2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Név: alkotóra bízva Play by: Caitlin Stasey Kor: 17 Csoport: Hugrabug Szak/Foglalkozás: 7. évfolyam Kapcsolat: Szobatársak vagyunk és legjobb barátnők. Elnézed az összes hülyeségemet és mindig szívesen állsz modellt a képeimhez, mert szereted, ha figyelnek rád. Azonban te is, akárcsak én, eléggé bátortalan vagy, így esett meg, hogy véletlen én jöttem össze a sráccal, aki neked tetszik. Mondanom sem kell, hogy emiatt mostanában pikkelsz rám, azzal pedig csak rontottam a helyzeten, mikor közöltem veled, hogy nekem a fiú haverja jön be, aki észre sem vesz... Amióta ez kiderült, többet veszekszünk, mint kellene és érzem, hogy ez így nem jó. Nem lenne szabad egy pasinak tönkre tennie a barátságunkat, de ez az egész nagyon abba az irányba tart. Az meg engem akasztott ki, mikor közölted, hogy te is bepróbálkozol a srácnál. Most komolyan képes vagy szegényt választás elé helyezni? Felőlem megkaphatod, ha végre sikerül szóba elegyednem a haverjával, mert bár a pasim, én csak barátként tekintek rá...
// Igazából a karakterről nem szabok meg semmit, a fenti eleje is csak ötlet, de a szerelmi szálakat feltétlen szeretném, hogy megmaradjanak. PB-t is szeretném, ha maradna, mert a srácnak meg Torrance Coombs-ot gondoltam, hiszen vele mindegyik színésznőnek vannak gifjei. Azonban őt is lehet, hogy még meghirdetem, mielőtt te megérkeznél, hogy a mi cselekményszálunk legalább tudjon tovább menni, ha ő előbb megérkezne, azt itt jelzem