ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ

Üdvözlet!
2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legfrissebb
Ma 09:46-kor
Sandrin Delight

Ma 09:33-kor
Dasie Saint-Quentin

Tegnap 12:47-kor
Annabelle Mitchell

Tegnap 12:32-kor
Erica Herbs

2024-11-19, 17:44
Ashton P. Blake

2024-11-19, 10:19
Lioneah McCaine

2024-11-17, 11:45
Ramsey Montreville

2024-11-17, 11:15
Rocco Vivanti

2024-11-14, 21:37
Beatrice Stoepker

A hónap posztolói
Kalandmester
Charles Charpentier I_vote_lcapCharles Charpentier I_voting_barCharles Charpentier I_vote_rcap 
Lioneah McCaine
Charles Charpentier I_vote_lcapCharles Charpentier I_voting_barCharles Charpentier I_vote_rcap 
Ashton P. Blake
Cody L. Mortimer
Nina Rae Smith
Vladimir Mantov
Annabelle Mitchell
Cheon Seung-ah
Duncan McFayden
Seraphine McCaine
Statisztika
Összesen 785 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Isabella Cullen

Jelenleg összesen 71253 hozzászólás olvasható. in 4405 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 61 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 61 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (422 fő) 2024-10-15, 05:21-kor volt itt.

Megosztás

Charles Charpentier

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Charles Charpentier
Reveal your secrets
Charles Charpentier
Alvilági

TémanyitásTárgy: Charles Charpentier   Charles Charpentier Empty2016-12-04, 20:31

Charles Charpentier
Karakterhez passzoló idézet

[You must be registered and logged in to see this image.]

Userinfo: Titkos

Teljes név: Charles Charpentier
Születési hely és dátum: 1963.10.15. London
Csoport: Ex-Halálfaló
Petrónus: Fülemüle
Évfolyam (szak) / Foglalkozás: Üzletember, méregkeverő
Képesség: Örök élet
Mágikus adottság: Vérmágus
Familiáris: -
Kiemelkedő tudás: Gyógynövénytan - Kiemelkedő, Rúnamágia - Kiemelkedő
Kihez tartozol: Keresett (Harlow)

Jellem: Ravasz, igazán agyafúrt kívülálló vagyok, akinek mindig vág az esze, ám a külvilág felé csupán a dögös, lenhengerlő üzletembert testesítem meg, nekem ez az álcám. Pontosan tudom, hogy mikor gyanakszik rám valaki, így ha ez felmerül, az illető hamarosan valami sötét mélység fenekén találja magát. A legtöbb hozzám hasonló elköveti azt a hibát, hogy az árnyékban marad, én pont hogy felvállalom, hogy ki vagyok, üzletemberként híres személyiségekkel annyit mutatnak a sajtóban, hogy senkiben fel sem merülne, hogy valójában beteg elme vagyok, aki csak játszadozik a gyengébbik nemmel. Nem mondom, hogy nyakló nélküli gonosz lennék, valójában közvetlenül nem szokásom senkin segíteni. Olykor megteszem ugyan, mégis az éjszakáé a főszerep, az az én világom. A nappal tapasztaltak alapján építek kapcsolatlatokat, s csapok le a sötétben, és aki számomra nem szimpatikus, könnyen a másvilágon találhatja magát, ami viszont ennél fontosabb, igazi élvezetet lelek az áldozataim félelmében. A valódi motivációmat soha nem volt képes senki kitalálni, és ez így is fog maradni. Fel vagyok szerelkezve többféle óvó amulettel, ékszerekkel, amelyek azonnal riasztana, ha érzékeny mágiájuk jelez, hogy bárkiben is gyanú merült fel velem kapcsolatban.

Kinézet, megjelenés: Olyannak festek, mintha egy spártait helyeztek volna a modern korba. Centikben mérve százkilencven felett akár egy modern kori gladiátor, sötéten villogó, karizmatikus szempárral. A magasságomon kívül páratlan izomzatom is érdekes lehet, hiszen külsőleg úgy festek, akár egy úriember. Mindig kifogástalan drága öltönyök, jól fésült haj, márkás órák, nyakkendők. Frissen vagyok borotválva, fogpaszta mosollyal kápráztatok el bárkit, főleg nőket persze, hiszen ők kerülnek az oldalaimra a különféle rendezvényeken, bálokon. Kiváló színész vagyok, úgy teszek, mintha az üzleti kapcsolataim visszajelzései mindennél többet jelentene számomra.  Ajkaimon sokszor játékos mosoly játszik, ám nagyon is komoly tudok lenni, ha sarokba akarok valakit szorítani. Az éj ellenben teljesen más. A veszélyes énem tör elő, hogy aztán barbár, ám mégis profi módon öljek, ha kell, a törvény, és a következmények itt már mit sem számítanak. Ez az én igazi utam. Csak akkor tudok igazán fürdeni az elégedettségben, ha leszámolok azokkal, az általam kitalált bűnlista alapján élnek.. Az igazi arcomat ilyenkor nem félek megmutatni, erről szól az életem.  

Előtörténet: Az a némber már jó ideje a nyomomban van. Oly egyszerű lenne csak simán kitörni a nyakát, de ez több szempontból is szépséghibás megoldás: először is; visszakereshetnék az aktákat, és én mint gyanusított szerepelek ott, könnyedén kovácsolnának valami mondvacsinált indokot. Másodszor; bár beleillik az elképzeléseimbe, mindig elnapolom a kivégzését, ha róla van szó. Nem olyan, mint a többi, akivel csak eljátszogatok, aztán untatni kezdenek, és végzek velük. Van benne erő, olyan erő, amely bámulatba ejt, és ettől mindig rálegyintek, hogy majd holnap. Személyesen még nem ismerjük egymást, nem ő hallgatott ki, tehát a nagy egymásra találás még várat magára, de gondolom nem akart személyesen is kapcsolatba kerülni velem, hogy objektíven dönthesen a bizonyítékok alapján. És ez bosszant! Nem mondom, hogy gyáva, de nem képes  még a szemembe nézni. Növényi mérgekbe utazom, kertészetemnek csodára jár London varázslóközössége, hiszen a csodaszép virágokból halálos mérgek nyerhetőek ki. Hivatalosan csak azok vásárolhatnak tőlem, akik rendelkeznek rá méregtartási engedéllyel. Azért kerültem én képbe, mert az áldozatok csípőjén egy virágforma bemetszés található, mind a hat különböző virág. S az arcukon torz mosoly, belélegeztek valamit, amit nem kellett volna. Na és persze a testükön szexuális aktus nyomai. Hát kérem szépen, én nem csak holmi gyilkos vagyok. Mielőtt véget vetek az életüknek, földöntúli gyönyörben részesítem őket. Erőszakról szó sincsen, ez a csábítás magasiskolája. Vajon Harlow is a hálómban végzi egyszer majd? Ha ő az, akit keresek, akkor minden bizonnyal le tudom zárni az ügyet, és nem kell felkutatnom a maradék hat virágtündért, hogy elpusztítsam a valódi célpontomat.. Addig viszont meg kell ismernem őt, hogy eljárjuk ezt a halálos táncot..

are you afraid of the dark or the demons?

Vissza az elejére Go down

ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Charles Charpentier
» Charles Angelthorne

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Alvilágiak-
Ugrás: