letagadhat vagy egy tízest, de aki jó megfigyelő láthatja, hogy már nem mai csirke. Amikor elhaladna Gerard mellett oldalra pillantva mosolyodik el és áll meg végül.
- Hm... biztosan nem láttalak még erre, új fiú vagy? - talán nem is a fiatal és kezdő, még nem bennfentes színésznőcskékkel kellene foglalkoznia?


Ezért nem beszélek
sokat.
[You must be registered and logged in to see this image.]    [You must be registered and logged in to see this image.]
Mindig kimondom,
amit gondolok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gerard Warrington
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 280

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-08-04, 07:37


Solomon& Gerard

[You must be registered and logged in to see this image.]


Annyira furcsa ez az egész! Hiszen jó ideig Roxfortos diákként nem sok gondom volt, néha átjárni a Gringotts-ba aranyakat rendszerezni, táblázatokat kitölteni, néha meggyőzni egy gazdagabb ügyfelet egy befektetésről, de főleg az töltötte ki az élemet, hogy a lányok lelkét ápoljam, és akár még össze is jőjjek velük. Ezen nem sokat változotatott az, hogy Lavender a párom lett, mert mellette is azt a gyerekes életet éltem, maximum egyedül rá korlátozva magamat. Ehhez képest amióta elindult ez a vészterhes lavina a Nox-ügyben, felnőtt döntéseket kell hoznom, és bár pocsék volt a szakítás, most tényleg úgy érzem, hogy élek, hogy van súlya amit mondok, vagy amit teszek.
- De lehet, és akkor mit kéne tennem, hogy ha Nancy szerint senki nem lép semmit? Üljek a fotelben, hátha mégiscsak előkerül? Elhiszem, hogy ő tud vigyázni magára, de hogy egy auror eltűnjön, mégsem szokványos eset. Vagyis szokványos, de akkor egyértelmű, hogy baja esett. – Nem akarok én vitatkozni, logikám se nagyon van, de hát mi másra gondolhatnék? És lássuk be, a nő nagyon szép ahhoz, hogy ha ilyen segítőkész, akkor megvonjam a vállam, hogy na bumm, belehalt valamelyik ügyébe. A griffendélbe osztott be a süveg, tehát a bankpultok mögött ülve is ott lappangott bennem a bátorság, de most ideje, hogy ki is aknázzam.
- Helyes kis pofival.. Az menni szokott, nekem is az van. Jól van, James.. Akkor egy óra múlva. – Bólintok elmorfondírozva a rám osztott nagyon is testhezálló feladatra, tisztára úgy érzem magamat, mint valami kém, akinek be kell épülnie, és a saját testi adottságait is bevetni. De akkor miért érzem magamat furán? Más ez, mint amikor Lavender mellett már nem csajoztam, mert Daphne-vel csak egyszer találkoztam, és biztosan nem is venne komolyan, de olyan.. más érzés jár át, udvarolgassak egy szinésznőcskének, amikor olyan állati jó nőnek tartom őt? Hát lehet, hogy mindez nagyon nyögvenyelős lesz.. Viszont legalább a pasi azt erősítette meg, hogy nincs köztük semmi. De jézusom, mi van, ha az a hülye ötletem támad, hogy a csajszi.. nem gerjed senkire..? De tényleg senkire? Vannak ilyenek. Elhessegetem a hülye gondolatot, és keresek valami helyes popót! Pofit! Pofit akartam mondani. Francba! Körbelesek magam elé húzva a felmosóvödröt, hátha valaki a csinos takarítófiúkat imádja. Bár véleményem szerint a kezdő szinésznőcskék jellemzően a gazdag direktorok ágyában fordulnak meg jellemzőbben. A közelből mintha valami csivitelést hallanék, két fiatal nőcske beszélget valahol, elindulok hát feléjük felgyűrve az ingujjamat, ha már ilyen külsőm van, nem árt becstelen eszközökre is használni.


Az angyalunkat
S nem mi választjuk!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Solomon R. Preston
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 45
ϟ Hozzászólások száma : 46

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-07-16, 14:31
Gerard & Solomon

[You must be registered and logged in to see this image.]


Felrúgta a terveimet, így talán nem olyan meglepő, ha nem vagyok éppenséggel a legjobb kedvemben, hogy itt van. Még az is lehet, hogy elszúrja az egészet, amiért eddig megdolgoztam, amit végképp nem vennék jó néven, de ha már itt van elzavarni se lehet, az túlságosan feltűnő lenne, meg aztán a végén még nagyobb galibát csinálna, ha egyedül ügyködne és félő, hogy ha el is küldeném akkor maradna az egyedül akciózás, mert látszólag eltökélt, nem menne csak úgy haza. Pech... kezelnem kell a szitut, még ha nem is szívesen teszem és főleg nem megy könnyen.
- Oh persze máris tud mindent... Arra nem gondolt, hogy ez lelkes kezdő milyen szinten károsíthatja egy profi munkáját és ezzel csak rosszat tesz Jenningsnek? - arra csak finoman felszökik a szemöldököm, ha a nála egyértelműen idősebb és szakavatottabb nőt csak úgy lazán le Daphne-zzal, miközben a minimum elvárás a Miss Jennings lenne. Nem csoda, ha a nő nem ér el sikereket, ha ilyen fiatal kölykökkel szűri össze a levet... de ezt már nem teszem szóvá. Nem az én dolgom. Sőt igazság szerint mindig is úgy véltem egy ténylegesen használható auror nem igazán hódol a család adta örömöknek, hiszen mi nem állandó beosztásban dolgozunk és finoman szólva is veszélyes életet élünk, ezért is vannak sokan, akik nem különösebben támogatják a nőket ezen a pályán. Mégis csak túlzottan érzékenyek, arról nem beszélve, hogy ők tudnak csak szülni, ellenben ha elvéreznek egy akció közben... De persze nem az én dolgom, és sosem voltam Jennings ellen, azért is vagyok itt.
- Jól van Noah, engem szólíts csak Jamesnek, az itteni nevem. Egyelőre hallgatózhatunk, hátha megtudunk valami fontosat, esetleg ezzel a helyes kis pofival szóba elegyedhetsz pár színésznővel, persze inkább a mellékszereplőkkel, ők szívesen csacsognak ki mindenfélét... - nem tudom magától mire jutna, de ha adok neki pár tippet azzal hátha valamelyest legalább beljebb leszünk. A végén, ha ügyesen csinálom akár még hasznát is vehetem, persze ha nem szúrja el nagyon. - A kollégája igen. Erős túlzással a lányom is lehetne, úgyhogy ne aggódj... a féltékeny csillogás a szemedben alaptalan. - bár azért kissé dorgáló a tekintetem. Gőzöm sincs van-e köztük valami, de ha személyes kötődésed van egy ügyhöz az már régen rossz. Ellenben ha magyarázkodni akarna simán már a pillantásommal belé fojtom a szót. Nem izgat, őszintén, az csak a nőre vet rossz fényt, ha egy fiatal kölyökkel kavar, nem az én dolgom. - Szimatolj, érdeklődj, együtt túlságosan feltűnőek lennénk. A művészbejárónál találkozunk egy óra múlva. - adom ki végül az ukázt neki, aztán el is tűnök szépen a függönyök mögött. Volt még bőven tervem már mielőtt megakasztott, úgyhogy folytatom, ahol elkezdtem.

