2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Mint azt sokan tudják az ismert Smallwood család ismeretebb felének bizony nincs konkrét otthona, hiszen a család igen sokat utazott, így épp csak egy londoni lakással rendelkeznek. A másik oldal ellenben már sokkal jobban szeret felvágni, így hát nem csoda, hogy ők egy régi kúriát újíttattak fel még sok évvel ezelőtt, ahol aztán családot alapítottak a szülők. Így az épület külsőleg bizony modern, de mégis csak azt tükrözi, hogy a család nem szeret spórolni, még ha ebből azért akad is olyasmi, ami inkább felvágás, mint sem tényleges gazdagságot jelent. Természetesen bár csupán egyetlen emelet plusz padlás és pince alkotja a házat, azért a mérete még sem kicsi. Az bejárati ajtón túl íves lépcső indul a hallból felfelé jobb és bal oldalra. Odafent a hálók kaptak helyet, természetesen négy darab van, a három gyerek és egy a szülők számára Lent is akad mosdó, fent szintén, hiszen mégis csak négyen vannak, még ha a gyerekek már majdhogy nem ki is repültek, de legalábbis az évközbeni időt a Roxfortban töltik. A földszintet egyik oldalt a konyha és ebédlő alkotja, míg másik oldalt egy kisebb szalon kapott helyet, ahol fogadhatják az esetleges vendégeket. Terészetesen azért a hely jócskán kapott mágikus tuningolást. Példának okáért, amikor a gyerekek még kicsik voltak, elég volt a lépcső tetején elfordítani a kis dísz trófeát, hogy a lépcső csúszdává változzon, majd automatikusan vissza, amikor valaki leért. Házimanó ugyan nincs a háznál, de természetesen a mágia segít a takarításban, ahogyan a konyhában is, bár Smallwoodné azért maga főzte mindig is az ételeket... vagy hát többnyire.
Legalább tíz perce állok az ajtó előtt és nézem a szekrény tartalmát, pedig már az ágyamon is van néhány odadobott szett és ruha, de még mindig nem tudom, hogy mit vegyek fel. Nem lesz nagy felhajtás, mármint olyan téren, hogy nem hívtunk vendégeket, legalábbis legjobb tudomásom szerint, de attól még a szülinapomról van szó! Tizennyolc, kimondani is durva, hiszen két év és húsz leszek. Miközben még mindig nem futottam be annyira, mint akartam. A musical nem volt rossz plusz löketnek, de a mostani nyár azért nem hozott annyi kis klubos koncertet, mint akartam és ezen az is nehezen tud javítani, hogy totál oda vagyok Adamért. Írtó helyes és mindig is ezt akartam, a nagy elsöprő szerelmet, most mégis kicsit parázom is, hiszen állati volt vele tavasszal a Broadway, meg maga az utazás, de aztán a nyár már kevesebb lehetőséget adott a találkozásra. Nekem ott volt a kviddics csapat kísérete, aztán igazából mindjárt újra suli és megint találkozunk, én meg úgy érzem, hogy most már így tizennyolc évesen épp ideje lenne átesni azon a bizonyos tűzkeresztségen. Na, de mégis hogyan kérjem ki ez ügyben Tasha tanácsát? Ő olyan tapasztalt és neki valahogy minden könnyen és lazán megy, de én meg a párkapcsolat. Egy kamukapcsolatom volt hosszú hónapokig, most viszont Adam határozottan hogy is mondjam... lehengerlő! Nem is kérdés, hogy ő aztán simán benne lenne és tuti, hogy bőven van már tapasztalata is, nekem viszont egyáltalán és még valahogy Alisont se kérdeztem meg egy ügyben, bár nem is tudom, hogy náluk volt-e már bármi hasonló. Mégis csak menyasszony, de olyan családban, ahol lehet hogy nagyon komolyan veszik a mindenféle önmegtartóztatást, de basszus ez rohadt nehéz, ha az embernek egy fához nyomva szíják ki a nyakát... Na jó maradjunk a ruháknál, tehát mit vegyek fel a szülinapomon? Valami igazán passzolót kellene, valami lehengerlőt, de minden cuccom annyira bénának tűnik ma, pedig jó ruháim vannak és szeretek öltözködni. Lehet, hogy a szememmel va na baj. - Tasha! T! Segítened kell! Légysziiiii! - kiáltom el magamat, hiszen a nővérem történetesen a szomszéd szobában lakik és minden bizonnyal ő is épp öltözködik, vagy már talán készen is van. Anyuék odalent sürögnek-forognak. Még azt se tudom milyen lesz a tortám. A tavalyit nehéz lesz felülmúlni, hiszen szó szerint zenét, de tényleg! Kiugrottak belőle a kicsi figurák, összeállt a banda és lenyomtak egy dalt, amit én is szoktam énekeleni, amit én írtam! Milyen menő már, főleg, hogy amúgy a végén ehető marcipán figurákként pihentek meg a torta tetején. Menő dolog boszorkánynak születni, lássuk be.
Ha elképzeled, hogy ez az utolsó napod, azonnal rájössz, hogy mi a fontos és mi nem.
Abigail Smallwood
Reveal your secrets
Tárgy: Smallwood rezidencia 2023-10-19, 14:52
Smallwood rezidencia
Mint azt sokan tudják az ismert Smallwood család ismeretebb felének bizony nincs konkrét otthona, hiszen a család igen sokat utazott, így épp csak egy londoni lakással rendelkeznek. A másik oldal ellenben már sokkal jobban szeret felvágni, így hát nem csoda, hogy ők egy régi kúriát újíttattak fel még sok évvel ezelőtt, ahol aztán családot alapítottak a szülők. Így az épület külsőleg bizony modern, de mégis csak azt tükrözi, hogy a család nem szeret spórolni, még ha ebből azért akad is olyasmi, ami inkább felvágás, mint sem tényleges gazdagságot jelent. Természetesen bár csupán egyetlen emelet plusz padlás és pince alkotja a házat, azért a mérete még sem kicsi. Az bejárati ajtón túl íves lépcső indul a hallból felfelé jobb és bal oldalra. Odafent a hálók kaptak helyet, természetesen négy darab van, a három gyerek és egy a szülők számára Lent is akad mosdó, fent szintén, hiszen mégis csak négyen vannak, még ha a gyerekek már majdhogy nem ki is repültek, de legalábbis az évközbeni időt a Roxfortban töltik. A földszintet egyik oldalt a konyha és ebédlő alkotja, míg másik oldalt egy kisebb szalon kapott helyet, ahol fogadhatják az esetleges vendégeket. Terészetesen azért a hely jócskán kapott mágikus tuningolást. Példának okáért, amikor a gyerekek még kicsik voltak, elég volt a lépcső tetején elfordítani a kis dísz trófeát, hogy a lépcső csúszdává változzon, majd automatikusan vissza, amikor valaki leért. Házimanó ugyan nincs a háznál, de természetesen a mágia segít a takarításban, ahogyan a konyhában is, bár Smallwoodné azért maga főzte mindig is az ételeket... vagy hát többnyire.