Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb
ϟ Axel & Cody
  Today at 14:26
Cody Armstrong
ϟ Jane&Bastien
  Yesterday at 20:23
Jane Willow West

A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Bexley Wildfield
 
Quinn A. Perold
 
Ivarn-vo Inor
 
Megan Smith
 
Corvus Flint
 
Jade Wilson
 
Rose-Neira Brooks
 
Viviana Rennes
 
Statisztika

Összesen 623 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Yedda Andrews

Jelenleg összesen 36558 hozzászólás olvasható. in 3349 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Szedje össze Magát!!!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Viviana Rennes
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 44
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Szedje össze Magát!!! 2018-04-18, 09:48


A Kedvenc & a Tanárnő

[You must be registered and logged in to see this image.]


A tanárnő még vár egy kicsit, hogy a fiúnak legyen egy kis ideje összeszedni magát. Aztán határozott, mégis finom mozdulattal segíti fel. Úgy karolja át, hogy Cody bármikor rá tudjon támaszkodni, akár a fiú teljes testsúlyát meg tudja tartani, ha esetleg újabb roham törne rá, vagy csak simán össze akarna csuklani, mert nem bírja el a saját testsúlyát. A mozdulatban van valami tapasztalt gyakorlatiasság. A professzor asszony meglepően jó fizikai erőnlétben van. Vagy talán csak jól ismeri a sürgősségi osztályokon használt fogásokat, amikkel könnyíthet a saját terhén, és a betegén is...

Viszonylag lassú, de határozott léptekkel kíséri fel a gyengélkedőre tanítványát. Ott lényegében átadja Madame Pomfreynak. Gyors halk, de határozott hangon mond el mindent a hirtelen rohamról, beleértve a varázslatot is, amit alkalmazott a folyosón. Utóbbira az idős javasasszony csak elismerően bólint egyet. Leginkább azért, mert az egy rendkívül bonyolult, és nehéz varázslat volt, amivel a tapasztaltabb gyakorló gyógyítók közül se mindenki próbálkozik meg. Legfőbb képen, ha a dolog kiváltója egy átokheg. Még váltanak néhány szót Pomfreyval, pár lépésre Codytól, halkabban mint sem, hogy a fiú hallja.

Lényegében ezt követően a tanárnő otthagyja a gyengélkedőt. De csak röpke negyedórára. Ez alatt gyors határozott utasítássokkal lezárja a gyakorlati órát, majd a szobájába siet, és a magán bájitalkészletét tartalmazó kis üvegajtós szekrénykéhez, melyet gondos varázslattal zárt le. Most gyors, határozott pálcaintéssel oldja a zárat, és nyúl be a második polc hátújába. Egy kisebb feliratozott üvegcsét vesz ki, majd visszazárja a szekrényt. Ezt követően tér vissza gyengélkedőre.  

Ott egy poharat vesz elő megtölti vízzel, majd 6 cseppet csepegtet az üvegcse tartalmából a pohárba, egy ezüst kanállal megkeveri, és úgy lép oda ismét a Codyhoz, és Madam Pomfreyhoz.  

- Ezt igya meg! –adja Cody kezébe a poharat. Majd lerakja a kis üvegcsét a mellettük lévő kis szekrénykére. Az üvegcse címkéjét olvasva Pomfrey egy enyhe döbbent, és kérdő pillantást küld Viviana felé, aki csak egy keserű félmosollyal csendesen válaszol.  

- A magán készletemből... Személyes célokra.
- Értem.- nyugtázza a dolgot az idős javasasszony, és nem firtatja tovább. - A kartonozóban leszek, ha szükség volna még rám. -azzal lényegében magukra is hagyja őket.

Emögött a röpke párbeszéd mögött így is érezhetően sokkal több húzódott, mint amit diák valaha is megtudhatott Rennes tanárnőről. Sokkal mélyebben, és személyesebben.

- Most próbáljon meg aludni egy keveset. Szüksége van rá. Minden tekintetben. - a hangja most is halk, de határozott, és nem tűr ellentmondást. Ahogy a gyógyszer hatni kezd, úgy érzi a fiú egyre könnyebbnek magát, és egyre álmosabbnak, bár ez nem biztos, hogy csak az orvosság mellékhatása. Viszont a fájdalom, szorongás, és pánikszerűség maradéka is szűnni látszik...
- Ha felébredt, és jobban lesz megbeszéljük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets
Online

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 405

TémanyitásTárgy: Re: Szedje össze Magát!!! 2018-04-18, 02:32

Rennes tanárnö & Cody
[You must be registered and logged in to see this image.]