Ezért nem beszélek
sokat.
[You must be registered and logged in to see this image.]    [You must be registered and logged in to see this image.]
Mindig kimondom,
amit gondolok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gerard Warrington
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 280

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-07-13, 07:18


Daphne & Gerard

[You must be registered and logged in to see this image.]


Próbálok én is arra a szintre visszalassulni, ahogyan az öreg nyomja. Rémesen  nyugodt, én meg itt csapongok, mert nem találom az aurornőt, akinek nyilván baja esett. Lehet, hogy ennek a Prestonnak erről szól az élete, én viszont teljesen ki vagyok akadva, hogy a segítőm, aki mellette még csinos és aranyos is, szőrén szálán eltűnik, így magamra maradok megint a nagy búslakodásban. Lavender emléke kezd halványulni, mert ugyan az arcát vissza tudom idézni, de az együtt töltött idő, a viccei már korántsem annyira facsarják meg a gyomromat, ha még eszembe jut. Az elmúlt napokban többször beugrott inkább ez a Daphne, aki céltudatos, szomorú, mert valahogy nagyon nem ismerik el.
- Na a tipikus auror lenézés.. már vártam. Nem csoda, ha Daphne bizonyítani akar, ha mindenki ennyire vastökűnek gondolja magát körülötte.. – Az engem ért minősítés nem érdekel, végülis tényleg nem vagyok nyomozó, csak egy bankár, de attól még igenis érdekelhet, hogy merre van a nő. Végülis elég önző, hogy engem ugat le, holott ő képzeli magát istennek.. Az, hogy eljutottam idáig, talán valóban a mázliról szólt, meg arról, hogy igazából meg akarom találni Daphét, aki rövid idő alatt is fontos szerepet tudott kiharcolni nálam. Nem feltétlenül Nox lecsukatása miatt. Sokkal inkább, mert láttam a szemében, hogy segíteni akar, másfelől rendbe tenni a saját életét. Mindkettő olyan momentum, ami nálam nagyon is a szerethető kategóriába esik.
- Akkor legyek Noah Gibbs. Kellőképpen jellegtelen név ahhoz, hogy ne szúrjak szemet. – Keresgélek nála is valami névtáblát, ha már takarítóként van itt, akkor talán ő már ki is írta. Vagy díszletmunkásként? Mindegy. Szerencsére még nem fülelnek le minket, így forgatom a fejemet, lehet, hogy szerezni kéne takarítóvödröt, meg ilyesmit, de az még inkább érdekel, hogy mire jutott a híres-neves auror, így kérdőn méregetem, hogy meséljen már, úgyse fogok egyhamar lekopni. A pálcámat azért eltettem, de ha Daphe az itteniek után nyomozott, biztos vagyok benne, hogy szükségem lesz majd még rá. – Ön a kollégája, vagy ilyesmi? – Oké, talán nem az apja, de remélem nem a pasija, ugye? Mert attól, hogy a nő precizen ápolt lakása egyedüllétre utalt, attól még kavarhat ezzel a rosszarcúval. Féltékeny volnék? Hm.. hát csak nem!
Az angyalunkat
S nem mi választjuk!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Solomon R. Preston
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 45
ϟ Hozzászólások száma : 46

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-06-30, 10:52
Gerard & Solomon

[You must be registered and logged in to see this image.]


Egyszerűen elengedem a fülem mellett a felháborodott visszaszólást. Volt már dolgom igen sok újonccal ahhoz, hogy tudjam kezelni a kezelhetetlen kölyköket. Vagy kétszer annyi idős lehetek, mint ez a kiskölyök, mert számomra az. Nem is tudom, hogy mi a fenét akar vajon egy felnőtt aurortól, mert nem tudok róla, hogy valami rokon lehetne, aki azért jött utána, mert aggódik a nő miatt, de akkor vajon mi a fenét keres itt egyáltalán? Ezt is tisztázni kellene, mint ahogyan azt is egyáltalán miért is hadonászik varázspálcával egy mugli színházban. Vagy azt se tudja hol van, vagy azt se tudja mit művel, vagy simán nem épelméjű, de mindegyik esetben csak bezavarhat nekem.
- Nancy... nem is lepődöm meg. Vajon miért gondolta, hogy egy kölyök bármire is juthat, csak mert... kedveli Jenningst? Az pedig, hogy ide jutott még nem jelenti, hogy ért is hozzá, csak mázlija volt. Ne szálljon el magától... - rázom meg a fejemet lemondóan. Főleg, hogy ha rajta múlik itt éles helyzetben tuti, hogy el is szúrná az egészet. De attól tartok bármennyire is jobb lenne, nem igen fogom tudni csak úgy elhajtani, úgyhogy kénytelen leszek elfogadni azt, hogy itt van és egyelőre megpróbálni kezelni valahogy a helyzetet, meg persze őt is. Nem tetszik, de ha nincs mit tenni... Azért időnként látványosan körülnézek és végül a kezébe nyomok egy seprűt, amit sikerül megragadnom, amikor egy újabb alak jön épp felénk.
- Másik név kell, mindegy, hogy mi, de az biztos, hogy itt sok minden bűzlik, úgyhogy nem érdemes ellőni a saját nevedet. Takarító leszel, egyelőre, azzal nem lőhetsz mellé. Annyi már biztos, hogy Jennings nincs itt, már csak az a kérdés, hogy hol van, mert hogy innen valaki biztosan tudja arra mérget vennék. - magyarázok neki szép csendesen. A közeledő illető végül kitér és más felé indul tovább, így még beszélhetünk pár szót, mielőtt tovább kutakodnánk. Azt már sejtheti, hogy ha itt vagyok napok óta, akkor már elég jól feltúrtam a helyet, tehát ha nem találtam meg itt Daphnet akkor tényleg nincs is itt, már csak az a kérdés, hogy akkor hol van, ha a nyomok ide vezettek.


Ezért nem beszélek
sokat.
[You must be registered and logged in to see this image.]    [You must be registered and logged in to see this image.]
Mindig kimondom,
amit gondolok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gerard Warrington
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 280

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-06-27, 20:52


Daphne & Gerard

[You must be registered and logged in to see this image.]


