ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ

Üdvözlet!
2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legfrissebb
Tegnap 19:51-kor
Duncan McFayden

Tegnap 09:46-kor
Sandrin Delight

Tegnap 09:33-kor
Dasie Saint-Quentin

2024-11-21, 12:32
Erica Herbs

2024-11-19, 17:44
Ashton P. Blake

2024-11-19, 10:19
Lioneah McCaine

2024-11-17, 11:45
Ramsey Montreville

2024-11-17, 11:15
Rocco Vivanti

2024-11-14, 21:37
Beatrice Stoepker

A hónap posztolói
Kalandmester
Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. I_vote_lcapAktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. I_voting_barAktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. I_vote_rcap 
Lioneah McCaine
Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. I_vote_lcapAktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. I_voting_barAktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. I_vote_rcap 
Ashton P. Blake
Vladimir Mantov
Annabelle Mitchell
Cody L. Mortimer
Nina Rae Smith
Duncan McFayden
Maegan Anaiah Llyvelyn
Gillian Ollivander
Statisztika
Összesen 785 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Isabella Cullen

Jelenleg összesen 71254 hozzászólás olvasható. in 4405 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 74 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 74 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (422 fő) 2024-10-15, 05:21-kor volt itt.

Megosztás

Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Albus Dumbledore
Reveal your secrets
Albus Dumbledore
Tanár

TémanyitásTárgy: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 08:47

Sziasztok!

Olykor bizony mi is tartunk aktivitás ellenőrzést. Többen jeleztétek a hiányzásnaplóban a távollétet, hiszen vizsgaidőszak merülhet fel, ünnepek is vannak, hosszú hétvégék, most szeretnénk azért tisztán látni, hogy kik azok, akik úgy kb. maradnak, és játszanak, nem pedig csak olykor belépnek, ezért döntöttünk most egy ilyen felmérés mellett.
Viszonylag régen volt már ilyen, most ismét sor kerül rá. Azok, akik nem jelentkeznek, vagy akár ti a saját kéréseitek alapján dönthettek róla, hogy egy vagy több karakterrel inaktívvá váltok. Az inaktív karik kikerülnek a foglalásból, és learchiváljuk az Előtörténetüket.

Meg szeretnénk kérni titeket, hogy Április 15.-ig bezárólag írjatok nekünk a főkarakteretekkel ebbe a fórumba, és soroljátok fel azokat a karaktereiteket, akik maradnak, és esetleg alá külön akiket fagyasztani szeretnétek. Április folyamán végigmegyünk a karakteren, és inaktiváljuk a kérteket, illetve akik nem jelentkeznek, és nem is írnak a játéktérre hozzászólást, ők szintén, remélem minél kevesebb ilyen eset lesz, hiszen játszani jó^^ És reméljük, hogy cannon karikból egy sem kerül leadásra.

A titkos karaktereket természetesen nem kell ide beírni, elég nekem üzenetben elküldeni, hogy mi legyen a sorsa.

A határidő: máricus 31.

Köszönjük!

Luna&Draco

A hozzászólást Draco Malfoy összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-03-17, 09:26-kor.
Vissza az elejére Go down
https://roxfortreloaded.hungarianforum.com
Carmen Wilkes
Reveal your secrets
Carmen Wilkes
Mardekár

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 09:03

Itt vagyok, ragyogok, mint a fekete szúrok! Very Happy
Természetesen maradok, csak necces ez az időszak, de nem megyek sehová. Very Happy
Maradnak: Carmen Wilkes, Edward Ian Payne, Gavin Nott, Merlin C. Price, Britanie Tonkin, Casper Roughley, Lisolette Switch, Kesley Shors
A titkosokat meg megdumáljuk privátban. Very Happy

[You must be registered and logged in to see this image.]

A hozzászólást Carmen Wilkes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-03-17, 09:38-kor.
Alexander Garvey
Reveal your secrets
Alexander Garvey
Hugrabug

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 09:08

Alex itt, meg Amandine Earhart maradnak biztos, más meg egyelőre nincs is. ^^
http://http//snarkysurana.tumblr.com
Astrid McCallie
Reveal your secrets
Astrid McCallie
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 09:30

Maradnék, de egyelőre még mindig nem tudok aktívan játszani, szóval Astrid maradjon úgy, ahogy van, de a többi karim fagyasztani szeretném, amíg nem rendeződnek a dolgaim (Cornelius Mortensen, Eric Carpenter, Alice Sinclair, Raina McIntyre, Trisha Harvelle, Gabrielle Mercola).
Ginny Weasley
Reveal your secrets
Ginny Weasley
Griffendél

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 09:36

Természetesen maradok, mindenkivel nagyszemu

Ginny Weasley, Ansley Becker, Caitlyn Brooks, Hannah Chester, Jessica Cartwright, Pansy Parkinson

A többieket küldöm üzenetben ^^

Álmodd meg, tegyél érte,

Váltsd valóra!

A hozzászólást Ginny Weasley összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-03-17, 15:13-kor.
Assar Jarle
Reveal your secrets
Assar Jarle
Alvilági

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 09:45

Egyelőre nem nagyon vagyok aktív az oldalon és nem is van játékom, de ennek ellenére maradnék mindkét karimmal várva a csodát.
Assar Jarle és Drew Witcher

Egy vezetőnek nem bábukra van szüksége, hanem emberekre.
Vendég
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 10:51

Nekem csak ez az egy karim van, és maradni szeretnék vele Very Happy
Vendég
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 11:27

Maradnék mindenkivel Smile
Shannon Weinberg
Reveal your secrets
Shannon Weinberg
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 11:47

Én is maradok Smile

Shannon Weinberg és Jim Morris. Smile

A hozzászólást Shannon Weinberg összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-03-18, 23:09-kor.
Lavender.Brown
Reveal your secrets
Lavender.Brown
Griffendél

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 11:51

Természetesen minden karakteremmel maradok!!!
Lavender Brown, Minerva McGalagony, Maximilian Lilleyman, Sybella Balston, Samantha A. Delight, Darius Benedict, Aisling O`Hara
Minden karakterem aktív és az is marad.

[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.

A hozzászólást Lavender Brown összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-03-18, 06:55-kor.
Troy Dickens
Reveal your secrets
Troy Dickens
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 13:04

mindenkivel maradnék Smile
Lacey Stewart
Reveal your secrets
Lacey Stewart
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 14:46

Amíg munka mellett van időm, és másoknak türelme is akad bőven, akkor én is ragaszkodnék minden karimhoz tongue

- Thomas Stewart
- Hermione Granger
- Caroline Rosenberg
- Alicia Geller

No és persze Lacey Razz
Albrecht Beaulieu
Reveal your secrets
Albrecht Beaulieu
Tanár

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 15:41

Nekem nagyon ég az arcom, hogy alig adtam életjelet, meg tartozom is, de sajnos mostanság már annak is örültem, hogy FB-re fel tudtam ugrani, ne adj isten, posztolni (*függő, igen* xD), szóval az időegér megette a napjaimat.
Ettől függetlenül, ha nem haragítottam magamra a sok tartozással a usereket, nagyon szívesen maradnék, és hamarosan jövök pótolni is ^^

Bah, szóval egy szónak is száz a vége: maradok.
Alysha Taylor
Reveal your secrets
Alysha Taylor
Griffendél

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 16:10

Vagyok, vagyok Smile
Ron Weasley2
Reveal your secrets
Ron Weasley2
Griffendél

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 16:27

Minden karakterrel maradni kívánok, név szerint:  Ron Weasley, Keith Waldemard, Jasmine C. Flowers, Diederik Hale

UI: Tudom lassú vagyok mostanság, de az érettségi...áh Very Happy szerintem ez mindent megmagyaráz, igyekszem azért felzárkózni Very Happy
Quinn Vivienne de Lacy
Reveal your secrets
Quinn Vivienne de Lacy
Mardekár

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 17:23

maradnék Quinnel és Coralie Herondale-lel Smile
Vendég
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 18:34

Graves Matlock marad.
Jonathan Stark
Reveal your secrets
Jonathan Stark
Alvilági

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 19:16

Jonathan Stark maradna.

Konrad Rennfjord
Reveal your secrets
Konrad Rennfjord
Griffendél

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 20:44

mindenkivel maradnék!

azaz, egy szem karakterem, Konrad tongue
A reagok is mennek hamarosan, csak a hosszúhétvégém máshogy sikerült.
Fred.Weasley
Reveal your secrets
Fred.Weasley
Griffendél

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-17, 22:00

Tőlem sem szabadultok olyan könnyen Smile
Maradok:
- Fred Weasley
- Ruth Amesbury
- Kwon Chin-hae
+ majdnem nyílt titok titkos kari Very Happy
Vendég
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-18, 00:49

Marad:
Raziel Z. Arkell
Piton
Sarah McCaine
Elaine Reyes
+ a varázsjószág

Inaktív (egyelőre legalábbis mnidenképp):
Odessa R. Blähen
Rodya Paul Yukobow
Cerberus Szidorov
Reveal your secrets
Cerberus Szidorov
Hollóhát

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-18, 23:24

Nekem csak Cerberus Szidorov van, de vele szeretnék maradni Smile
Cheon Seung-ah
Reveal your secrets
Cheon Seung-ah
Griffendél

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-19, 09:46

Én is szeretnék maradni a lányaimmal Smile

- Cheon Seung-ah
- Lilja Tähti Hyvönen
- Padma Patil
- Liling Bai
- Noriko Mizushima

Vendég
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-19, 14:16

Ahoy.! Smile

Én - szomorúan - azt kérem, fagyasszátok mindkét karakteremet, Alexet és Nate Evansdale-t is. :c
Köszönöm, Lexi
Vendég
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty2016-03-19, 17:42

Betoppanok én is.

Maradnék a következőkkel, titkos karik pedig pmben ^^: Castiel Horan, Daisuke Walker, Lauren Ashworth, Devan Nott, Cyra Artmenson
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets

TémanyitásTárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15.   Aktivitás ellenőrzés - Március 17.-Április 15. Empty

ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivált elõtörténetek-
Ugrás: