ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ

Üdvözlet!
2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legfrissebb
Ma 09:46-kor
Sandrin Delight

Ma 09:33-kor
Dasie Saint-Quentin

Tegnap 12:47-kor
Annabelle Mitchell

Tegnap 12:32-kor
Erica Herbs

2024-11-19, 17:44
Ashton P. Blake

2024-11-19, 10:19
Lioneah McCaine

2024-11-17, 11:45
Ramsey Montreville

2024-11-17, 11:15
Rocco Vivanti

2024-11-14, 21:37
Beatrice Stoepker

A hónap posztolói
Kalandmester
Edward Cunnuingam irodája - Page 2 I_vote_lcapEdward Cunnuingam irodája - Page 2 I_voting_barEdward Cunnuingam irodája - Page 2 I_vote_rcap 
Lioneah McCaine
Edward Cunnuingam irodája - Page 2 I_vote_lcapEdward Cunnuingam irodája - Page 2 I_voting_barEdward Cunnuingam irodája - Page 2 I_vote_rcap 
Ashton P. Blake
Annabelle Mitchell
Cody L. Mortimer
Nina Rae Smith
Vladimir Mantov
Maegan Anaiah Llyvelyn
Gillian Ollivander
Cheon Seung-ah
Statisztika
Összesen 785 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Isabella Cullen

Jelenleg összesen 71253 hozzászólás olvasható. in 4405 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 94 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 93 vendég

Kalandmester

A legtöbb felhasználó (422 fő) 2024-10-15, 05:21-kor volt itt.

Megosztás

Edward Cunnuingam irodája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
Alesha Granger
Reveal your secrets
Alesha Granger
Mugli

TémanyitásTárgy: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2016-11-30, 17:18

First topic message reminder :

[You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Edward Cunningham
Reveal your secrets
Edward Cunningham
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-04-26, 17:25

Alesha & Edward
a girl should be like a butterfly; pretty to see, hard to catch

- Szerintem nem. Más egy külső betegség, amit el tud látni magának az ember. Az elme gondjait nem is biztos, hogy felfogja úgy, mint egy külső szemlélő. – Tűnődően vonom a vállamat, a lány arcát fürkészem, aki a vagány flörtölgetése mellett még határozottan édes is, hogy így segíteni próbál mindenkin. Csak egyetlen oka lehet annak, hogy még nincsen férje, túl fiatal hozzá. De lássuk be, gyönyörű, és aranyos, minden férfi álma lehet, pont ezért is viszolyogtam egy kissé, hogy merjek e bármit kimutatni felé, mert talán már megszokta, hogy bárkit megkaphat. Igaz, én az anyám folytán véla vérrel rendelkezem, tehát engem sem kell félteni, és talán egyszer Alesha is le tudja magát kötni, ha valaki olyat talál, akivel érdemesnek látja nagyon összegabalyodni. Ahogy látom, hogy furcsa fintor fut át az arcán, amikor a számhoz emelem a cigit, végül nem gyújtok rá az utolsó pillanatban mégsem érzem fontosnak. Igaza van, nem lenne túl jó ízű a szám, ami elsődleges szempont ahhoz, hogy bizony folytassuk a csókcsatákat.
- Szerintem is annak, de.. meg kell vizsgálnunk a lehetőségeket. A fickót jó régóta ismerem, és leszámítva a mániáját, sosem szokott tévedni, érzéke van hozzá, kár, hogy vakvágányra került az élete. Menjünk. – Dobom el az el nem szívott cigit az utcán, lényegében a számba sem vettem. Kézen fogom a lányt, na nem mintha már olyan régóta ismerném őt, de valahogy úgy érzem, kell neki a támogatás, legalább egy kicsit lelkileg, ennek viszont az a módja, hogy fizikai kontaktusba kerülünk.
- Ne várjunk délutánig, lehet, hogy több értelme van már most elmenni Hansonhoz, hátha otthon van. Kár lenne ezzel többet várni. Ha nem akarsz délutánig lődörögni, vagy nincsen más dolgod, javaslom, hogy keressük fel. – Ez csak ötlet, már az is lehet, hogy visszariadt az egészről, akkor pedig biztosan kár lenne mindezt erőltetni. Azért bíztatóan méregetem, hátha rá lehet venni, hogy próbálkozzunk még.

note | music | words

.....
Alesha Granger
Reveal your secrets
Alesha Granger
Mugli

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-04-22, 21:28

Edward & Alesha
A nyomozás: Apró részletekben megtalálni az egészet.

- Oh... azt hiszem értem, de ha ő ért hozzá nem tudja kezelni saját magát? - jó talán buta kérdés, de az ilyesmit mégis csak lehet valahogy kezelni nem? Vagy ne mondjak olyasmit, amihez nem értek? Meg aztán, ha nekem tud valahogy segíteni, akkor szavam sem lehet, hiszen az a fő és biztosan nem fog rám mozdulni, ha egyszer Edward eleve velem van és ő amúgy sem engedné, meg hát gondolom ha lehet neki nemet mondani, tehát senkivel sem akart erőszakot tenni, akkor nem rossz ember, csak... maximum tényleg betegnek mondható, akkor meg segíteni kellene neki valahogy inkább, mint elítélni szegényt. Az persze rendesen meglep, amiket mond, ezért még azt is alig fogom fel, hogy Neal cigire gyújt. Nem mondom, hogy sosem próbáltam ki, azért elég sok haverom van és volt már rá példa, de a szüleim sosem korlátoztak mindenben és mivel az íze pocsék valahogy nem is érdekelt ennél bővebben. Annyiban hagytam és kész, nekem nem jött be, akkor meg minek kínozzam magamat vele, csak mert vannak akik azt hiszik, hogy ettől népszerűbbek lesznek.
- Azt hiszem értem, még ha... tényleg elég nagy képtelenségnek is hangzik. - igen azért még mindig ráncolom a homlokomat, a fickó viszont távozik, Edward pedig úgy beszél, mint aki érti már a dolgot és el is kezdi hinni, vagy csak mint lehetőség hagyja meg egyelőre és kész? Végül is ez is egy lehetőség, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz, bár még mindig azt mondom, hogy nagyon fura egy ötlet ez az újjá születés dolog és azért nem mondhatom, hogy túlságosan elhiszem a dolgot egyelőre, azon viszont most már, hogy eljut a tudatomig meglepődöm, hogy megjelenik a cigi a szájában, kissé a szemem is kikerekedik, de végül nem teszem szóvá, bár hogy elég kellemetlen egy szaga lesz így a szájának annyi biztos.
- Menjünk, de ugye te nem hiszed el ezt a... fura ötletet? - még mindig nem gondolom, hogy ebben túl sok igazság lenne, mert hát tényleg nagyon fura egy felvetés, még hogy előző élet, meg ujjá születés és hogy újra szembe kerülök azzal, aki ártott nekem... nagyon lehetetlennek hangzik.

Don't let me go | ruha | Made by

Új világ, új élet
Edward Cunningham
Reveal your secrets
Edward Cunningham
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-04-13, 06:59

Alesha & Edward

- Ő furább, de nem rossz indulatú. Túlságosan szereti a női nemet.. egyszer jelentkezett hozzá valaki páciensnek, és hát történt köztük valami, az emberünk enyhén szexfüggő volt. A nőről meg kiderült, hogy álruhás rendőr, és azt nyomozták le, hogy több kezeltjét megkörnyékezte a fickó, és így már nem praktizálhat mint orvos. Nem is tudom, pedig nincsen vele baj, kétlem, hogy egyedi lenne ez az eset, de valaki talán rossz néven vette, és jelentést tett. De még mindig jobb, mintha valami gyilkos, vagy erőszaktevő lenne. – Na igen, ha valaki nyomozó mint én, előbb-utóbb belebotlik furcsa szerzetekbe, végtére is az alvilággal kell tartanom a kapcsolatot, de Carlisle tényleg okos dolgokat tud mondani, még ha Hansonhoz mérten szintén ködösít. Elsőre például ezt a megjegyzését aligha tudom hova tenni. Amíg a lánnyal beszél, automatikusan keresgélem a már említett cigit a zsebemben, és amikor nyújt egyet felém, végül kelletlenül elfogadom, akárcsak a tüzet, majd hátralépek, hátha Aleshát zavarná a füst. Pedig már olyan jól leszoktam, erre tessék, itt ez a különös eset, a lány gyönyörű, én meg már a csókon túl így is elgyengülök. Nem mondom, hogy rossz hatással van rám, de mégiscsak.. mi ez ha nem összeomlás? Nagyokat szippantok a bűzrúdból, miközben ők beszélgetnek.
- Nagyon is sok, ha az emberrel valami szörnyűség történt. Az előző élet esete még mindig nem bizonyított, de egyre több tudományos tény van rá, és ez felülírja a mágikus elméleteket. Attól még léteznek szellemek, de ha valakinek nem nyughat a lelke, akkor nem lép tovább, nem válik szellemé, hanem új esélyt keres, hogy sikerüljön beteljesítenie a végzetét. És.. ha Önnek volt valami ellensége, akkor az sem nyughat, amíg.. – Amíg ismét le nem csap, gondolom ezt akarta mondani. – Hát azon túl, hogy ezt az egészet marhaságnak tartom, tegyük fel, hogy Alesha tényleg újjá született. Akkor neki is lehetősége van valahogy.. bosszút állni. – Carlisle bólogat. – Előbb utóbb szembe fognak kerülni egymással. A kérdés, hogy ki lehet az, aki miatt ilyen álmai vannak. Na megyek vissza melózni, sok sikert! – Eldobja a csikket, és megy vissza az ügyféltérbe zöldséget eladni, ennek fényében igencsak megkérdőjelezhető lenne, amit mondott, csak attól félek, nem kételkedhetek, mert eddig sosem tévedett. – Akkor talán.. Menjünk Hansonhoz? Kár lenne délutánig várni, hátha már otthon van, jó lenne mielőbb utánajárni. – Én is elnyomom a saját csikkemet, pillanatok alatt sikerült végigszívnom, nem ártana egy rágó!

note | music | words

.....
Alesha Granger
Reveal your secrets
Alesha Granger
Mugli

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-04-11, 20:27

Edward & Alesha

Nem vagyok annyira kényes típus, főleg mivel volt már rá példa, hogy nem volt lehetőségem átöltözni, mondjuk amikor Brooknál aludtam és az egész elég nagy rögtönzés volt, mert a szülei összebalhéztak és nem akart egyedül lenni, anyuék meg jó fejek és nem ellenkeztek. Nem volt időm már és nem is akartam azzal szöszölni, hogy még ruhát is összeszedek, meg hát egy éjszaka nem nagy cucc. Az alváshoz meg azért kaptam Edwardtól egy inget, hogy azért még sem a saját cuccomat gyűrjem össze. Hermi pedig már tuti, hogy tűkön ül, főleg ha majd rájön, hogy nem vagyok a suliban, de talán még valamennyi időm van előtte, legalábbis remélem.
- Oké, szóval fura alak, de ha azt nézzük jelenleg én is elég fura vagyok. - mosolyogva vonom meg a vállamat, hiszen végül is így van. Nem vagyok boszorkány és mugli sem, érthető, hogy furának gondolnak a kastélyban és otthon is annak gondolnának, ha tudnák, hogy ki vagyok. Mázli, hogy erre nem derült fény még véletlenül sem. Ettől persze ez a fickó lehet még nálam is sokkal furább, de nincs ezzel gond, az hiszem tudom az ilyesmit kezelni, szóval nem lesz baj. Majd igyekszem nem zokon venni, ha netán kellemetlen megjegyzéseket tesz, meg hát ha gondolom akkor azért Edward is megvédene és mivel ott lesz mellettem végképp nincs félnivalóm.
- Hello! - köszönök azért, de nem teszek hozzá semmit sem a nyomozó szavaihoz, hiszen tökéletesen felvázolta a lényeget, ennél többet én se nagyon mondhatnék és nincs is rá szükség, hiszen ha tudta, hogy jövünk, akkor maximum az időpont miatt leptük meg, de majd meglátjuk ő hogyan kezeli ezt. Persze azért óvatos vagyok, nem lenne jó, ha megint úgy rám hoznák a frászt, mint legutóbb, azt azért nem értékelném.
- Szóval... azt akarja mondani, hogy az előző életemben történt valami, ami miatt a rémálmok előjöttek? De miért most? És... oké... ennek mennyi esélye? - azért kissé kétkedőn pillantok Edwardra, hiszen elég furán hangzik ez az egész. Nekem már az is nagyon új, hogy van ez a varázserő dolog, nem hogy még valami előző életem is legyen. Persze a kastélyban vannak szellemek, ezzel tisztában vagyok, de azért még sem készültem fel erre is, ez azért elég fura egy lehetőség, meg aztán akkor ezt hogyan lehet vajon kezelni? Sok mindent lehet, de ez elég fura, egy előző életet nem lehet eltüntetni nem igaz? Nem olyan, mint elkapni pár rossz fiút.

Új világ, új élet
Edward Cunningham
Reveal your secrets
Edward Cunningham
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-04-05, 18:57

Alesha & Edward

Másnap reggel a már közösen elköltött reggeli után indulunk útnak. Bízom benne, hogy nem érzi magát furán, hogy ugyanazt a ruhát kell felvennie, a lányok kényesek erre, hogy minden ébredéskor tiszta fehérnemű kerüljön a testükre. Volt lehetősége lezuhanyozni, még egy friss fogkefét is tudtam neki adni, de délutánra a Roxfortban tud lenni, ebéd után kell csak Hansonnál megjelennünk, addig van időnk, felkereshetjük az én egykori pszichiáter cimborámat.
- El kell mondanom neked, hogy ne vedd komolyan minden szavát. A magamfajta olyan informátorokat használ, amilyeket tud. Őt alaposan kiszuperálták, mert hülyeségeket csinált, de hát a profik nem segítenek csak úgy ingyen. Ne vedd magadra, ha megjegyzéseket tesz, az egész rendszerrel van baja. – Lépünk be a londoni élelmiszerbolt küszöbén, és jelzem az egyik eladónak, hogy Barney-t keressük. Int, hogy hátul pakolja a zöldségeket. Na igen, elég aljamunka ez így, de hát rendes munkát már nem fog kapni. Amikor benyitunk, persze nem pakol, hanem az egyik ládán ücsörög, és cigizik. Amint meglátja, hogy „csak” mi vagyunk, akkor elnyom egy szitkozódást, azt hiszi, hogy rajtakapták.
- Jól van öreg, nem kell ijedezni. Ő a hölgy, akiről üzenetet küldtem. Rémálmokkal küzd, szörnyűségek történhettek vele, mégsem tud semmilyen komoly sérülésről. Valami ötlet? – Az egykori pszichiáter maga is kicsit dilisnek tűnik a furcsa szemüvegével, de nem inti közelebb a lányt, ahogyan Hanson tette, nyilvánvalóan mások a módszerei.
- A karma. Elképzelhető, hogy valakivel.. egykor komolyan kihúzta a gyufát, és most az valahogy visszavág. Téren és időn is át. Ha nem ebben az életében történt, akkor az előzőben. Ez gyakorta magyarázat. – Miközben ezt feleli, azért hümmögök rendesen. Mágikus világban nőttem fel, aki meghal, az eltűnik, vagy szellem lesz, másféle dolgokban nem hiszek. Ám azért vagyunk itt, hogy minden eshetőséget megvizsgáljunk. A cigit látva picit megnyalom az ajkamat, ebből tudhatja Alesha, hogy egykor én is dohányos voltam, a késztetés persze néha még feléled..

note | music | words

.....
Alesha Granger
Reveal your secrets
Alesha Granger
Mugli

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-04-02, 19:34

Edward & Alesha

Nem gondoltam volna, amikor betoppantam ide, hogy ez lesz a vége. És még csak nem is arra gondolok, hogy miféle fura emlékeket, vagy akármiket is kaptam, vagy kerültek elő hirtelen, hanem a fickó felbukkanása. Persze tény, hogy helyes, de őszintén szólva ilyen vonzódást eddig még sosem éreztem, igaz nem is igen voltak idősebb pasi ismerőseim. Akad a suliban pár helyes tanár és ott vannak apu kollégái, de ők jóval idősebbek, viszont ez a fickó... oh jesszus állati helyes és még cuki is, mellette pedig kedves és kacsát sütni is tud, kész főnyeremény lenne, ha ezt így átgondolnám, de erről sincs szó, szimplán csak valami mintha húzna felé, vagy lökne, végül is mindegy, a végeredmény ugyanaz.
- De ennek mi értelme, ha végül nem jutnak vele az ég világon semmire sem? - kissé értetlenkedve vonom fel a szemöldökömet, hiszen tényleg fura ez. Bár tény nálunk is mondanak rosszat a zsarukról, meg gondolom be is vannak korlátozva, szabályok kötik őket, míg azt aki csak saját magáért felel nem feltétlenül kötik olyan erős szabályok, és ha még a kreativitását is felhasználhatja... Persze attól még elég szánalmas, hogy azok az aurorok semmire sem jutnak, miközben Edward meg a végén még igen.
- Jönnék én, de félő, ha Hermione megtudja, hogy kiszöktem... az életben nem jutok ki sehová, mert minimum valami nyomkövető varázslatot helyez rám, vagy a szobámba zár. - látszik rajtam, hogy gőzöm sincs, hogy van-e egyáltalán ilyen varázslat és az unokatestvérem képes lenne-e a végrehajtására, de simán el tudom képzelni tőle, szóval félő, ha most nem jutunk el valameddig, akkor kis eséllyel jutok ide el megint, vagy nagyon rafináltnak kell majd lennem hozzá. - Igen, azt is szeretem, Nigel olyan cuki! - nevetem el magamat, bár az utóbbira már nehezebb a válasz. Vajon tényleg kalandor természet lennék? - Nem is tudom, csak érdekel az ilyesmi, olyan izgi, vicces, hogy erre olyan, mintha megtörténne velem, mintha én lennék Pókember, csak épp nem csípett meg egy pók sem. Úgy értem hál' isten! - sokat csacsogok ez tény, de hát ő tesz fel kérdéseket, én csak reagálok rájuk, közben persze a kacsa is rendesen fogy, meg néha a tv-re is odapillantok, szinte elvonási tüneteim voltak, de most érzem csak igazán hogy hiányzott, ahogyan zizeg a háttérben.
- Legyen egy aktuális vetélkedő! - szavazom meg végül és nem kérdezek bele jobban a szülő témába, teszem azt, hogy nem akarta-e megkeresni őket valamikor is már életében. Azért az sem lenne csoda, az ember időnként kíváncsi és szereti tudni, honnan származik, nem lenne meglepő, ha netán ő is vágyna ilyesmire, csak esetleg eddig még nem igazán merte meglépni. Ez is érthető, félhet az ember tőle nagyon is, hogy olyasmire bukkan, amire nem szeretne.

//Jöhet a másnap! szivecske //

Új világ, új élet
Edward Cunningham
Reveal your secrets
Edward Cunningham
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-03-26, 18:49

Alesha & Edward

Enyhén szólva is egymásra vagyunk hangolódva, és azon tűnődök, hogy ha nem lenne ilyen veszélyes helyzetben, akkor is fennállna ez a helyzet. Azt hiszem igen, mivel Alesha igen vagánynak tűnik, cseppet sem megilletődött. Gyötrik ugyan kétségek, de azonnali válaszokat akar, nem hagyja, hogy eluralkodjon rajta a bizonytalanság, és ez tetszik. Valahogy olyan ügyesen irányít, hogy hagyom magamat az eseményekkel sodródni. Gyakorta rajtafelejtem a tekintetemet, s úgy veszem észre, ez egyáltalán nem zavarja, sőt, a bátorító mosolya magáért beszél, hogy nyugodtan tegyem csak, vagy akár fizikailag is közeledhetek hozzá. Talán nem minden tekintetben, de bizonyos fokig igenis elmehetünk. Ahogyan meg is tettük már többször, de attól félek, hogy mindez amellett, hogy szorosabb köteléket von körénk, kockázatot is jelent, mert elvonhatja a figyelmemet a nyomozásról.
- Az aurorok egyfajta belső szabályzat szerint nyomoznak, és nem a kreativitásukról híresek. Talán éppen ezért sem lettem auror, legalábbis hosszútávon, unom a lineráris feladatokat. És látod, akkor nem is találkoztunk volna. – Ezzel nem egykori kollégáimat akarom szidni, csak így alakult, Aleshával pedig őszinte akarok lenni. Jó vele lenni, és bizonyos tekintetben nagyon is hasonlítunk, vidám nevetéssel jutalmazom a lelkesedését. Direkt azért van tévém, mert bár varázsló vagyok, nem köt le az olvasás, családom pedig nincsen, akivel esti programokat lehetne szervezni, így hát marad a tévézés.
- Hát most felajánlhatom, hogy ha van kedved, gyere gyakran hozzám tévézni, de ezt akár ajánlatnak is vehetnéd, szóval rád bízom. Nagyon a tévé előtt tudok ragadni, van videóm is, tehát amit csak lehet, felveszek. A Dallas nekem is bejön, és még az Elveszett ereklyék foszogatói. Ott valahol magamra ismerek, annyi a megoldatlan ügyem. Képregények? Ennyire kalandor természeted van?
- Nem csak a külső vonzalom van meg, hanem elméleti szinten is nagyon jól el tudunk beszélni, azonos az érdeklődési kör. Én ugyan nem tudtam eddig időt szánni a képregényekre, gyerekkoromban pedig az apácák nem adtak ilyesmit, de ebből is látszik, hogy mennyire játékos természet, ami nekem nagyon fekszik, nehezen viselem a túl komoly embereket. – Akkor jól hangzik, hogy szerető családod van. Nálam semmi. Már nem is emlékszem rájuk, egy közeli árvaházban nőttem fel Londonban. Eredetileg valami híres zeneszerző háza volt, de történt vele valami, aztán csináltak az épületből árvaházat. Na mit nézzünk? – kérdezek rá, és mintegy véletlenszerűen cuppantok oda a szájára, túl sok idő telt el nélküle, és hát felbátorított.