Szokatlan, kifejezetten szokatlanok számomra ezek a nagyon is gondoskodó gesztusok, de az érintésekkel ritkán van problémám és a tanárnőtől különösen nem vehetem rossz néven! Tulajdonképpen elszenvedtem volna magamat szép csendben a fiú végéig és ott kerestem volna valami megoldást a hirtelen jött rohamra, de az, hogy Rennes tanárnő ennyire támogatóan lép fel, tulajdonképpen jól esik, még ha amúgy menekülnék is leginkább ki a világból minden és mindenki elől.. A kíváncsi szemektől különösen megkíméltem volna magamat. Csak egy rosszullétet jelentettem be, gondoltam leléphetek, de... Rennes tanárnő megnyilvánulásáért nem tudok mást, csak hálás lenni. Nem mondom, hogy könnyű elfogadnom a hirtelen jött segítséget, de nem fogom lerázni magamról, akkor érdemelnék ki minden bizonnyal tőle is egy pofont.
A hálátlanság alattomos dög. De legalább felismertem, hogy a viselkedésem azért volt rohadtul sértő, mert valami félelmetes módon hálátlanul és szemét módon reagáltam le egy egyszerű, ártatlan szituációt azon hiányosságomból fakadóan, hogy a hirtelen jött mentést nem tudom megfelelően kezelni, mert nem volt benne túl sűrűn részem... Tény, hogy volt ahol nem tetszett Axel mondandója, vagy fura volt a stílusa, nekem meg nem volt kedvem inni a szavait... de mondjuk ezt elüthettem volna másképp is. Nem úgy, hogy neki állok hülyíteni, meg genyózni vele. Még ha az alkohol rá is tett...
A konzekvencia fontos.
Mivel ez egy hasonlóan hirtelen helyzet, és a különös értetlenkedő érzést sem tudom teljesen lerázni, Rennes tanárnővel már nem vagyok sem bunkó, sem vissza utasító, sem félre vezető. Bár ilyen helyzetben aligha lenne energiám, vagy akaratom arra, hogy bárkit csőbe húzzak. Nem is lenne mivel!

Leülök hát ahová vezet és igyekszem az utasítását követni. A másik kezemmel kissé görcsösen kapaszkodom a kulcscsontom azon bizonyos pontjába, de mikor lefejti a kezemet a vállamról, igyekszek oldani. Légzésem remegős és szapora, azonban koncentrálva sikerül először hasi légzéssel feltölteni az alsó lebenyeket, aztán követheti a mellkasi légzés, kihasználva a tüdőm nyújtotta teljes lehetőséget.
A görcs lassan oldódik, és bár a csontfájdalom csak részben múlik el, már nem az az elviselhetetlen. Látszik rajtam, hogy valamiféle pánikszerűséget is kiváltott a fájdalom, tehát valami összetettebb van itt...is...
A kérdésre csak bólintok. Aztán mikor a tanárnő közli velem, hogy irány a gyengélkedő egy kissé megszédülök, főleg ha felállunk, de az már csak vérnyomás. Nincs energiám tiltakozni, akkor sem, ha tudom, a gyengélkedőn nem sokat fognak tudni tenni. A Szent Mungóban már megtettek mindent amit tudtak a sérülésemmel kapcsolatban.. Elgondolkoztat, vajon Viviana tudja-e hogy mi történt.. Hogy miért volt az az egy hónap kimaradás...? Vagy úgy bármi..
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Viviana Rennes
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 44
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Szedje össze Magát!!! 2018-04-17, 21:42


A Kedvenc & a Tanárnő

[You must be registered and logged in to see this image.]


A tanárnő miután ismertettea a részletes feladatot visszaül a helyére. Voltaképp elmerül a dolgozatok javításában. Néha ugyan felpillant, és körül hordozza a tekintetét a termen, elgondolkodva egyes diákpkon. Ilyenkor különösen sokat téved a tekintete Cody felé. Úgy fest valahogy ma mégis kicsit összeszedettebb. Ennek pedig igencsak örül. Ugyanakkor előbb-utóbb csak el kell beszélgetnie vele azokról a sötét karikákról a szeme alatt.
Amikor valaki kérdez valamit természetesen válaszol. Olyankor fel is áll és oda megy az illetőhöz segíteni. Aztán amikor meggyőzödött róla, hogy minden rendben van, akkor visszatér a 9. évfolyam dolgozataihoz. Nagyon úgy néz ki, hogy a mai gyakorlat zökkenőmentes lesz...

Aztán a gyakorlat vége fele Cody főzete látványosan megy tönkre. A tanárnő odakapja a tekintetét, és fel is pattan. Nem kell külön kommentár hozzá, hogy pillanatok alatt lássa át a fiú nagyon rosszul van! Néhány villámgyors lépéssel éri be Codyt, épp a terem ajtajánál. De közbe azért még rászól az első diákra akit meglát, hogy szedje össze Cody holmijait, és takarítson el helyette! Ma már nyilván valóan nem engedi vissza a terembe a hugrabugos tanulót! Ahogy kilépnek a folyosóra a tanárnő becsukja az ajtót maguk mögött. Majd nemes egyszerűséggel fogja át a fiú vállát, és tereli az első pad felé amit meglát, hogy szelid de határozott mozdulattal ültesse le oda.

- Lassú mély levegő! Tudom, hogy fáj, de mindjárt jobb lesz. – néz Cody szemébe, közben pálcát húz, másik kezével szelid de határozott mozdulattal húzza el a fiú kezét a kulcscsontja felől. Halkan egy varázslatot kezd mormolni, mire enyhe zöldes fény dereng fel a pálcából és éri el a görcs helyét, mely fokozatosan oldani kezd, és végül lassan a varázslat végére teljesen elmúlik.

- Jobb már? Elég ha bólint.- mondja szelid, csendes de határozott hangon.
- Most felkísérem a gyengélkedőre.- ezt nem kérésnek, vagy választható opciónak szánta. Határozott tényközlés volt, mely nem tűr ellentmondást, bár semmivel sem emelte meg a hangerejét és hangszínét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets
Online

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 405

TémanyitásTárgy: Re: Szedje össze Magát!!! 2018-04-17, 19:06

Rennes tanárnő & Cody
[You must be registered and logged in to see this image.]

Végre meghallom a tanárnő hangját és rá is nézek. - Értettem Tanárnő! - azért a hangomban benne van, hogy szeretnék bizakodni. És nem mondtam le a mai napról. Szépen elő is készítek mindent, bár az egyik mérőkét majdnem eldobom, de sikerül elkapnom és nem lesz semmi gebasz. Miután mindent elő készítettem, meg várom míg a tanárnő felvezeti, a mai órán mit fogunk csinálni. Lejegyzetelek mindent amit kell és szép csendben, szakszerűen neki is állok.
És ma valami hihetetlen csoda folytán, minden sikerül is! Ezen felbuzdulva, visszatér belém az élet és egyből bezsongok.. Valamiért tényleg ennyire jól hat rám, hogy minden gördülékenyen megy. Bár kicsit lasabban haladok mint a többiek, de ismét felvillan a remény az álmom irányába.
Aztán ahogy felvillant, úgy el is tűnik ugyanis a befejező mozdulatomnál bele nyilal a bal karomba egy váratlan fajdalom, mire kicsit bent rekedt levegővel, nyuffenek egy nagyon halkat. A kezemből az szűrő és a tetején megült már átszűrt maradványok, rá borulnak a feladatra. Voltaképp kiesett a kezemből a cucc... A bal kulcscsontomhoz szorítom a kezemet és még mindig vissza tartott lélegzettel meredek magam elé. Nagyjából olyan arccal, mint aki most fogja ossze szarni magát a fájdalomtól. De egy hang nem hagyja el a számát. A légzésem felgyorsul én pedig kipréselek magamból egy rekedt
-Bocsánat! Rosszul vagyok.- ot. A cuccaimat sem szedem össze csak célirányosan az ajtó felé veszem az irányt és rekord sebességgel igyekszem kimenni a teremből, tartva magamat annyira, hogy ameddig a teremben vagyok, ne váltsak futó lépésre...
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Viviana Rennes
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 44
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Szedje össze Magát!!! 2018-04-17, 09:27


A Kedvenc & a Tanárnő

[You must be registered and logged in to see this image.]


A tanárnő meglehetős gyakorlattal, és gyorsasággal percek alatt javítja ki a dolgozatokat. Éppen mire a hallgatók befejezik a gyakorlati feladat áttanulmányozását, és odakészítenek maguknak minden szükséges eszközt, és alapanyagot az asztalukra.

- Mindenki elérte a minimum szintet. –közli egyszerűen, és minden diák megkönnyebbülten sóhajthat fel, nem lesznek kidobva az óráról a dolgozat miatt. Még gyorsan feljegyzi az eredményeket egy kis füzetbe a diákok névsora mellé, majd ahogy a tanulók neki állnak a gyakorlati feladatnak, a tanárnő is feláll, és mindenki asztalára lerakja a kijavított dolgozatot.
-  Ms. O’Braine remélem jövő hétre jobban felkészülten érkezik! Ha csak fél ponttal kevesebbet ér el... ugye érti? - néz egy szigorú tekintettel a lányra, aki lesápad, és nem igazán tud reagálni. De a tanárnő már tova is siklik következő áldozata felé.
- Mr. Armstrong, őszintén remélem, hogy a mai gyakorlat jobban fog menni, mint a múlt heti. Remélem értve vagyok! - úgy látszik a tanárnő ma szokatlanul rossz kedvű, és megtalálta mára a két potenciális áldozatát, akit szekírozhat, levezetéskép.
Míg előbbin senki sem csodálkozik igazán, utóbbi kivált néhány érdeklődő pillantást. Elvégre eddig Cody-ról az a hír járta, hogy a tanárnő kedvence, akivel szinte nyíltan kivételezik...
A tanárnő tovasiklik, és visszaül az asztalához. Neki áll a 9. évfolyamos méregkeverők elméleti dolgozatait javítani. Olykor-olykor viszont azért felnéz belőlük. Különösen sokat téved a tekintete Cody felé. Sajnos a fiú most sem néz ki fizikálisan jobban, mint az előző hetekben. Ez pedig finoman szólva is elgondolkodtatja. Elvégre év elején volt már erről egy beszélgetésük... de úgy fest nem ártana az ismétlés...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets
Online

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 405

TémanyitásTárgy: Re: Szedje össze Magát!!! 2018-04-17, 03:48

Rennes tanárnő & Cody
[You must be registered and logged in to see this image.]

Mint minden órára, az elméleti részből, most is tökéletesen felkészülten érkezek.
Abban általában még egyetlen egyszer sem sikerült hibáznom. Akármilyen állapotban is vonszoltam be magamat órára. Sajnálatos, de mostanában gyakorlaton különösen sok apró hibát vétek ahhoz képest, hogy év elején mennyire remekeltem. Most is vannak jó kérdéseim, meglátásaim, de sajnos számtalanszor van olyan kérésem is, mikor a lediktált, vagy röptében elhangzott dolgokat szeretném felírni és egyszerűen kicsúszott a fele a fejemből.. Pedig pillanatokon múlik az egész. Na meg a koncentráción. Amiből jelenleg annyi jutott mint aranyhalnak aranyból. Masszívan dupla vagy tripla napok folynak egybe. Egyetemen órák, házik, dolgozatok külön készülni mindenre amire kell, odahaza gondozni az üvegházamat és a benne cseperedő növényeimet. Itt a gyengélkedőn két három órákat lenni gyakorlaton, a maradék időben pedig helyt állni a Varjúban. És ha ez még nem elég, akkor műszak után mostanában ki ki maradozok. Annyi feszültség van bennem, frusztráció és szarság, hogy már lassan nem tudom hogy levezetni vagy hová tenni. Persze ez különösen meglátszik a szemem körüli sötét karikákon, azon, hogy napról napra sápadtabb vagyok és lépten nyomon az összes létező szünetben elalszom. Bár késni valami hihetetlen csoda folytán még nem sikerült!
Leginkább annyira elveszek a röpdolgozatban, hogy sajnos Rennes tanárnő hangját meg sem hallom. Ellenben a dolgozatom tökéletes... Kár hogy túl sokra nem megyek vele így.
A mindig sugárzó energiával és élettel, jókedvvel teli hangulata a közelségemnek most igencsak megfogyatkozott és mondhatni, üressé vált. Hiába minden siker... hiába a tanulság.. hiába Nox szavai a túlélésemért... Egy ideig tökéletesen megértettem és enyhülni látszott minden, de addigra a gyakorlati átlagom leromlott. Ami igencsak kudarcként ért.. sok minden más mellett és azóta nem is igazán javul... Ez pedig egészen kétségbe esetten hajt afelé, hogy megbukjak Rennes tanárnő óráján!
Ha valamit ezen az órán is elrontok, az biztos, hogy a gyakorlati rész lesz...Vagy csak valami csoda folytán fog sikerülni borzasztóan kicentizve..
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Viviana Rennes
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 44
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Szedje össze Magát!!! 2018-04-13, 23:14


A Kedvenc & a Tanárnő

[You must be registered and logged in to see this image.]


A tanárnő egykedvűen készülődik órát tartani. Azaz gyakorlatot. Mint minden gyógyfőzetek készítése gyakorlati óra előtt, most is minden egyes padra írással lefelé helyez egy pergamen lapot. Természetesen a gyakorlatra beugró röpdolgozat feladatai. A lapon az előző heti elméleti órán feladott vegyületekből a tanárnő random választ 5 képletet, amit el kell nevezni, és 5 nevet, aminek fel kell rajzolni a képletét első feladatként. A második feladat egyszerűbb. Felsorol 5 hatóanyag párt, és el kell dönteni róluk, hogy melyik pár, milyen kölcsönhatást produkál. Tulajdonképpen az egész dolgozat 10 szóból, és 5 képletből áll, amit a tanárnő vár. A szabály egyszerű. Aki nem képes a 10 vegyületből 7-et felismerni, és vagy az 5 kölcsönhatásból 3-at megmondani, az nem vehet részt a gyakorlaton. Aki nem vesz részt csak egyetlen gyakorlaton, vagy nem fejezi be, vagy csak simán nem képes a feladattal megbirkózni, azt megbuktatja. Ez szigorúnak tűnhet, de ez itt már az egyetem. Neki is épp ilyen szigorú vizsgákon kellett átmennie. Ők pedig gyógyítók lesznek. Nem védekezhetnek azzal, hogy „Bocsi, műhibát követtem el, mert nem figyeltem, amikor erről tanultunk…” Nála ez bizony nem fog előfordulni, amíg tanít.
Amikor egy bizonyos Hugrabugos fiú asztalához ér, és teszi le a papírt megáll, és eltűnődik pár pillanatra. Nem tetszik neki az, az irány, amibe a fiú elindult. Fogalma sincs, mi van a háttérben valójában, de abban egyre jobban meggyőződik, hogy valami nincs rendjén. Az első félévben lelkesen brillírozott, most pedig meredek zuhanórepülésbe kezdett. Ez pedig feledtépp helytelen.
Amikor végre az összes diák betalált a terembe, és az aszataluknál ülnek, csak int, hogy fordítsák meg a papírt, és álljanak neki a beugrónak. Minden a szokásos mederben folyik. A hallgatók írják a dolgozataikat, és a tanárnő köztük sétál, hogy még véletlen se támadjon senkinek, semmi rossz gondolata, holmi puskákról.

- Nem, Ms. O’Braine! A második képlet NEM a Xantofil. Nyomatékosan megkérek mindenkit, hogy senki NE írja a papírra, hogy Xantofil. Mert NEM AZ. A mai dolgozatban NEM szerepelnek növényi színanyagok! – a tanárnő a szemét forgatva sétál tovább a padok között. Ma mintha szokatlanul türelmetlen, és nyomott? kedvű lenne… Ráadásul a dolgozatban feladott feladatok is, mintha szándékosan a legnehezebb, és legbonyolultabbak lennének a múlt heti anyagból…
- Merem remélni ma jobban felkészült Mr. Armstrong, mint a múlt héten. - jegyzi meg, mikor elhalad a fiú asztala mellett. Már a megszólításban van valami fura. Általában nem hívja a vezetéknevén, csak akkor, ha valamiért roppant elégedetlen vele. Egyéb iránt csak Ifjú Kolléga-ként szokta szólítani.
Végül, amikor lejár a dolgozatra kiszabott idő, egyszerűen egy pálcaintéssel az asztalára röpteti mindenki elől a pergament, és egy másik kupacot meg kioszt helyette, ahogy az lenni szokott. A hallgatók nekiállnak tanulmányozni, a mai szokatlanul nehéz, és nagy odafigyelést, és pontosságot igénylő feladatot, illetve nekiállnak az előkészítő műveleteknek, addig amíg a tanárnő kijavítja az asztalánál a dolgozatokat…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Szedje össze Magát!!!

Vissza az elejére Go down

Szedje össze Magát!!!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Csapat/Játékos/Mesélő Kereső
» Akadémiai edzőterek
» Part 14 / 12
» Kovácsolódjunk össze - avagy játsszunk többen egy helyen!
» Magánszoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Alagsor :: Pincefolyosók-