2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Már nem is tudom honnan indult ez nálam, de az utóbbi időben egyre jobban szeretem a keleti pb-ket, van egy varázsuk, megmagyarázhatatlan. Szóval a pb-vel már megvettél magadnak. Az előtörténeted is nagyon szépen felépített, látszik, hogy jól átgondoltad a karit. A jelleme nagyon jó lett! Kidolgozott és szépen megfogalmazott, teljesen jól átjön belőle, hogy milyen lesz a fiatalember. A vörös haja tényleg meglepő, de mivel részben az apja révén amerikai így ez érthető, még különlegesebbé teszi a külsejét. És hát az ET, huh! Még mindig nagyon szépen fogalmazol, szóval ilyen téren nem leptél meg, hoztad az elvárt szintet, és hát szegény srác. Nem lehet könnyű élete és kíváncsi vagyok, hogy egyszer szembe szállhat-e azzal a gonosz illetővel, aki az anyját akarja és meg tudja-e bosszulni az apja halálát, én mindenesetre neki drukkolok, bár a jó ég tudja, hogy mennyire lenne rossz hatással a lelkére, ha megölne valakit. :/ Mindenesetre tényleg minden oké, szóval nem tartóztatlak, menj foglalózni és készen is vagyunk.