//Ugrás másnapra? Very Happy //

note | music | words

.....
Alesha Granger
Reveal your secrets
Alesha Granger
Mugli

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-03-22, 21:01

Edward & Alesha

A kérdésére csak lazán megvonom a vállamat. Azt hiszem ezt költői kérdésnek szánhatta, hiszen nem is lehet kérdés, hogy mennyire tetszik, hiszen én voltam az, aki először is majdnem megcsókoltam, csak az a fránya kacsa közbe szólt, aztán meg már ő tette meg, bár jó eséllyel szinte egyszerre mozdultunk a nagy nyugtatgatás közepette. Valami vonz felé, talán a sármja, vagy maga a tény, hogy egy idősebb pasiról van szó, meg aztán tényleg állati helyes is és nem olyan kis béna, mint a suliban lévő srácok, akik velem egy korúak. Oké Hermi sokat mesélt már erről a Cormacről is, de akármit is mondott róla tuti, hogy nem jobb, mint egy ilyen érett pasas, főleg hogy milyen tudása lehet, hogy ilyen különleges ügyeket old meg és még sütni is tud! Azért ez nem semmi. Az osztálytársaim nagy része jó eséllyel még egy rántottával sem küzdene meg, nem hogy rittyentsen egy sült kacsát. Oké mágiával sok minden könnyebb ez tény, de azért a mágia sem old meg feltétlenül mindent nem igaz?
- Azok az aurorok nem mondták, hogy van más is, bár... tény, hogy elég keveset mondtak. Nem tudom miért nem voltak segítőkészek, nem az lenne a dolguk? - hát szó se róla nem támogattak kimondottan, pedig gondolom az lett volna a lényeg, hogy igenis megmagyarázzák az egészet, picit felvázolják mi vár rám és meddig fog tartani, de hát láthatóan eszük ágában sem volt érdemi segítséget nyújtani. Úgy kezeltek, mint egy gyereket, akinek nem kell tájékoztatást adni, a szüleim pedig muglik lévén úgy se értenék az egészet. Hát szó se róla elég csúnya kezelési módszer volt ez a részükről nem igaz?
- Komolyan? Nem is gondoltam, hogy titeket is érdekelhet ilyesmi, Hermi sose néz tv-t és itt nem is lehet, mármint a kastélyban. Elég gáz. Milyen sorozatokat nézel? Én imádom a nyomozósokat és persze a Dallast! Meg a vetélkedők... minden vasárnap este vetélkedőt nézünk, ez afféle közös családi program. Oh és persze a képregények, egész gyűjteményem van! - nem mondom, hogy tv függő vagyok, de azért szeretek tv-zni, meg amúgy se rossz dolog, ha mellette az ember ki is mozdul, én pedig szoktam, hiszen a barátaimmal is imádok együtt lenni és ezt nem is hagynám el, de azért vannak jó kis műsorok, amiket nem lehet kihagyni csak azért, mert... a tv állati káros egyesek szerint.
- A szüleim muglik, tök jó fejek és lazák, Amerikában éltünk egy ideig, apa amerikai, olyan hippi-féle, ha tudod, hogy mi az. Nem vesz mindent túlságosan komolyan, de pont ez a jó benne, anya pedig fest, többnyire, bár van amikor könyveket illusztrál, vagy épp képregényeket. És a te szüleid? - nem kérdezek rá, hogy élnek-e még, hiszen azért ő még nem olyan idős, hogy már annyira koros szülei legyenek. De persze a jó ég tudja, de ha már ő így lazán rákérdezett, akkor én is megtehetem.

Új világ, új élet
Edward Cunningham
Reveal your secrets
Edward Cunningham
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-03-15, 17:01

Alesha & Edward

Szerencsére továbblépünk az olló kérdésén, különben sem értettem túlságosan, hiszen az csak egy sima háztartási olló volt. Lehet, hogy csak paranoiás az álmai miatt, de Hanson mégis elég komoly ügynek vette, hogy ilyen gyorsan megjelent. Nem is tudom, hogy az ilyen legilimentorok mi alapján priorizálják az ügyeiket. Olyan segítőkésznek tűnt, mintha azonnal előre tudná venni a listáján. És még pénzt sem fogadott el. Érdekes, különc alaknak tűnt, de miért is ne fogadhatnánk el, hogy ilyen? Amúgy is hozzá akartam menni, ezért üzentem, de fel sem merült, hogy ilyen késő esti órában betoppan. Láthatóan azonnal akarta látni a zaklatott lányt.
- A második? Ennyire tetszem? – Nevetem el magamat, fordítva szokott történni, mi pasik ájulunk el egy csodás lánytól, de most valóban úgy tűnt, hogy Alesha rám van kattanva, csak én késleltettem volna a dolgot kicsit, hogy higgadtan tudjak gondolkozni, hogy az ügye legyen a fontos, meg hát tényleg nem mindegy, hogy mennyire dobja be magát másoknál. Oké, én se vagyok egy szent, de azért ki se szoktam csak úgy használni másokat, hogy csak ez legyen a lényeg.
- Kétlem, nem hiszem, hogy veszélyes lennél. Biztos vagyok benne, hogy gyógyítható, kezelhető az ügy. Végtére is a varázsvilágban bármi megtörténhet, aligha lehetsz elszigetelt, egyedi eset. – Ezzel természetesen csak meg akarom nyugtatni. Már láttam furcsaságokat a praxisomban, ha minden olyan egyértelmű lenne, akkor nem lenne szükség aurorokra, nyomozókra. Nem véletlenül van a minisztériumban Rejtélyügyi főosztály is. Összefüggéseket kell találni ott, ahol elvileg minden homályos. Viszont ez a mai este tényleg csak az ismerkedésről szól, jó lenne, ha ilyen zűrös ügy esetén félszavakból is megérthetnénk egymást. Bízom benne, hogy reggelre nem megy el attól a kedve, hogy több időt töltsünk együtt.
- Itt van. Gyakran mozgok a muglik között, meg is őrülnék a sorozataim nélkül. Te mit szoktál nézni? Filmeket, vagy szórakoztató műsorokat? – Csüccsenek le mellé a kanapénak támasztva a hátunkat, és már eszünk is. Kézzel-lábbal, felesleges még evőeszközzel is bonyolítani a dolgot, amikor a térdünkön van a tányér. Legalább azt sem kell majd elmosni. Láthatóan jól érzi magát, hogy a rémálmok, és a zavaros varázslatok után valakivel tényleg jól elvan.
- És a szüleid? Mit kell róluk tudni? – Adom oda a távirányítót, nyugodtan válasszon ő, nekem bármi jó, és különben is, Alesha a vendég. A közelsége pedig fantasztikus, nem csoda, hogy így ki vagyok pirulva.

note | music | words

.....
Alesha Granger
Reveal your secrets
Alesha Granger
Mugli

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-03-11, 20:57

Edward & Alesha

Őszintén szólva ebben a pillanatban engem sem érdekel már ez az olló kérdés igazán. Valami pocsék érzésem volt vele kapcsolatban, ez biztos, de mégis hol tudnék most erre gondolni a közben, hogy végre megtörtént a csók, amit annyira szerettem volna? Na ugye, hogy ugye? Igenis iszonyatosan vágytam rá, mert a fickó eszméletlenül szexi és jó képű és még cuki is, én pedig úgy éreztem, hogy meg kell csókolnom, de végül ő tette meg és így csak még jobb volt.
- Ha az a fránya kacsa nem szól közbe, akkor... ez már a második alkalom lett volna. - mosolyogva vonom meg a vállamat, aztán szépen odacsókolok a szájára. Ez nem is kérdés, hogy megtörténik, hiszen az előző is csodás volt, naná, hogy lesz még itt bőven ismétlés. Egy szintnél én se mennék azért tovább, legalábbis nem most azonnal, főleg mert azért számomra még vannak ismeretlen terepek és hát lássuk be az... szintén ismeretlen terepnek számít, még ha ezt könnyebb is lenne szimplán nem beismerni és úgy tenni, mintha már menő lennék és mindenen túl, de sosem gondolkodtam úgy, hogy ezt el kell kapkodni. Ebben az egyben visszafogott vagyok, úgy gondolom, hogy érdemes megvárni a tökéletes embert és a tökéletes pillanatot.
- És, ha olyasmit találnak, amit mindenképpen el kell tüntetni? - lássuk be, hogy azért igenis ennek is meg lehet az esélye, netán olyat, amit én magam szeretnék elfelejteni. Persze jobban hangzik az, hogy nem tüntetnek el mindent, főleg hogy azért történtek jó és érdekes dolgok is már velem, amiket nem szívesen felejtenék el, mint mondjuk ez a mai nap és maga Edward is. Az más tészta, hogy itt azért kellemetlen dolgok is lezajlottak közben, mint az az agyturkászás, de csak nem történt olyan rettenetes dolog velem, amit képtelen lennék feldolgozni igaz?
- Komolyan? A Roxfortban még tv sincs, itt igen? Azta! Naná, hogy tökéletes! - tisztára belelkesülök, hiszen most már hetek óta nem néztem tv-t, lassan elvonási tüneteim vannak. A barátaimnak is kénytelen voltam kitalálni valami mesét, hogy nincs lehetőségem és időm tv-t nézni, azért maradtam le a kedvenc sorozataimról és ezért nem sikerült haladnom velük és persze ne lőjék le a poénokat előre, mert nagyon érdekel, hogy mi lesz és amint oda jutok pótolom az elmaradást. Elég necces, hogy meddig hiszik el. Szóval egyelőre ledobom magamat a kanapé elé és várom a kellemes kiszolgálást. Végül is én vagyok a vendég vagy mi a szösz.

Új világ, új élet
Edward Cunningham
Reveal your secrets
Edward Cunningham
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-03-08, 17:37

Alesha & Edward

Nem tudom, hogy miért volt ennyire megrettenve az ollótól, biztosan gyerekkorában elvágta durván a kezét, de ez most nem számít, itt vagyok vele, és tetszik nekem, még ha amúgy őrültség is ilyen gyorsan belemászni egy kis ismerkedős csókolázásba, főleg ha olyan vagány, hogy jó eséllyel ezt sokakkal megteszi. Nem tudom, én gyorsan zárom a kapcsolataimat, mintha mindig rájönnék pár nap után, hogy ez sem lesz az igazi, de talán Alesha esetén nem így lesz. Nem is tudom, hogy mit kéne éreznem, hiszen összezavar, hogy kliensről van szó, akivel nem kéne ilyesmibe bonyolódnom, másfelől viszont ellenállhatatlan az a kettősség, hogy magabiztos, mellette meg még törékeny is. Olyan ügyesen váltogatja őket, hogy ember legyen a talpán, akit ez nem mozgat meg.
- Igen? Akkor nem csak egyszeri alkalom volt? – Tartom oda a számat, hiszen önző módon azt vallom, hogy kapni jó. Mármint igenis jó, ha az ember csak úgy csókot kap, nem kell elvennie azt. Láthatóan nagyon egy hullámhosszon vagyunk, akkor nem csoda, hogy ilyen gyorsan elcsattant az első csókunk. Mi lesz itt egy ilyen tempóban? Na nem, az ügyes túlságosan is félelmetes, nem merülhetünk el a szenvedélyek viharában. Jó lenne megismerni őt, hogy tartalmas legyen mindaz, ami köztünk történik, ne csak fellobbanjon, mint egy láng, amely hamar kihúny.
- Ha visszafordítható a folyamat, attól még tudhatsz a varázsvilágról, ha valakinek a rokona varázsló, annak rendszerint nem szokták törölni az emlékeit. Merthogy nálunk ez is lehetséges. Engem mégsem az aggaszt, hogy tudsz e igazából varázsolni. Az már sokkal inkább, hogy ha elkezd még jobban uralkodni rajtad ez a félelem. Ez a nem mindegy. – Kicsit közelebb lépek, és az arcán simítok végig, de csak egy afféle odaszökkeléssel, mert még jó lenne nem teljes mértékben kimutatni, hogy mennyire bejön, de hát nem nagyon van visszaút. Inkább kirakom a kacsát, meg sem kérdezem, hogy milyen részeit szereti, kap combot is, meg mellet is, aztán majd annyit eszik, amennyi jól esik.
- Jó ha a kanapé elé csüccsenünk le? Bekapcsolhatjuk a tévét is. Gondolom rengeteg vetélkedőműsort nézel, belenézhetnénk egybe. – Ajánlom fel a tányérokkal egyensúlyozva, az evőeszközök irányába még fordulnom kell majd egyet, de addig használhatja a távirányítót.

note | music | words

.....
Alesha Granger
Reveal your secrets
Alesha Granger
Mugli

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-03-01, 10:38

Edward & Alesha

Az unokatestvérem szerint biztos vagyok benne, hogy ez őrültség, mármint idősebb pasi, no meg még csak nem is hozzám való, hiszen varázsló, miközben én csak egy mugli vagyok, akin kísérleteztek. Mégis... engem sosem érdekelt mások véleménye és igen talán pont e miatt lehet ez a vonzalom, hogy tiltott gyümölcs. Tudjátok hogy van ez, adott egy fiatal lány, jelen esetben én és megtehet valami olyasmit, amit előtte még soha sem és egyébként is túl sok minden történik vele, ami nem megszokott és cseppet sem általános és hát persze, hogy nehéz csak úgy nemet mondani rá. Jól van igazából nem volt szó nemet mondásról, hiszen én magam voltam az, aki addig addig pedzegettem ezt a dolgot, amíg végül csak el nem értem a célt. Az fel sem merül bennem, hogy nem erről van szó, hanem valami más mélyebb és megmagyarázhatatlanabb indokból csókolt meg, amit megjegyzem már lassan én magam is megtettem volna. Ha nem jön be a képbe az a rákos incidens, akkor valószínűleg én kezdeményezek végül, de cseppet sem zavar, hogy így alakult. Az ollót biztosan teljesen kiverte a fejemből, főképp hogy olyan szenvedélyes már ez az első csók is, nem valami kis puhatolózó és óvatos fajta, hogy erre aztán megérte várni.
- Akkor gyakoroljuk akkor is, ha épp nem vagyunk kétségbe esve. - azért én még előre hajolok és újra csókot lehelek az ajkaira. Kellemes érzés, sőt olyan ismerős is, mintha csak nem is ez lenne az első. Nem hiszek én a sorsban, de könnyen lehet, hogy ezúttal ide kellett keverednem. Az eső és a többi... hát ezek után Hermi ha nagyon akarna se tudna innen elrángatni. Persze, ha több eszem lenne gondolhatnék arra, hogy egy idősebb pasi csak kihasználja esetleg a naiv fiatalságomat, de ilyesmi fel sem merül bennem.
- Az jó lenne, farkas éhes vagyok! - naná, hogy tudnék enni, hiszen már az egész lakást bejárja a kellemes illat, persze, hogy férne belém. Egyébként is régen ettem, talán még az ebédet a Roxfortban. Hál' isten azért akkor se éheztettem magamat, mivel mindig is sokat mozogtam, nem kellett féltenem az alakomat, na de ettől még az ebéd rég volt és mostanra már bőven kívánnék valamit és a fincsi hús illata egyébként is betolakszik az orromba. A tálalást azért meghagyom neki, ő van itthon, én csak szépen lehuppanok a székre az asztal mellé. Komolyan kellemes dolog elnézegetni, ahogyan a pasas rendezkedik.
- Ez elég nehéz kérdés. Nem is tudom... azaz... tényleg nem tudom. Eddig úgy voltam vele, hogy a legjobb, ha kiderül mi történt és az egész visszafordítható, de kezdem ezt a fura életet is megkedvelni. A legrosszabb... talán az, ha kiderül hogy visszafordítható ennek fényében és persze, ha netán kiderül, hogy valami durva történt velem. Tudod... amire jobb is nem emlékezni. - azért ezúttal jóval komolyabban, viccet félretéve vonom meg a vállamat. Na igen az a látomás, vagy mi, amit a fickó idézett elő bennem és az olló esete... hát őszintén szólva nem örülnék, ha kiderülne, hogy erőszakos volt az egész, hogy valami nagyon csúnya dolog történt. Jobb lenne, ha tényleg így van akkor arról inkább fogalmam sem lenne, bármennyire is gyáván hangzik ez.

Új világ, új élet
Edward Cunningham
Reveal your secrets
Edward Cunningham
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-02-25, 20:18

Alesha & Edward

Érdekes módon Alesha az életkorát tekintve pont azon a határmezsgén táncol, ami a legveszélyesebb. Igaz, hogy a varázslókat tekintve nagykorú, de a muglikat illetően meg fiatalkorú. Ez a helyzet azért van, mert a két világ máshogyan kezeli az érettséget. Ha valami történne köztünk, lehet, hogy a szülei feljelentenének a mugli rendőrségen, vagy bármi.. Nem tudom, hogy korábban másoknál előfordult-e már ilyen feloldhatatlan dilemma, talán nem én vagyok az első, akinek egy tizenhét éves leányzó tetszik meg ennyire. Aki most éppen egy ollótól fél. S magától éretetődően ölelem át, jó szorosan, simogatva a hátát, játszva a tincseihez, még ha utóbbi nem is indokolt ebben a helyzetben. A csók is teljesen ösztönösen történik, behunyom a szememet, s tudom, hogy nem fog elhúzódni, felképelni, hiszen olyan kis cukin magabiztos volt, én félősebben kezeltem a közös érintéseket, mivel csak most ismertem meg, kár lenne teljesen elkapkodnunk bármit is, tiszta fejjel kéne nekiállnom a nyomozásnak. Úgy simulunk össze, mintha mindig is egy pár voltunk volna, de ez az első édes csók mégiscsak mérföldkő, olyan, amelyet nem lehet sem szégyelni, sem letagadni. Most nem számítanak azok a kételyek, hogy ha ő mindenkit meg akar szerezni magának, akkor én is csak egy vagyok a sok közül. Ha véletlenül sokan is lettek volna előttem, amit nem kétlek a külseje és a bája alapján, attól még most velem van, és bármi lehet belőle. Nem is csak egy csókról van szó, már az elején szenvedélyen elmélyítve simogatjuk egymás nyelvét, csak az a csoda, hogy az ujjaim nem kalandoznak előre, vagy lefelé.
- Megértettem én előbb is.. csak nem gondoltam úgy, hogy mindez megoldás lehet. Tartsuk magunkat ahhoz, hogy ha kétségbe esünk, nem mindig ez lesz az egyetlen mentsvár. – Felelem vigyorogva, mert jól lenyugtattuk egymást, mellette meg a végletekig izgató volt az, amit most műveltünk.. Igen, jó lenne máskor is így nekiesni a csókoknak, és közben.. Nem komolyan venni? Ezt hogyan tudnánk?
- Ha megnyugodtál, akkor inkább ne nézegessük azt az ollót, hanem felvágjuk a húst? – Vetem fel a lehetőséget, és kicsit kibontakozom az öleléséből, hogy levegőhöz jussunk. Félek, hogy még bőven vissza fogunk térni egymás ajkaihoz. Kinyitom a sütő ajtaját, és a kesztyűket magamra húzva kiemelem a kacsát, amely a széles edényben ücsörög. Korábban már kikészítettem az asztalra egy falapot, arra helyezem rá. Szépen bordóra pirult, s mellette a krumpli.. Azt hiszem jól fogunk lakni.
- Ha megkérdezhetlek, mi lehet a legjobb, és a legrosszabb amit megtudhatsz a nyomozásból? – Kérdezem miközben pakolom elő a tányérokat. Ezt az asztalt fogjuk körbeülni, de később akár  be is mehetünk a nappalimba. Kétlem, hogy egy ilyen csók után én aludni tudnék, így marad a beszélgetés, amíg ő ki nem dől.

note | music | words

.....
Alesha Granger
Reveal your secrets
Alesha Granger
Mugli

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-02-18, 14:23

Edward & Alesha

Azt hiszem tényleg igaza van, kénytelen leszek szólni Herminek, főleg akkor, ha hosszabb ideig maradok itt, hiszen lássuk be egy idő után aggódni fog, keresni kezd és nem hagyja majd, ha megtalálta, hogy akár csak levegőt vegyek önállóan, abba pedig tuti biztos, hogy hamar belezakkannék. Nem azt mondom, hogy nem bírom, ha nem vagyok szabad, de attól még szükségem van önállóságra. A szüleim ezt tudják, de Hermi... ő túlságosan aggódik minden miatt és persze túl komolyan vesz nagyjából mindent, épp e miatt szeretném még kicsit elhúzni a dolgot, mert képes és máris rám küldi az aurorokat és úgy citálnak el innen, mint valami bűnözőt. Ha pedig mindez úgy történne meg, hogy közben még az is kiderül finoman szólva is rányomultam egy idősebb pasira... hát akkor az még kellemetlenebb lenne. Engem persze nem zavarna annyira, de az biztos, hogy Edward nem jönne ki jól a dologból. Egyelőre viszont senki se tudja hol vagyok, és még nem is kezdenek el majd keresni, addig minden rendben van, csak a kacsa akadályoz, pedig azt hiszem lassan mégis csak kezdi megérteni, hogy mit is akarok ebből az egészből kihozni, hogy miért kérdezem a korkülönbségről és a többiről.
- Nem rémlik, azt hiszem olló még nem volt, de mégis... - nem, most nem azért bújok oda hozzá, mint az előbb, szó sincs róla. Most tényleg érezhető, hogy megijedtem, hogy az hajt, hogy megvédjen, még ha itt most nincs is mitől, hiszen nem fog rám támadni egy olló... nem igaz? Azért az ollók nem olyasmik, amik csak úgy nekimennek az ember lányának, bár egy mágikus világban... Mégis valahogy gyorsan megnyugtat a közelsége, pedig csak egy szinte vadidegen férfi, de az erős karok, ahogyan átölelnek... és mire észbe kapok már nem csak azok a karok ölelnek, hanem már az ajkait érzem az enyémeken és több se kell, mintha csak ez lenne a megszokott, teljesen természetes cseppnyi meglepettség sincs bennem. Pillanatok alatt elfelejtem azt az ollót, vagy az álmot, a fiók tartalmát és a félelmet is, csak csókolom, mintha ez mindent megváltoztatna. Még levegőt is szinte elfelejtek venni, annyira kiélvezem a pillanatot, a kezem magától csúszik az arcára és hosszú pillanatok tűnnek el a semmibe mire végre egy egész leheletnyit hátrébb húzódom. Furcsa, hogy még a mosolyt se tudom letörölni az arcomról. Beletelik pár pillanatra mire magamra találok és mondhatni visszatérek a valóságba.
- Szóval... csak megértette a célzást.- naná, hogy erre vártam, hogy megcsókoljon, sőt jó eséllyel én magam tettem volna meg, ha ő nem szánja rá magát, de szerencsére nem kellett túl sokat várnom és végül nem rám hárult a feladat. Nem mintha olyan őrülten nehéz lett volna.

Új világ, új élet
Edward Cunningham
Reveal your secrets
Edward Cunningham
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-02-12, 22:05

Alesha & Edward

A lány fiatalsága, és bája teljesen magával ragad, mondhatni még az eszemet is könnyedén elveszi, nem tudom, hogy miért vagyok vele ennyire bátortalan. Talán mert mindketten komoly csábítók hírében állunk, és azt hiszem emberemre akadtam, határozottan rossz érzés lenne, ha csak úgy dobva lennék pár nap után, holott az életmódomból kifolyólag ezt más én is megtettem néhány lánnyal, sajnálatos módon kuncsaftokkal is. A legrosszabb az az egészben, hogy Alesha olyan gyönyörű lány, és remek társaság, hogy nagyon szíven ütne, ha nem láthatnám többet, aztán furcsa módon még arról is megkérdez, hogy van-e valakim. Abban viszont ő kacag, hogy a férj számára jelenleg elképzelhetetlenül korai lenne. Bólintok, továbbra is úgy vélem, hogy ennek a Hermionének előbb-utóbb tudnia kell, hogy hol is van a mugli unokatestvére, különben az auroroknak szól, és akkor már nálam keresik, akár erővel is. Hiszen a nyomok kiolvasása azért nem lehet olyan nehéz.
- Azért ezt ne hangoztassa. Viszont az utóbbinak én is örülök. – Tökéletesen sikerül félreértenem, mert elsőre valahogy olyan, hogy nagyon is könnyűvérű, de már csak a konyhában jut eszembe, hogy a nők azért nem szokták csak úgy kimondani ezt, még ha jellemző is rájuk, csakis annak, aki esetében el akarják hárítani az akadélyokat. Igen, ez már erőlteljes célzás volt, még szerencse, hogy a kacsa közbeszólt, mert így legalább van időm egy kicsit levegőt venni, hiszen ez a fiatal lány komoly hatással van rám, és szeretnék igenis józanul látni vele kapcsolatban. Szerencsére nem lesz konyhakasztasztrófa, gyorsan eloszlatom a feltörő füstöt, és fordítok a sütőedényen, hogy ne is pörkölődjön tovább. Fél szemmel őt nézem, miközben rendezgetve várom tőle a hústűt, ahogyan lehajol a fiókot nyitogatni, igenis meg kell jegyeznem magamban, csodás alakja van, szinte gazellának tűnik. Vagy párducnak. Gyorsan visszatárom a fiókot, és óvón magamhoz ölelem.
- Nem tudom én sem.. csak egy olló volt. Ilyen jósálmaid is vannak? – Nem tudom, hogy miért kezdtem el tegezni, talán a válsághelyzet miatt, de számomra egyre furcsább, ami vele történik, remélem hogy Hanson vagy az expszichiáter haverom tud majd rá mondani valamit. Szorosan a derekánál tartom, és húzom magamhoz, szinte menekülünk egymás ölelésébe. Kedvem támadna lekortyolni az ajkairól az odadermedő rettegést, s mire ez eljut a tudatomig, észreveszem, hogy a gondolataim olyan szinten lelassultak, hogy már közel egy perce csókolgatom a száját. Ez meg hogyan lehet? A testem döntött helyettem?

note | music | words

.....
Alesha Granger
Reveal your secrets
Alesha Granger
Mugli

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-02-10, 18:27

Edward & Alesha

Hermi már rég kiakadt volna, már csak azért is, mert leléptem a Roxfortból, de ha még azt is megtudná, hogy mit csinálok szegény pasassal... na annak biztos, hogy főleg rossz vége lenne, megkapnám az aktuális fejmosást, de nem érdekel. Tetszik a fickó és az sem izgat, hogy idősebb nálam, mert ahogyan ő is gondolja miért számítana olyan sokat a kor? Persze esetünkben nem pár évről beszélünk, de attól még engem nem érdekel. Amúgy is olyan cuki, főleg ahogyan így vörösödik és nem tud mit kezdeni magával. Annyira édes, hogy el se tudom mondani, és persze ettől csak jobban érdekel, nem pedig kevésbé. Annyira pedig mint tudjuk nem vagyok érett, hogy jobban is belegondoljak, hogy ez netán hosszú távon butaság lehet.
- Három nap? Hermi már három óra után kerestetni kezd, vagy ő maga keres. azt mondja több idő is lehet és szólnom kellene neki? - azért elhúzom a számat egy pillanatra, mert ez nem hangzik valami jól, főleg úgy, hogy tudom, ha meg is talál, akkor ide jön és elráncigál, mert természetesen nem fogja értékelni sem azt, hogy kiszöktem, sem azt, hogy a drága aurorait át akarom lépni, még ha igazából azok az aurorok nem is alkalmasak arra, ami a dolguk lenne, hiszen nem sokat értek el azóta sem, hogy az üggyel foglalkoznak. Csoda, hogy inkább én magam járok utána?
- Morál és erkölcs... az ilyesmi nekem nem az erősségem, de nem tudom, tudja ez az egész furcsa, de annak azért örülök, hogy ezek a furcsaságok ide sodortak. - és ezt másképp is szívesen a tudtára adnám, de sajnos erre végül nem adódik lehetőségem, hiszen szinte elszökik előlem, amikor megérzi, hogy a kacsa közel van a kész állapothoz. Én is leugrom hát az asztalról, hiszen valószínűleg hamarosan ehetünk majd és igazság szerint már kellően éhes vagyok, úgyhogy mindenképpen jól fog esni. Persze azon még nevetek, hogy szerinte férjem is lehetne. Nagyon fiatal vagyok hozzá, bár mintha ő nem gondolná így. Persze mondhatnám, hogy lassan felnőtt vagyok, de azért én sosem gondoltam túl sokat magamról, e téren. Elég gyerekes vagyok, Hermi az, aki túlfelnőtt a családban.
Amikor kinyitja a fiókot, csak meredten nézem az ollót még akkor is, amikor ő a kacsával foglalkozik. Csak bámulom és bámulom és láthatóan képtelen vagyok elszakadni tőle, csak a kérdése ránt vissza valamelyest a valóságba, legalábbis próbálom felfogni, hogy mit mond, de ez most láthatóan elég nehezen megy. - Nem tudom, de ez... ez az olló... Pont olyan rossz érzésem van, mint amikor az a fickó belemászott a fejembe. Elég... fura, de eltenné? - még a karom is libabőrös lett és alig veszem észre, hogy már egészen közel állok hozzá, mintha csak úgy érezném, hogy a közelében legalább nem érhet baj, ha netán nekem támad egy olló, ami tudom, hogy butaság, az ollók nem támadnak neki csak úgy az embernek.

Új világ, új élet
Edward Cunningham
Reveal your secrets
Edward Cunningham
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-02-06, 06:43

Alesha & Edward

Hiába vagyok felnőtt, és érett, mégsem volna helyénvaló, ha itt most bármi történne. Esetleg majd az ügy megoldása után, bár ennek ellenére minden percben egyre jobban gyengülök, hiszen kettőnk közül ő az aki vagány, én meg a picit visszafogottabb, így hát a külseje meg a kedvessége nagyon megfog, olyannyira, hogy kezdek nagyokat pislogni. A véletlen bókjaim is úgy csúsznak ki, hogy az komolyan félreérthető, pedig én csak segítenék, megvacsoráztatnám, lefektetném, mármint.. ágyba, aludni, pihenni, de ha már belül is ilyen pikánsnak érthető dolgokat gondolok, neki vajon mi járhat a fejében, ha így néz rám? Ráadásul még a családi állapotomat is felmérné, amolyan vadász pillantással, szóval szinte piros már a fejem, de próbálok lasabb levegővételekkel operálni, mielőtt még a karjaiba omlok.
- Akkor maradjon, amíg jól esik Alesha, viszont ha napokra elhúzódna a dolog, kérném, hogy tájékoztassuk az unokatestvérét. Ne értsen félre, nagyon szívesen látom, de tudja nem akarok auroros razziát, ha véletlenül itt lelik meg. Három nap még belefér, addig nem kezdik keresni, mert nálunk varázslóknál a tizenhét már nagykorúnak számít. – Foglalom össze az elképzelésemet, már így is hevesen ver a szívem, nem is tudom, hogy minek drukkoljak, találjunk nyomot gyorsat, vagy ne? Ez olyan komoly dilemmal, amire most nem is tudok megoldást.
- Nem tudom, így, hogy ott éltem köztük, nekem ez volt a természetes. Úgy kell mindezt érteni, hogy próbáltak segíteni, hogy ne kallódjak el. Belémnevelni az erkölcsöt, a morált.. Azt hiszem jó munkát végeztek. És ne gondolja kisasszony, még fiatal. Ezek a rossz álmok idővel majd elmúlnak, főleg, ha kitaláljuk, hogy mitől lehetnek. Nem tudom, hogy van-e összefüggés olyan tekintetben hogy a varázserő, ami most önben lakozik, ugyanattól származhat, aki netán a különös álmokat küldi. Lehet, hogy a kettőnek semmi köze nincsen egymáshoz. – Vészesen közel ülünk már egymáshoz, minden érintés továbbsodor valami.. komolyabbhoz, amit talán meg is tennénk, de a kacsa most közbeszól. Talán jó ómen, de lehet, hogy nem. Gyorsan kiveszem, de nincsen baja, csak a fűszerek előbb kezdtek el illatokat szórni, így fellélegezhetek.
- Dehogynem, mondom, hogy igen. – Vigyorgok vissza, hivatalosan már megtehetne, igaz, vészesen fiatal. Látszik rajta, hogy imád élni, bulizni, és kérdés, hogy én csak egy lennék a sorban? Bár.. ki tudja, ha az ember megtalálja az igazit, úgyis leszokik az ilyesmiről, ha meg nem az igazi, akkor.. Nem tudom, mióta vagyok ilyen félénk a lányokkal? Ennyire senkivel nem voltam, de mintha kettőnk közül ő lenne a domináns. Mellé lépek, amikor látom, hogy valami gondja van a fiókkal. Kihúzom a fiókot, mutatva, hogy nincsen ott semmi, csak az olló. Viszont amikor meglátja az ollót, belehasíthat ismét az a rémes érzés, amely akkor kerülgette, amikor Hanson mászott bele a lelkébe. Arébb teszem az ollót, és a hústűvel elkezdem a kacsát szurkálni, hogy megnézzem, elég puha-e már. Az olló addig vészjóslóan pihen a konyhaszekrényen.
- Minden rendben?

