2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Tárgy: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. 2016-03-17, 08:47
First topic message reminder :
Sziasztok!
Olykor bizony mi is tartunk aktivitás ellenőrzést. Többen jeleztétek a hiányzásnaplóban a távollétet, hiszen vizsgaidőszak merülhet fel, ünnepek is vannak, hosszú hétvégék, most szeretnénk azért tisztán látni, hogy kik azok, akik úgy kb. maradnak, és játszanak, nem pedig csak olykor belépnek, ezért döntöttünk most egy ilyen felmérés mellett. Viszonylag régen volt már ilyen, most ismét sor kerül rá. Azok, akik nem jelentkeznek, vagy akár ti a saját kéréseitek alapján dönthettek róla, hogy egy vagy több karakterrel inaktívvá váltok. Az inaktív karik kikerülnek a foglalásból, és learchiváljuk az Előtörténetüket.
Meg szeretnénk kérni titeket, hogy Április 15.-ig bezárólag írjatok nekünk a főkarakteretekkel ebbe a fórumba, és soroljátok fel azokat a karaktereiteket, akik maradnak, és esetleg alá külön akiket fagyasztani szeretnétek. Április folyamán végigmegyünk a karakteren, és inaktiváljuk a kérteket, illetve akik nem jelentkeznek, és nem is írnak a játéktérre hozzászólást, ők szintén, remélem minél kevesebb ilyen eset lesz, hiszen játszani jó^^ És reméljük, hogy cannon karikból egy sem kerül leadásra.
A titkos karaktereket természetesen nem kell ide beírni, elég nekem üzenetben elküldeni, hogy mi legyen a sorsa.
A határidő: máricus 31.
Köszönjük!
Luna&Draco
A hozzászólást Draco Malfoy összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-03-17, 09:26-kor.
Szerző
Üzenet
Jessamine Findley
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. 2016-03-19, 18:25
Hello
Maradok ikerlányaimmal, Jessamine és Georgiana Findley-vel.
Köszi
Frankie Cross
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. 2016-03-19, 18:37
Én is maradok Frankie Crossal a titkos karakter meg majd PM-ben.
Silent Zodiac
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. 2016-03-20, 13:39
Hali fali ^^
Én is szeretnék természetesen maradni a következőkkel :
Paths and twigs, assorted kisses, We all who know who she misses!
Aeryn Backman
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. 2016-03-25, 21:58
Én is elég lassú vagyok, de azért maradna Ryn és Demelza Robins is
Vendég
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. 2016-03-26, 13:38
maradnék.
Vendég
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. 2016-03-30, 00:12
Maradok
Ebony Frewen
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. 2016-04-06, 11:55
Remélem, nem késtem sokat. A címben Április 15 van, szval összeteszem az ujjaim, hogy még időben legyek. Nos, időközben úgy alakultak a dolgaim, hogy úgy néz ki, hamarosan vissza tudnék jönni. Még pár hét vizsgaidőszak, de utána tudnék lenni. Mivel ez a napokban derült ki, hogy fóegy csomó szabadidőm lesz, ezért tudok csak most írni. Szóval Bonci természetesen, George Weasley, Hollin Havilliard, Reed Haines, Ethen Artmenson és Caradoc Ogden maradjanak aktívak légyszi. Shanica és Peyton mehetnek inaktívba, mert nem tudom, hogy mennyire lennék képes kijátszani őket... Aztán lehet, később még sikerülni fog