A szívemhez kapva rebbenek meg, amint valaki kilép a hátam mögül, mert minimum szélütésem van, úgy megijedtem volna, ám mégiscsak sikerl elmosolyodnom, amikor meglátom a női ruhát a karján. Ki ez a fickó? Valami meleg fellépő, aki csajokat játszik? Ám le is hervad a mosolyom, mert úgy kioszt, mintha minimum a tanárom lenne. Vagy a főnököm. Egyik jobb mint a másik. – Jól van na, most mit kell beszólni? – Kérdezem a fiatal felnőttek tipikus felháborodásával, mint amikor beugat a dolgunkba valami vén tata. Még ha jobban is érti a dolgát, én azért vagyok itt, hogy segítsek. Fogalmam sincsen, hogy ki közeledik, de minimum valami díva lehet. Amíg ideér, elteszem gyorsan a pálcát, és visszasuttogom.    
- Nem küldött, megkért. Különben is, kedvelem Daphnet, magától értetődő, hogy meg akarom találni, remélve, hogy nem esett baja. Különben meg mugli színház vagy sem, ide vezettek a nyomok, és láthatóan ügyes vagyok, mert Ön is itt van, tehát csak nem lehetek olyan béna.. - – Bizonygatom kissé kihúzva magamat. A neve totál nem ismerős, felőlem lehet ő az atyaúristen is, úgysem vagyok járatos az auror szakaszban, lévén Daphnet is lazán rosszul pozicionáltam be. – Na és? Ugye nem az apja, mert akkor beszarok. Segített nekem egy ügyben, és az a minimum hogy meghálálom. Nem tudom, mit szúrhatnék el, inkább örüljön, hogy van, aki segíthet. - – Térek ki a veszekedés elől, nem akarom megsérteni, csak ne beszéljen úgy velem, mintha valami hülyegyerek lennék. A gringotts megbecsült bankára vagyok, nem pedig valami suhanc. De kész vagyok elfogadni, hogy ő már napok óta itt van, hát elő a farbával, lássuk, hogy mire jutott..
Gerry Warrinhton. Roxfortos egyetemista ereklyés szakon, mellesleges a Gringotts-ban dolgozom. Úgyhogy ezekkel lehet főzni..

Az angyalunkat
S nem mi választjuk!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Solomon R. Preston
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 45
ϟ Hozzászólások száma : 46

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-06-12, 11:38
Gerard & Solomon

[You must be registered and logged in to see this image.]


- Mégis mi a fészkes fenét művelsz kölyök? - az egyik függöny mögül lépek ki a karomon egy női ruha pihen, valami fellépő darab lehet, az arcom kellően morózus, ahogyan Gerardra pillantok és a pálcát tartó kezét az oldala mellé nyomom le. - Tedd el gyorsan, mielőtt valaki észreveszi, hogy pálcával hadonászol egy mugli színházban. - korholom le, amiből sejtheti, hogy én magam sem átlagos mugli vagyok. Ha ezt megtette akkor húzom be a függöny mögé, mert láthatóan épp közeledik valaki flitteres csillogó göncben, ami jelenleg mázli számunka, mert így legalább könnyebb már messziről kiszúrni. A ruhát egy mozdulattal ledobom az egyik közeli ruhaállványra és megigazítom a láthatóan munkás ruhát, ami rajtam van. Pár napos borosta is ott virít az arcomon már és rendesen gondterhelt az arcom.
- Mondd, hogy nem Nancy küldött... pedig megmondtam neki, hogy utána nézek tegnap... vagy tegnap előtt? Összemosódnak a napok, lehetett három napja is... Szóval mi a fenét keresel itt és miért hadonászol pálcával egy mugli színházban kölyök? - látszik rajtam, hogy valószínűleg amint megkapom a válaszokat minimum elküldöm innen, ha el tudom persze. A kérdésemből akár még azt is sejtheti, hogy én is pont azért vagyok itt, amiért ő, kérdés, hogy Nancy mi a jó életért küldött mást is és miért nem volt elég neki, hogy én járok utána Jennings állítólagos eltűnésének. Netán azt gondolta, hogy nem tudom megoldani, vagy hogy én is eltűntem, netán nem is érdekel az egész? Lesz vele majd pár mondatváltásom, amint visszatértek a Minisztériumba, annyi szent. Mindenesetre, ha a kölyök kissé megszeppent fejet vág, vagy legalábbis olyan bizonytalant, amivel az előbb téblábolt itt a függöny előtt, azért mégis valamelyest megenyhülök, ha nem is nagyon.
- Solomon Preston... neked csak uram, és ha elszúrod, amire eddig jutottam kitekerem a nyakad, értettük egymást? - azt hiszem az enyhülést még gyakorolnom kell, de legalább a nevemet már tudja, ez nálam már mindenképpen az enyhülés fogalmába sorolható és azért lássuk be ha felrúgja, amit eddig elértem akkor nem csoda, ha kissé pipa vagyok rá.Ezért nem beszélek
sokat.
[You must be registered and logged in to see this image.]    [You must be registered and logged in to see this image.]
Mindig kimondom,
amit gondolok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gerard Warrington
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 280

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-06-08, 19:28


Daphne & Gerard

[You must be registered and logged in to see this image.]
   Nem tudom, hogy a pultos mitől félhet, de ez rám is átragad. Hijján vagyok minden nyomozó ösztönnek, Lavender mellett ennél lényegesen veszélytelenebb kalandokba keveredtünk, s mióta elindult a Nox féle lavina, erőszak, kihallgatás, és eltűnés jellemzi a mindennapjaimat. Most pedig én nyomozhatok egy hivatásos auror után. Nem mintha menne. Csak találomra lépek előre, amit logikusnak tartanék, vagy amit filmekben láttam. S mégis találok nyomokat, ami engem is meglep, de meg kell találnom ezt a Daphnet, aki nekem akart volna segíteni, így minimum köteleségem, hogy viszonozzam. Az a Nancy is elég ideges volt, most meg a pultos, nem csoda, ha inkább maradnék még iszogatni. Mégis inkább megköszörülöm a torkomat, és elindulok a színház felé. Meglepetten feszegetem az ajtót a színház művészbejárójánál, amikor arra jutok, hogy ez varázslattal lehet lezárva. Egy mugli színház? Mondhatnám, hogy fura, de ha egy auror tűnt itt el.. Nos máris nyirkos a tenyerem. Szerencsére sikerül elkapnom a záródó ajtót, amikor a szösziség flegmán annyiban hagyja, a végén még mázlim lesz. Tartom az ajtót, körbenézve a sikátorban, hogy nem követett-e senki. Most csak a saját lélegzetvételemet hallom. Haladok a díszletek, és az előkészített fényjátékok között, óvatosan, hogy ne essen hasra valami lámpában. Ezúttal nem öltönynadrág van rajtam, csak egy vászon, edzőcipővel, hogy minél kényelmesebb legyen a nyomozás. Valahogy máris komfortosabb, mint a Gringottsban ücsörögni talpig kinyalva.
Előhúzom a pálcámat, és mint holmi iránytűt körbejáratom tájolóbűbájjal, hátha magától is megtalálja


Az angyalunkat
S nem mi választjuk!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 392

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-05-31, 19:31


[You must be registered and logged in to see this image.]

Egy auror eltűnése

[You must be registered and logged in to see this image.]

A pultos int még Gerardnak és gyorsan a zsebébe süllyeszti a pénzt. Azért látszik az arcán, hogy minden jót kíván, de látványosan még sem teszi, főleg nem szavakkal, hiszen egyértelműen tart valamitől, netán valakitől és ezért úgy fest meg kell gondolnia, hogy mit tesz vagy mond, mert sose lehet tudni, hogy ki látja vagy hallja.
Gerard tehát sikeresen eljut a színházig, ami egyelőre elég kihalt így kívülről, hiszen csak este lesz előadás, addig nincsenek vendégek. A hátsó bejárat is csukva, sőt zárva van és ha netán megpróbálkozna varázslattal meglepheti, de nem tud csak úgy bejutni, mintha védve lenne az ajtó, na de hogyhogy, amikor egy szimpla mugli színházról van szó ugyebár? Végül, ha vár egy kicsit szerencséje lesz, ugyanis pont érkezik egy fiatal szőke lány, aki nem túl körültekintő, egyszerűen kicsapja az ajtót és besuhan, így Gerard akár el is tudja kapni azt, hogy bejusson mögötte. Aztán már ügyesnek kell lennie, hiszen egy ilyen társulat, mint egy összeszokott család, jól ismerhetik egymást. Jobb lesz, ha ügyesen megkeresi az említett Davet esetleg. A recepció odakint van, ha már hátul bejutott, nem érdemes arra mennie, főleg hogy egyelőre a recepción nincs senki, mivel még zárva a színház így nappal a vendégek előtt. Egyébként első ránézésre a színház teljesen átlagosnak tűnik, semmi különlegeset nem látni rajta.