note | music | words

.....
Alesha Granger
Reveal your secrets
Alesha Granger
Mugli

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-01-31, 11:23

Edward & Alesha

Ha Hermi most itt lenne és látna biztosan a szemét forgatná, sőt nagyobb az esély rá, hogy már a kezemet fogná és megpróbálna erőnek erejével elráncigálni innen, mert nekem csak a kastélyban biztonságos, meg egyébként is nem vagyok normális, hogy egy nálam idősebb fickóval flörtököl megállás nélkül, de hát ő is viszonozza, akkor meg miért ne? Ha nem tenné, akkor abbahagynám. Na jó, nem, kit akarok ezzel hülyíteni? Akkor se tenném, mert helyes és még cuki is és gondoskodna rólam, hát naná, hogy egy fiatal lánynak, mint amilyen én is vagyok ez már-már felér egy szerelmi vallomással. Azért mégis csak érett fickóról van szó, nem olyan dedós, mint az osztálytársaim, pedig odahaza már majdnem összejött egy randi Markkal, és ő nagyon menő a suliban, de őszintén szólva most már eszembe sem jut, ez az Edward viszont... oh jesszus!
- Hát tudja... mivel azzal, hogy kitettem a lábamat az iskolában elvileg veszélybe kerültem meg is kell védenie, főleg ha még innen is elmegyünk. - szóval igen gondoskodhat rólam és őszintén szólva ennek én nagyon örülök, főleg hogy szívesen teszi. Na nem mondom, hogy fordítva én nem tenném meg. Nem vagyok persze háziasszony típus, anyunak szoktam segíteni sütögetni, de inkább sütiket és nem mást, meg hát tizenhét vagyok, egyelőre még bőven a szüleim gondoskodnak rólam, nem vagyok kimondottan önellátó.
- Apácák? Hű, azt hittem, hogy ilyesmi csak a filmeken létezik, de ezek szerint még van ilyen? Nem volt fura? Bár gondolom nem sokra emlékszik belőle és hát igen elég furcsa gondolat, de ez azt jelenti, hogy jó úton jár és jól épül fel az élete. Én néha úgy érzem egy helyben toporgok, főleg most, hogy a Roxfortba száműztek. - jó persze egy nagy sóhajjal megfűszerezve kissé túldramatizálom ezt az egészet ez tény, de van ez így, ha az ember tini, valahogy minden kicsit többnek tűnik, mint ami valójában és szó se róla nem viselem jól a bezártságot, sőt azt sem, ha irányítani próbálnak és Hermi minden erejével ezen van.
Azért én tartom a tekintetét egészen addig, amíg le nem süti a szemét, hogy megnézze hol van épp a keze. Én nem pirulok el, ő viszont láthatóan igen és persze még rá is teszek egy lapáttal, amikor a korkülönbség kérdést felteszem, de legalább nem jelenti ki kategorikusan, hogy nem fér bele semennyi sem, ez jó hír! - Ebben tökéletesen egyetértek. - most már egészen halkan susogok csak, sőt még meg van a kezdő mozdulat is, ahogyan közelebb hajolnék, a tekintetem lesiklik az ajkaira, de az utolsó pillanatban, hogy bármit is léphetnék azonnal felpattan és eltűnik a közelemből a kacsára hivatkozva. Leugrom hát én is a konyha asztalról, hiszen ez a pillanat már nem jön vissza, na de majd lesz másik... úgyis teszek rá. A kérdésre persze azonnal elnevetem magamat. Valahogy még a felvetés is abszurd.
- Férj? Mármint nekem? Nem, dehogy! Tizenhét vagyok, még gimibe járok, nem is mehetnék férjhez, tök fura lenne. - persze ez még abban nem akadályoz meg, hogy mondjuk ő tetsszen, de hogy férjhez menjek, na az fel sem merült bennem. A kérdésére persze bólintok, és természetesen úgy igyekszem a fiókhoz eljutni, hogy legyen olyan hely, ahol kénytelen leszek közvetlenül mellette elsuhanni és hát persze, hogy szemből teszem, hogy újra lecsökkenjen köztünk a távolság. Az előbb is nagyon kellemes volt a közelében, ez nem is kérdés és ezúttal is, ám amikor a fiókhoz érek már eleve furcsa érzésem van. A kezem a kis gombra csúszik, de mégis megállok a mozdulatban.
- Ez a... ez a fiók? Valami nincs... - elbizonytalanodom, az eddigi magabiztosságom semmivé foszlik és csak állok a fiók előtt, míg végül vissza nem húzom a kezemet, mintha minimum félnék kinyitni. Olyan nagyon rossz érzésem van.

Új világ, új élet
Edward Cunningham
Reveal your secrets
Edward Cunningham
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-01-26, 20:56

Alesha & Edward

Már csak azért is furcsa ez az egész, mert ha belemennék a nyilvánvaló csábításba, az nagyon megzavarna, és elvonná a figyelmemet. Másfelől viszont amolyan égi adományként is tekintethetek rá, afféle angyali küldöttként, akit a vihar hozott, hogy segítsünk egymásnak. Merthogy én is magányos vagyok, nem is kicsit. Nem igazán megy, hogy találjak valakit, akivel igazán önmagam lehetek. Valaki aki a lelkem másik fele. Az érdekes az, hogy nem vagyok romantikus lélek, egy cseppet sem. Rendszertelen életet élek, mert bár tudok főzni, a magánnyomozói lét olyan, hogy sokszor a váltó ruháim hetekig vannak rajtam, és gyorskajákon élek, ha olyan ügybe vetem bele magamat. És szeretem ezt, a saját magam urának lenni, függetlennek, mellett meg pocsék, hogy nincsen olyan, akiért ezt feladhatnám.
- Ööö.. Akár.. igen. Szívesen megtenném. – Mondanám, hogy mindent a kedves ügyfélért, de ez nincs így, nem szoktam minden ügyfelemmel kikezdeni, és nem is feltétlenül hagyom, hogy ők megtegyék. Nyilván megesik, főleg a hozzám korban közelebb állókkal, volt már egy férjes anyuka is, és az nem volt szép tőlem, de van, hogy elragad a hév, és az eszem helyett elvisz a gondolat, hogy megadom magamat, összeségében viszont Alesha nagyon is egyedi, mintha egyértelműen működne vele. Nincsenek félreértések, hangulatingadozások, minden olyan tökéletes, hogy az már félelmetes.
- Nem is tudom, annyira nem volt rossz, addig apácák neveltek, egyházi tanítást kaptam, és hét évesen fogadtak örökbe, aztán jött a Roxfort. Valahogy mindig is úgy éreztem, hogy előre tart az életem. Kicsiként nagyon sötéten láttam a világot, de úgy hiszem, hogy nap nap után jobb és jobb dolgok történnek velem. Mintha minimum a halál felől tartanék a születés felé. Furcsa gondolat, nem? – Tűnődöm el, és észre sem veszem, hogy a térde simogatás mellett még a kézfején is végighaladok párszor, mintha olyan automatikus lenne. Mintha ezer éve ismernénk egymást. – Nem, azt én sem, nem illettünk össze, és ez nem baj. Kellemetlen? Oh, hát tényleg? – Pirulok el lehajtva a fejemet, most kapcsolok, hogy mire érti, és hogy hol van a kezem. Viszont látványosan visszahúzni olyan sértő lenne, úgyhogy csak megállok a mozdulatban, mert nem tudom, hogy ebből vajon milyen folytatást illik egyáltalán eszközölni.. Főleg az izgalmas gondolatokat illetően.. Na most akkor egyre gondolunk? – Bármekkora. A vonzalom nem kor kérdése. Nem mondom, hogy a hetven évet még ésszerűnek tartom, de az azonos generáció mindenképpen belefér. – Tehát még akár a huszonöt is, ott még van rá esély, hogy együtt öregednek meg. Kezdek már kapcsolni, hogy rólunk beszélhet, amikor.. – A kacsaa! – Pattanok fel, és sietek vissza a konyhába, de szerencsére nincsen olyan nagy vész, hirtelen nem tudtam, hogy körbelocsoltam-e azzal a vörös-boros páccal, amit szántam neki, vagy teljesen száraz. Szerencsére az előbbi! – Hű, bocsánat. Hamarosan kész van. Na és önnél mi a helyzet? Gazdag, sármos férj? – Tűröm fel a pulcsim ujját, és a vállamra dobom a konyharuhát, miközben nekikezdek a tálalásnak. Elő a tányérok, aztán az evőeszközök. – Megtenné, hogy elővesz egy hústűt? Ott van abban a fiókban. – Mutatok valahova. Alesha viszont hirtelen szörnyű rossz érzést érez azzal a fiókkal kapcsolat. Hatodik érzék, vagy ki tudja, hogy mi lehet, de szó szerint a hideg rázza ki tőle.

note | music | words

.....
Alesha Granger
Reveal your secrets
Alesha Granger
Mugli

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-01-24, 18:23

Edward & Alesha

Szó se róla, hogy bár a pasas idősebb nálam, de állati dögös és ezzel még kicsit azt is feledtetni tudja velem, hogy nem a legjobban alakult ez a kis legilimentorkodós fejben kutatás. Végül is nem mondom, hogy rettenetes volt, de azért kifejezetten nem is nagy élmény, ha olyasmiket élsz át, amik nem tudod mik és közben úgy érzed, hogy valaki átvágta a torkodat, miközben nem is... igaz? Azért az elég jól megy neki, hogy még így is megnyugtasson és segítsen nekem, hogy jobban legyek, meg aztán a finom vacsora ígérete sem árt.
- Gondoskodni szeretne rólam? Ez igazán... kedves. - akaratlanul is, de beharapom az alsó ajkamat, ahogyan az arcomhoz ér. Talán érzi, de őszintén szólva nem sokon múlik, hogy nem hajolok egyből oda, hogy a szájára tapasszam az enyémet. Tudom én, hogy marhaság, főleg mert én nem tartozom ide ebbe a világba és ha rendbe hozzák ezt a mágia dolgot bennem, akkor gondolom hazamegyek és mégis csak egy olyan fickóról van szó, aki nem csak egy srác a suliból, hanem idősebb, igazából férfi és azért ez is számít, kétlem, hogy pont az olyan fiatal lányok érdekelnék, mint én, vagy csak játszana velem és kihasználna... Na jó, lássuk be én nem Hermi vagyok, hogy az elvek érdekeljenek.
- Ez megnyugtató, azért úgy nekem is könnyebb lesz és bátrabb is leszek, főleg azok után, ami most történt. - lássuk be ki tudja, hogy mire jut majd a pszichológus, ha belemászik a fejembe miután a legilimentoros eset ilyen kétesen sikerült. Jobb, ha felkészülök rá, hogy ott is sok minden történhet. - Árva? Ez... szomorú, de ettől még nem gondolom másképp, biztosan kedves szülei lehetnek, ha ilyen jól nevelték és ennyire kedves lett és segítőkész. - engem cseppet sem érdekel, hogy nem az a front vonalban harcoló típus, ez nem csorbít a tényen, hogy mennyire helyes és cuki, szóval őszintén hidegen hagy a dolog. Csak az a lényeg, hogy mennyire édes és persze, hogy segít nekem önként és dalolva és fel sem merült benne, hogy csak úgy faképnél hagyjon, mert nincs pénzem, hogy kifizessem neki a dolgot.
- És még el is vált? - nem mondom, hogy nem reagálok arra, amikor a térdemhez ér, sőt el is mosolyodom annak ellenére, hogy szomorkás a téma. - Sajnálom... azaz nem is annyira, mert ha nős lenne, akkor ez most kellemetlen helyzet lenne így ebben a formában. - somolyogva vonom meg a vállamat. Hát igen nem vagyok az a komoly típus, aki ilyesmikbe bele tud gondolni, szóval jó eséllyel akkor is így viselkednék, ha nős lenne, viszont valószínűleg akkor ő kellemetlenebbül érezné magát és azt azért nem akarnám, hiszen ehhez ő túlságosan kedves... vagy ezt már említettem. Csak azt nem értem miért nincs jó véleménnyel magáról. Még hogy unalmas? Magánnyomozó, tehát veszélyes is lehet az élete, nem pedig unalmas, vagy mások a fogalmaink az unalomról? Az én életem az övéhez képest rettenetesen unalmas lehetett eddig, pedig mindig volt mivel elfoglalnom magamat, de azért nem ilyen dolgokkal.
- Ez cseppet sem hangzik unalmasnak, tudja az én életem sem izgalmasabb, főleg mugliként. Suliba járok, meg ide-oda a haverokkal és tanulok persze, nem valami... izgi. Viszont most elég izgalmas gondolataim vannak, de tudom, hogy nem szabadna, hogy ilyesmi járjon az eszemben. - lesütöm a pillantásomat, mintha csak zavarban lennék, de igazából erről szó sincsen, inkább csak így próbálom a tudtára adni, hogy a gondolataim nem pont mondjuk a készülő kacsa körül forognak, hanem egészen máshol járnak. - Ön... szerint a korkülönbség mikor számít túlságosan nagynak? - finom célzás, mintha csak kíváncsi lennék rá, hogy mi a témában a véleménye, pedig szó sincs róla, de nem csak az arcomat simogassa és ne csak a térdemhez érjen hozzá lopva, hanem tőlem akár mást is tehet, ezzel talán arra is rájöhet, hogy nincs az ég világon senkim sem. Nem vagyok elég komoly egy kapcsolathoz és ami lett volna az is csak alakult és végül nem lett belőle semmi, hiszen elrángattak ide a világ végére egy varázsló suliba.

Új világ, új élet
Edward Cunningham
Reveal your secrets
Edward Cunningham
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-01-22, 18:56

Alesha & Edward

A gátlástalan flörtöléssel nincsen semmi gond, én pedig amolyan kis visszahúzódó vagyok a magam cuki módján, hiszen kölyökképem van, kedves vagyok, megvesznek értem a nők, ezért aztán szinte későn veszem észre magam, hogy már benne is vagyok egy kapcsolatban, ami nem mindig a jó út. Pláne hogy az én zaklatott életmódom mellett ez nem túlságosan kifizetődő. Mindezek ellenére a csini lány nagyon kedvesnek tűnik, és ahogyan vizsgálgatom, még ki is húzza magát, mintha büszkélkedne az alakjával. Jól van na, ez számomra is nyilvánvaló, nem kell ennyire gátlástalanul kezdeményezőnek lenni. Zavartan nevetgélve simogatom a tarkómat, és picit hátrébb húzódok, betörtem az intim zónájába, ehhez képest őt nem zavarja egyátalán, sőt, mintha még bátorítana is. Egyértelműen megvan köztünk a kémia, de mi van, ha valami olyan trauma érte, hogy elfeledett mondjuk egy vőlegényt. Ha véletlenül megtetszene és utána derül ki, hogy semmi értelme? Azzal sokkal rosszabbul járnék. Meg hát ott van az is, hogy ha ő mindenkivel ilyen dögösen bájos, akkor majd jön neki a következő, úgyis hiába reménykednék. Nem mintha kishitű lennék, tudom hogyan lehet boldoggá tenni a lányokat, de a komolyabb dolgokba nem megyek, mert nem sok értelme van.
- Ezért fogjuk kideríteni, hogy mi is történt. Nem szoktam kudarcot vallani, nem most akarnám elkezdeni. És ne higgye, hogy csak a külseje miatt. Ha a hölgy csúnya lenne. Akkor is megtenném. Csak nem marasztalnám ennyire, nem akarnék róla gondoskodni. – Hajolok mégiscsak vissza kicsit hozzá, megsimítva az arcát, pedig korábban az volt a tervem, hogy ez állati hülyeség.. Most mi van velem? Olyan természetesnek tűnik mindez, egyben pedig félelmetesnek, nem szoktam ennyire elcsábulni, ilyen hamar, ilyen komolyan. Megköszörülöm a torkomat, és visszamenekülök a korábbi témánkhoz.
- Hogyne, egy tapodtat sem fogok mozdulni Alesha. Ez a Hanson is bizalomgerjesztőnek tűnik, de korábban nem ismertem. – Ülök vissza inkább felhörpinteni a teám maradékát. Jobb is, ha végre tudunk egy kis távolságot tartani. Elnevetem magamat az újabb bókjára, a mosoly és a pír lassan már állandóan az arcomon, nem tudom, hogy miért csinálja folyton. Ennyire tetszenék neki, vagy másokkal is ilyen lelkes? – Ön igazán kedves, még nem tettem semmit, meg sem érdemlem, hogy ilyeneket mondjon. Szeretek nyomozni, rejtélyek bogjait kicsomózni, de.. valahogy a szemtől szemben párviadal nem a sajátom. Tudja.. árvaházban nőttem fel, a szüleim mostohaszülők. Kedvesek, de a valódiakra nem is emlékszem. – Teszem le a bögrét, és elindulunk kifelé, ő felül az asztal tetejére, amit egy évődő pillantással kísérek, meg is állok előtte a nagy pakolászásban, még a térdét is megérintem egy pillanatra. – Kacsa lesz, pikáns szószban, és hozzá párolt zöldségekben megforgatott házi burgonya. Nos.. talán fiatalnak tűnök, de már sikerült is elválnom. Tudja, az ex-hölgy és én nagyon hasonlóak voltunk.. A munkám sokszor közbeszólt, de nem az volt a gond. Az irányítás hiánya mindkettőnk életére rányomta a bélyegét, határozatlan pár voltunk, és inkább abbahagytuk. Nem tartott sokáig, és most már nem is bánom, de tudja.. még a varázsvilágban sem túl jó ómen magánnyomozónak lenni. Olyan élet, amelynél nem lehet tudni, hogy nem történik baja az embernek. – Nem kérdezek vissza, hogy van e valakije, nyilván igen, akkor megelégszem ezzel a válasszal már magamban leírva a dolgot. A hús pillanatok alatt kiolvad a mágiának köszönhetően, s az előkészített pácot ráhintem, a bűbáj már elvégzi a többit, csak néha oda kell rá figyelni. Az alsó rácsra kerül a hús, a felsőre pedig a köret, ami így kiválóan átveszi a kacsa finom illatát is.
- Magánéletem pedig nem sok van, unalmasnak tűnhetek. Szeretek zongorázni, olvasgatni, és csak úgy járni a várost, olykor egyedül elutazni, rácsodálkozni a nagyvilágra.

note | music | words

.....
Alesha Granger
Reveal your secrets
Alesha Granger
Mugli

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-01-18, 10:56

Edward & Alesha

Hermi már ismer, gátlástalanul flörtölök és hát lássuk be az idősebb pasikkal sincs gondom, sőt talán még értelmesebbek is lehetnek, mint a gimis osztálytársaim, akik időnként annyira idióták tudnak lenni, hogy valami őrület. Ez a pasas pedig tök cuki és sokkal nem lehet nálam idősebb, a legrosszabb esetben egy tízes, de az nem nagy cucc igaz? Jó persze talán most még igen, de mondjuk tíz év múlva már nem számít igazán, bár engem most sem érdekel, hiszen olyan cuki, hogy még a saját bókját sem tudja rendesen kezelni és ahogyan a nyakamat vizsgálgatja... Még direkt ki is húzom magamat egy kicsit, hogy könnyebben jobban hozzáférjen és jól lássa és persze a tartásom mégis csak jobban fessen, főleg ha lepillant a tényleg szépen emelkedő és süllyedő kebleimre. Azért szerencsére ilyen téren is sokkal jobban el vagyok eresztve, mint az unokatestvérem, aki lássuk be még mindig elég deszka alkat és még csak nem is igazán öltözködik divatosan, velem ellentétben persze, mert én adok a külsőmre mindig, még ázottan is.
- Furcsa volt tudja... mintha tényleg éreztem volna. Voltak már furcsa álmaim azóta, hogy ez az egész... elkezdődött, de ez sokkal életszerűbb volt. - jó persze tény, hogy más volt ez, mint egy álom, mert az a fickó valahogyan a fejembe mászott bele, de ettől még nem hiszem, hogy ennyire kellett volna éreznem, mintha csak valaki az én torkomat vágta volna meg... vagy át? Elég hátborzongató volt, szóval most tényleg jól fog jönni valami kaja és persze egy kis fecsegés valami egészen másról, mert hát lássuk be egyelőre jó lenne kiverni a fejemből azt, amit láttam, hogy aludni is képes legyek majd valamennyit éjjel.
- Gondolja? Az remek lenne! Hermione szerint be kell ülnöm pár elméleti órára, de másra nincs értelme, mert úgy se tudok varázsolni. Viszont... mégis csak tudok valamit, ha már van ez az... izé, szóval szerintem fogalma sincs, hogy mire lennék képes, csak könnyebb ezt mondani és akkor nem kell többet foglalkoznia velem, mint amit muszáj. - mert hát tudom én, hogy ki nem állhat és persze fárasztom is, ami valahol érthető, biztosan mások szerint, de nekem elég bántó. Lekezelő, mintha mindig ő lenne mindenben az okosabb és mindent ős tudna jobban, nekem pedig még csak esélyt sem ad. Persze tény nem vagyunk jóban, így aztán elég nehéz értelmesen megbeszélni a dolgokat, főleg hogy akármit mond én richtig úgyis ellenkezem vele, már csak azért is alapon.
- Ön szerint jól csinálja, amit csinál, önben pedig bízom, de majd óvatos leszek. Ugye ott lesz velem végig? - persze nem tudom miért, talán naivitás, hogy bízom a fickóban, de attól még így van. Kedves és számomra tényleg nagyon szimpatikus is, meg aztán azok a mese szép szemek! - Gyávának? Dehogy! Tudja a szüleim afféle hippik, apa szó szerint, vagy inkább a szülei voltak, de ő is részben, úgyhogy nem vagyunk oda a harcért, meg a többiért és lássuk be, ha elmegy aurornak és a szabályok szerint csinál mindent, akkor most nem lennék itt és talán nem tudnánk kideríteni mi történt velem, mert a szabálykövetők nem jöttek rá vagy két hete. - hallhatja a hangomból, hogy nem vagyok oda a szabályokért, azért is értjük meg egymást olyan nehezen az unokatesómmal, mert ő meg kimondottan imádja őket. De hát nekem a szüleim is elég lazán kezelik az életet, nem csoda, ha én is ilyen vagyok.
- Na és pontosan mi lesz a kaja? Vagy... meséljen még magáról, nős? Van barátnője? - kedélyes csevegés, egy kis puhatolózással, miközben szépen ha van konyhapult lazán felhuppanok annak a tetejére, amíg ő ügyködik, vagy ledobom magamat egy közel eső székre, de akár az asztal teteje is megteszi, valahogy felülni jobban szeretek a dolgokra, mint leülni egy székre és onnan nézni fel a másikra.

