2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
A napok telnek, és nehéz napirendre térni afelett, hogy mennyi butaságot csináltunk az üvegházban, de legalább többségében elfogadták a meghívásomat a bírtokra. Nem is csak azt beszélném Kathrine-nel, hogy mi történt a képességével, mióta nem találkoztunk, hanem a számomra sajnálatos, számára pedig biztosan örömteli hírt, miszerint Wini elutazik, azaz el is költözik, többet már nem fog idejárni, csak látogatóba, vendégként jön majd nagy ritkán. Kathrine és ő talán nem találták meg a közös összhangot, de számomra mindkettő nagyon is kedves, így talán jobb, hogy nem nekem kell majd békét tennem köztük. Winivel legalább levelezőtársak maradunk. Viszont ami érdekesség, pont ezen a héten jön majd Gilly is nyaralni, régi ismerősöm ő, így nem volt kétséges, hogy ráteszem a meghívottak listájára. Most nem hozok könyvet, hiszen nem olvasni fogunk, hanem beszélgetni, ráadásul szép sutyiban. Ez az utolsó roxmorts-i hétvége, McGalagony már szedegeti össze a szülői beleegyező nyilakozatokat, Kath pedig még mindig nincs sehol. Remélem nem késik el, mert akkor lemarad, nem jöhet utánunk. Hátha tudom valamennyire húzni az időt. Végülis a házkupában már úgy sincs esélyünk, akkora a hugrabug előnye, hogy nem nyerjük meg a házkupát. A büntetőmunka pedig nem érdekel. Így a zsebemben tartott, de már szétolvadt táblás csokit húzom elő, szétmorzsolom az ömlömben, és beletörlöm az egyik hugrabugos lány pólójába. – Nicsak, hippogriss kakis lettél! – Szerencsére a választásom nyerőnek bizonyul, mert a kislány csak kínlódva nevetgél, már keresgéli is a pálcáját, McGalagony pedig menetrendszerűen jön oda, hogy varázslattal letisztítsa őt, rám pedig úgy nézzen, mintha én magam is ürülék lennék. Én viszont csak huncutul mosolygok, időhúzásnak legalább jó. Na hol vagy Kath?