Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Alkímia labor
  Yesterday at 22:31
Viviana Rennesϟ Hajnali jelenés
  Yesterday at 15:05
Tim Roberts


ϟ Eileen & Gillian
  Yesterday at 13:18
Gillian Ollivander


ϟ Karakterfejlődés
  Yesterday at 10:04
Seraphin McCaine
A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Madeleine Eastwick
 
Perselus Piton
 
Jacob Troops
 
Gina Accipiter
 
Tim Roberts
 
Ivarn-vo Inor
 
Nox Djarum
 
Viviana Rennes
 
Rose-Neira Brooks
 
Statisztika

Összesen 581 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Celine Magorie

Jelenleg összesen 38326 hozzászólás olvasható. in 3453 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Tagadd meg atyád, dobd el neved...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Rose-Neira Brooks
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 156

TémanyitásTárgy: Re: Tagadd meg atyád, dobd el neved... 2018-08-13, 11:23


Nox & Neira
Nem az számít, hogy minek születik valaki,
hanem az, hogy mivé nő fel.

A furcsa stílus, amit már a bárból is megismertem adott, de még is most olyan más ez az egész helyzet. Akkor és ott a nő egy bajkeverő volt, szivatta az izomagyat és azonnal a segítségemre sietett, amikor látta, hogy nem akar lekopni. Persze akkor is volt benne valami, néha modoros volt, mesélt a mentoráltjairól, az éjszakai pillangókról, bemutatott Courtney-nek, iszogattunk, ismerkedtünk… Persze a vége elég groteszkbe szaladt, amikor Courtney sokkalta durvábban adta vissza a pasinak a nyomulását, mint én valaha gondoltam volna, és Nox megcsókolt, mielőtt a Halálfalókra oly jellemző módon fekete köddé vált. Ezek a gondolatok mind ott forognak bennem, ahogy most a szímpadias, hideg kimértségét figyelem.
Neirának hív, ahogy megismert, és amilyen néven tovább szeretném élni az életem, nem Rose-nak, pedig elmondtam neki, hogy jelenleg az az igazi személyazonosságom. Jelenleg.
- Én nem vagyok olyan, mint akárki más. Tudom, hogy az egyszerű szívességek ideje lejárt. - válaszolom, és nagy levegőt veszek. Sok eshetőséget fontoltam meg, volt időm gondolkozni azon is, hogy mi van, ha valamilyen árat kér és a pénzzel nem éri be. Pedig milyen egyszerű is lenne… A Brooks vagyonból könnyű szerrel leemelhetek még, ameddig nem léptem meg életem legnagyobb lépését. Valahol nem tudom megemészteni a gondolatot attól, hogy a nő egy prosti, és még is én jövök hozzá segítségért és   neki van nagyobb hatalma - már ha arra gondolunk, amire most szükségem van.
- Azt már tudod, hogy metamorfmágus vagyok. És gondolom azt is észrevetted, hogy nagyon gyakorlottan csinálom. Ha segítesz eltűnni a világ elől, ha elszállod Rose Brooks szálait, akkor vállalok egyetlen küldetést, megszerzek valamit, amire szükséged van, csak egy kikötéssel. Nem vagyok hajlandó ölni érted.   - mondom, miközben a bennsőm feszeng attól, hogy Nox mennyire is élvezheti a helyzetet. Nem érdekel mire van szüksége, kijátszani valakit, megszerezni egy tárgyat, lopni, bosszút állni, ameddig nem kell ölnöm érte én megcsinálom, mert egyetlen lépésre vagyok a “megváltástól”. Csak ez egy jó nagy lépés.


Álmodj, amit csak akarsz,
menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél,
mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged,
hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 386

