Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Konyha
  Today at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Today at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Today at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Draco Malfoy
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Szabályzat 2014-09-12, 08:53


Szabályzat

A szabályok nem ismerete nem mentesít azok betartása alól! A szabályzat figyelmen kívül hagyásának következményei a játékost terhelik!

Fórum szabályzat:

1. A játékosok által írt, vagy feltöltött tartalomért a staff nem vállal felelősséget, a lehetőségekhez mérten figyelünk a legtöbb dologra, de napi 24 órában mi sem ülhetünk itt. Ám, ha mégis olyasmit találsz, ami szúrja a szemedet, kérjük azt jelezd felénk.
2. Kérünk, hogy igyekezz a túlontúl obszcén kifejezésektől tartózkodni, az oldalt kiskorúak is olvashatják. A mennyiben a karaktered fényében ettől nehéz eltérni, akkor próbáld az ilyen szavakat kevéssé durvával, vagy csillagozással helyettesíteni.
3. Vallási, politikai, stb. nézeteket csak IC formában fejezhetsz ki, amennyiben egyéb módon közösségromboló tevékenységet végzel, meg kell kérjünk, hogy távozz.
4. Az oldalon hozott döntésekért a staff felel, ezeket kérjük, hogy vedd figyelembe. Nem biztos, hogy mindig és mindenben egyet fogunk érteni, de igyekszünk rugalmasak lenni. Aki ezt nem tudja kihozni magából, és változtatásra, vélemények közelítésére nem hajlamos, az inkább most lépjen tovább más irányba, mert hosszan tartó vitákra sem időnk, sem lélekjelenlétünk nincsen.
5. Amennyiben a játéktéren 18+-os játékot szeretnél kijátszani, akkor kérjük, hogy látható módon (pl. más színnel) írd oda a hozzászólásod elejére, hogy (18+), így akit esetleg az ilyen tartalom zavar, ki tudja kerülni. De e mellett is kérjük, hogy az ilyen tartalmú játékokat minőségi és ne túlzottan vulgáris formában játszd ki.
Ennek fényében természetesen az oldalon ilyen játékok is olvashatóak lesznek, mindenki saját felelősségére, ennek fényében regisztráljon.
+1. Kiegészítés:
Úgy érzékeljük, hogy erre is szükség lehet, az ötödik pont afféle kiegészítéseként, ahol jelezve van, hogy a túlzottan vulgáris 18+-os játékokat nem igazán fogadjuk el az oldalon. Ehhez még egy kis plusz kitétel, tisztázás. Az oldal Harry Potter alapú, tehát lényegében egy mese alapján lett létrehozva, ennek fényében a fenti kikötés fokozottan érvényes a játékokra, előtörténetekre is! Egy-egy alkalommal, elvétve előfordulhat erőszakosabb - szépen megfogalmazott - játék, ahogyan szexuális töltet is lehetséges ám fontos, hogy nem szeretnénk és nem is fogjuk tolerálni - az oldal adminjai és moderátorai -, ha egy-egy karakter életében ezek a momentumok fő szerepet játszanak. Ez az oldal nem erre való. Vannak olyan fórumos szerepjátékok, ahol kifejezetten engedélyezik a kifordult belek hosszas taglalását, vagy épp a mindenféle testnedvek részletes leírását, de itt ez nem elfogadott. Kérjük, hogy ennek figyelembe vételével regisztrálj hozzánk és játssz nálunk.Játék szabályzat:

1. Az oldalon akkor kezdd meg a játékot, ha az alap információkat és szabályokat már átolvastad.
2. A regisztráció teljes névvel (vezeték+keresztnév) történik. BuciMaci és Jimmyboy nem elfogadottak. Amennyiben nagyon nincs ötleted az alábbi linken találsz egy névgenerátort: Keresztnevek, Vezetéknevek
3. A játék feltétele az elfogadott előtörténet. Az előtörténetedet az Teszlek süveg tábla alatt hozhatod létre az ott megtalálható sablon segítségével az Új témára kattintva címként a karaktered nevét megadva. Ha elfogadtuk a sztoridat, akkor kerülhetsz át a megfelelő csoportba és kezdheted meg a játékot az oldalon.
4. Az avatar képek mérete 200x320 px. Az oldalon elsősorban fotókat használunk, ez alól nagyon ritka és indokolt esetben teszünk csak kivételt, az egységes kinézet okán. A fotó ábrázolhat híres színészt is, ez esetben az Avatarfoglalóba is bekerül a név, de akár cosplay fotó is megfelel. Annyi fontos, hogy a kép a kor hangulatához passzoljon, tehát pl. ne tartson az illető modern mobiltelefont a kezében. Az képigénylésedet IDE teheted be, vagy ha már megfelelő a méret, akkor beteheted magadnak is a profilban. Ha a képed híres embert ábrázol akkor azt kérlek az avatarfoglalónál tüntesd fel.
5. A hozzászólások írásakor az E/1 és E/3 mód is elfogadott, illetve múlt és jelen időben is írhatsz.
6. Játékunkban mind a real-time (valós idejű), mind az off-time (nem valós idejű, tehát lassabb) játékmenet is elfogadott. Az off-time játékok külön szabályai:
- Vannak bizonyos népszerűbb helyszínek, mint pl. a Klubhelyiségek, melyek külön táblát kaptak. Ha tehát egy klubhelyiségben játszanál, nyugodtan hozz létre magadnak és annak (azoknak), akivel (akikkel) játszol egy külön fórumot, így nem fognak összefolyni a játékok.
- Amennyiben egyéb helyszínen játszol időn kívül, ha a játékod befejeződött, kérjük, hogy ezt jelezd ITT, így fel tudjuk tüntetni, hogy az adott témakör újra felszabadult, így más is elkezdhet ott játszani. Amennyiben valahol játék folyik, és már legalább egy hónapja nem történt újabb hozzászólás, de a téma nem lett felszabadítva, elkezdhetsz ott játszani, úgy veheted, hogy szabad terület, de az ilyen helyszíneknél mi is jelezzünk időnként, hogy újra használatba vehetőek. Ha nem tudsz hová írni a helyszínigénylésnél akár egyéni ötletet is bedobhatsz.
7. A karakterek nem sebezhetetlenek, vagy halhatatlanok, kivéve, ha a képességük, vagy egyéb tárgy erre ad indokot. Kérünk mindenkit, hogy ennek fényében reálisan játsszon, ellenkező esetben a tettei következményeket vonhatnak maguk után.
8. Párharc illetve mesélő által vezetett harc, vagy kaland során a tetteidet feltételes módban írd. Amennyiben a végkimenetel nem egyértelmű, akkor a mesélő szava a döntő.
9. Kérlek, minden esetben figyelj arra, amit a másik ír, a hozzászólásának minden részletére, hogy elkerülhessük az esetleges figyelmetlenségből adódó félreértéseket és vitákat.
10. Jelhasználat. Az oldalon egységesen írunk, tehát kérjük, hogy ezt mindenki vegye figyelembe, és ehhez tartsa magát! Az egyszerű könyv formátum a bevett szokás, ezzel remélhetőleg mindenki tisztában van. Amennyiben a játék téren off-ot írsz, azaz nem a karakter, hanem a user kommentál, azt // jelek közé helyezd el, pl.:
//Bocs mennem kell, nem sokára leszek.//
A játéktéren tartózkodj a smiley-k használatától, azokat csak useres fórumokban alkalmazd!
11. Nincs minimum elvárás, ami a hozzászólások hosszát illeti, de kérjük, hogy törekedj a minőségi játékra.
12. A helyszínek leírásait minden esetben a fórumtéma első hozzászólásában találhatod meg, igyekezz ehhez mérten játszani az adott helyen. Külön táblás játékterek esetében a helyszínleírás egy külön zárt fórumtémában lelhető fel.
Amennyiben kérdésed van, azt a Kérdések fórumán teheted fel.

Jó játékot kívánunk az oldalon!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://roxfortreloaded.hungarianforum.com

Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Bevezetõ :: A mágia története-