ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ

Üdvözlet!
2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legfrissebb
Ma 00:51-kor
Cody L. Mortimer

Tegnap 11:01-kor
Adrien Meyers

2024-11-22, 19:51
Duncan McFayden

2024-11-22, 09:46
Sandrin Delight

2024-11-22, 09:33
Dasie Saint-Quentin

2024-11-21, 12:32
Erica Herbs

2024-11-19, 10:19
Lioneah McCaine

2024-11-17, 11:45
Ramsey Montreville

2024-11-17, 11:15
Rocco Vivanti

A hónap posztolói
Kalandmester
Unokatestvér és jegyes(!?) I_vote_lcapUnokatestvér és jegyes(!?) I_voting_barUnokatestvér és jegyes(!?) I_vote_rcap 
Cody L. Mortimer
Unokatestvér és jegyes(!?) I_vote_lcapUnokatestvér és jegyes(!?) I_voting_barUnokatestvér és jegyes(!?) I_vote_rcap 
Ashton P. Blake
Lioneah McCaine
Duncan McFayden
Vladimir Mantov
Annabelle Mitchell
Nina Rae Smith
Seraphine McCaine
Maegan Anaiah Llyvelyn
Statisztika
Összesen 785 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Isabella Cullen

Jelenleg összesen 71257 hozzászólás olvasható. in 4405 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 101 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 101 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (447 fő) 2024-11-23, 04:21-kor volt itt.

Megosztás

Unokatestvér és jegyes(!?)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Garrick Bourdekin
Reveal your secrets
Garrick Bourdekin
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Unokatestvér és jegyes(!?)   Unokatestvér és jegyes(!?) Empty2016-08-26, 22:08

Keresem a...

Név: Camille keresztnévre gondoltam, de nyugodtan lepj meg! Wink
Play by: Laura Haddock vagy Hera Hilmar
Kor: Jó kérdés. Very Happy Lehet idősebb, lehet fiatalabb, de ne legyenek egykorúak, ha kérhetem.
Csoport: Griffendél/ Hollóhát/ Hugrabug / Mardekár/ Varázshasználók
Szak/Foglalkozás: Cserediák, ha diákot akarsz, varázshasználó, ha ő már befejezte a tanulmányait francia honban. Amúgy azzal foglalkozhat, amivel csak szeretne.
Kapcsolat: Kezdjük ott, hogy unokatestvérek vagyunk. Annyi, hogy a család megmaradt két ágából te azt a részt képviseled, akik Franciaországban maradtak, ott is tanultűál, éltél eddig. A szüleim balesete és "halála" már mondhatjuk, hogy lejárt lemez, de ti csak nem rég hallottatok róla, emiatt pedig eléggé felháborodtak a szüleid. Ideküldtek téged, vagy magadtól jöttél, azt hiszem még nem is kérdeztem, de az az egy biztos, hogy mind aggódtok értem. Ti is megélitek az átkot, ti is hisztek benne, de sohasem gondoltátok volna, hogy ez az ág ilyen hamar kihal. Vagy mégis? Elvégre, a szüleid téged felvilágosítottak otthon, engem pedig egy levéllel, amit te hoztál nekem: nagyjából 10 éves korunk óta el vagyunk jegyezve. Látszólag téged nem lepett meg, engem viszont annál inkább. Bár, főleg az, hogy csak most hallok róla. Tisztában vagyok vele, hogy ritka alkalom volt, amikor vérfrissítés gyanánt más családokkal házasodtunk, szinte mindig első vagy másod-unokatestvéreinkkel bővítettük tovább a családunkat. Belterjesség. Elsőre furcsán hangzik, de, ha belegondol az ember, az aranyvérűeknél ez mindig így ment, ezért sem tudok semmit sem felhozni ellene. Nem is igyekszem, én elfogadtam a tényt, bár néha felemlegetem, hogy hamarabb is szólhattak volna. Nem mintha lenne valakim, jelenleg is csak a kutatásomnak élek, ebben pedig te támogatsz. Elvégre, te is szeretnéd, ha megszűnne az átok és, esetleg a szüleim is felélednének.

//Na, lenne pár kérésem a kedves megalkotók felé:
1, ha nem jött volna le a leírásból, a lány kedves, jó akaró, de állhatatos és ellenvetést nem tűrő
2, kezdeményező fél, már olyan téren, annyi, hogy ő keresi meg a srácot, hogy miért nem értesítette őket a szülei balesetéről
3, szerelem, házasság
4, és mindez egy szó nélkül, mert az ő családjukban ez természetes. Nem véli furcsának, akár szeretheti is, mivel hallotta, amint kiskorukban erről beszélnek a szülők stb., de nem terveztem hatalmas szerelmi civódásokat.
Ééés ennyi. Smile Mindenben lehet amúgy alkudni, meg lehet engem győzni észérvekkel, pláne, hogy minél előbb szeretném, ha megnyugodna a lelkem.  Very Happy

Vissza az elejére Go down

ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Unokatestvér

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Karakterkérések :: Gazdára találtak-
Ugrás: