2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Név: Freddie Highlight Play by: Benicio del Toro (nincs alku a közös gifek miatt) Kor: kb. 20 volt amikor meghalt Csoport: varázslény (szellem) Szak/Foglalkozás: - Kapcsolat: Sosem voltunk egy álompár, mert szó szerint ledöntöttél a lábamról, amikor még nagyon fiatal voltam, mert te ilyen vagy.. Azóta sem gondoltam bele, hogy más is lehet egy kapcsolat, mint hogy valaki uralkodjon rajtam. Akkor vetted el, amire szükséged volt, amikor csak akartad, mégsem volt számodra elég, hiszen egy arrogáns disznó vagy, és gyakran bántasz, okozol fizikai, lelki fájdalmat, amit szótlanul, sőt, mosolyogva tűrök, hogy neked legalább jó legyen. Viszont másokkal is kötekedő vagy, és pár hónappal ezelőtt beleszaladtál egy késbe, és nem élted túl az akciót. Te magad sem tudsz róla, hogy meghaltál, ahogyan én sem, mert olyan erős szellem vagy, hogy már-már anyagi testet tudsz ölteni. Nem érdekel téged senki, csak én, meg hogy továbbra is zaklathass. Mivel erős benned a késztetés, én pedig csak arra gondolok, hogy minél előbb túllegyek a dolgon, csak a fájdalmat érzem, és nem nézek a dolgok mögé, hogy már csak velem találkozol, alig érteni, hogy mit mondasz, hiszen korábban sem voltunk túl beszélgetős pár.
Alapból ennyi, és jönnek az ötletek: szeretnék egy igazán pervez, ijesztgetős, akár horrisztikus játékot játszani, ahol komoly szerepet játszani a vadság, és a kényszerítés, tehát csak akkor, ha neked ez bejön, és képes vagy ilyesmire. Fel kell majd ismernünk, hogy meghaltál, és akár Merci segíthet is neked visszatérni az életbe, tehát jellemfejlődésre is van lehetőség. Viszont szerelmi szál itt kizárva, mert Merci majd tovább akarna lépni, tehát akár játszhatsz mással is, és jó lenne, ha végül a kari békére lelne, és lenne valaki számára, aki mellett meg tud változni. Magától értetődően csak aktív játékosnak, és egyet nem értés esetén visszaveszem, újrahirdetem a karit!
The most gentle and sweet revenge is the forgiveness.