Új világ, új élet
Edward Cunningham
Reveal your secrets
Edward Cunningham
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-01-16, 09:09

Alesha & Edward

Bólogatok, hát hogyne bókolnék én, csak még mindig olyan zavarbaejtő, hogy ilyen tüneményes ügyfelem van. És lássuk be, a bizalmi kapcsolat egy dolog, hogy segítsek megoldani az ügyét, de nem kell bókolgatnom, hiszen még ha nem is fizet a fáradozásaimért, mégiscsak én vagyok érte, és olyan furcsán venné ki magát, ha bókolnék neki. Az más kérdés, hogy megtettem, és tetszett is neki. Nyilván további fel sem merül, hiszen a szép és kedves lányok jobbára foglaltak, egész életükben van valakijük, és nem is lehet lecsapni rájuk, mert nagyjából öt percnyi szünet sincsen a hódolók között. De mindegy is, végtére az én életem meg pont az ellenkezője, ha van is valakim, akkor csak rendkívül rövid időre szól a dolog, eddig soha senki nem tudott lekötni. Inkább megnézem a nyakát, amely messziről is kifogástalannak tűnik, de miért is ne húzódnék közelebb? A combjára véletlenül támaszkodok, a nyakához viszont nem érek, s visszafojtott lélegezettel próbálok nem tudomást venni az illatáról, vagy az emelkedő kebleiről amelyek vészesen közel vannak.
- Semmi olyan, aminek nem kéne ott lennie. Ez különös. – Veszek végül levegőt, mert az sem árt, és meg kell próbálnom függetleníteni magamat a személyétől, és csak az ügyre koncentrálni. Nem lesz egyszerű, mert ez lány fantasztikus! Járnak a fogaskerekek, a gyermekkori trauma merül fel még bennem, hátha ezzel van összefüggésben a varázsereje, hogy egy közel halálos sérülést kapott, amikor kísérleteztek rajta, de talán másról lesz itt szó. Lehet, hogy majd holnap az a fickó, a pszichológus tud majd rá mondani valamit.
- Úgy vélem, hogy igen. Ha minimális varázserő is van Önben, akkor mindenképpen. Visszatérünk rá. – Bólintok, és úgy fest, hogy mára lezártuk a nyomozós szakaszt, végtére is őt is megviselheti, hogy úgy néznek rá, mint valami kísérleti egérre. Ha már itt marad éjszakára, akkor egyen is valamit, ezért ajánlom fel a közös főzöcske lehetőségét, akkor meg tud nyugodni.
Varázslattal jó pár része megoldható, mint mondjuk most nem várok arra, hogy kiolvadjon a hús, de a pácolást, a sütést már én csinálom. Az agglegényélet nem a gyorsételekről szól, legalábbis számomra. Előfordul ugyan, hogy olykor nagyon nincs időm otthon maradni, előkészülni, és akkor maradnak a gyorséttermek.
- Azért csak óvatosan vele. Már elvették az engedélyét, nem praktizál hivatalosan. Rakodómunkás egy élelmiszerüzletben. Nos én.. nem is tudom, aurornak mentem volna, mert szeretek segíteni, de kikészülök a vértől, és a sötét varázslatoktól, ezért inkább.. marad a laza, megkeresősdi. Gyávának tart? – Kérdezek vissza, miközben megittuk a kakaót is, és már vonulunk ki a konyhába, hogy elővegyem a kacsát. A varázspálcámból langyos hőfelhő bukik ki, a megfagyott hús teljesen más színt ölt, így lassan hozzá is kezdhetünk.

note | music | words

.....
Alesha Granger
Reveal your secrets
Alesha Granger
Mugli

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-01-12, 16:38

Edward & Alesha

- Ne rontsa el, egy bók akkor is bók, én pedig szívesebben veszem annak, mint komoly nyomozó munka gyümölcsének. - mosolyogva vonom meg a vállamat. Oh igen hát ezért is vagyunk annyira mások Hermioneval. Ő jó eséllyel eleve tudományos magyarázattal szolgált volna már a kedves szavakat hallva is, de én inkább a kedves szavakat hallom, mint a tudományos magyarázatot és ez a fickó tök cuki. Na jó, csak majdnem olyan cuki, mint az az auror volt a Minisztériumban, viszont ő most nincs itt és egyébként is nem ő segít nekem, hiszen az auroroknak fogalmuk sem volt róla, hogy mi ez az egész és hogy mit csináljanak. Csak ide küldtek, akkor pedig nekem kell utána járnom, hogy mi történt, mert addig nem mehetek haza és én szeretnék hazamenni.
Azért az én tekintetem még az ijedtség ellenére is lesiklik a kezére, ami pont a combomon támaszkodik. Nem vagyok én olyan prűd fajta, aki ezt máris zaklatásnak venné, sőt zavarba sem jövök, de legalább így elvonja az ijedtségemről a figyelmemet. Innen közelről megnézve szépek még a szemei is, újabb jó pont. - Tehát azt mondja nincs semmi különös a nyakamon? - igen egészen gyorsan sikerül váltani, kicsit direkt kihúzom magamat és persze valamelyest oldalra is fordulok, bár ő valószínűleg a vizsgálódásnak hála alig veszi majd észre, de talán csak néhány centi választja el az arcát az enyémtől. Azért lássuk be egy érett felnőtt férfihez képest az én gimis osztálytársaim...
- Hű! Ez nagyon klassz, ezt én is meg tudnám tanulni? - azért kiszúrom a mozdulatot, ami neki megszokott, nekem viszont teljesen új, ahogyan pusztán a keze mozgatásával mozgatja a kanalat a kakaóban és kevergeti. Elég menő és persze sokkal kevésbé lehet fárasztó, mint kanállal csinálni, mármint rendesen fogni.
- A fehérboros kacsa jól hangzik, benne vagyok, úgy biztosan könnyebb lesz aludni is akár. Szóval ön még sütni is tud? Vagy varázslattal ez is megoldható? - akármit is mond azért én úgy látom, hogy mágiával elég sok mindent lazán meg lehet oldani, legalábbis sokkal könnyebben, mint rendesen, ahogyan mi csináljuk, bár úgy fest hogy ez sem segít csak úgy mindenen, ami azért pech, mert sokkal egyszerűbbé tenné a rossz gondolatom, emlékek... akármik eltüntetését. De végső soron marad a fehér boros kacsa.
- Kicsit őrült? Máris szimpatikus. Úgy fest azok, akik túlságosan komolyan veszik magukat nem tudnak segíteni, úgyhogy olyanokhoz kell fordulnom, akik nem. Na és ön miért lett magánnyomozó? - ha már el akarjuk velem feledtetni a rossz gondolatokat és álmokat, akkor erre mi a legjobb megoldás, ha nem az, ha beszélgetünk? És mondjuk akkor már beszélgethetünk róla is nem de bár? Úgyis érdekel, hogy miért lépett erre a pályára és hogyan tett ilyen nagy hírnévre szert ilyen fiatalon.

Új világ, új élet
Edward Cunningham
Reveal your secrets
Edward Cunningham
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty2017-01-10, 21:15

Alesha & Edward

- Oh ne gondolja, hogy ennyire naív lennék. Végtére is ez a munkám, hogy jelekből olvassak. – A teám már elfogyott, és különben is régen elmúlt öt óra, ezért pár pillanat alatt egy forró kakaót ütök össze. Elveszem a bögréjét, és adok helyette újat immár a kakaóval feltöltve. Mintha lenne bennem valamiféle kényszer, hogy mindene meglegyen. Nem csupán azért, mert jó házigazdának vallom magamat, ennyire nem szoktam kiszolgálni nőket. Valahogy ő más, olyan vagány, magabiztos, mintha ott lenne bennem a késztetés, hogy tegyek érte. Nézegetem a nyakát, pedig medimágus nem vagyok, de szörnyűnek tűnt az az álom, amelyből ócsúdott. Észre sem veszem, hogy ahogyan közelebb hajolok a kecses nyakat nézve, automatikusan a combjára támaszkodom a tenyeremmel a kanapé helyett, ezúttal ez tényleg nem szándékos.
- Nem látom semmi... különöset, se régi sebhely, maradandó torzulás. Nem értem a dolgot. De ez máris több, mint amit eddig elért. – Visszaülök valahova a közelébe, de már nem a karosszékembe, hanem a kanapén mellé, nem szorosan persze. Nyúlok a saját kakaómért, és eltűnődve mozgatom felette a tenyeremet, a beléhelyezett kanál mágikus úton mozog, kavarja fel a leülepedést. Nyilván ez neki furcsának tűnhet, nekem már rutin mozdulat.
- Én kész vagyok Önnel virrasztani, viszont akkor meghívom vacsorázni, hogy bírjuk is éjszaka. Mit szeret Alesha? Némi alkohollal sem árt megspékelni, akkor éberebbek maradhatunk. Van a fagyasztóban egy komolyabb kacsamell, mágiával pillanatok alatt konyhakésszé tudom változatni. Megöntözzük némi fehérborral, és a hölgy egy életre elfelejti a rossz álmait. – Kacsintok cinkosan, de amíg nem mond rá áment, addig nem pattanok fel. Nincsen még későn, de a kacsa még felgyorsítva is másfél órát sül, úgyhogy nem árt elkezdeni hamarosan, ha még ma falatozni szeretnénk belőle. – Azzal nem, de holnap délelőtt elmehetünk ahhoz a pszichológushoz.. Vagyis már nem az. Szegénynek bevonták a praxisát, de attól még jó szakember. Kicsit őrült, de pont ettől képes a dolgok mögé látni. A varázslat nem mutat meg azért mindent.. Tudja még a varázslók világában is az a legegyszerűbb módszer, ha az ember nyomoz..

note | music | words

.....
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája   Edward Cunnuingam irodája - Page 2 Empty

ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Spencer irodája
» Demetrius Peverell irodája
» Daphne Jennings irodája
» Darren Morgenstern irodája
» Debenham professzor irodája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Roxmorts :: Külterületek-
Ugrás: