Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Hiányzásnapló
  Yesterday at 19:20
Nancy Lukey


ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 09:33
Sidney Smallwood

ϟ Karakterfejlődés
  Yesterday at 09:14
Luna Lovegood


ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 08:56
Luna Lovegood


ϟ Stansson & Cody
  Yesterday at 02:03
Cody Armstrong

ϟ Tower
  2018-10-16, 20:56
Cody Armstrong
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Nox Djarum
 
Sidney Smallwood
 
Cody Armstrong
 
Nancy Lukey
 
Gina Accipiter
 
Armand Stansson
 
Janette Troops
 
Dane Seoras
 
Ginny Weasley
 
Statisztika

Összesen 590 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Daphne Greengrass

Jelenleg összesen 39305 hozzászólás olvasható. in 3497 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Miles & Luna - The show must go on

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1443

TémanyitásTárgy: Re: Miles & Luna - The show must go on Yesterday at 09:08


[You must be registered and logged in to see this image.]

Miles & Luna

[You must be registered and logged in to see this image.]

Így igaz mindkettőnknek szokni kell még ezt a helyzetet. Nekem is, hiszen nem volt előtte más, aki érdeklődött volna irántam és a magam elvarázsolt világában eleve szokatlan dolog az ilyesmi, de mindenbe bele lehet rázódni, csupán idő kérdése, habár esetünkben időből nincs olyan sok, ha ezt az átkot nézzük, de hát pont azon vagyunk, hogy megoldjuk a problémát és az átkot is eltüntessük szépen Miles életéből.
- Nem, nem gondolja úgy igazából, hogy csúnyák vagytok. - megsimizem a felnyihogó paci fejét, amit Miles szavaira reagál. Na jó, persze valószínűleg nem pont arra reagál, és én is tudom, hogy biztosan nem tartja őket csúnyáknak, inkább csak nem átlagosak. A mosolyomból látszik is, hogy nem komolyak a szavaim, inkább csak az esetleges feszültséget igyekszem oldani, hiszen ez biztosan nem könnyű a fiúnak. Ez az egész átok kérdés folyamatosan ott lebeg a feje felett, kénytelen együtt élni vele és teljesen érthető, ha ezt nem viseli könnyen, még ha próbálja is időnként elengedni magát.
- Dehogy és ne aggódj, segíteni fognak. - igen, ahogyan látja jóban vagyok velük. A thesztrálok annak ellenére miket gondolnak róluk rendkívül kedves állatok és cseppet sem kell félni, vagy tartani tőlük. Én a magam részéről nem is tartok és pont e miatt nem kell most plusz hús, hiszen én elég gyakran járok ide amúgy is, hogy megetessem őket, nincs szükség rá, hogy most még azon felül is hozzon nekik valamit. Segíteni fognak, ehhez kétség sem fér, nem csoda ha már ülök is fel a hátára annak, aminek eddig is a fejét simiztem és cseppet sem érezheti Miles, hogy ne lenne teljes biztonságban mögöttem.
- Az állatokban még sosem csalódtam, ők egyenesek... nem ismerik az álságosságot, mint... De ezt tudod. - és nem, nem róla beszélek, habár ő is inkább trükkel próbálkozott elsőre, mint nyíltan segítséget kérni, de tudjuk mindketten az emberektől lehet tartani, bennük lehet csalódni, de egy állat, ha hűséget fogad neked azt már nem veszítheted el még sok esetben akkor sem, ha igazából megérdemelnéd. Meg várom hát, amíg Miles elhelyezkedik, hogy aztán az állat nyakában finoman megkapaszkodva felszökkenjünk a levegőbe. Úgy indulunk meg, mintha súlyunk is alig lenne. A thesztrálok csodálatos lények, nem bíznak bennük, pedig hűséges és rendkívül erős állatok. - Azért szólj, ha félsz. - a hangom lejtéséből hallhatja, hogy csak viccelek, de sejtem még nem utazott ilyen módon, úgyhogy végül is ki tudja.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumotion.com/
Miles Bletchley
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Miles & Luna - The show must go on 2018-10-14, 09:50


Luna& Miles
Elveszett lelkek.

[You must be registered and logged in to see this image.]


Megsimizem kicsit az arcát, szeretem így is kimutatni, amit érzek, nem csak szavakkal, vagy csókkal, noha egyikből sem szoktuk túlzásba vinni, szerintem nálunk a tettek beszélnek. Mindketten különcök vagyunk, s egyikünk sincsen hozzászokva ahhoz, hogy legyen valakije, de hátha idővel majd oldódunk. A furcsaságaink mellett komolyak is vagyunk, kész csoda, hogy rá tudtam venni, hogy megcsókoljam, mert talán a végtelenségig lehetett volna plátói szinten űzni mindezt, ha egyikünk sem lép. De én szerettem volna, hiszen ha megfogja a kezemet, megölel, ezek igenis fontos tényezők az én kis lelkibeteg elgondolásomban. Elindulunk kifelé, gyorsan felkapom a füzetkét, mielőtt Luna még ott felejtené. Eddig nálam volt, minden bizalmamat belefektetettem, hiszen tudtam, ő sosem élne vissza mindazzal, amit mondtam neki.
- Én sosem féltem tőlük. Amolyan vadlovaknak tekintintettem őket, de csak a kinézetük miatt, mert amúgy tényleg békések. – Csóválom a fejemet, nem is csodálom, hogy Luna róluk is ilyen sokat tud. Hozzám hasonlóan rengeteget olvas, csak éppen eddig más volt az érdeklődési körünk. Ő sokszor kimászkál az erdőbe, Hagrid kunyhója környékén szed virágokat, nekem azért nem ennyire természetes, hogy kint is elvagyok.
- Ne szaladjak vissza valami húsért? – Kérdezem Lunától, mert bár ő már mászik is az egyik pasi hátára, azért tényleg jó lenne őket megvesztegetni. Itt a karámban óvatosabban lépdelek, mert mégiscsak idegen felségterület. Ám ha a lány ennyire hisz bennük, akkor szívesen követem a példáját. – Tényleg jóban vagy velük. – Mögé ülök fel, s a derekára illesztem az ujjaimat. Nincsen gondom a magassággal, sokat repültem annak idején, de azért egy thestrált a szőrén megülni mégiscsak más, mint egy párnázóbűbájjal ellátott versenyseprű.
- Sosem csalódtál még bennük? Tudod, hogy nem akarom, hogy bármi bajod essen miattam. – Talán kissé túlaggódom a dolgot, de Lunának meg kell érteni, hogy ha már bevontam ebbe az átok témába, legalább a nyakát ne törje ki, mert többek között lezuhanunk a magasból. Ez az én keresztem, de ő komoly mértékben átvett a cipeléséből.aláírás helye
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1443

TémanyitásTárgy: Re: Miles & Luna - The show must go on 2018-10-09, 09:18


[You must be registered and logged in to see this image.]

Miles & Luna

[You must be registered and logged in to see this image.]

Tudtam én már az elején is, hogy Miles nem rossz srác, csak rossz dolgok történtek vele, amikkel egyelőre még nem tudja, hogy mit kezdjen és amiket még nem tudja hogyan is hozzon rendbe. Érthető, ha e miatt elmaradt magától másokat vagy a könnyebb utat választott, hogy megpróbálja trükkel kiszedni belőlünk a válaszokat, amik érdekelték. Főleg, mert nem ismert, nem tudhatta, hogy önként is szívesen segítek neki, ehhez nem kell semmiféle trükk, vagy hasonló.
- Akkor ennek tényleg örülök, nem is kell másokkal foglalkozni. - én is mindig így gondoltam, viszont nem vártam el másoktól, hogy ők is így gondolják. Végtére is az emberek nem gondolkodhatnak ugyanúgy. A legtöbben szeretnek megfelelni, szeretnek beolvadni az átlag közé. Én sosem voltam ilyen. Mindig is szerettem különbözni és sosem érdekeltek a vélemények, hiszen ha másoknak akarsz megfelelni nem leszel igazán önmagad, annak pedig mi értelme?
- De már itt vagyok és segítek és tévedhetek is. Ez még nem biztos, hogy megoldást hoz, de hátha. - újabb mosoly, biztató, mert tudom én, hogy biztosan aggódik még most is és azt is értem, hogy nem örül, hogy eddig nem jött rá itt is lehet valami, de nincs ezzel baj, mert még időben vagyok, hogy segítsek, ha tudok. Ha pedig tévedek, akkor megpróbálunk valami mást. Megoldásnak lennie kell, csak meg kell találnunk és azért vagyunk ketten, hogy ketten könnyebb legyen. Nem szólhat az egész élete a rettegésről egy átoktól. Az teljesen kiszívná belőle az erőt, a boldogságot és értelmetlenné válna a lét is számára. Félek a szüleivel is így lehetett, az apjával, a nagyapjával, azért is nem ismeri az igazi Karácsonyt teszem azt. Nem csoda, ha nem ünnepeltek boldogan egy ilyen teherrel a vállukon.
- Tényleg nincs éjszaka, de őket mindig is a sötétség és a halál jelének tulajdonították, ami persze hatalmas tévedés, de... - én persze már az egyik közeledő paci fejét simogatom. Mások szerint nem szépek, ijesztőek, de én mindig is jóban voltam a thesztrálokkal. Különlegesek és ezért sokan nem értik meg őket. - Talán segítenek... gyere! - gondolkodás nélkül lépek be a karámba a méretes jószágok közé. Könnyedén össze tudnának tiporni, de fel sem merül ilyesmi, csak közelebb jönnek több jószág is, hogy a fejükkel lökdössék a táskámat. - Sajnálom, most nem hoztam semmit, de ha segítetek, akkor a következő alkalommal dupla adagot kérek a manóktól, rendben? - kb. úgy beszélek velük, mint a gyerekekkel és úgy is veszek, mintha minimum értenének, aztán előveszem a jegyzetfüzetet, hogy a legközelebb lévő állat orrához tartsam, aki bőszen szaglászni kezdi, majd hangosan nyihogva fúj egyet, én pedig gondolkodás nélkül mászok fel a hátára, amikor kissé letérdel. Várakozón pillantva Milesra, hogy mögém ül-e, vagy inkább választ egy másik pacit.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumotion.com/
Miles Bletchley
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Miles & Luna - The show must go on 2018-10-06, 11:11


Luna& Miles
Elveszett lelkek.

[You must be registered and logged in to see this image.]


Lényegében jól látja, már teszek rá, hogy ki mit gondol, pedig az elmúlt években is így tettem, csak ő nagyban hozzájárult, hogy mindezt még szabadabban, boldogabban művelhessem. Megtehette volna, hogy udvariasan elhárítja a közeledésemet, és csak barátként próbál segíteni, hiszen amit külsőleg mutat, cseppet sem az a divatmacás stílus, amivel a legtöbb roxfortos lány hódít. Luna visszafogott, és aranyos, nem zavarja, ha továbbra is iskolai egyenruhában, vagy pulcsiban van, de engem sem. Régen nem mászkálok már lányok után, nem az érdekel, hogy mi van a ruhájuk alatt, hanem Luna bája, édes aggódása fogott meg ennyire, ami miatt már tényleg úgy érzem, hogy akár megoldom ezt a talányt, akár nem máris jobban vagyok. Ráadásul vissza szokott csókolni, nem csak úgy elfogadja, amivel próbálkozom, holott én sem vagyok túl ügyes, lévén már totálisan elszoktam minden kapcsolattól, de pont ez a kölcsönös bénázás jelenti azt, hogy összetartozunk.
- Rá se ránts, engem aztán nem zavarnak. Veled érzem jól magamat, így semmi másnak nincsen jelentősége.  – Úgy látom, hogy ez neki sincsen ellenére, így nyugodtan felvállahatjuk, hogy ha eddig furcsának találtak minket, most legalább amolyan zsák a foltját szindróma van kialakulóban. Inkább figyelünk a füzetkére, mást most úgysem érdeklünk, mint ahogyan a több éves könyvtári kutatómunkám során sem jött oda hozzám senki, hogy faggatózzon, hogy mit keresek. Különben is, nagy ez az iskola ahhoz, hogy mindenki inkább a saját életetét élje, még akkor is, ha a háztársaim nagy része szeret mások dolgaiba beleugatni.
- Igen, ebben is igazad van, csak azt sajnálom, hogy annyira viszont nem hasonlítottunk, hogy hasonló rugóra járjon az agyunk. – Ez persze azt jelenti, hogy akkor nem is találkoztam volna így össze Lunával, nem kértem volna a segítségét, és talán akkor nem foghatnám a kezét. Talán jobb így, még ha évek is mentek kárba. Lehet, hogy az ő segítsége nélkül már simán halott lennék. És igen, ahhoz képest, ahogyan láttam meghalni apámat, mégis elhűlve hallgatom ezt a sötét történetet. Valahogy kiráz a hideg, visszatér az a baljós pillanat, ahogyan az apám teste attól a sötéten gomolygó kísértet érintésétől összefonnyadt, mint a mazsola. Talán rám is ez vár? Mégis megfogom Luna kezét, és loholok utána, ahogyan csak tudok. Máris van ötlete? – De hát most nincs éjszaka! – Lihegem a futás közben, de talán más ötlete támadt. Thestrált a fentiekből adódóan már láttam korábban, így nem lepődök meg, csak kiváncsian figyelem a lányt hogy mit is akarunk tőlük. Példának okáért az merül fel bennem, hogy lehet, hogy ezek a halállovak el tudnak minket vezetni abba a titkos zúgba, ahol a szemüveget találhatjuk?aláírás helye
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1443