[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gerard Warrington
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 280

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-05-26, 15:55


Daphne & Gerard

[You must be registered and logged in to see this image.]
   

Azért ahhoz a Nancyhez már nem megyek vissza. Végülis ha kedveli Daphnet, csak idegesíteném vele, hogy beigazolódott a félelme, tényleg eltűnt. Azt hiszem jobb, ha inkább most összekapom magamat, és utánajárok, hogy mi lett a nővel. Remélem, hogy azért nem halt. Erre a gondolatra elszorul a torkom, és érzem, hogy ég az arcom. Nem pirultam el, inkább elszörnyedtem. Különös módon az egyetlen találkozó is fontossá tudta tenni az auror nőcit, már csak maga a tudat, hogy vannak még lelkiismeretes nyomozók. Lehet, hogy nem ért el túl nagy posztot, de én úgysem abban mérem az értéket.
- Fontos, mert kedvelem őt, és ha csak ott tudok bejutni, akkor meg kell próbálnom. – Erősködök, ezzel még csak nem is hazudok, hiszen Lavender már a múlté, eleget keseregtem rajta. Na nem mondom, hogy a nálam évekkel idősebb nő jöhet számításba, de lássuk be, férfi lévén már sikerült kacérkodni a gondolattal, hogy valaki olyan kellene mellém, aki céltudatos, aki nem nyafog mindenen. Aki mellett én is kiteljesedhetné. Ugyan a lakásában nem voltak társaságra utaló nyomok, de ettől még lehet valaki az életében. Vagy éppen nem is akar senkit? Mindegy, a dolgom most nem az, hogy romantikus gondolatokat dédelgessek, hanem hogy kiszabadítsam.
- Ez igazán jól hangzik, köszönöm. Remélem, hogy együtt jövünk vissza, és megünnepeljük itt a nagy találkozást. A legközelezettem öregem. – Bólintok vissza, kiengedve a tenyerem alatt letakart papírpénzt, s áttolom a pultosnak. Megpróbálom betájolni az utcák alapján a színházat, és csakazért is a hátsó, a művészbejáró felé igyekszem. Nincs az az isten, hogy most engem beállítsanak. Első körben azért keresek ott egy recepciós, már ha eljutok odáig.


Az angyalunkat
S nem mi választjuk!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 392

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-05-21, 18:57


[You must be registered and logged in to see this image.]

Egy auror eltűnése

[You must be registered and logged in to see this image.]

Kap azért jócskán információkat a pultostól, ha nem is feltétlenül annyit, amennyit szeretett volna, de azért ez alapján már talán el tud valamerre indulni majd. Annyi már biztos, hogy Daphne eltűnt és hogy még fel is túrták a lakását ugye, tehát Nancy jól sejtette hogy baj van és nem csak lebetegedett, vagy hirtelen szabadságot vett ki. Egyébként is ahhoz túlságosan lelkiismeretes, ezt már valahol Gerard is sejthette végül is.ű
- Kalauzt? Azt nem hinném fiam. A színészek nem fognak segíteni bejutni, de a művészbejáró? Hátul van, de én biztosan nem próbálkoznék...
ha nem fontos annyira az a nő.
- úgy fest, mintha kissé aggódna, vagy esetleg félne is? Pedig csak egy színházról van szó, de ki tudja, hogy mi lehet a háttérben. Azt most is láthatja, hogy azért akadnak itt kissé talán kétesnek mondható alakok is, akikkel jobb, ha az ember nem nagyon húz újat. Lehetséges, hogy a pultos is e miatt halkítja le a hangját időnként?
- Az egyik világosítóval beszélgetett, de ennél többet igazán nem mondhatok. Ha jól tudom Dave a neve, fiatal, szemüveges, vörös hajú alak, de nem tudom, hogy tőle mit tudott meg. - úgy fest, hogy nem tud ő se ennél többet, vagy egy szintnél nem akar többet mondani, mert ő is tart valamitől, vagy valakitől. Tovább is áll, hogy kicsit arrébb letörölje a pultot és italt töltsön egy most érkezett vendégnek.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gerard Warrington
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 280

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-05-17, 19:39


Daphne & Gerard

[You must be registered and logged in to see this image.]
   

Bólogatok, miközben a pultost hallgatom, és egyértelmű, hogy mondaná még tovább, ha meg tudnám támogatni anyagilag, akkor lehetséges, hogy a részletekbe is beavatna. Mivel a mugli világban is járatos vagyok, természetes, hogy van nálam angol font is. Betippelem, hogy mennyit kereshet a fickó egy hónap alatt, és mivel elég puccos helyen van a bár, úgy nagyjából a fizetése ötödét számolom ki, ezzel egészen jól kaszálhat. A mosolyom egy kedves, de butácska szépfiúé, hiszen sok esetben tényleg nem vagyok több ennél, de most muszáj valami kurázsit is előhúzni, különben nem találom meg a nőt.
- Igen, ő lesz az. Hát lehet, hogy túlságosan kiváncsi a csajszi? Nem baj, én is az vagyok. Szóval a színház. És ha kérnék egy privát kalauzt, netán egy gyors útvonalat a színházba, nem tud valami művészbejárót? – Kérdezem áttolva a poháralátétek alá a vaskos pénzköteget, továbra is bólogatva, mint aki képes még többet fizetni, ha kap valami lehetőséget bejutni a pultos által nagyon is gyanusnak tartott színházba. Úgy tekingetek a falon lévő képekre, mint akinek rettentő sok pénze van, akinek át lehet vágni a torkát egy sötét sikátorban, de a valóságban nagyon is résen leszek, hiszen Daphnen kivül még egy éhes tengeridisznó is vár rám.
- És milyen információt kapott utoljára, ami után már nem jött vissza? Hátha valami olyasmibe futott bele, amibe nem kellett volna.. – Kérdezek ismét vissza, akár most is indulnék, de mivel a jegyem csak estére szól, még ha oda is tévedek, végtére is van belépőm, ha nagyon lebuknék. A csinos pofimat illetően megmagyarázható, hogy a női öltözőbe akartam bejutni, mint róka a tyúkólba..Az angyalunkat
S nem mi választjuk!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 392

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-05-15, 16:09


[You must be registered and logged in to see this image.]

Egy auror eltűnése

[You must be registered and logged in to see this image.]

