2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Név: Assar Jarle(nem kötelező, szíved joga milyen nevet szeretnél neki ) Play by: Clive Standen (nyugodtan változtasd meg, ha szeretnéd ) Kor: 30-35 éves Csoport: Varázshasználók/Ex-halálfalók Szak/Foglalkozás: Auror Kapcsolat: Te vagy a bosszúálló a sors, a büntető igazság, mi üldöz engem, immáron hosszú évek óta. Alighanem megöltem valakidet, nem emlékszem, nem várhatod el tőlem, hogy minden áldozatomnak az arcát az eszembe véssem. Akármit is tettem ellened, féktelen haragot ébresztettem vele benned, megteremtve ezzel a legnagyobb ellenségemet, aki lépten-nyomon a vesztemre tör, és nem nyugszik, míg nem láthatja vérbe fagyva a testem. Már hosszú ideje üldözöl, de egészen eddig csak egy szellemre vadásztál, viszont most, hogy minden megváltozott... a Nagyúr halála meggyengített minket, sokan álltak át régi ellenségünk oldalára, ezáltal sok dolgot tudtál meg rólam, és ezeket felhasználva közelebb kerültél, mint valaha. De még nem kaptál el... Nem kell feltétlen ezt kijátszani, akár lehetsz te is halálfaló, benne vagyok én mindenben, amiben csak látsz fantáziát!