Reveal your secrets | Tárgy: Miss Creswell 2014-10-02, 07:43 | |
| ... Creswell Név: XY Creswell (keresztnév még nem volt említve, úgyhogy szabad a pálya) Play by: Georgie Henley Kor: 14 év Évfolyam: értelemszerűen negyedik Ház: Griffendél / Hollóhát / Mardekár (rád van bízva, egyedül a Hugrabugot zárjuk ki ami az én házam. A nővéred a Hollóhátba tartozott) Kapcsolat: Három éve jártam már a nővéreddel, harmadikban jöttünk össze, te akkor voltál első évfolyamos. Minden szép volt és jó, mi nagyon szerettük egymást; te is megkedveltél, én is téged. Szünetekben gyakran jártam át hozzátok, mert én is Londonban laktam. Túl mély kapcsolat nem alakult ki közöttünk, de azért picit mégis olyan voltam neked, mint egy bátty. Schuyler-rel, a nővéreddel gyakran vittünk el Londonban fagyizni, strandra, moziba téged is, vagy épp tavaly Roxmorts-ba és vigyáztunk rád. A nyáron Sky halálos balesetet szenvedett ami nem csak a ti családotokat viselte meg, de természetesen engem is, nagyon. Sajnos a nyarad nem volt túl fényes, mert mindenki gyászolt. Utoljára pár nappal az iskolakezdés előtt találkoztunk a temetés óta először, mikor elmentem hozzátok - úgy terveztem utoljára, csak hogy megnézzem hogy vagytok és elbúcsúzzak. Ezen kívül a vonaton láttuk egymást, de csak biccentettünk. Mindenesetre sajnos az iskolában nem kerülhetjük el a találkozást, bár nem tudom mi lesz. Valahol mindkettőnknek fura ez a helyzet, hisz az eddigi kapocs Schuyler volt, de ő már nem lesz velünk soha többé. Egyéb: varázslócsaládba születtél, testvéreid száma nincs megszabva sőt nem akarom nagyon megkötni a kezed, szóval azt hiszem a fentebb leírtakon kívül minden más (személyiség, kapcsolat a nővéreddel, múlt, stb.) szabad préda. |
|