TémanyitásTárgy: Re: Miles & Luna - The show must go on 2018-10-01, 09:40


[You must be registered and logged in to see this image.]

Miles & Luna

[You must be registered and logged in to see this image.]

Igazán nem akarok több gondot okozni neki, mint amije már egyébként is van és hát az átok miatt már tényleg így is van elég baja, én pedig szeretném, ha lehetőleg több nem lenne neki, de ha őt nem zavarja pusmogás, akkor engem főleg, hiszen engem eddig sem érdekelt különösebben, hogy mások mit gondolnak, vagy épp mit súgnak össze a hátam mögött. Számomra ez már úgy is megszokott. A Hollóhát asztalánál is van egy-két meglepett pislogás, de ők sokkal hamarabb továbblendülnek ezen, mint itt a Mardekárosok, akik szépen elszivárognak mellőlünk.
- Ez igaz, de csak mert én így gondolom, neked még nem kötelező vállalni. A te háztársaid nehezebb esetek és naponta találkoznod kell velük. - hiszen az óráit, a klubhelyiséget nem kerülheti ki. Nekem annyiban könnyebb azért, hogy nem olyanok a háztársaim, bár nekik is vannak érdekes szokásaik, mint mondjuk cipőim elrejtése év végén, de ezekhez már hozzászoktam és mindig is úgy kezeltem, mint valami vicces játékot, amit nem kell különösebben a lelkemre venni, ezért nem is teszem ezúttal sem, amikor kapunk pár csúnya nézést, hanem csak a notesszel foglalkozom, hiszen most az a fontos, hogy a végére járjunk a családját fenyegető átoknak.
- Nem tudhattad és ki tudja, ha te rájössz akkor más is és akkor ez a füzet valószínűleg már nem létezne az édesapád összes többi kutatási anyagával együtt. Tehát jó dolog, hogy így elrejtőzött. - na igen, legalább így megtalálhatjuk, ami el van rejtve benne, még ha így nehéz feladat is lesz és szerencsére Miles megtartotta a noteszt nem is sejtve hogy még tényleg fontos lehet. Ez itt a fő lényeg igazából, mert ha megszabadult volna tőle akkor most egy nyommal kevesebbünk lenne.
- Hekaté a mágia, a sötétség és az éjszaka istennője, titkok ismerője, még az istenek is tisztelték őt és igen óvatosak voltak vele szemben a hatalma miatt. Azt mondják Hekaté szemüvegét a háromfejű kutya őrzi és csak az éjszaka mutatja meg a pontos helyét, de az eddigi kutatások alapján és amit olvastam róla vannak, akik szerint miután alvilági istennő és szoros kapcsolatban áll a sötétséggel... Gyere! - fel is pattanok, zsebre vágva a noteszt, és kézen fogva Milest. Meg se szólalok, amíg nem érünk el a célig, a karámig, ahol a thesztrálok nézelődnek békésen. Kérdőn pillantok a fiúra, nem tudom konkrétan találkozott-e már a halállal szemtől szemben. Tudom, hogy az édesapja meghalt, de ez még nem jelenti, hogy látja is ezeket a lényeket.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumotion.com/
Miles Bletchley
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Miles & Luna - The show must go on 2018-09-27, 17:05


Luna& Miles
Elveszett lelkek.

