ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ

Üdvözlet!
2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legfrissebb
Tegnap 19:51-kor
Duncan McFayden

Tegnap 09:46-kor
Sandrin Delight

Tegnap 09:33-kor
Dasie Saint-Quentin

2024-11-21, 12:32
Erica Herbs

2024-11-19, 17:44
Ashton P. Blake

2024-11-19, 10:19
Lioneah McCaine

2024-11-17, 11:45
Ramsey Montreville

2024-11-17, 11:15
Rocco Vivanti

2024-11-14, 21:37
Beatrice Stoepker

A hónap posztolói
Kalandmester
River MacFarlane I_vote_lcapRiver MacFarlane I_voting_barRiver MacFarlane I_vote_rcap 
Lioneah McCaine
River MacFarlane I_vote_lcapRiver MacFarlane I_voting_barRiver MacFarlane I_vote_rcap 
Ashton P. Blake
Vladimir Mantov
Annabelle Mitchell
Cody L. Mortimer
Nina Rae Smith
Duncan McFayden
Maegan Anaiah Llyvelyn
Gillian Ollivander
Statisztika
Összesen 785 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Isabella Cullen

Jelenleg összesen 71254 hozzászólás olvasható. in 4405 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 422 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 422 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (422 fő) 2024-10-15, 05:21-kor volt itt.

Megosztás

River MacFarlane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Vendég
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: River MacFarlane   River MacFarlane Empty2015-01-07, 20:17

River Arlene MacFarlane

[You must be registered and logged in to see this image.]
"Either you run the day, or the day runs you."

Főkarakter: Titkos
Teljes név: River Arlene MacFarlane
Születési hely és dátum: Edinburgh, Skócia; 1980.05.07.
Csoport: Hollóhát
Patrónus: Búbos banka
Évfolyam: Hatodik
Képesség: Folyamatosan komor tudok lenni.
Kiemelkedő tudás: Bűbájtan - kiemelkedő, Rúnaismeret - kiemelkedő, Mágiatörténet - tehetségtelen

Jellemed kifejtése

Mintha fekete lepel ülne rajtam egész évben. Kevés az a pillanat, amikor nem sötéten nézek ki a fejemből a nagy semmibe. A távolbanézésből olimpiát nyernék könnyen. Nem beszélek valami őrült sokat, de ne érts félre... Ez nem azért van, mert nincs bennem elég mondanivaló. Nemes egyszerűséggel a kőkemény skót akcentusom teszi. Sokszor alig értenek az emberek engem. Rettenetesen hadarok ráadásul, ha megszólalok. A feltorlódott mondanivaló ugye... El lehet engem könyvelni a csendes gyilkosnak, mert ha hülyét sodor elém a sors, azt egy pillantással kergetem ki az anyaföldről. Viszont, ha elfordítod a fejed és kitűnsz a látóteremből, akkor könnyedén előfordulhat, a folyosón táncolva-énekelve közlekedem. Nem reklámozom, de a rendes skótot is beszélem. Emellett... tizenhat éves létemre meglehetősen tapasztalt ivó vagyok. Skót volnék. A gyomrom olyan, mint a gumicsizma: a vizet nem engedi be.

Megjelenés

164 centis leány vagyok, amiről úgy vélem, hogy nem egy rossz méret. De ezt leszámítva sokak szerint világít rólam, hogy a Felföld leánya vagyok. Hosszú, hullámos vörös hajjal lettem megverve. A szemeim kékes...zöldesek? Még nem jöttem teljesen rá. Az első amit észreveszel rajtam, vagy megtudsz, az nem ezek lesznek, mert meghallod, hogy miként beszélek... Az alapján szoktak messziről azonosítani. A ruházatom igen változatos, már csak azért is, mert a nagyszüleim erőltetik rám a boszorkányruhákat. Hétvégén könnyedén elkaphatsz pólóban, farmerban, asztalra feldobott lábbal Roxmortsban.

Életed fontosabb állomásai

Amire egy gyermeknek feltétlenül szüksége van, az az édesanyja ölelő karjai... Amitől engem megfosztott az élet... Nagyszüleim neveltek fel, de... gyűlölöm őket. Mindig azzal foglalatoskodnak, hogy nekem minél magasabbra íveljen az életem. Már azt tervezgetik, hogy ők majd férjhez adnak, ha nem találok valakit, akit elfogadnak. "River, drágám, sose feledd, mi csak a legjobbat akarjuk neked..." A nagyanyám mézes-mázos szavai. Hányni tudnék tőlük.
Amikor elsősként beléptem a Nagyterembe, éreztem magamon a többiek tekintetét. Simán egy kalap alá dobtak a Weasley-kkel, szerintem Ron ikrének hihettek... De nem. Amikor felcsendült a nevem, akkor félelem és kételkedés nélkül léptem előre. Nem érdekelt hová kerülök. Őszintén nem. Bárhol el tudtam magam képzelni. De épp a kobakomhoz ért a süveg, mikor elrikkantotta magát, hogy HOLLÓHÁT! Büszkén pattantam fel és a lobogó vörös sörényem kíséretében foglaltam helyet. Otthonra leltem.
Aztán jöttek a döccenők. Az akcentusbajok, a rivallóhegyek nagyanyáméktól, amiket, mind...egy...szálig... kiröhögtem. Ekkor ragasztották rám a "pofátlan" jelzőt. De nem tudta senki, hogy a gúnyos nevetés mögött tőrszúrások lapulnak. A Roxfortba nem ér el a kezük. Utána persze minden délután valahol egymagam kuporogtam és olvastam. Nem akartam, hogy megtaláljanak. Nem akartam, hogy lássanak. Az árvalánykát, akinek az anyja belehalt a szülésbe, az apjával meg ki tudja, milyen rettenetes dolog végzett... Ennél én keményebb fejű vagyok.
Viszont túléltem a hatodik évig. Valamint döntést hoztam. Tudom, hogy a papi és a mami díszfeleségnek szánnak. Én viszont auror leszek. Kiderítek mindent a családom múltjáról és felállok Edinburgh legmagasabb pontjára, hadd lobogjon a hajam.
Az határozottan jó lenne.

Vissza az elejére Go down
Luna Lovegood
Reveal your secrets
Luna Lovegood
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Re: River MacFarlane   River MacFarlane Empty2015-01-08, 10:45

Elfogadva!

Ahogy szoktad most is hoztad a tőled jól meg szokott rövid, de frappánsan szórakoztató stílust te kis titokzatoska. Very Happy Nem tudom mit mondhatnék a pb-det imádom, irigykedem is, hogy képes voltál behozni, ezért kapsz egy kiadós nyelvöltögetést. Razz A kari remek lett tuti, hogy izgi kis játékaid lesznek vele, mármint számodra, mert a másik felet lehet, hogy a pofátlanságoddal lazán az őrületbe fogod kergetni, de hát... szegény ő, így járt. Razz Foglalózni ne felejts, a profil kitöltéséért pedig ezer hálám és nagy csóközön, azt hiszem ennyi voltam, kééész vagy kis vörös! Smile

[You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
http://xmen-firstclass.forumphpbb.com/

ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» River & Doug

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivált elõtörténetek-
Ugrás: