2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Tárgy: A sötétség angyalai (Jégnász konstelláció) 2020-12-17, 11:40
a sötétben csupa meglepetés vár.
Annyi, mi láthatatlan, annyi a tudás,
Vladimir Mantov
Reveal your secrets
Tárgy: Re: A sötétség angyalai (Jégnász konstelláció) 2020-12-17, 11:56
Halihó! Hamarosan készül a karakterem. Ide fogom beírni a fontosabb információkat, hogy visszakereshető, áttekinthető legyen. Angyalneveket Vlad nem fog adni, és nem is kell, bár nem butaság, amolyan álcaként, de akkor ténylegesen angyalos hangzású legyen, és vagy mindenki, vagy senki. Illetve Vlad rúnákkal mind a 7 angyalnak a lapockájára angyalszárny rajzolatot helyez, amivel tudnak repülni, de csak a realitások között, tehát maximum 1 főt tudnak magukkal vinni, és azért a felhőkig nem mehetnek fel a légkör, légnyomás miatt. A szárny mindenkinek olyan színű, ami az angyali besorolás. Jók fehér, semlegesek szürke, gonoszok magenta fekete.
Addig is a lista az angyalokról:
1. Természet és a víz (semleges) - Petra új karija 2. Harc és a föld (semleges) - Prarie 3. Jóság és a fény (jó) - Fryderyka 4. Szerelem és a szél (jó) - Elizabeth 5. Sötétség és mérgek (gonosz) - Lioneah 6. Rúnák és halál (gonosz) - Winifred 7. Villám és a trükkök (semleges) - Amara
Mivel durván sok lenne majd 7 játékot felvennem, ötlet, hogy esetleg kiscsoportos foglalkozások? Kap levelet mind a hét lány, és egyszerre? Vagy 2-3 fős csapatok elsőre?
Tárgy: Re: A sötétség angyalai (Jégnász konstelláció) 2020-12-17, 12:21
Én benne lennék abban, hogy egyszerre kapjanak levelet Ha indoklás nélkül, az még jobb, mert tippelgethetnek, mit szeretne tőlük az, aki küldte Gondolom, nem papíron fogja nekik fejtegetni Vlad a dolgokat. Mondjuk, olyasmit is feldobhat, amiért biztosan odamennek, mert szerintem Évi karija nyilván nem az a hanyatt-homlok rohanok személyiség, főleg ha olyan levélről van szó, amit ismeretlen ember küldött neki. Vagy csak egy szimpla üzi, hogy találkozzunk ekkor meg akkor itt és itt, aláírás helyén pedig a lány számára fontos személy, akiért tuti odamenne. Utána meg majd jöhet a meglepődés.
Amikor a fény megszűnik, eluralkodik a sötétség.
Amara Hope Wilson
Reveal your secrets
Tárgy: Re: A sötétség angyalai (Jégnász konstelláció) 2020-12-17, 13:00
Stílusosan átléptem Amarába, úgy is vele van az egyetlen tarcsim, ha minden igaz.
Először is: metamorfmágus tudja változtatni a haja színét - színes szárny, ha úgy akarja? Igen, ez a legfontosabb kérdés. Amúgy nagyon menő, hogy szárnyat kapunk idővel, alig várom, hogy kijátsszuk. ^^
A 7 különböző játék tényleg esélytelen, ehhez terminátornak kéne lenni, én azt mondanám, hogy esetleg egy 4+Vlad és egy 3+Vlad lenne érdemes és talán tartható, ha két játékot be tudsz vállalni és akkor mindenki megvan. Egyik csapatban lehetne egy semleges, egy jó, egy "gonosz", a másik csapatban meg a maradék (segítek, két semleges és egy jó, egy rossz).
A meghívó tetszik, Amara mondjuk akkor is elmenne, ha csak tudással kecsegtet, akkor is, ha mondjuk kamu levél Alistair nevével, szóval őt nagyon könnyű meghívni ilyen szempontból.
Az otthon egy érzés,
amikor tartozol valahova, és kellesz valakinek.
Fryderyka Herbs
Reveal your secrets
Tárgy: Re: A sötétség angyalai (Jégnász konstelláció) 2020-12-17, 13:07
Mivel Frida benne van a “titokfelderítésben” Caevan kapcsán is így ha egy sima levelet kap tuti utána jár, hogy ez is nem-e ahhoz köthető, szóval én benne vagyok abban, hogy így gyüjjék a meghívó. És a szárny... ú de király lesz!
|| kiss me hard before you go || ~ summertime sadness ~
Lioneah McCaine
Reveal your secrets
Tárgy: Re: A sötétség angyalai (Jégnász konstelláció) 2020-12-17, 13:40
Menőőő fekete szárny, muhahaaa. Lionak már van pár rúnája Uthertől is, háh. Amúgy valószínűleg simán elmenne egy össznépi megbeszélésra, ha eleve belekerülne Uther neve a meghívóba, amúgy tény és való, hogy nem az a bizalmaskodó fajta, ahogy Lizzy is írta.
mert amit akar, a lélek árán veszi meg.
Indulat ellen harcolni nehéz,
Winifred Hill
Reveal your secrets
Tárgy: Re: A sötétség angyalai (Jégnász konstelláció) 2020-12-17, 15:15
Úristenn!!!! Szárnyak - kiragadtam ám a lényegetXDD Winninek ez különösen jelentőségteljes lenne hiszen lelkész mugli családból származik. Csak hát... a kis bukott angyal lenne a fekete szárnyakkal - passzol hozzá nagyon :DD imádom. Amúgy is elmozdult egy ilyen elég érdekes irányba a fejemben Amcsiban idő közben. Ő gond nélkül elmegy bármilyen talira. Mivel UK-be egyedül tért vissza a szülei nélkül, így túl sok vesztenivalója sincs. Ahogy Amyt, őt is vonzotta a tudás. De pl ha Ben nevével íródik a levél akkor meg főleg megy bárhova.
Vendég
Reveal your secrets
Tárgy: Re: A sötétség angyalai (Jégnász konstelláció) 2020-12-17, 16:13
Na én is megérkeztem.
Talán Prairie azért is érdeklődne, mert ugye a szüleit keresi, tehát ha tényleg indoklás nélkül, mint ahogy Lizzy is írta, szerintem a leányzó simán elmenne bármeddig, hogy kiderítse. Ez is több okot ad sokaknak, hogy kiderítsék mi a helyzet.
Illetve támogatom az ötletet, hogy két csoportba legyünk, úgy könnyebb lenne kijátszani és még sem zúdítjuk a pasasra az összes lánykát egyszerre.
A szárnyak hihetetlen jók! Lesz itt sok-sok röpködés a jövőben.
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets
Tárgy: Re: A sötétség angyalai (Jégnász konstelláció)