[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem, ez nem is lehet kérdés. Egy olyan angyal, mint Luna, nem lehet rejtőzködés tárgya. Ha piszkálják, engem is piszkálnak, de őszintén szólva kezd átragadni rám az ábrándossága, hogy ne érdekeljen senki, aki szomorúságot akar rám hozni. Vagyok elég szomorú magamtól is, ráadásul az elmúlt éveket könyvek fölé görnyedve töltöttem, így nem érdekel, ha összesúgnak a hátam mögött. Ráadásul Luna még a hazugságomat is érzékenységnek állította be, hogy csak nem akartam mást terhelni a bajommal, ami végülis így van, sosem akartam ártani neki. Sőt, kihagytam volna belőle, hiszen tudjuk, hogy mi lett azokkkal a Bletchneykkel, akik utódául születtek a nyomozóknak.
- Nincs senki, aki árthatna nekem. Nincsen mivel. Te tanítottál meg, hogy mit sem számít az, hogy ki mit mondd, csak az, amit mi érzünk. – Azért a tél hosszú volt, és voltak Lunával nagy sétáink, beszélgetésink, s most az iskolaidőszak újbóli beköszöntével sem érzem úgy, hogy magunk mögött kéne hagynunk, hogy ez milyen édes dolog. Váratlan, de nagyon is édes!  Szerencsére ő is csak miattam akart távolságtartó lenni, bár azzal, hogy leült az én házam asztalához, nagyjából át is ugrotta azt a részt, hogy találgatni lehessen rólunk. A két magának való különc meg most itt puszizkodik. Na nem mintha Piton nem jöhetne oda, de végülis egyetemisták vagyunk, ezzel nem szegünk házirendet. A vén denevér pedig most nincs is a teremben, lévén nem lakoma van, hanem simán tanulóidő.
- Ez akkor is idegesítő, hogy évekig itt volt az orrom előtt. Annyi könyvet átnéztem, és pont ez a fura füzetke lehet a megoldás, a nyom valami kulcshoz.  – Csóválom a fejemet, hogy aztán tovább hallgassam őt a szemüvegről, amit említ. Láttam már ilyesmiben, amikor a Hírverővel a kezében narglikat vadászott. Ezek szerint tényleg léteznek? Az már biztos, hogy Luna nem is habókos, mint ahogyan azt nagy tömegek állítják. – Hekaté? Az mintha valami görög varázslónő lenne. Van netán valami sírja? Miről szólnak a pletykák? – Könyökölök közelebb, hogy tovább lapozgassam a füzetecskét, de a szemüveg nélkül vélhetően esélyünk sincs hogy tovább jussunk. Apa vajon hogyan láthatta? Mondjuk nála volt a szemüveg??

aláírás helye
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1443

TémanyitásTárgy: Re: Miles & Luna - The show must go on 2018-09-24, 09:26


[You must be registered and logged in to see this image.]

Miles & Luna

[You must be registered and logged in to see this image.]

