2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Teljes név: Ryan Jacobson Születési hely és dátum: 1978.10.25. Glasgow Csoport: Varázslény Patrónus: - Évfolyam (szak) / Foglalkozás: Zenész Képesség: - Mágikus adottság: - Familiáris: - Kiemelkedő tudás: - Kihez tartozol: Leslie
Jellem: Miután mindig háttérember voltam, szeretek, és tudok is alkalmazkodni. Igyekszem mindenki kedvét keresni, de sosem voltam egy erős akaratú srác, a háttérben húzódtam meg, amin talán most változtatnom kell. Ha ez belenyugvást jelent abba, hogy mások kihasználhatnak, attól sem zavartattam magam, a barátság nekem mindig is fontosabb volt, mint a veszekedés, így elfogadtam mindenkit olyannak, amilyen. Szívügyekben nem vagyok éppen tapasztalt, hiszen aki a zenészeket szereti, a karizmatikus frontemberért, netán a dögös gitárosért, vagy a macsó dobosért van oda, nem a csendes zeneszerző srácért, aki inkább dalokat ír, vagy csendesen ciripel valami kiegészítő hangszeren. Éppen ezért megértő tudok lenni, noha manapság nem erre van kereslet. Durván társaságfüggő vagyok, ha nincs kibe kapaszkodni, akkor könnyen elveszthetem a talajt.
Kinézet, megjelenés: Kisfiús ábrázatom a legtöbbekben bizalmat, rokonszenvet ébreszt. Élénkkék szemem megdobogtatja a lányok szívét, de sosem voltam az az igazán szenvedélyes dög, a rosszfiú, aki egy általam képviselet zenekarban lehettem volna, és ez így van jól. Az én szerepem más volt, amit el is fogadtam. Alkatra a vékony, és az izmos között foglalok helyet, nem hanyagoltam el magam, de azért néha a magasságágommal nem vagyok elégedett, nem éppen kiemelkedő. A hajamat gyakorta változtatom, ez talán kissé lányos beütés. Mivel szeretem a motorokat, a ruházatom is könnyed, sportos, ami nem gátol semmit.
Előtörténet: A Wild Dogs, a Vadkutyák határozta meg életem legfontosabb szakaszát, így történetünk velük is kezdődik. Jay a frontember már óvodás korunk óta ismerte, és összetartotta a brigádot, mind az öten összetartottunk a kezdetek óta. Leosztott szerepek voltak, ő volt az, aki erőn belül mindenki belekötött, de elvarázsolta a hallgatóságát. A dobos Mikey volt az, aki a lányok kedvence volt, szervezte a bulijainkat, felelt a turnékért. Volt, hogy olykor egy-egy tag kiesett, de mindig visszataláltunk egymáshoz. A szüleimmel is tartottam a kapcsolatot, akik ugyan nem értették, hogy miért nem medimágus lettem, ha már ilyen segítőkész vagyok, de elfogadták a dolgot, hogy a széparcú, jólelkű srácból miért lesz egy poprock banda gitárosa. Mert ez voltam én, aki a háttérben ciripel, aki dalokat ír, de aki csak kedvesen viccelődik. Hát ez volnék én, aki csendes, és kiváló hallgatóság, s akiről alig tudja bárki, hogy ő maga is lehetett volna egy zenekar vezetője, ha jobban kiáll magáért. A zenekarunk főleg Angliaszerte volt ismert, a varázsvilág rendezvényein léptünk fel, és olykor bárokban. Mivel varázslat is kíséri a zenét, így muglik között nem próbálkoztunk. Az, hogy végül nem lettünk világhírűek, annak köszönhető, hogy egy rivális banda az életünkre tört, és olyannyira ők akartak az ismertek lenni ellenünkben, hogy még a gyilkosságtól sem riadtak vissza. Egy hideg téli estén leszorították a buszunkat a szakadékba, és mind ott haltunk meg. Az, hogy én most miért is élek mégis..? A jóég a megmondhatója. Ám élek, és nem felejtek. Sosem voltam bosszúálló, de amit tettek, nem maradhat megtorlatlanul.