2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Név: Rád bízom Play by: Jeremy Irvine Kor: 17-18 Csoport: Mardekár Szak/Foglalkozás: Mindegy... Kapcsolat: Hol is kezdjem? Elég nehéz ezt körülírni, hiszen nagyon bonyolult a dolog... Aranyvér-mániás vagy, ez tény, én pedig félvér, ezért elég rossz a viszonyunk, ami azt illeti, hiszen fel nem tudod fogni, hogy egy olyan félvér, mint én, miként lehet büszke a származására. Mindenhol belém kötsz, ahol csak tudsz, teljesen mindegy, merre is futunk össze, te kihasználod az alkalmat, beszólsz, kinevetsz... A haverjaiddal egy külön kis egyletet alakítottatok az iskolában, mindenhol bajt okoztok, ahol csak tudtok, aki nem tetszik, azt megszóljátok... Tipikus mardekárosok vagytok, én pedig kerüllek titeket, amikor csak tudlak... Valami azonban nemrég megváltozott bennem a karácsonyi bál után... Valamiért kedves voltál velem, és sikerült egy teljesen más oldaladat megismernem, ami eléggé meglepett. Felkértél táncolni, beszélgettünk, nevettünk, jobban megismertük egymást. Azt hittem, ennek köszönhetően más lesz a viszonyunk, de tévedtem. A karácsonyi szünet után ugyanolyan tahó voltál, mint a bál előtt, hacsak nem lettél undokabb... A haverjaid előtt folyton megalázol, de amikor kettesben vagyunk, ismét egy teljesen más oldaladat mutatod... Most akkor hogy is van ez? Remélem, gazdára találsz, nagyon várom már, hogy játszhassak veled