Meg se rezzenek, amikor felállnak páran a Mardekár asztalától csak mert leülök Miles mellé. Igazából egyáltalán nem meglepő a dolog, még ha azért belül kellemetlen érzés is, de ez egy pillanatig sem látszik rajtam, sőt egy meglett mosoly is az arcomra szökik a köszönése folyományaként, de persze viszonozom ezt a kis puszit. Cseppet sincs ellenemre csak hát ki tudja, hogy nem lesz-e ez kellemetlen hatással majd rá a későbbiekben. Megvédett annál a pikniknél az igaz, de ez most más, nyíltan vállalni, hogy egy Hollóhátas lány tetszik neki és a tetejében olyan lány, akit az iskola 80%-a flúgosnak és furcsának tart.
- Nem félsz, hogy ez még bajt is hozhat a fejedre? - kiközösítés, piszkálódás... na persze tudom, hogy Miles nem az a közösségi ember, tehát jó eséllyel az ilyesmi teljességgel hidegen hagyja, de attól még igenis rossz dolgok is kisülhetnek belőle, ha nyíltan felvállalja ezt az egészet és bármennyire is nem érdekli akkor is napi szinten kénytelen megjelenni a Mardekárosok között akár csak ünnepekkor vagy teszem azt a klubhelyiségben.
- Talán csak eleve más nézőpont kellett hozzá és az enyém más, mint a legtöbbeké. - hát igen, lehetséges, hogy Miles így se úgy se vette volna észre az apró részletek között elrejtett fontosabb információkat akkor sem, ha nagyon próbálkozik és nagyon figyel. Én ellenben másképp látom a világot, mint a legtöbben, e miatt pedig sokkal könnyebb dolgom volt és e miatt lehet, hogy én kiszúrtam azt, amit más nem vett volna észre. Azért is rejtette el olyan jól az édesapja, hogy ne tüntessék el ezt a nyomot is, hogy tényleg ne tűnjön úgy ez egyáltalán egy nyom. - Nem hiszem, hogy jó ötlet bárkinek is megmutatni, azzal talán bajba kevernénk, ha segítene, ha pedig nem akkor magunkat. De... van egy szemüveg. Apa sokat mesélt róla, Hekaté varázsszemüvege. Sok éve nem találták meg, csak pletykák keringenek a hollétéről, de az a szemüveg azt mondják felfedi a rejtett titkokat, amiket szemmel nem láthatunk meg. - ha nincs is kódtörőnk, meglelhetjük a szemüveget, hiszen nagy szükségünk van rá és még ha nem is vagyunk profi ereklyevadászok, de a szükség nagy úr és sokszor olyan ötleteket és erőt is ad az embernek, amit egy szimpla kíváncsiság nem.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumotion.com/
Miles Bletchley
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Miles & Luna - The show must go on 2018-09-19, 07:21


Luna& Miles
Elveszett lelkek.

[You must be registered and logged in to see this image.]


A karácsonyi szünet óta lényegesen jobb a kedvem, és ez abban is megnyilvánul, hogy egész jó evő lettem. Ez már a Lovegood házban elkezdődött, hiszen ott eleve csak csupa finomság volt, de hát az ember igenis jobban tud enni, ha tudja, hogy valaki nagyon kedveli, aggódik, és tesz is érte. Ettől még bújom a könyveket rendesen, de sokszor találkoztunk Lunával, odaadtam a füzetkét, és most is ezzel kapcsolatban várok tőle visszajelzést, hogy mi sikerült. Most is éppen a fejemet tömöm, lendületes mozdulataimból látszik, hogy valami igazán olyan foglalkoztat, amitől a régi erőm visszatérőben van. A mellettem ülő máskor mindenkivel szemétkedő mardekárosok is csak úgy néznek, nem ezt szokták meg tőlem. Ezen csak emel, hogy még Luna is mellém ül. Többen felállnak az asztalunktól szemforgatva, de engem ez cseppet sem érdekel. Először ugyan odahajolok, hogy megnézzem, mit is talált, de végső soron nem egy percen múlik, hanem az álla alá nyúlok, magam felé fordítom, és egy puszit nyomok a szájára. Nem szégyenlem, és remélem ő sincs így vele. Végülis csak az édesapja előtt vagyunk vele úgy, hogy nem kéne bolygatni a dolgokat, de azért bízom benne, hogy az iskolában nem csak barátok leszünk.
- Köszönöm, hogy megnézted. Kár, hogy én nem vettem komolyabban, hogy felfedhessem a titkait. – Hajolok a napló fölé, de én még nem feltétlenül rakom össze a dátumokat, félszavak, amiket egyértelműen apa írt oda. Az egész valamilyen eseménysorozathoz vezet, amelynek a végén mintha egy bizonyos pont állna. Valami, amit apa rejtett el, és talán meg is találhatjuk. De most hogyan szabaduljunk el? A húzós egyetemi időszak következik, még ha nem is annyira kötött az órarendünk, csak úgy pattanjunk meg, remélve, hogy nem tart pár napnál tovább? Azért ki sem akarok maradni a tanévből, hiszen a kviddicset áldoztam fel azért, hogy az átok nyomába eredjek, s a könyvek felett görnyedve okosodjak. – Valahogy fel kéne oldani a mágiával lefedett nyomokat? Ismersz valaki kódtörőt? Vagy ne mutasuk meg másnak? – Az apja nyilvánvalóan ért az ilyesmihez, de nem szívesen vonnám be, hiszen mint kiderült, egyenlőre nem a Halál ereklyéinek nyomában kell elindulnunk, mondhatni az totál zsákutca, hiszen Luna szerint értelmetlen elbújni a halál elől.
aláírás helye
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1443