Gerard gond nélkül megtalálja a helyet. Nincs nagy tömeg és a képek alapján egyértelműen köze van a színházhoz, tehát az a jegy is akár fontos is lehet, bár nem biztos, hogy egy előadás alapján többet tud meg, de végül is ki tudja. Hogy köze van-e ennek az egésznek Noxhoz az még jobb kérdés, talán igen, de az is benne van a pakliban, hogy Daphne ezúttal valami más nyomot követ. A pultos fickó először kissé értetlenkedve néz a srácra. Láthatóan nem igen tudja, hogy kiről is beszél.
- Nem ismerős a név, vagyis... várjon csak, az a folyton kérdezősködő nő? Barna haj, kék szemek, kutató tekintet? - hümmögve simogatja meg az állán terjengő borostát, mert az van ott láthatóan jócskán. Úgy fest, hogy tudja, hogy kiről van szó és már ez is valami, de mintha kissé hezitálna, hogy mondjon-e valamit. Ám amennyiben Gerard esetleg ad neki egy kis ösztönző támogatást az esetleges italfogyasztásán felül, akkor azért csak-csak megered a nyelve. - Sokat nem tudok róla, csak hogy igen sokat kérdezősködött itt, főleg a színházzal kapcsolatban és az ott dolgozókkal. Fogalmam sincs, hogy miért érdekelte ennyire, főleg hogy akadnak ott különös alakok időnként. Tudja az emberek pusmognak és vannak, akikkel nem szívesen keverednék össze én se egy sötét sikátorban. - rántja meg a vállát bősz pohártörölgetés közben, na nem mintha amúgy a már amúgy is piszkos ronggyal való pohár törölgetés jót tenne annak a nyomorult pohárnak. Aztán kis szünet után kicsit közelebb hajol Gerardhoz, a pulton is áthajolva a hangját is eléggé lehalkítva.
Mondjuk az feltűnt, hogy egy ideig naponta járt ide, aztán néhány napja már nem láttam... de ennél többet én sem tudok. - vonja meg végül újra a vállát és aztán ott is hagyja Gerardot, amikor int neki egy másik fickó a pult távolabbi részétől, hogy után töltetné a poharát.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gerard Warrington
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 280

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-05-08, 20:03


Daphne & Gerard

[You must be registered and logged in to see this image.]
   

A malacot hátrahagyva elindulok a bisztróba, nem hoppanálgatok, hanem simán tömegközelekdéssel. Nem vagyok túlzottan ivós kedvemben, de hát egy sört végülis napszaktól függetlenül be lehet dobni, és hátha ott fényt derítek arra, hogy hova is lett Daphne. Ugyan csak egyszer találkoztunk, de mindenképpen szimpatikus nő benyomását keltette, én pedig nagyon is komolyan gondoltam, hogy mennyire kedvesnek tartottam a viselkedését. Lehet, hogy elnéztem, és még nincsen felelős pozicióban, de a tettei, a fellépése alapján mégiscsak kinéztem belőle, hogy képes az ügyemet tudatosan megoldani, Nox pedig felkötheti ellene a bugyiját. Magabiztosságot erőltetek magamra, és számba veszem a lehetőségeimet, hogy mi módon próbáljak a nő után nyomozni. Miután megrendeltem a sörömet, már látom is, hogy ez a színháznak lehet valami társcége, mert ide járhatnak a művészek is, ezt szűröm le a felrakott képekből is. Próbálok ismerős arcot találni is köztük. Így vagy úgy, végül mégiscsak leszólítok egy kiszolgálót, lehetőleg férfit, hátha kapok tőle szolidarítást.
- Bocsánat uram. Egy korábbi színházi előadáson egy nagyon kellemes teremtéssel sikerült elbeszélgetnem a ruhatárban, de voltam olyan gyáva, hogy végül nem kértem el a számát. Nem ismeri véletlenül? Daphe Jennins a neve, talán ide is szokott olykor járni..   – Nézek bátortalan kiskutyaszemekkel, mint akiről lerí, hogy pokolba kívánja az iratlan szabályokat, miszerint általában a férfinek érdemes az ilyen jellegű kezdeményezést megtennie. Holott én már nagyon sok lánynak ápoltam a lelkét, mint valami lányokkal suttogó, fordítva viszont valamiért mindig a külsőm fogta meg a gyengébbik nemet. Tehát nem volt gond sosem a kapcsolatfelvétel, de most el kell játszanom, hogy mégis. Hátha emberünk kicsit is megértő, és megered a nyelve, hogy segítsen.Az angyalunkat
S nem mi választjuk!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 392

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-05-06, 19:01


[You must be registered and logged in to see this image.]

Egy auror eltűnése

[You must be registered and logged in to see this image.]

Gerard sikeresem ráncba kapja a lakást és a malackát is rendbe teszi, hogy ellegyen egy ideig, amíg a gazdi távol van, aztán már útra is indulhat. A Holdfény bisztrót könnyen megtalálja, mivel muglik által lakott negyedben van és úgy fest, hogy leginkább muglik is látogatják, tehát nem kifejezetten varázslók számára van fenntartva. Ha jobban megnézi a jegyet, ami a színházba szól akkor arra is hamar rájöhet, hogy a hely egészen közel van a színházhoz, csak pár utcára. A jegye egyébként ma estére szól, a mai aktuális előadásra, valami vígjáték lehet a címéből ítélve.
A bisztró teljesen átlagosnak hat első ránézésre, azt leszámítva, hogy a falakon igen sok kép van kifüggesztve. Jobban megnézve ezek egyértelműen színházi fotók lesznek, régi tagokról, híresebb színészekről és színésznőkről, rendezőkről és persze egy-egy nagyobb előadásról.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gerard Warrington
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 280

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-04-29, 14:10


Daphne & Gerard

[You must be registered and logged in to see this image.]
   
Amíg a kezemben tartott ezüstgyufa rejtélyén gondolkozom, nagyjából próbálok rendet tenni a lakásban. Felmérem, hogy mit érdemes még megjavítani, egy egyszerű Reparot azért rámondok amire csak lehet, helyére állítom a bútorokat, és kidobom a szemetet is. Betippelem, hogy hol lehetett a malac ketrece, aztán visszahelyezem oda, a tálkáját feltöltve a magokkal, amiből talán elég lesz az a maradék, amit még találtam. Ám szándékomban áll visszatérni ide, hogy gondját viseljem, amíg Daphnet meg nem találom. Az iskola most nem elsődleges, de a fiatal auror nő, aki a segítségemre sietett, igenis megérdemli, hogy eltűnése esetén ha mást nem is érdekel, engem viszont mindenképpen tettekre sarkaljon. Sem a bisztrót, sem pedig a színházat nem ismerem, de ez ez az én szegénységi bizonyítványom. Zsebre vágom a színházjegyet, a dátumot majd még megnézem, de amikor nincsen előadás, nem biztos, hogy van értelme arrafelé menni. Mindenesetre a modern kor gyermekeként nem csak a varázslatokhoz értek, hanem van telefonom is, amin utána tudok nézni a bisztrónak, útközben legalábbis, hogy milyen írások születtek róla. Akár be is ugorhatok. Így hát bezárom magam mögött Daphne lakrészét, és nekiindulok. Az ilyen helyeket napközben is lehet látogatni, hát legrosszabb esetben beülök egy sörre, megnézem, mitől is volt olyan fontos a nő számára. Lehet, hogy hasonlóan Nox-Eleanor személyéhez, nyomozott valaki után. Végtére pedig a színház környékén is szaglászhatok majd, bár szerintem az csak egy hobbi lett volna szegénynek. Tehát irány a bisztró, ha már megnéztem, hogy hol van. És elsőre csak simán felhajtani egy italt.


Az angyalunkat
S nem mi választjuk!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 392

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-04-28, 18:47


[You must be registered and logged in to see this image.]

Egy auror eltűnése

[You must be registered and logged in to see this image.]

A varázslat tényleg sikerrel jár, amikor Gerard alkalmazza. Az ezüstös papírlap nem szöveget fed fel, hanem szépen lassan átalakul a fiatal férfi kezében, míg nem egy egyszerűnek tűnő adag gyufa nem lesz belőle. Olyan reklámdarabféle, amin rajta van egy bár neve és címe is. "Holdfény bisztró" Jó eséllyel innen való, vagy legalábbis biztos, hogy köze van a helyhez és fontos is lehet, ha egyszer el volt rejtve. Az a kérdés, hogy vajon ehhez az ügyhöz tartozik-e vagy sem. Ezen kívül ahogy Gerard nézelődik a ketrecben még találhat egy a poháralátétet is, szintén erről a helyről származhat a név alapján.
A malac egyébként békésen eszeget most már, a kezdeti habzsolás után, mivel már jó eséllyel rendesen éhes lehetett szegény. Ha Gerard még nézelődik kicsit, akkor a malac rendezgetése közben a hűtőn is kiszúrhat pár apróságot, bár azok között talán nem mindnek van jelentősége. Nem mondhatóak jegyzetnek, de akad egy színházjegy is kifüggesztve a hűtőn. Épp a mai napra szól a belvárosban lévő egyszerű mugli színház aktuális előadására egy főnek. Talán csak egy szimpla előadás, amire Daphne el szeretett volna jutni, valami komédia a cím alapján.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gerard Warrington
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 280

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-04-20, 20:26


Daphne & Gerard

[You must be registered and logged in to see this image.]
   

Azért furcsa, hogy valaki ennyire a munkájának él, hiszen velem nagyon is empatikus volt. Azt sem mondhatom, hogy olyannyira munkamániás, hogy nincs ideje senkire, hiszen velem nem sietett, és egy kifejezetten csinos, jól szituált nőről van szó, akiről sugárzik az ész, meg a kellem, biztosan talált volna magának valakit, ha akar. Vagy.. volt már valaki az életében, mondjuk egy hosszú kapcsolat, de a szakítás, vagy haláleset fájdalmas emlékét pont azzal akarja elnyomni, hogy minden látható emléket eltűntet. De miért is gondolkozom ezen? Talán mert a Lavender féle csalódás után eléggé magam alatt voltam, és csak az tudott felvillanyozni, hogy valaki ennyire feltétel nélkül hitt nekem, így nem csoda, hogy ösztönösen is szimpátiát érzek iránta. A malacát legalább meg tudom etetni, s amíg kint van a pulton, addig keresek neki bezacskózott friss forgácsot, addig a használtat lehúzom a wcn jobb hijján. A ketrecet takarítva lelek rá az ezüstös pergamenre, először azt hiszem hogy valami karácsonyi kartondísz. De ez mégiscsak többnek tűnik, és mit keresne egy ilyen a disznó alatt?
- Tárd fel titkodat. – Húzom rajta végig a pálcámat, hangsúlyom már-már Pitonét idézi. Ereklyevadász szakon tanulok, és bár nem vagyok egy gyakorlati ember, hátha ennyi mágia mégiscsak van bennem, hogy ki tudok csiholni valami attrakciót a Daphne által elrejtett nyomból. Vagy nem.. Akkor hazaviszem a malacot..


Az angyalunkat
S nem mi választjuk!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 392

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-04-17, 17:05


[You must be registered and logged in to see this image.]

Egy auror eltűnése

[You must be registered and logged in to see this image.]

Családi fotót nem igen találhat egy darabot sem, sem szülőkről, sem testvérekről, de más egyébként kapcsolatról sem. Úgy fest, hogy Daphne nem egy család centrikus típus, vagy szimplán nincs családja, ezt ennyiből még nem lehet leszűrni, de ha azt nézzük, hogy úgy tűnt igazán csak Nancy aggódik miatta... Mindenesetre egyelőre Gerard nem talál semmi konkrétumot, hiába keresgél rejtett fiókokat, sőt olyan titkos helyet is talál,ami már üres, tehát jó eséllyel aki itt járt, mert úgy fest járt itt valaki tudta hogyan kell átnézni a titkos helyeket is és azt is, hogy érdemes is ilyesmivel próbálkozni, főleg az ügybuzgó auror esetén.
A tengeri malac éhesen veti rá magát a konzervre, aztán remélhetőleg nem kóricál le, amikor készen van a konyhapultról és leli halálát és másfél méteres esésben, de egyelőre még egészen jól el van. Viszont Gerard ahogyan keresgél megtalálja a kis állat ketrecét is, ami fel van borítva az oldalára. Jó eséllyel így juthatott ki a kis állat. Talán teljesen véletlenül nyitotta ki az ajtót. Ellenben ha szemfüles észreveheti, mintha lenne valami az alján, amit most így felborulva nem takar a faforgács. Egy kis tekercsnek tűnik, pont az állatka háza alatt, ami szintén felborult, így lehet kiszúrni az ezüstösen csillogó papírt, ami viszont kitekerve elsőre úgy fest semmit sem rejt, csak egy apró ezüstös üres tekercs.


[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gerard Warrington
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 280

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-03-29, 20:38


Daphne & Gerard

[You must be registered and logged in to see this image.]
   

Első sorban azt nézem, hogy találok e valami kirakott képet a családjáról. Ha van férje, pasija.. Bár nem hiszen akkor hamarabb aggódni kezdett volna, mint Nancy. Ha csak nem valami sokat utazgatós fajta, akivel távkapcsolatban élnek. Mindenesetre körülnézek, és legalább annak örülök, hogy vérnyomokat nem lelek. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem volt dulakodás, vagy varázspárbaj, de ha ennyire kerestek valamit, akkor talán Daphne még él, és éppen vallatják. Érdekes, hogy nekem egyedül kéne megtalálnom, amikor nem hogy auror nem vagyok, még csak gyakorlatias sem. Egy aktakukac, aki az íróasztal mögött szokott számolgatni, értéket felbecsülni a koboldoknak. Ám ha belegondolok, ereklyevadásznak tanulok, és ha kicsit jobban felidézem, hogy mit lett volna érdemes gyakorlatban is művelnem, talán van egy halovány esélyem. Vélhetően a lényeges infókat már elvihették, tehát én hiába húzkodnám a fiókokat, aligha találok bármit is. Kivéve ha a nő valami rejtett, dupla fenekű fiókot is tárolt, vagy mondjuk üreges a fal, netán álcázott csapóajtó, álmennyezet. Amíg ezeket nézegetem, felfigyelek a vinnyogásra, a panaszos nyüszögésre. Feltúrom a papír és ruhahalmokat, elsőre óvatosan belenyúlva. Nem gondolom, hogy patkány lenne, de a tengerimalacok is tudnak nagyot harapni, ezért a grabancát emelem meg ahelyett, hogy a teste alá nyúlnék.
- Hát te meg..? Csoda, hogy nem tapostak rád.. Hogy juttottál ki ketrecedből? – Kérdezem az állatkától, mintha csak valóban tudna válaszolni. Keresek egy konyhát, és hátha találok ott konzervet. Fogalmam sincs mit eszik egy malac, de sejtem, hogy szinte akármit. Csak nem dobja fel a talpát, ha nyitok neki valami konzervet. Aztán leteszem az esetleg konyhapultra, kiborítva neki egy tányérra a tápot, s utána irány vissza a sejtett álfalak utáni nézelődés. Mit kereshettek?
És hol lehet a nő?


Az angyalunkat
S nem mi választjuk!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 392

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-03-26, 12:01


[You must be registered and logged in to see this image.]

Egy auror eltűnése

[You must be registered and logged in to see this image.]

Gerard könnyedén megtalálja a keresett címet, miután elvált Nancy-től, aki idegesen tördelve a kezét még intett egyet utána, csak aztán ment vissza jó eséllyel megpróbálva tovább dolgozni kisebb sikerekkel, hiszen látszott rajta mennyire ideges szegény. Az ajtóhoz ugyan kell az az alohomora, de könnyedén be tud jutni, hogy felmérje a terepet és az már elsőre látszik, hogy itt bizony napok óta nem nagyon volt semmiféle mozgás, sőt elég nagy rendetlenség is van és nem az a fajta, ami akkor áll fenn, ha a lakás tulajdonosa nem kifejezetten szeret rendet tenni. A fiókok ki vannak húzogatva, a tartalmuk feltúrva, itt-ott még ki is borogatva, függetlenül attól hogy ruha volt-e bennük, vagy épp iratok. Sok minden a földön hever, ruhák, mindenféle papírok, még a konyha is fel van forgatva, pedig hát ki az, aki bármit is a konyhában szokott elrejteni igaz? Az egyértelmű tehát, hogy valaki járt itt, az csak a kérdés, hogy vajon mikor és hogy mi célból. Talán lehet valami nyoma, de eddig senki sem volt, aki megpróbált volna ennek utána járni az aurorok közül.
Ahogyan Gerard beljebb lépdel még azt a gömböt is megtalálja a földön, amit még ő adott Daphnenak, amikor találkoztak, amiben az emlékei voltak arról a bizonyos esetről. Nem vitték el, tehát talán az ügy nem ezzel függ össze, vagy csak nem volt rá szüksége annak, aki kutakodott, netán nem tulajdonított neki jelentőséget? Remélhetőleg Gerard a nézelődés közben nem rémül azért halálra, amikor az egyik ruhakupac alól mocorgást érzékel, ugyanis valami bőszen túrja magát pár póló és bugyi között, amíg aztán ki nem bukkan egy borzas fej, pontosabban egy tengeri malacé. Elég pocsékul fest, jó eséllyel nem kapott enni már pár napja, csak azt, amit sikerült találnia a lakásban, de hát a tengeri malacok nem jó ugrók, hogy feljussanak a szekrénybe, netán a hűtőt nyitogassák.


[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gerard Warrington
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 280

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-03-23, 20:42


Daphne & Gerard

[You must be registered and logged in to see this image.]
   

Azért ezen a ponton felmerül bennem, hogy nem hihetek csak úgy bárkinek, hiszen Nox alaposan átvert, és mi van, ha megint a naivitásom áldozata leszek, belemászva a csapdába. Ám Daphne nagyon kedves, és önzetlen nyomozó, nem azért teszi, mert fel akarja magára hívni a figyelmet, hanem mert tényleg segíteni akar, így én is muszáj vagyok kockázatot vállalni érte. Igenis hinnem kell benne, hogy a világ nem olyan sötét, és félelmetes hely, mint amilyennek a regék lefestik. Talán Nox miatt most minden komorba fordult, de nem ücsöröghetek mindig egy bank irodájában, hogy számolgassam a koboldok ereklyéit. Itt az ideje, hogy felvállaljam, tudok másokért tenni. Ezért lettem griffendéles, és ideje az öltönyt mondjuk egy mutatós repülős dzsekire cserélni.
- Én sem akarom felfedni az álcáját, de valóban nem lenne jó hagyni, hogy baja essen. – Még ha azt is mondta, hogy ő majd jelentkezik, mi van, ha nem tud? Igaz, hogy auror, de őket is csapdába lehet csalni, és ha nincsen társa, aki segítsen, akkor.. lehet, hogy én volnék az? Ahogyan Sherlock Holmes is megmondta, hogy ha kizárunk minden racionális megoldást, bármilyen lehetetlennek is tűnik a maradék, mégis az lesz a válasz. Ezúttal ez bennem keresendő. Nem vagyok most felkészülve arra, hogy bárkivel is szembe szálljak, mégis fel kell kutatnom a nő lakhelyét, lesz ami lesz alapon. Nincsen gyomrom az esetlegesen véres helyszínekhez, de megacélozom az akaratomat.
- Engem érdekel. Én komolyan veszem. Köszönöm a kedvességét Nancy. Utánanézek. – Veszem át a cetlit a címmel, és nagy levegőt vége már hoppanálok is. A külváros engem nem rettent el, anyámmal mi se élünk nagy lábon, főleg mivel mindig annyira büszek volt, hogy eltaszítson magától másokat, így örökösen egyedül maradva apám halála óta, így ha Daphe itt lakik, hát akkor itt. Nem derogál végigsétálni a környéken. Felkészülök azért az alantas támadásokra elsőre kopogok, de csak halkan, és ha nem nyit senki ajtót, akkor alohomora, s felépek a feltáruló ajtón, pálcával a kezemben.


Az angyalunkat
S nem mi választjuk!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 392

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-03-18, 14:08


[You must be registered and logged in to see this image.]

Egy auror eltűnése

[You must be registered and logged in to see this image.]

A nő láthatóan nagyon ideges, de az is süt róla, hogy nem egy tipikus auror alkat, vagy csak nagyon kezdő, de a ruhája is inkább olyan titkárnős, sem mint auroros és a mimikája sem tűnik olyan határozottnak, főleg így aggódva. Végre csak belekezd és hiába látszik rajta fogalma sincs, hogy mit tegyen, azért reménykedve pillant Gerardra, miközben az előtte idegesen járkáló fiú igazából csak egy diák, akitől nem kellene megoldásokat várnia, de nagyon úgy fest, hogy ha mástól sem várhat, hát valakihez mégis csak úgy érezte muszáj fordulnia.
- Nem tudom, talán nem... Talán csak olyan utat választott, ami miatt rejtőznie kell, de én aggódom. Lehet, hogy nincs rá ok, de ha mást nem érdekel... - na igen érthető, hogy a miatt van ennyire kiborulva, mert senki sem foglalkozik az eltűnéssel, pedig mégis csak egy aurorról van szó. Kérdés, hogy azért nem foglalkozik ezzel más, mert van aki tudja, hogy mit csinál és hol van, vagy azért mert ahogyan Gerardnak is felvázolta, nem egy jelentőségteljes személy és egyszerűen ha nem hosszabb időre szívódik fel, akkor nem érdekel a dolog senkit sem, legalábbis a kollégái közül.
- Nem, mintha észre se vették volna. Tudom, hogy nem vették őt komolyan, de hogy ennyire ne is érdekeljen senkit... - hatalmas sóhajt hallat a padon ücsörgő Nancy, aztán jön a heves bólogatás is. - Hát persze, talán ott talál valamit. De ugye megteszi, hogy értesít, ha jól van és csak én láttam bele valamit, ami nincs ott? - most már a nő is feláll és előkerül a pálcája is, hogy a semmiből egy kis cetlit teremtsen vele a kezébe, amit aztán átadhat Gerardnak. Azon rajta van Daphne pontos címe. Nem egy előkelő környék, de nem is a Zsebpiszok köz szintje. Érthető persze, hogy nem él az auror nagy lábon, ha egyszer ennyire semmibe veszik.


[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gerard Warrington
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 280

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-03-15, 17:46


Daphne & Gerard

[You must be registered and logged in to see this image.]
   

Az első napokban nem is nagyon foglalkozom a történtekkel, csak néha jut eszembe a nő, aki oly lelkesen, és ezzel együtt mégis profin felvállalta, hogy segít. Annyira elengedtem már a múltat, hogy ha nem nyomozna értem senki, hát azt is meg tudnám érteni. Viszont az első hét vége felé igenis feltámad bennem a hiányérzet, hogy átgondoljam, mikor is fog jelentkezni. Nem vagyok auror, lövésem sincs róla, hogy meddig tarthat egy nyomozás, de azért felmerül bennem, hogy a komoly ügyeknél rendszerint negyvennyolc órán belül érdemi eredményt kell felmutatni, különben kihülnek a nyomok. Viszont Daphne egyedül van, így neki ez az idő is felszorzódik sokkal, így talán hetekbe is kerül majd. A második héten már igenis nyugtalan vagyok, a baglyokat figyelem, vagy azon kapom magamat, hogy kikönyökölök a torony ablakán, mintha meglátnám a céltudatos pofit átvágni az udvaron. De semmi. Hiába megyek le a faluba, vagy akár Londonba, nem futunk össze még véletlenül sem, pedig még a minisztérium közelében is elnyaltam egy fagyit. Ez hülyeség, több száz nyomozó van, és rengeteg ügy, nem az én apró lelki gondom fog bármit is előremozdítani, lévén a nőnek is sok munkája lehet. Aztán jön a levél, de nem tőle, így még inkább ideges leszek. Egyetlen találka elég volt, hogy a szívembe zárjam, hiszen ő tényleg képes pusztán elhivatottságból tenni másokért, ez pedig igazán elismerésre méltó. Nem csoda, hogy felborzolt kedélyekkel érkezem a parkba, még Noxot is odaképzelem, hogy az ő csapdája az egész. Odasietek, és értetlenül nézek rá, ez Daphne assziszense lehet? Szinte átnézek rajta, mintha remélném, hogy a nyomozóm lassan befut. De semmi, így muszáj leszek csakis rá figyelni.
- Eltűnt? Azt tudtam, hogy nyomozni fog, de ezek szerint baja is esett? – Túrok bele idegesen a hajamba, és anélkül, hogy leülnék, járkálni kezdek a pad körül. Ha ő vállalta, hogy segít nekem, akkor ezt viszonoznom kell, és most itt nem szabad, hogy érdekeljen, hogy direkt megkért, hogy ne ártsam bele magamat. Első gondolatom a bárhoz vezetne, de nem szabad olyan direktbe naívnak lennem, mint egykor. – És senki más nem foglalkozik a dologgal? Elérhetem Ms. Jennings címét? Azt hiszem először oda megyek. – Itt most nem érdekelnek az aggasztó jelek, sosem voltam egy nagy terepmunkás, a veszélyt kerültem az iróasztalom mögül, itt ellenben fontos szerep vár rám.Az angyalunkat
S nem mi választjuk!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 392

TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park 2018-03-12, 20:10


[You must be registered and logged in to see this image.]

Egy auror eltűnése

[You must be registered and logged in to see this image.]

Gerard immár jó ideje nem hallott már az aurorról, aki betoppant hozzá, hogy foglalkozzon a Nox üggyel. Eltelt vagy két hét és semmiféle információ nem érkezett sem arról, hogy mire jutott, sem pedig arról, hogy újabb információkra lenne szüksége. Persze ez nem jelentette azt, hogy nem történt semmi, vagy hogy nem jutott előrébb. Várható volt, hogy nem lesz egyszerű megoldani, vagy felgöngyölíteni ezt az egészet, ahogyan az is evidens, hogy nem tájékoztathatja folyamatosan a fiatal srácot arról, hogy hol tart a nyomozás. Talán csak azért volt vele kedves, hogy megszerezze az információkat, legalábbis akár erre is gyanakodhat már mostanra így mindenféle visszajelzés nélkül.
Mégis aztán két hét elteltével, azaz pontosabban két hét és egy nap múlva kap egy levelet az auaor parancsnokságról címezve, na de nem Daphnetól, hanem egy ismeretlen nő az aláíró, még ha valami miatt nem is tűnik teljesen hivatalosnak a levél. Ez a Nancy nevű hölgy hívta hát Gerardot az auror parancsnokság parkjába, ahol beszélni akart vele, mert ahogyan írta a levélben nem fejtheti ki az ügy részleteit, de nagyon fontos és Daphneról lenne szó. Amikor Gerard megérkezik tehát nem az ismerős auror nő várja, hanem egy fiatal vörös hajú, szeplős, szemüveges nő, afféle titkárnő lehet, mert cseppet sem néz ki aurornak és az egész megjelenése sem valami határozott. Az egyik padon ücsörög és azonnal felugrik, amikor meglátja a srácot. Minden bizonnyal tudta, hogy kit vár, még ha nem is találkoztak ez előtt sosem.
- Végre! Már azt hittem, hogy nem jön! Mondja, hogy tud valamit róla, hogy... írt legalább önnek, mert majdnem két hete semmit sem tudunk és senkit sem érdekel... vagy nem eléggé ahhoz, mint amennyire fontos lehet, hogy... eltűnt. - idegesen áll meg Gerard előtt. Látszik rajta, hogy totál ki van készülve és időnként még szét is néz, mintha attól félne, hogy valaki lehallgatja őket, vagy figyeli a beszélgetést. - Elnézést, én csak... A nevem Nancy, én írtam önnek, mert ön az utolsó akivel találkozott hivatalosan és azóta... semmit sem tudunk róla. - most már visszaroskad a közeli padra, ahol eddig is idegesen várakozott. Daphne említette, hogy nem egy jelentős személyiség, ami indokolja, hogy az eltűnése nem szúrt eléggé szemet senkinek sem és azt is, hogy nem egy menő auror van most itt, hogy felvegye Gerard vallomását, vagy esetleg a segítségét kérje az eltűnt auror keresésében.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Akadémiai park

Vissza az elejére Go down

Akadémiai park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Similar topics

+

Similar topics

-
» Akadémiai edzőterek
» Akadémiai edzőterek
» Akadémiai kiképzőterep
» Hullócsillag Park
» Ninja akadémia

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Auror parancsnokság-