TémanyitásTárgy: Re: Tagadd meg atyád, dobd el neved... 2018-08-08, 19:31Neira & NoxSzűk, gyanakvó tekintettel követem ajkait, s szavait, ahogy tudatomig jutnak. Érdekes... Ebből fakadóan figyelemre méltó. Kezemben cigaretta füstölög, tartásom feszes, kecses, márványszín szoborként meredek rá a vérvörös kanapéből. Időnként hümmentek, netán bólintok egyet, s hosszas monológját egyetlen ponton sem szakítom meg. Ez most nem a kérdések ideje. Illetve nem az analízisé, egy fontos kételyem igenis akad. Miért is érné ez meg nekem...?
- Tudod, kedves Neira... - hamuzok színpadiasan egy, a cikornyás kávézóasztalon elterüló jókora varjúfej formájú fekete tálkába - Nap mint nap rengeteg ember fordul hozzám, annak reményében, hogy bennem megoldást lelnek életük tragédiájára. Ezzel nincs gond, hisz amit ígérek, azt teljesítem... A kérdés csak az, hogy pontosan milyen áron? És kérlek, ne fárassz a koszos galleonokkal... - hanglejtésem fellengzős, hiába, élvezem a kiszolgáltatottságát. Érzem, s tudom milyen magabiztos ő, milyen zabolátlan, pontosan ezért olyan csábító a gondolat, hogy önként a kezembe készül helyezni Sorsát, nem sajnálva a megalázkodást. Megalománia? Talán. Mindenesetre élvezem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rose-Neira Brooks
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 156

TémanyitásTárgy: Re: Tagadd meg atyád, dobd el neved... 2018-08-06, 10:43


Nox & Neira
Nem az számít, hogy minek születik valaki,
hanem az, hogy mivé nő fel.

- Szóval ez lenne az én történetem dióhéjban. - fejezem be, a karjaimat magam előtt összefonva a kanapén a varjú egyik privát szobájában. Még sosem jártam ezen a részen, csak néhányszor a bárpult környékén iszogattam teljesen tudatlanul, fogalmam se volt róla, hogy Nox itt dolgozik. De most már tudom. És azt is, hogy segíthet nekem új életet kezdeni. Már lassan fél órája beszélek hozzá megszakítás nélkül, csak levegővételnyi szünetekkel, elmondva, hogy ugyanaz a Neira vagyok, akivel hónapokkal ezelőtt találkozott, hogy valójában Metamorfmágus vagyok, azért lehet most más alakom, és hogy valójában Rose Brooks vagyok, a gazdag és híres aranyvérű arisztokrata családból, de szeretném elhagyni a régi életemet a halálom eljátszásával. Volt már dolgom alvilágiakkal, apró-cseprő lopások, seftelések, illegális klubbok, de az, hogy egy egészen új személyazonosságot tudjak készíteni, ami kikezdhetetlen az életem végéig viselhetem… Ez túlnő az ismereteimen és a kapcsolataimon. Mindent megtettem, hogy képes legyek nappal Rose Brooksként, éjszakánként Neiraként élni az életem úgy, hogy senki se jöjjön rá, hogy a kettő egy és ugyanaz a személy, de már nagyon belefáradtam. Egy életet akarok, egy igazit, egy olyat, amit tényleg én választok magamnak.
- Akkor segítesz nekem új személyazonosságot szerezni? Hogyan döntöttél? - kérdezem, miközben kínos feszültség terjeng a testemben. Ha segítségetkérek valakitől, azt általában magabiztosan parancsolom és egyszerűen megfizetem a rengeteg pénzemből, ami van, de Nox Djarum nem tudom, hogy beéri-e egyszerűen pénzzel. Talán szívességet kér, talán alkut kell kötnünk, ezekre is készen állok és ahányszor a tárgyalóasztal mellett érvényesítettem az akaratomat, van egy kis gyakorlatom. Még is úgy érzem, hogy mivel én jöttem hozzá, én adtam ki minden titkomat, végtelenül sebezhető vagyok. Jól döntöttem, hogy hozzá fordultam? Vagy éppen rosszul? A Halállabirintusban az a férfi, az a lény, Ivor... az ő mágikus erejére is szükségem van, de azt kétlem, hogy olyan mélyen ismeri a világunk működését, hogy mindent lefedve új személyazonosságot is tudna "varázsolni" nekem.


Álmodj, amit csak akarsz,
menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél,
mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged,
hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rose-Neira Brooks
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 156

TémanyitásTárgy: Tagadd meg atyád, dobd el neved... 2018-08-01, 19:09

***Álmodj, amit csak akarsz,
menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél,
mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged,
hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Tagadd meg atyád, dobd el neved...

Vissza az elejére Go down

Tagadd meg atyád, dobd el neved...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Csodálatos neved

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Aranyvarjú-