2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
[You must be registered and logged in to see this image.] "Mindig megszerzem, ami nekem jár!"
Főkarakter: Főkarakter Teljes név: Camrise Arogonte Születési hely és dátum: 1978. szeptember 5. Genf, Svájc Csoport: Hugrabug Patrónus: Hiéna Évfolyam (szak) / Foglalkozás: Nyolcadik (elemista) Képesség: Vélaszármazék Kiemelkedő tudás: Gyógynövénytan - Született tehetség, Legendás lények gondozása - kiemelkedő, Mugliismeret- Tehetségtelen
Jellemed kifejtése
Bulizós, kicsapongó típus vagyok. Szeretem az életet nagyban űzni, különösebben nem lehet kiismerni, szóval ha azt hiszed, hogy már kiismertél, tévedsz, hisz olyan változatos vagyok, mint az időjárás. Mindig minden körülmények között megszerzem, ami nekem jár. A világ csak is körülöttem forog, ezért osztozom a napkirály felfogásában. Könnyen tudok embereket befolyásolni, 100%-osan hallgatnak rám, és mindent megtesznek, amit mondok. Mivel középpontban vagyok, állandó jelleggel sok ember tekint ellenségnek, de mindenkit eltaposok, mint egy bogarat, ha szükséges. "Sok az ellenség, de ellenfelet sehol sem látok!" - ez az életem egyik meghatározó jelmondata. Szeretem az én felfogásomhoz hasonló embereket. Erős jellemem és akaratom van, és engem nem lehet befolyásolni, de ennek ellenére megbízható és titoktartó típus vagyok. Bájos, ártatlan mosolyommal bárkit letudok venni a lábáról. Meggyőzőnek és határozottnak tartom magamat. A céljaimat mindig, minden körülmények között megvalósítom és minden álmom beteljesülése érdekében bármire képes vagyok. Kerül amibe kerül , de amit a fejembe veszek, mindenképp megvalósítom. Törhetetlen akaratom és akaraterőm van. Minden szorult helyzetből ki tudom vágni magamat, ha kell meg is játszom magam, de ettől még nem vagyok hamis és megjátszott alak. A kudarcokat nagyon rosszul élem meg, de szerencsére nem nagyon van benne részem. Mindent szeretek az irányításom alatt tartani, és szeretem, ha kezemben vannak a dolgok. Általában minden az elképzeléseim szerint megy.
Megjelenés
Hosszú barna haj. Változatos. Hol göndör, hol egyenes, ez általában a kedvemtől és az időmtől függ. Az alkatom vékony, de nem annyira, hogy ne legyen nőies. Iskolaidőben egyenruhát kell hordani, még sehogy se találtam meg a módját ennek elkerülésére, de mindenki szerint még egyenruhában is szép vagyok. A bőröm miatt inkább vadabb, vagy inkább szexibb ruhákat hordok, szabadidőmben elég rövid szoknyát viselek. Mindenki azt mondja dögös vagyok, amiben nincs hazugság. Ha valakin, olyan ruhát látok, amilyen nekem van, akkor a sajátomat ki is dobom. Hogy ez ne fordulhasson elő ruhákat csináltatok. Az olyan ruhákat imádom jobban, amiben csipke vagy horgolás van. Elég nagy hatással vagyok az ellenkező nemre: sokan tolonganak értem. Megnyerésük érdekében nem kell megjátszanom magam szerencsémre. Ha egy nálam csinosabb lány van a láthatáron, egy-két módszerrel változtatok rajta. Imádok elemista lenni, hisz egy kis szél és már kócos hajak tömkelege van körülöttem, míg a sajátom természetesen kifogástalan. Persze a sugárzó mosolyom is elég sok rossz helyzetből kivágott már, hála Istennek érte. Pozitív, kedves kisugárzásom van, azonban a mögötte rejlő szándékokat elfedem.
Életed fontosabb állomásai
Bevezetés a gyerekkoromba...
1978. szeptember 5-én születtem Genfben. Gazdag családból származom, apámnak nagyon híres vállalata van. Nem éppen ez volt a világ legmelegebb pontja. Szüleim genfi külvárosban lévő villájában éltünk. Egyedüli gyerekként szüleim mindent feljegyeztek, amit csináltam. Pontosan 1981. március 27-én mondtam ki az első szavamat, ami a hó volt. Kisebb csalódás érte őket, hogy nem papa, vagy mama volt. Nem sokkal ezután fedezték fel, hogy milyen kis különleges gyerek vagyok. Vicces történet: amikor anya spenóttal próbált megetetni, az arcába robantottam. Szerettem Genfben lakni, hisz közel volt a genfi tó, és sokat lehetett rajta korcsolyázni. Anyával 4 évesen korcsolyáztam elöszőr, és egyből seggre estem. Ám ekkor apám vállalata hanyatlani kezdett, és édesanyámmal el kellett költöznöm Londonba, Bridget nénikémhez. Nem értettem miért kellett elköltöznünk, de még a mai napig sem értem. A helyzet nem változott még mindig megkaptam mindent, amit akartam, és nem kellett nélkülönözésben élnem.
Anyuci bogárkája 6 éves lett:
Végre visszamehettünk Genfbe, és apu vállalata újra rendbe szedte magát, és újra szobámban aludhattam, azonban nem sokáig élvezhettem ezt. Apu visszaérésünk után egy héttel eldöntötte, hogy a központját áthelyezi Londonba, és így vissza kell költöznünk, aminek nem örültem. Sajnos ekkor még nem értettem a pénzhez, csak szórtam, mert hála Istennek volt miből. Viszont még az ajándékomról nem is beszéltük. Egy aranyos fekete kiscicát kaptam, aminek felemás szeme volt. Nagyon rendkívüli volt, és imádtam.
Visszatérés a pokolba:
Amikor visszatértünk Londonba, szerencsére nem Bridget nénikémhez költöztünk vissza, ráadásul kivételesen nem az eső szakadt, hanem hóvihar volt, és így késtünk is. Mikor megpillantottuk az új, hatalmas, szép és lenyügöző villánkat leesett az állam. A szobám hatalmas volt, és a gardrób se volt kicsi, ám tele tudtam pakolni, mert elmentünk vásárolni. A kiscica rögtön belehuppant az ágyba. Sajnos, mint kiderült soha többet nem megyünk vissza Genfbe. Itt ragadtam örökre Londonban, és ekkor vált az életem pokollá.
Az idegesítő szomszéd megleckéztetése:
Amikor másnap bekopogott a szomszéd egy hatalmas családdal, tudtam, hogy nem fog kisülni belőle semmi jó. Apuka, anyuka, három fiú gyerek és egy kislány toporgott az ajtóba. Egy hatalmas csokitortát tartottak, és azt ordibálták: "Üdv szomszéd!". Mind zakkantak és ezen nem tudnak változtatni. A torta borzalmas ízű volt, és amikor a nő még egy szeletet akart nyomni a kezembe, az arcába robantottam, úgy tűnik az kajarobbantás lesz az új hobbim. A kislány elég tűrhető volt, de a három testvére nem. A macskát kezdték piszkálni, és azt mondták nyomorék, mert felemás a szeme, és ekkor pöccentem be, méghozzá elég rendesen. Mindegyiket egyenként testközéponton térdeltem (hogy egy finom szóhasználattal éljek), és kihessegetttem őket a házból. Ebből kiderülhet, hogy harcias típus vagyok.
Anya és apa szétválnak:
Kiderült: anya terhes, de nem aputól... Vajon ez hogy lehetséges - tűnődtem el gyerek fejjel. Egyre többet veszekedtek, és ez addig folytatódott, amíg anya össze nem pakolt, és el nem ment. Természetesen apuval maradtam, sosem cserélném le a villát Bridget néni házára. Ennek ellenére anyu hiányozni fog, és nem is volt annyira rossz, hisz két részről fogok kapni ajándékot. Azért remélem, anyu engem jobban fog szeretni, mint az új gyereket. Az idő múlásával apuval egyre több időt töltöttünk el. Sokat kirándultunk, és utazgattunk, és rengeteg állatkertet megnéztünk. Csak gyűltek az emlékek, és jó érzés visszagondolni rájuk. Anyuval szép lassan kezdtünk eltávolodni egymástól, hisz az új babáival törődött (ikreket szült), és ez addig ment így tovább, amíg teljesen megszakadt a kapcsolatom vele.
Roxfort:
A Teszlek süveghez engem hívtak ki utoljára. Négy ház közül kellett kiválasztania a számomra legmegfelelőbbet: Mardekár. Hát ide biztos nem megyek. Teljesen unszimpatikus, sok az egoista sznob (mindenki ezt beszéli, és általában a pletykáknak van valami alapjuk), és nem állok be a sorba, még ha hamisak a pletykák, akkor sem. Griffendél. Az igazat megvallva nincs bajom velük, csak nem érzem magam odavalónak. Hollóhát. Nagy késztetést érzek, hisz Justice is odajár, azonban túl sok okos ember jár abba a házba. Agyafúrt és eszes vagyok, de nem nem itt van a helyem. Hugrabug. Igen, ez lesz az igazi, nem lesz nehéz kitűnni a tömegből, és híressé fogom tenni a házat. Mindenki leszólja, hogy ide nem járnak különleges emberek, és én ezen változtatni fogok. Mondtam a Süvegnek, hogy ide tegyen, de szerintem nem kell elmesélnem, hogy nem repdesett az örömtől, és gondolatban elkezdtünk veszekedni, ám végül beadta a derekát, legalábbis a képzeletbelit. Aztán puszit kapott tőlem, egy nagy kacsintás kíséretében.
Sikeres Roxfortos évek:
Szép lassan sikeres, és híres életet éltem. Hugrabug... Remélem híressé teszem majd. Vélaszármazék létemre felkapott vagyok a fiúk körében. A saját nememet pedig taszítom, ami nem is baj, hisz nekem csak a szoba társaim társasága a legfontosabb (meg természetesen Evan-é), és imádom őt/őket. Nem vesztettem pontokat. Nem csináltam kihágásokat (persze egy-kettő azért megesett). Természetesen az idő múlásával a házakról is megváltozott a véleményem. Teljesen mást gondolok, mint elsős évemben a Teszlek süvegnél. Az egész Roxfort egy nagy család. Mint minden családban itt is vannak nézeteltérések, de minden rendeződik idővel.
A hozzászólást Camrise Arogonte összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-04-21, 20:08-kor.
Luna Lovegood
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Camrise Arogonte 2014-12-30, 15:25
Elfogadva!
Uhúú, szuper lett! Jó, hogy Abie rágta a füledet, és nem kellett aggódnod, tényleg nagyon remek lett a kari! Szépen fogalmazol és jól írsz, úgyhogy tuti nem lesz itt gond a játékkal sem majd. A karit nagyon jól raktad össze, nincs benne ellentmondás, az ET-je is tökéletes, és nagyon jól fognak ők passzolni Ice-szal. Törhetnek világuralomra, miután ő is megdobta a két dobást, ők lesznek évek múlva a világ urai, muhahaaa! Ez a tollas gifet, amúgy kifejezetten imádom Bonnieról, szóval az is tökéletes választás, és mindketten apás lányok, ez is olyan jól jött ki, úgyhogy nem is húzom az időt, foglalózz és meg is vagy, jöhet is a konspirálás!