2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Név: Rajta vagyok az ügyön de a jelentkező is ajánlhat Play by: Mivel én alkotom meg, én szeretnék választani, de a keresőm is segíthet (bár már van ötlet) Kor: 20- 21 Csoport: Griffendél Szak/Foglalkozás: 9- 10. évfolyam, Kutató, bestiamester Kapcsolat: A karaktert nem én keresem, hanem én csak azt keresem, aki esetleg keresne, így a kapcsolat teljesen a keresőre van bízva a dolog. A karaktert én alkotom meg valakinek, akit esetleg érdekel egy ilyen keresett. Na ez jó bonyolult lett, de remélem érthető. A karakter alapvetően nem mondhatni jónak vagy gonosznak, bár inkább az előbbi, de nem is akar részt venni az alakuló újabb háborúban. Két célja van: lehető legtöbb legendás lény megfigyelése és tenyésztése. Imádja őket, szinte megbolondul értük. Nem is csoda, hogy az első Legendás lények gondozása órától kezdve tanársegéd akar lenni a Roxfort kulcs- és háztáj őrzője mellett, akivel akár versenyre is szállhatna, nem méretben, bár abban sincs sokkal lemaradva, hanem a legendás lények és szörnyek iránti szenvedélyben, nem érdekli, hogy az alpok jetijéről vagy egy tűzokádó sárkányról van szó Románia hegyeiben, ő mindet szereti és mindet látni akarja, némelyiket még tenyészteni is akarja. Erre akarja majd az életét áldozni, hogy legendás lényeket tenyészt.
Egy vezetőnek nem bábukra van szüksége, hanem emberekre.