TémanyitásTárgy: Re: Miles & Luna - The show must go on 2018-09-16, 10:02


[You must be registered and logged in to see this image.]

Miles & Luna

[You must be registered and logged in to see this image.]

A téli szünet óta eltelt idő nem hozott sok előrelépést Miles ügyében, pedig még a nyaramból is igyekeztem erre is szánni, csak hát sok lehetőségem nem volt, mert volt néhány meghívásom a barátaimhoz, meg aztán apával egész évben nem tudunk együtt lenni, nem értékeli, ha nyáron is távol vagyok tőle, ha egyszer nincs más neki, csak én. Persze azért közben is igen sokat gondolkodtam ezen az egészen, az átok dolgon, meg hogyan lehetne megoldást találni rá és keresgéltem a füzetben is, amit elkértem tőle nyáron, amiben elvileg, azaz az ő meglátása szerint nincs semmi használható. Hát e téren nem értettünk egyet és most hogy végre Miles is kis késéssel visszatért az iskolapadba az első az, hogy amikor végre meglátom a Nagyteremben gondolkodás nélkül ülök le a Mardekár padjához mellé és nem foglalkozom a szúrós pillantásokkal, vagy épp a meglepett Hollóhátasokkal. Előszedem a naplót a táskámból és leteszem elé az asztalra. Több kis cetli is van benne, mindenféle jelölések, látszik, hogy jó sokat foglalkoztam vele és úgy ezzel az egésszel. Nagyrészt persze esténként, amikor nem valamilyen közös programunk volt apával. Így is jó párszor összefutottam Milesszal, sőt nyáron is töltött nálunk pár napot, ha már az újságban is segít apának és egyébként is igen jó érzés a közelében lenni.
- Azt hiszem tényleg igazam volt és ebben több van néhány zagyvaságnál, csak az édesapád igen jól elrejtette, hogy mások ne találják meg és azt gondolják, mint te is... hogy semmiség és még annyit se ér, hogy elpusztítsák. - azért halkabbra fogom a hangomat, de szerencsére nincsenek sokan körülöttünk, hogy suttogni kelljen, bár abban nem vagyok biztos, hogy minden részletet itt és most kellene megbeszélnünk, nem inkább esetleg egy félreesőbb padon, folyosón, vagy akárhol máshol. Egyelőre tehát nem mondok többet, csak odacsúsztatom hozzá a naplót és türelmesen várok. Akár meg is nézheti, bejelöltem jó pár oldalt, ahol aláhúztam, vagy épp kijelöltem részeket van amit színes tollal, van amit csak pennával bekereteztem, sőt olyan is van, ahol nem látszik az ég világon semmi sem, ott talán mágiával van valami jelölve ezt tippelheti meg, hiszen ott is okkal van a kis színes cetli. Egy biztos lelkes vagyok, hiszen mégis csak előre jutottam hónapok után, amíg szinte semmi előrelépés nem történt sajnálatos módon. Nagyon szeretnék segíteni, hiszen egy családi átok nem valami kis apróság. Az ilyesmit meg kell oldani, főleg ha az ember egész jelenét és jövőjét gyökeresen befolyásolhatja.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumotion.com/
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1443

TémanyitásTárgy: Miles & Luna - The show must go on 2018-09-15, 17:09

***


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumotion.com/
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Miles & Luna - The show must go on

Vissza az elejére Go down

Miles & Luna - The show must go on

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Földszint :: Nagyterem-